Torsdag 27 oktober 2011

Hallå bloggen!
Förlåt för frånvaron igår, men första hade jag seminarie, sen skulle vi skriva klart rapporten och sen sprang jag hem för att fixa mig inför gårdagens äventyr!
Kom hem till Joel, Robert och Oskar vid 18:00 och då var det bara att sätta igång!! Det var verkligen huur roligt som helst igår :) Synd bara att jag blev så jädrans trött i fötterna på kvällningen. Kvällen kunde ju även slutat lite bättre också. Men jag säger bara: TACK killar för att ni är så underbara och hjälper en kvinna i nöd!

Dagen har spenderats i sängen i princip. Jag mötte Lotta på stan en snabbis för att inse att jag inte kunde vara kvar länge. Drog till donken och köpte mat to go, gick hem och kolla på gossipgirl. Jag har börjat packa för inte allför längesen också, men annars har jag bara legat i sängen. Sköönt faktiskt. Känns som om det blir en tidig kväll för mig ikväll. Mamma och Mats kommer och hämtar mig imorgon runt 10 för att åka hem. Om jag inte är alltför trött skulle jag få köra. Hoppas hoppas hoppas!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt pyssel. Adjö! /K.

Tisdag 25 oktober 2011

Hallå i stugan! Idag har jag gjort väldigt mycket. Fast egentligen väldigt lite.
Men vi började dagen med seminarie mellan 09:15 och 12:00, sedan arbetade vi lite på vår fördjupningsrapport under lunchen(och nu vet jag äntligen vart det finns mikro, så jag kan börja med att ha med mig matlåda vid långa dagar i skolan! Och nej, jag visste inte tidigare att det finns matsäcksmatsalar).
Vi drog sedan ner på stan en sväng så att Oskar och Joel kunde fullända sina kostymer till imorgon. Hihi :)
Jag och Oskar drog sedan till Nya Vall på pluggstuga inför tenta i externredovisning, väldigt nyttigt faktiskt!

Jag har nu varit hemma sen ca 17:00 och har hunnit städat, tvättat och skrivit en sammanfattning om våra FramFör-företag. Vi ska ha seminarie på det imorgon. Hoppas att texten jag har skrivit ihop duger för de andra i gruppen. Men det borde den göra! Nu är det bara fortsätta med att plugga lite mer externredovisning. Börjar bli ganska trött på den kursen faktiskt... Men snart är det över!
Glömde förresten säga igår att jag blev GODKÄND på första tentan! YAAAY! :D

Återgår nu till pluggandet med lite Lost Prophets! /K.

Och idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min allra käraste systers 20års dag! STORT GRATTIS EMELIE! ♥


gammal bild på oss två ♥

Måndag 24 oktober 2011

Hallå!
Ja, då sitter jag här åter igen. Idag har jag varit ute och sprungit en sväng på morgonen - kallt men skönt! Riktigt kyligt ute imorse faktiskt. Men men, sen drog jag till skolan och pluggade med Joel och Oskar. Vi drog även ner på stan, och jag köpte mig en maskeraddräkt! Hihi :) kort får ni se senare! Dock har jag börjat fundera på att köpa en till... Hm... Äsch, vi får se! Det är ju en dag imorgon också :)
Efter stan var jag till repan i skolan och introducerade mig för en kille som håller i ett band i och med skolan. Provsjöng lite typ, så får vi se om det blir något fortsatt samarbete där. Jag var i alla fall varmt välkommen tillbaka - då jag var den som sjöng renast som har provsjungit där på ett tag! Haha, känns skönt med den attityden i alla fall :) Vi ska nu prova sjunga några rocklåtar typ, så får vi se om min röst passar som det också, eller om jag bara kan sjunga ballader och klassisk musik. Det skulle suga.

Sen på kvällen tänkte ju jag att jag skulle plugga lite, men det blev inte så mycket plugga. Jag har i alla fall kollat igenom seminarieuppgifterna, men jag fattar typ inte så mycket. Då är det lika bra att låta läraren gå igenom de så att man fattar. Sen har jag även korrigerat lite på vår fördjupningsrapport. Imorgon måste vi få den färdig så vi kan lämna in den. Skööönt!

Imorgon är det även pluggstugan på Nya Vall. Ska bli roligt :) Får se vad de har att erbjuda där! Det känns kul att våran 'nation' fixar såna här grejjer. Hoppas att jag lär mig någonting i alla fall. Ska ju trots allt sitta där mellan 14:00-21:00. Något måste jag ju lära mig! :)

Nej, nu ska jag tvätta ansiktet och kika ett till avsnitt Gossip Girl, sen blir det sovdags! Puss! /K.

Söndag 23 oktober 2011

Hello friends!
Idag har varit en såndär riktig slappdag. Jag har varit instängd på rummet i princip hela dagen och bara kollat på Gossip Girl. - Sååå bra!

Jag kände dock att jag var tvungen att få en nypa luft, så jag tog en promenad till Willys i alla fall. Ska nog ut på en springtur imorgon bitti, måste ju börja träna lite när det är match på söndag! Hihi, ska få vara med och spela med Karlbo IK ♥ då. Känns skönt att få spela lite korgboll igen. Jag ska nog även be Anders ge mig numret till ledaren för Gävle Tjäders damlag. Eller så hör jag av mig till tränaren för Ockelbo-Gävle Basket.. Vi får se.

Men det känns som om att det är tid för mig att skaffa gymkort nu i alla fall. Inte bra inte bra..

Nej, nu ska jag kika på ett eller två avsnitt till, innan jag sover :) Puss på er! /K.

Lördag 22 oktober 2011

Hallååå!
Här sitter jag, som vanligt, i min säng och ödslar tid på ingenting! Nej då, jag sitter och myser till Gavin DeGraw och en kopp jordgubbsté. Myyyyys!

Idag har jag i alla fall orkat mig ut på en powerwalk runt bolougnern. Sköönt! Solen värmde på bra runt Gavleån. Önskar dock att jag hade haft med mig kameran, men den kan man inte bära runt på om man ska powerwalka! Haha :) fina bilder hade det blivit i så fall!
Nej, men sen gick jag hem och duschade och åt lite frukost. Drog sedan ner till biblioteket för att leta efter lite böcker om konflikthantering och ledarskap. Tog en vända i city också och gjorde lite fynd! Två skjortor, en kjol, strumpbyxor och klänningen jag länge har suktat efter! Wihowiho! Hade med mig kameran på denna tur och det blev drygt 200 kort! Ojojojdå! Hihi :)

När jag kom hem gjorde jag lite mat och fick ett trevligt samtal av min gamla tränare. Jag ska visst få spela match nästa helg också! Hihi, busigt! Skönt att känna att de behöver en ibland :)

Nej, nu ska jag plöja några avsnitt av gossip girl! Puss! /K.





Jag har även funderat på en grej... Va fan har jag gjort med mitt liv som är intressant? INTE ETT DUGG. Vad har jag gjort hela livet? Gått i skolan. Vad fortsätter jag att göra? Gå i skolan!! Jag har suttit och kollat runt på en väns fotografier på fb nu, och hon har verkligen varit med om saker. Hon har varit till Australien och bott med sin pojkvän där, hon har varit till England och lullat runt, hon har varit till Sydafrika och fotograferat massa djur - otroligt fina bilder!
Jag vill också uppleva saker. Jag hör titt som tätt att folk i min omgivning åker och besöker olika länder på semester, åker på eurotrip eller jobbar som au-pair. När ska jag hinna med allt det där? Jag kommer inte ha någonting alls att berätta om som gammal. "Vad gjorde du i din barndom då? - Jag gick i skolan och sedan arbetade. Som man ska göra. Jag gjorde rätt för mig." Va fan är det för jävla barndom/ungdom?! Jag vill ut och resa! Jag vill på safari! Jag vill bo utomlands och vara tvungen att klara mig själv! Jag vill åka och se och uppleva saker! Varför har inte jag fått göra detta?! Usch, nu blev det lite klagomål här.... But maybe you see my piont?! Blääääää vilket tråååååååååååkigt liiiiiiiiv jag haaaaaaar!

Fredag 21 oktober 2011

Hejsan!
Idag tog jag ännu en lång sovmorgon. Sköönt. Men jag kan inte hålla på såhär varje dag inte. Blir inte bra i längden.
Anywho, har suttit och pluggat på stadsbiblioteket i 3h idag. Skönt. Börjar äntligen hitta lite stake till att börja med uppgifterna. Sitter även och jobbar lite med det nu, men det är så mycket störningsmoment hemma!

Men ikväll tror jag att det blir en liten paus i alla fall, ska nog mysa och kika på någon film!
Får bli lite mer pluggning imorgon också. Kommer nog gå till bibblan imorgon för att sköta en annan skoluppgift, eller så jobbar med den hemifrån. Vi får se!

Har även varit och kollat på lite mer halloweenkostymer idag. Börjar bli svårt att välja nu! Men på måndag ska Joel med och köpa sin kostym också, så då kanske jag kan tvinga ur honom lite smakråd! Haha, stackarn.

Men nu ska jag fortsätta plugga lite så jag kan lägga ifrån mig böckerna tidigt! Puss :) /K.

Torsdag 20 oktober 2011

Hej hopp!
Idag tog jag en lång sovmorgon - behövligt! Har sedan pluggat i skolan mellan 12 och 17.
Fick sedan sällskap hem av Joel. Jag bjöd på mat och Joel var glad - som vanligt! Vi tog sedan en promenad för att leta efter lite maskeradkostymer, men butikerna var tyvärr stängda. Men nu vet vi vart de ligger! Kommer nog bli en sväng att besöka butikerna imorgon för min del, vill verkligen ha min kostym som jag har tänkt ut! Haha :)
Tog även med mig kameran på denna tur, fick några bra bilder i alla fall! De kommer nog komma upp på bloggen i helgen, om jag har tid och ork :)

Nu ska jag i alla fall fortsätta att studera lite bokföring. Blää va tråkigt, med det måste göras! Ju mer jag gör nu, desto friare kan jag vara helgen innan tentan! Hihi :)

Aja, vi hörs! /K.

Onsdag 19 oktober 2011

Hallåj! Idag har jag haft föreläsning och sedan pluggat som en tok! Dock kom jag nog inte fram till något vettigt under eftermiddagen. Satt bara och gjorde massa bös som behövdes göras. Dryygt, men nu är det i alla fall gjort!

Imorgon ska vi mötas i skolan ca 12:00 för att gå igenom lite om fördjupningsrapporten. Hoppas att vi verkligen kommer någonstans med den snart! Orkar inte sitta in i det sista med den också. Blöööööö!
Jag kommer nog försöka att plugga lite innan vi ska träffas också. Gå till skolan lite tidigare så att jag verkligen får någonting gjort. Eller? NÄÄÄ!

Men jag ska i alla fall försöka få några uppgifter gjorda nu på kvällningen. Klockan är ju bara barnet egentligen! Men då ska jag inte spilla tid här inte!

(Har btw fått ännu en bekant som argumenterar för MacBook... Kanske lika bra att jag köper en sån och tillfredsställer de i min närhet? Eller ska jag köpa en vanlig PC? Kommentera gärna vad DU tycker!)

/K.

Tisdag 18 oktober 2011

Hallö :) Sitter och pluggar i skolan atm. Skönt att få det där praktikfallet klart snart!!!!!!!!!!!!!

Ska även senare jobba med FramFör-uppgiften, och kl. 16:00 blir det CV-föreläsning med Civilekonomerna. Roligt!

Kommer väl antagligen bli en pluggkväll ikväll också. Nu är det i princip bara att skriva klart ledarskapens fördjupningsrapport och sedan plugga stenhårt till tentan i externredovisning 3 nov. Hoppas att det blir ett fett A på den!! (det kommer det nog inte bli, men minst ett E i alla fall! Ska nog satsa på ett D... Men allt över E är suuuuper!)

Aja, ska återgå till praktikfallet! Hörs :) /K.

Måndag 17 oktober 2011

Hello my dear friends!
I helgen har jag varit i Falun och Sunborn på körhelg med nya kören. Vi hade jättetrevligt. Jag känner mig mer bekväm med damerna och herrarna nu. Skönt! Vi fick även se Kristinekyrkan i Falun och Sunborn kyrka samt lite av Carl Larsson-gården. Väldigt trevligt hade vi då i alla fall.
På söndagen när jag kom hem från Falun åkte jag nästan direkt hem till Avesta med mamma. Myyys! Fick till och med övningsköra hem. Det gick så bra så. Lite ryckigt någon gång, men har ju inte kört bil på länge :)

Idag åkte jag hem till Gävle igen då. Kände att jag behöver plugga lite på kvällen, och jag får inte den koncentrationen jag behöver i Avesta. Hälsade även på min vän Amanda innan hon skjutsade mig till tåget också. :) och igår var jag och hämtade min nya bebis!!! En Nikon D40 :'D Nu ska jag lära lära lära och knäppa knäppa knäppa!  Hihiihih...

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga. Har företagsintervju imorgon kl. 09:00 ute i Kungsgården och vi måste åka buss från råshuset kl. 08:00!!
Godnatt! :) /K.


Fredag 14 oktober 2011

TJABBA! 
Idag har varit en långsam dag. Fast den har ändå gått fort. Vi träffades i alla fall som vanligt i skolan 08:00, och skulle börja jobba med praktikfallet. Dock var Joel sisodär 50min sen, men det var okej - han hade nämnligen listat ut en av de problem som vi hade igår. Vi jobbade sedan med praktikfallet till 12:00. Sen blev det en springlunch innan det var dags för föreläsning. Men det var ingen riktig föreläsning, utan vi skulle bara samlas och se hur det går med rapporterna på ledarskapen. Vi pluggade sedan igen på praktikfallet i ca 2h. Och nu har vi verkligen gjort ALLT RÄTT, men ändå stämmer det inte?!? Blää va trött jag blir. Jag ska sitta och kika lite på det där, och göra om allt från början, för att se vad som kan vara felet. Får se hur det går hahahahahaha. 
 
Jag är i alla fall skittrött! Jag har varit i skolan vid 08:00 två dagar i rad. Och det är blir ju inte bättre av att vi ska till Falun på körresa imorgon. Min bil åker 07:45 ifrån kyrkan. Usch. Just nu vill jag typ spy på skolan och på vinterkylan som har drabbat Gävle. Burr!

Nej nej, nu ska jag börja kolla på uppgifterna så att jag kan gå och sova tidigt! Kommer inte hinna uppdatera något imorgon, och kaaaanske på söndag. Beror på om jag åker hem till Avesta på kvällen eller inte. Vi får se helt enkelt!

PUSS! /K.

Torsdag 14 oktober 2011

God kväll.
Idag har jag pluggat. Massor. Först träffades vi kl. 08:00 i skolan och jobbade med praktikfall 2. Föreläsning mellan 09:00 och 12:00. Sen företagsintervju 13:15. Sen jobba med praktikfall 2 på biblioteket mellan 14:30 och 18:00. Typ springa hem, ta pärmen och i väg på kör. Kom hem vid 21:20. Lagade mat, åt och satt och pratade med mina sambos i köket. Nu har jag duschat och ligger i sängen. Tänkte egentligen att jag skulle ha läst lite om årsredovisningen. Men jag vet att jag inte kommer komma upp i tid imorgon då. Ska träffas i skolan 08:00 igen. BLÄ! Aja, måste sova om jag ska komma upp! Pusshej! /K.

Blev en kortis idag, men uppdaterar förhoppningsvis mer imorgon :)

Onsdag 12 oktober 2011

God kväll alla läsare!
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket om vi ser till kvantitet, men mycket av kvalité! Jag klev upp vid 08:00, utan att ens behöva göra det. Jag gjorde mig iordning. Pluggade. Åt frukost. Pluggade. Cyklade till Ö&B. Cyklade hem. Pluggade lite till. Åt lunch. Pluggade. Powernap. Gick till skolan för att möta Lotta, Joel och Oskar. Vi jobbade lite på praktikfallet och sen åkte vi alla hem. :)
Vi har kommit en liten bit i alla fall. Tänkte att jag skulle försöka sitta och lösa några fler uppgifter idag på det, så vi får mer "egentid" till att plugga. Det känns bättre, för då kanske jag kan åka hem någon dag och plugga hemma!

Imorgon är det återigen en företagsintervju som står på schemat. Har även föreläsning innan. Sen på kvällen kommer vi väl antagligen sitta med PF2 och arbeta. Jag måste nog dock gå tidigare, men det gör inget säger de :) sköööönt! Måste iväg och sjunga lite. Åker ju på internat i helgen! Men det kan jag skriva om på fredag, då det blir lite mer aktuellt :)

Har även suttit och kikat på lite lägenheter i några veckor nu. Helt sjukt vilka priser egentligen! 500 000:- för en ETTA. Och jag kommer aldrig få en lägenhet genom Gavlegårdarna(en bostadsförening som äger stor del av lägenheterna i Gävle) där jag har för få köpoäng för någonting över huvud taget. Suck... SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT HITTA EN ETTA/TVÅ FÖR BRA PRIS MED RELATIVT LÅG HYRA?!?!?!? Svar: Ja.

Nej, men nu ska jag fortsätta. Är duschad och klar för sägen i princip. Har en kopp té bredvid mig som sällskap till pluggandet. Och Gisen såklart. Och just nu: My Chemical Romance. PUSS PÅ ER! /K.


Tisdag 11 oktober 2011

Hej hej! Idag har jag varit i skolan 09:00-12:00 och pluggat med Joel och Lotta, sen åkte vi på företagsintervju i Bomhus. Superfint område låg kontoret i. Haha, i alla fall: jag har nu suttit och pluggat/läst i boken sedan 14:30 och nu har jag tagit en matpaus. Men den är slut typ nu. Måste fortsätta plugga. Jag. Vill. Inte. Men det måste ju göras. Tur att jag har jättebra musik som gör att det går liiite lättare.

Fick även förslag på låt jag kan öva på hemma av Mathias. Jag tror att jag fixar tonerna och uttalet - med ska jag verkligen kunna hinna med alla dessa ord? Huvvaligen...  Nu är detta en lite sämre live-verision, men det får ni stå ut med.



Jag hoppas i övrigt att er kväll kommer bli trevligare än vad min kommer! Puss! /K.

Måndag 10 oktober 2011

Hejsan!
Idag var jag väldigt död när jag vaknade. Någon(Oskar!) tyckte att vi kunde samlas i skolan vid 08:00 för att prata om lite frågor och så inför våra intervjuer med två företag vi hade idag. Usch säger jag bara... Inte okej!
Vi hade sedan 3h seminarie i extern att se fram emot. Yaay.. Men det gick väl bra det också. Jag pratade till och med framför klassen (y)

Vi åkte sedan iväg till vårt första företag. Vi trodde att vi hade åkt fel först, då vi kom till ett villaområde. Haha, pinsamt. De hade kontoret på gården, så vi satt i princip hemma hos VD:n och pratade. Men det gick bra och snabbt.
Vi åkte sedan till Valbo Köpcentrum, där nästa företag låg. Vi käkade först på donken, sen åkte vi till Mediamarkt och kikade. Grabbarna tjatar verkligen på mig om att jag ska köpa en MacBook, men vette tusan alltså.. Det verkar så krångligt? Aja, nu har jag kikat på lite nya grejjer i alla fall. Hoppas att det blir en ny dator snart -  om jag bara kunde bestämma mig för en!

Vi hade sedan sista intervjun och sen åkte vi hemåt. Nu har jag suttit och försökt pluggat lite, har gjort lite fb-break och fått några samtal. Men jag har kommit en liten bit i alla fall. Blir nog snart en matpaus för att sedan läsa lite till. Vi ska träffas imorgon och plugga tillsammans i alla fall. Skönt de. Då blir jag i princip tvungen till att plugga! Haha, jag som trodde att jag hade självdisciplin? Undrar vart den tog vägen...

Men nu ska jag fortsätta att dricka min kaffe och läsa lite mer! För externredovisning är ju sååååå roligt! /K.

Ett år sedan du försvann från jorden nu. Älskade vän, jag saknar dig så. Om jag ändå kunde få höra dig skratta och sjunga igen. Det skulle betyda allt. Älskade Simone ♥


Söndag 9 oktober 2011

Hallåj! Har inte uppdaterat sådär jättebra under helgen så jag tar väl en snabb summering nu då :)

I fredags satt jag och skrev på tentan hela dagen. Men jag blev faktiskt nästan klar, kändes jätteskönt! Sen på kvällen unnade jag, Joel och Robert oss en liten utgång på Nya Vall och Kåren. Hade superkul, grabbarna är ju helt awesome att umgås med! :) Träffade även Niklas och Sofie på Kåren, och jag fann en ny vän! Mycket trevligt mycket trevligt.

På lördagsmorgonen vaknade jag vid 10 och var huuur seg som helst. Jag hade haft sällskap med min nya vän hela kvällen och det kändes väldigt tungt att kliva upp den tiden när vi hade varit ute/vakna till säkert 04:00. Men men, jag vaknade till, duschade, fixade mig, käkade frukost, skrev lite mer på tentan, käkade lunch och drog sedan på soundcheck med kören. Vi hade nämnligen första konserten med resten av körerna i Gävle. Det var faktiskt helt okej, även fast det tog lite lång tid innan konserten väl började. Men kul var det. Hoppas att det blir lika roligt på internatet nästa helg! Efter konserten sen var det ju tänkt att jag och Joel skulle ut igen, men ingen av oss hade ork! Joel hade sin "värsta bakfylla någonsin". Haha säger jag bara! Nej, men jag köpte lite chips och dricka och drog dit på lite film i alla fall. Mysigt! Kom hem 01:45 i natt därifrån.

Och idag, söndag, har jag sovit till 11:00 och sedan bara suttit i sängen med datorn. Jag ska nog käka lite frulle nu, sen skriva klart det sista på tentan(om det går, har typ finslipet kvar). Ikväll blir det allmänt mys också. Kanske Lotta har kommit i ordning i lägenheten så att jag kan åka dit och kika? Eller så kanske jag läser lite extern, för det skulle behövas. Usch. Haha, aja... Nu ska jag sätta fart! PUSS! /K.

Fredag 7 oktober 2011

Hallå :)
Superskönt att det redan är fredag, som jag har längtat!
Jag har i alla fall suttit och skrivit på tentan nu hela morgonen i princip, så jag tar en liten paus nu. Jag har bara sista uppgiften kvar, sen är den klaaaar! Dock känner jag att jag måste lufta huvudet en stund om det här ska funka. Men det ordnar sig. Jag tänkte ta och plocka lite i rummet för att verkligen ta en lång paus. Men förhoppningsvis blir jag klar ikväll! Om inte har jag ju hela förmiddagen på mig imorgon, då jag har konsert på kvällen sen. Men den kommer bli klar i tid i alla fall! Jag kan ju skriva halva nu och andra halvan i morgon? Aja, vi får se :) Jobbar jag på riktigt bra kanske jag belönar mig själv med en sväng på Pubrundan :) Vi får se, vi får se.

Jag ska även börja arbeta ikapp med externa, då praktikfall 2 släpptes på Bb igår. Baah, vad allt känns krångligt just nu. Mycket att göra fram till början av november. Men that's life!

Klarade i alla fall Praktikfall 1 på externa - yaaaay me! Nej, men nu ska jag fortsätta att driva runt här innan jag sätter mig in i sista frågan. Xoxo /K.

Tentamen numero uno

Blåbärsté, superhärligfraggelistighäxighallidosen-bra musik, första hemtentan. Bra skit!

Torsdag 6 oktober 2011

Hallåj!
Denna dag har varit vääääldigt seg och trökig. Är det för att det är torsdag?
Nej, men igår ikväll var jag på besök på Nya Vall en stund. Som vanligt: Gavlecon levererar! Jag stannade alltför länge och drack nog en öl för mycket. Det var liiiite jobbigt att komma upp imorse för att gå på föreläsning 09:15. Men jag var där i alla fall!
Under resten av dagen har jag diskuterat tentan lite med grabbsen. Åkte sedan hem, käkade och skulle precis cykla till Willys, så börjar det regna. Men det var inte långvarigt, så jag kunde ta mig dit inom rimlig tid. Väl hemma tog jag en powernap, jag hade sovit på tok för lite under natten. Men under min vakna tid sen har jag kollat på tentan och börjat kika efter teorier i boken. Det kommer nog gå ganska bra ändå(peppar peppar, ta i trä!).
Jag ska strax ta mig iväg på körrep i alla fall. Dock hade jag önskat att det var min gamla kör jag skulle sjunga med. AvestaMusikskolasFlickkör ♥ Men men, det är bättre än ingenting. Dock skulle jag helst vilja ta sånglektioner - och utvecklas! Men det verkar ju inte finnas någon sådan verksamhet i denna stad..!

Morgondagen kommer gå åt till att plugga plugga plugga! Helst skulle jag vilja vara klar imorgon, för det är ju Pubrunda på kvällen. Men jag kommer nog faktiskt satsa på tentan om jag "ligger efter för mycket". Det blir säkert en fetingutgång på lördag istället(Joels idé - för att fira att tentan är över). Jag har satt min personliga deadline 15:00 på lördag så jag hinner slappna av i helgen. Fast egentligen borde jag jobba med externredovisningen. Äääh, vi får se hur jag gör.

Jag funderar även på att byta design på bloggen.. Någon vänlig själ som vill hjälpa mig? (a)

Aja, nu ska jag plocka lite innan jag drar. Ciao! /K.

Onsdag 5 oktober 2011

Hallå på er!
Idag har jag inte gjort så mycket. Tänkte att jag skulle ha läst lite i Wolvéns(2000) bok, Att använda mänskliga resurser i organisationer. Men nu hör ju själva hur tilltalande titeln är? Inte ett dugg!
Däremot, har jag hunnit städat(min städvecka av hela lägenheten) och varit ute på prommis runt hälsans stig. Det var faktiskt skönt att vara ute på en powerwalk idag. Det var lite kyligt i luften, men det var skönt i solen.

Just nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm. Det blir pommes, kyckling och currysås idag. Mums! Min fantasi när det gäller matlagning är just nu nere på noll. Har ingen aning om vad jag ska äta om dagarna. Imorgon får det bli pasta och quornfärssås.

Imorgon är det sista föreläsningen för den här veckan, 09:15-12:00. Sen är det hem och käka för att sedan köra stenhårt på hemtentan som släpps imorgon! Gaah, jag ska verkligen sitta dag och natt med den. Nej då, men jag ska köra på som fan. Egentligen är deadlinen 16:00 på söndag, men jag sätter min egna deadline på 15:00 på lördag! Lördag kväll blir det fetingutgång!
Funderar även på om jag skulle gå till Nya Vall och kika sen. Det är Tackmiddag där snart(19:00), men det är slutsålt på biljetterna, så jag kommer bara in efter 22:00. Ikväll ska höstens ÖF tackas av och de nya ÖF ska presenteras. Undra vilka det blir :) Hoppas att det är synligt ikväll, om inte så får jag prata med Sören(hon jobbar ikväll).

Trevlig kväll på er! Puss! /K.

Bjuder på två foton ifrån finsittningen :) Vadslaget ♥



Tisdag 4 oktober 2011

Hallihallå!
Idag har varit en såndär slappdag typ. Åkte till skolan för att ha seminarie, jotjena va givande! Ingen hade någon fråga typ.. Men sen satt vi och jobbade lite med FRAMFÖR i alla fall(FRAMFÖR = FRAMgångsrika FÖRetag i Gästrikland 2011).
Gick sedan hem, käkade, sov, pratade lite med Oskar, försökte laga datorn, försökte plugga, åkte till Lotta med kanelbullar och kikade film. Det är typ vad jag har gjort idag. Tror faktiskt att jag ska göra en ganska tidig kväller, blir nog att gå upp i tid imorgon och försöka plugga så mycket som möjligt. Måste ju plugga till hemtentan PLUS jobba ikapp på Extern. Men det kommer nog gå fort om jag bara får sitta och har koncentration.

Jag kanske belönar mig själv med en springtur mitt under dagen också. Jag känner att träningen måste börja komma igång. Min kropp klarar inte av att sitta stilla såhär som den har gjort nu... Någon som har motivationstips till att börja träna?! GE MIG, TACK!

Nej, men nu ska jag ta och kika på det sista innan jag går och gör mig klar för att sova. Xoxo /K.

Det känns verkligen att det börjar blir höst. Mysigt!
höstkort,

when love and death embrace,

Jag vill ut och gå. Bara gå någonstans och sätta mig för att se hur världen lever vidare. Jag får såna här infall lite då och då. Typ gå och sätta sig på en parkbänk på torget, för att se hur andra lever sitt liv, i stället för att ta tag i sitt eget.

Imorgon blir det lite plugg med Joel och Gustav, sen ska jag åka med Lotta och hämta nyckeln. Känns skönt att hon äntligen ska flytta hit. Jag har börjat tröttna på det här nu.

Dock vet jag inte hur jag ska ta mig vidare än. Allt är fortfarande nytt för mig. Även fast det har gått snart fyra månader... I'll just put on a smile,  



Söndag 2 oktober 2011

God dag världen! Många som var ut igår? :) Lördag brukar ju vara den där typiska utgångsdagen, så I just wonder!

Jag har i alla fall haft supertrevligt i helgen, det behövdes verkligen känner jag! Tack ♥ Det var så himla skönt att bara sitta och prata. Det är synd att vi inte träffas oftare!

I fredags var vi i alla fall på middag i Sandviken med mor, Mats, Annelie, Mathias, Micke och Jenny :)Supertrevligt! Skönt att se alla igen :) Annelie håller just nu på att flytta, men sen när hon och Rickard har kommit på plats i sthlm så ska jag åka och hälsa på dem :) myyyys!

Igår så gjorde vi typ ingenting. Vaknade sent, gick ner till Wayne's och tog en vaniljlatte(mums!) och satt och snackade om allt i typ 2h. Sen gick vi runt på stan och segade bara :) myyys! Drog sedan hem för att käka och kollade sedan på fim, Thor. Skitbra film! Värd att se :)

Idag kommer det inte hända mycket. Sällskapet åkte för ca 1,5h sen och jag chillar nu bara hemma. Kommer nog inte röra mig utomhus så mycket.. Om det inte är någon som absolut vill? ;)
Nej, men jag kommer nog bara vara hemma. Finns inte så mycket annat att göra egentligen :) Kanske börjar läsa lite Ledarskap, har ju faktiskt första tentan nästa vecka!!

Aja, nu ska jag slå på ett avsnitt Gossip Girl och chilla i sängen :) Puss! /K.

Taggar med en "ny" bild, alltid skojj med bilder liksom :)

RSS 2.0