Måndag 30 januari 2012

God dag mina vänner! Jag har nu hållt mig ifrån bloggen i några dagar och jag skyller detta på n0llningen. Men ååh så roligt jag har haft det!
Snabb repris:
Måndag: Kidnappning och introduktion över vad vi skulle göra under veckan. Det blev förfest och sedan på kvällen fest. Jag jobbade dock i baren på Nv denna kväll och det var bland det roligaste jag gjort på länge! Superb!
Tisdag: Vi möttes upp på stan för att göra lite stadskamp och visa de nya vart allting ligger och sånt. Superkul! Det blev även förfest och sedan fest med temat "Kom som en låt".
Onsdag: Vi möttes på stan vid 12 för att göra fotolistan(en lista med saker som n0llorna ska göra, så får de olika poäng för de olika grejjerna). Jag kom dock efter 13, då jag ville gå på föreläsningen vi hade. Efter detta var det dags för Winter Challenge, vi skulle bygga en bock! Våra bock, Bärs-bocken, vann för övrigt! Sedan var det förfest, sen BARacken-intro(teknologernas, voxarnas, hälsopedagogernas och pedagogernas pub) och sedan Kåren-intro efter det.
Torsdag: Uppdrag på stan, vi skulle göra ett midsommarfirande. Jag hoppas att de var superkul, jag låg tyvärr hemma och tog igen lite sömn denna aktivitetsdag. Jag var inte heller med på vinbrännbollen, men jag antar att den också var superkul! Efter detta var det förfest och sedan redovisning av fotolistan som följdes av fest på NV.
Fredag: Storstädning på Nv efter alla fester som hade varit. D.v.s skrubba golv och ta reda på annat trams. Det blev sedan fördrink innan finsittningen och sedan finsittning som följdes av fest på Kåren.
Jag har haft en superrolig vecka med alla nya underbara människor och jag hoppas att alla har tyckte likadant! :)
Helgen blev en allmän slapphelg då det var drygt att kliva upp på fredagen. Men jag har nu sovit ikapp sömn och ätit ikapp alla kalorier som jag har missat denna vecka. Jag är tillbaka på fötterna. Nu är det dags att börja läsa ikapp i micron(= microekonomi) också. Men det känns som piece a cake faktiskt! Jag hänger med på föreläsningarna och förstår vad han säger i alla fall :)
Men nu ska jag ta och återgå till läsningen. Hoppas att ni har haft en underbar vecka och ha en riktigt trevlig kväll! PUSS! /K. :)

Tisdag 24 januari 2012

God morgon fina änglar! Denna vecka kommer det tyvärr inte bli så mycket bloggande, då vårn0llningen har börjat! Jag ska försöka ta lite kort för att sedan lägga ut här så ni får se hur galet det är! Jag uppmuntrar verkligen alla till att börja plugga på högskolor/universitet och gå med i en studentförening! Jag har aldrig haft så roligt under min skoltid som jag har just nu. Sjuuuuukt!
Igår i alla fall så var det kidnappning och sedan övrig information. Hihi, va roligt det var med kidnappning! Sen fick de lite ledig tid innan det var förfest och sedan NV-kväll. Jag jobbade i baren på Nv igår, så det var nyktert tillstånd för mig! Men huuuur kul var det inte att jobba i baren? JAG ÄLSKART! Hur kul som helst! Dock var det lite svårt att höra vad folk sa då och då men det kan man leva med :) För att vara första gången så gick det superbra också :)
Idag är det stadsvandring och sedan NV ikväll igen. Vet dock inte om jag ska vara med på stadsvandringen eller om jag ska gå på övningstillfället vi har med den nya kursen idag.. Hm.. Jag ska i alla fall gå på föreläsning imorgon, känns som om det behövs. Jag vill känna mig lite duktig i alla fall. Och då är föreläsningen dessutom mellan 10:15-13:00, så jag missar bara drygt en timme av n0llningen på eftermiddagen. Jag tror inte att de gör speciellt mycket :) Men men, nu ska jag äta min frukost och sedan börja höra av mig till folk för att se hur dagen ser ut. Vi hörs så snart jag kan! :) Puuss! /K.
Min frukost idag; ett glad juice, en kopp té och tre mjukmackor med ost. Muums!
(Har självklart hunnit med den obligatoriska koppen med kaffe!)

Fogdeupptakt!

Hallå i knutarna! Dags att tagga för fogdeupptakten! (Fogde = fadder)
Såhär kommer jag se ut ikväll, så you better watch out ;)
Hoppas att ni får jättetrevligt ikväll, för det ska jag ha! :) PUSS! /K.

Lördag 21 januari 2012

God morgon alla!
Igår blev det en lugn innekväll för mig. Kollade på film och bara njöt av att vara ledig och utan pluggångest. Alla behöver vi sådana dagar. Ikväll är det dags för Nya Vall(Klubbhuset för ekonom- och mäklarstudenter) för upptaktsträff :) Jag är taggad till tusen! Kommer bli så himla kul! Längat redan :) Under dagen ska jag städa så det blir acceptabelt att ha folk över. Gustav och Joel svänger förbi innan vi drar och kollar på oveinvigningen :) Kommer bli aaaawesoome! Puss /K.

Belöning

Här är belöningen för två hårda tentaveckor! En kall Corona, muuuums!

I will shine for you

Hejsan! Tentan gick bra, jag tror att jag ligger säker. Tror att jag kommer få mellan 33 och 38 poäng av 50. Det är typ D eller C. Hoppas på C!! Drog sen på stan en sväng och hängde lite, åkte till ÖB för att kolla om de hade kapsylöppnare - icke! Gick då till Willys, handlade chips och dricka och gick hem och åt mat. Nu ligger jag här i sängen och bara är. Så skönt att få andas lite efter dessa veckor. :) Det skulle vara superskönt att bara vara hemma och chilla ikväll, men jag känner mig busig och vill ut på äventyr! Tror att jag blir hemma i alla fall. Känns bäst så då jag ska på äventyr imorgon! :) Ska bli såå kul! Jag tar kanske med mig kameran, så får se om det blir lite bilder kanske :) Hihi!

Fredag 20 januari 2012

God morgon! Taggade? Det är ju fredag! Jag börjar dagen med att skriva en tenta i ekonomisk styrning. Tagga tagga tagga helg! Ska bli ett sjukt bra avslut på två tiuffa tentaveckor! Dagens outfit är i alla fall min älskade tjocktröja från Karlbo IK Basket(finns ingen skönare!), blå jeans och uppsatt hår. Enkel sminkning med lite mascara bara! Skriver mer när jag kommer hem sen :) PUSS! /K.

Rörlig kostnad per enhet och Säkerhetsmarginal

Förlåt, men måste få skriva av mig lite. Det är väl det som bloggen är till för? Ni får helt enkelt stå ut!

Ibland undrar jag vad jag gör för fel? Jag visat alltid min bästa sida och ändå blir utfallet så fel? Jag förstår inte!
Jag vill veta vad jag gör fel, eller annorlunda, så jag kan ändra på det och var på topp.
Det som jag saknar allra mest just nu, är en karl. En karl som finns där när jag kommer hem. Någon jag kan laga mat till, någon som jag kan överraska med presenter. Någon att krypa tätt intill när allting är som sämst och ändå känna en trygghet. Någon som frågar hur dagen har varit när jag kliver in genom dörren, någon som vet att allting inte är okej även fast jag säger så. Jag vet att det sägs att "Ensam är stark", men så är inte fallet denna gång. Det går inte en natt utan att jag drömmer mig bort till en annan verkligenhet som är så mycket bättre. Att ensamheten i lägenheten är enorm hjälper heller inte så mycket. Jag behöver någon, jag behöver dig. Du som finns där ute och är menad för mig. Jag behöver dig.
Det var senast idag på lunchen som jag satt och reflekterade över mitt nya liv. Vad gör jag om dagarna? Jag går till skolan. Jag sitter hemma ensam. Jag har inget liv. Även fast min vardag känns förnyad och helt underbar i och med stadsbyte, känner jag att jag ändå är samma tråkiga person. Jag har träffat mycket trevliga människor på bara 6 månader här, men dessa fyller ändå inte hålet som jag har. Jag behöver vägledning. Hjälp mig att fylla hålet.

Torsdag 19 januari 2012

God kväll läsare!
Idag har jag haft en mycket produktiv dag i skolan! Var där 08:00 och satt kvar enda till 16:40 för att ta bussen ner på stan 16:49. Känns skönt att jag faktiskt har gjort något, sorgligt att det är dagen före tentan dock. Men jag ska nog klara den imorgon! Det känns inte så svårt. Och nästan 12 poäng är budgetering - peace a cake! Känner just nu att mitt huvud är ganska trött och vill vila, men jag ska köra på ett tag till. Känns som om det behövs. Dock ska jag nog bara läsa in lite formler och räkna ytterst lite. Kanske räkna igenom senaste hemtentan igen för att kolla så att jag verkligen kan det. Annars idag så har det gått väldigt bra. Hängde med Valeria på stan en sväng för att leta batteri och sedan drog jag och handlade mat. Lagade kycklinggryta och jasminris. Mumma blev det!
Nej, jag ska nu ta och försöka ta tag i sista kvällen utan liv. Jag hoppade över kören idag då jag ville plugga i stället. Har dessutom ont i halsen, så det går inte så himla bra att sjunga heller. Blööh.

Anywho, är det någon som är duktig på photoshop eller hemsidor? Behöver lite "upplärling" i det! Skulle vara asbra till projektgruppen jag har anslutit i skolan. Skulle vara superbra om någon hade lite tips eller så! :)
Puuuuuss! /K.

What doesn't kill you...

... only makes you stronger. True shit. Jag har nu suttit och pluggat ett bra tag efter skolan. Totalt idag har jag nog pluggat 8h idag. Good for me! Har hunnit göra tre övningstentor också, så nu har jag räknat igenom alla gamla tentor vi har fått. Känns skönt. I morgon blir det sista ruschen inför tentan på fredag - nervööös! Drar nog ner på stan direkt efter skolan imorgon och inhandlar proviant inför tentan. Aja, ska nu återgå till att chilla ett tag till innan jag kryper ner under täcket för att sova. Tjingeling! :* /K.

Onsdag 18 januari 2012

God eftermiddag!
Idag har jag återigen varit i skolan och pluggat. Dock var vi bara kvar till ca 13:40, då killarna ville ta ett tidigare tåg hem till Arbro och Hudiksvall så jag drog hem då också. Alla hade tydligen sovit skitdåligt också, så att vi var trötta hjälpte ju inte studerandet. Jag kom hem och tog en powernap i alla fall. Trots att jag hörde hyresvärden säga till sambon att han skulle väsnas lite i badrummet(vägg i vägg med mitt rum) så sov jag mycket gott. Powernapa i en timme. Väl spenderad tid. Jag har nu druckit lite kaffe och ska snart börja plugga igen. Har tagit mig igenom två gamla tentor varav en har jag gjort två gånger. Ska skriva ut flera nu ikväll och göra dem. Måste även plugga på formlerna. Annars kommer tentan aldrig gå vägen... Hoppas att jag lyckas i alla fall. Något bör ju fastna! :)

Nej, nu ska jag väl sätta lite fart i alla fall så jag hinner göra någonting idag! Ska passa på att skriva ut alla tentorna på en gång så har jag det gjort - då är det bara att kötta sen! PUSSEN /K.
håret uppsatt med en klämma - skönt med korthår för en dag!

Tisdag 17 januari 2012

God kväll :)
Idag har jag som vanligt: spenderat dagen i skolan! Ovanligt va? Nää. Fick ganska mycket gjort idag och jag hade faktiskt koncentration efter lunch, vilket brukar vara ovanligt. Jag brukar alltid bli så himla trött efter lunchen och gör ingenting produktivt. Efter skolan drog jag till stan för att inhandla en kapsylöppnare och lite matvaror. Hittade dock ingen liten och praktisk kapsylöppnare? Fanns ingenstans! Ska nog sno en hemifrån sen.
Jag tänkte diska upp efter maten nu för att sedan ta mig ut på en snabb promenad. Måste få lite motion när jag sitter still så mycket som jag gör. Ska bli skönt att röra på mig lite. Dock har jag märkt att jag börjar bli sämre igen - kommer antagligen bli förkyld snart. Baah, orkar inte! Ikväll ska jag sedan skriva klart min formelsamling till imorgon då det är mera plugg i skolan. 08:00-16:00 kör vi! Lika bra att köra på hårt nu innan tentan. Bara två dagar kvar, sen smäller det! Nej, nu ska jag sätta lite fart. Puss på er :) /K.

Ed Westwick

Vår tids hetaste och snyggaste man som världen kommer att få skåda. MUMS!











Måndag 16 januari 2012

God kväll friends! Dagen har jag spenderat i skolan, mycket tråkigt - jag vet. Jag gör ju nästan ingenting annat än att pluggar. Dryyygt. I alla fall så skickade jag in hemtentan vid klockan tre idag och hoppas på ett ganska bra betyg. Drömma kan jag ju i alla fall! Anywho, har inte så mycket att berätta. Har varit alldeles för trött idag för att göra något vettigt. Blä på allt. /K.

Söndag 15 januari 2012

God kväll mina vänner :)
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, fast ändå har jag det. Jag klev inte upp i tid som jag sa att jag skull göra, men jag har hunnit med att tvätta, skriva klart tentan, plockat ur garderoben och hunnit med en promenad nu på kvällningen. Tentan har varit avskyvärd och jag är såghäääääääär glad att jag är klar. Usch, fy och blä! säger jag bara. Men men, nu dag imorgon och då fortsätter skiten. Bara att ta tag i nästa tenta att plugga till!
Jag ska i alla fall ta och unna mig flera promenader. Det var en bra sträcka på drygt 4,9 km och den var runt gatulampor hela vägen, så ändå helt okej att gå. Ibland är det bara så himla skönt att plugga i hörlurarna och börja gå! Jag älskar hur jag slappnar av och bara lyssnar på texten. Det är som att formatera om hårddisken, rensar bort allt onödigt. Så himla skönt. Jag ska unna mig promenader minst 3 gånger i veckan. Jag tror att jag kan behöva det nu i den stressiga miljön. Dessutom är det riktigt skönt att röra på sig om man har suttit still i skolan och pluggat mellan 08-16 hela veckan. Men men, nu ska jag ta och göra mig i ordning för att sova! Kan behöva all sömn jag kan få :) Pusshej! /K.

Anywho, middagen igår var supertrevlig :) Kul att träffa alla igen. Dock var inte Mathias med, han var tvungen att jobba. Men Mats, Annelie, Micke och Jenny kom i alla fall. Mysigt!

Lördag 14 januari 2012

God kväll! Dagen i ära har jag spenderat inomhus och instängd på rummet typ. Ibland behöver man sådana dagar också. Men mest för att jag har skrivit på tentan. Blä. Men anywho, kul kväll igår! Träffade lite nytt folk som jag lärde känna och så :) Trevligt! Kom hem på tok för sent och sov till ca 10:00 idag. Usch, dåligt samvete. Men men, måste få sova ut någon gång också.
Kvällens planer är att strax bege mig mot stan och bussen, så ska jag åka till Sandviken för att gå på restaurang och äta med familjen. Mysigt! Dock kommer jag komma dit drygt en timme innan bordsreservationen, så jag ska sätta mig i väntsalen på stationen och skriva lite mer på tentan. Man måste ju utnyttja all tid man kan effektivt! Morgondagens planer är att gå upp tidigt, tvätta, skriva klart tentan, gå på rask promenad, plocka ur garderoben och städa. Eftersom de håller på att renovera badrummet måste de riva lite i min garderob för att ta bort avloppsrör, så då får jag leva med kläderna på golvet ett tag. Men det är ju ändå där de brukar hamna ändå så :D
Ska bli skönt att få det renoverat i alla fall! Nää, nu börjar jag svamla bort lite tid här. Dags att gå snart, så måste börja fixa det sista :) Adjö! /K.
slänger in en bild på min saknade syster! ♥

Hemtenta for the win..!

Hallå! Jag har nu tagit en paus i skrivandet. En väldigt lång paus. Vid klockan tre åkte jag till stan med bussen för att handla mat. Jag vet inte hur många gånger jag hade en nära-döden-fallning på vägen hem från affären. Insåg för sent att det var dumt att ta klackskor till skolan. Jag har halkat hur många gånger som helst - men inte ramlat en enda.
Jag har också hunnit laga lite god fredagsmat sen senast också. Kyckling, champinjoner och ris med currysås. Mumma. Unnar mig just nu en kopp kaffe också. Funderar på att dra i väg till Söder för lite chill med folk en stund. Ska skriva ett tag till på tentan tills en kompis hör av sig, så får vi se om jag följer med. Det kan vara skönt med en paus ibland faktiskt. Att bara tänka på annat. Jag har i princip bara kunnat tänka på tentan idag. Dryyyygt. Aja, är typ helt klar med fråga 1 av 3 i alla fall! Jag tror att de andra frågorna är lättare(peppar peppar ta i trä!) så de tar nog inte alltför lång tid. I morgon ska jag satsa på att använda tiden effektivt. Ska både tvätta, skriva på tentan och eventuellt städa här hemma. Får satsa på att dra hem tidigt ikväll då så att jag slipper vara så sjukt trött i morgon. Men aja, nu ska jag väl börja skriva lite igen :) Ciao! /K.

Fredag 13 januari 2012

Hallå! Här sitter jag i skolan, fredag den 13e, och skriver tenta. Tar en kort paus för att rensa huvudet lite. Skönt! Men jag måste väl återgå snart. Körde en snabb liten update bara. Skriver mer ikväll! Puss! /K.

Tisdag 10 januari 2012

God eftermiddag!
Dagen till ära har jag spenderat i skolan. Tråkigt, javisst, men så är det när det är tenta på ingång! Vi brukar skojja om att det finns inget liv innan tentan, för det enda man gör är att plugga då att man blir godkänd! Hihi, inte roligt att plugga, men roligt att bli godkänd!
Jag hann även med en snabb promenad runt Boulongerskogen, skönt! Känns som om det är dags att börja träna igen :) Dock ska jag inte fixa gymkortet förrän jag är helt frisk, så att jag vet att jag kan träna på som tusan!
Hunnit äta har jag också gjort, mums :) Måste dock laga matlåda till imorgon och det är typ det tråkigaste jag vet! Har ingen fantasi när jag ska laga mat. Brukar oftast bara slänga ihop något i sista sekunden. Synd, för jag tycker att det är superroligt att laga mat!
Snart ska jag återigen ta mig an Ekostyrningen. Ska börja med nya uppgifter nu i repetitionen och inom några dagar blir det att göra gamla tentor. Känner att jag kommer ha mer nytta av dem, men jag måste repetera vissa grejer först.
Känner nästan att min blogg börjar bli lite tråkig... Eller va säger ni läsare? Just nu inför tentor finns det ju i och för sig inte så mycket att uppdatera om, då jag endast pluggar typ. Men det är sånt man får tåla ibland. Jag känner att jag är lite bättre på att uppdatera mer frekvent, även fast det kanske inte är flera inlägg om dagen - jag skriver ju i alla fall någonting!
Nej, nu ska jag börja fixa lite här. Måste ta tag i mig själv och göra någonting! Tjingeling! /K.

para usted, me volvería a ir a miles de kilómetros, y te amaré por mil años. ♥

Måndag 9 januari 2012

God lunch mina vänner :)
Jag har tyvärr inte orkat blogga under helgen och ännu mindre orkat lägga in alla bilder på datorn. Jag vet att det kommer bli uppskjutet, precis som allt annat, men så får det bli! Just nu har jag två intensiva tentaveckor framför mig så tiden kommer gå åt till att plugga. Jag har redan börjat bra och varit i skolan från 08:15. Dagen är ju dock inte slut än, så mycket hinns fortfarande med! Jag känner mig duktig i alla fall :) Jag kommer antagigen bli kvar till ca 16:00-17:00. Jag har redan hunnit mycket för att vara mig, enligt mig själv, och mer kommer jag hinna! Jag måste ju dock lära mig allting, och det är väl det som kommer ta tid sen. Men nu ska jag fokusera på lite fler uppgifter efter en god lunch :) Good day! /K.
muuuuuums!

Fredag 6 januari 2012

Good afternoon. Idag har jag vaknat sent, pluggat, ätit, varit ute på promenad och sedan suttit vid datorn. Kul va? Det är i princip heela dagen för mig. Sjukt ointressant. Men men, driver man en blogg så gör man! Haha :)
Jag fick i alla fall lite bilder när jag var ute på promenaden. Tog med mig kameran ut och tänkte passa på och få lite vinterbilder :)
Jag ska väl snart fortsätta att plugga lite, kanske läser lite i Kotler då jag känner att jag vill kasta ekostyrningen genom fönstret. Kommer säkerligen somna av Kotler, men det gör ingenting ;) Haha, anywho, tänkte bara låta er veta denna onödiga information :)
Är även sjukt trött på att vara småförkyld. Har varit det ett tag nu och det suger. Antingen ska jag vara sjuk, eller vara frisk. Det finns inget mitt emellan. Blä! Vill bli frisk så att jag kan vara busig! Hihi, nyfikna? ;) Ni får faktiskt vänta! :)
Nää, nu ska jag fortsätta med att göra ingenting. Kanske ta mig en funderare till superbra musik. Bara ligga i sängen, stirra i taket och tänka på livet. Yeah, let's do that! Puss! /K.

Torsdag 5 januari 2012 - Nytt år, nya tag!

God morgon mina kära vänner och ovänner.
Ett nytt år har tagit fart och jag göra mitt allt med att försöka göraa 2012 så bra som möjligt! Om jorden nu går under vill jag inte ha spenderat mitt liv i skolan - i så fall ska jag i alla fall ha haft roligt under tiden!
Juldagen var superkul, nyår även så! Jag älskar att spendera sådana tillställningar med mina bästa vänner. Jag hoppas att det kommer många sådana event igen! Jag har inte riktigt varit människa de senaste dagarna, har inte gjort ett dugg under ljusets tid. Jag får lite ångest. Men jag skyller på att jag vilar upp mig. Det blir en hårt vårtermin.

Jag kom hem till Gävle igår kväll, känns skönt att vara tillbaka. Det var alldeles tyst i lägenheten, så jag tror inte att de andra har kommit hem än. Mysigt att vara ensam. Jag känner att jag behöver det nu. I några dagar i alla fall. Jag och skolböckerna. Har tenta två helger i rad nu, sen börjar den galna vårn0llningen. Jag är redan sen i mitt pluggaschema, men jag la mig ganska sent igår faktiskt. Ändå är jag uppe i bättre tid än tidigare under lovet. Nu ska jag köra järnet, får bra betyg på kurserna och leta lägenhet som tusan!

Mitt 2012 kommer bli ett hälsoår. Jag har bestämt mig för att köpa gymkort i nästa vecka(vi får se om jag kanske skjuter upp det till efter n0lningen, då tiden kanske finns till). Ska bli skönt att komma igång igen. Blir att köra på Work It 24 hours. Eftersom jag antagligen kommer bli uppbunden i 24månader och det även finns i Avesta, kommer jag kunna utnyttja det även under sommaren. Jag ska unna mig tid i veckorna för snabba promenader, vilket redan började igår med en snabb sväng till Willys fram och tillbaka(en hyfsad bit). Jag ska sköta mina studier och jag vägrar att hamna efter. Nu blir det verkligen plugg 8-16 om vardagarna. Kan jag det inte till kl 16:00, ja då är det bara att köra på tills jag kan det!
Ett av mina nyårsköften är också att jag ska bli bättre med min ekonomi. Jag ska börja spara mer och vara mer sparsam. När jag har kommit upp till en viss summa på sparkontot ska jag unna mig något. En resa, ett äventyr, en ny pryl, nya skor eller så. Jag hoppas verkligen att jag lyckas. Måste rita upp en bättre budget. Än så länge har det ju gått bra. Och jag SKA även ta körkort i sommar. Körningen sitter nästan perfekt och nu är det bara att börja läsa ikapp teorin. Men om jag lyckas med pluggningen på skolan 08-16, så bör jag kunna klara av att läsa lite körkort på kvällarna innan jag somnar. Bra plan? Hoppas bara att jag har självdiciplin så att jag klarar av det nu.

Ojdå, detta blev ett ganska långt inlägg. Men jag måste ju ge er lite att läsa nu när jag har varit borta ;)
Jag hoppas att just DU kommer följa mig under min resa och se till att jag uppfyller mina mål.
Jag ska nu börja ta tag i mig själv och göra mig i ordning för en heldag av studier.
Bilder från "jullovet" kommer senare. Antagligen ikväll. Om inte till helgen!
Puss och kram! /K.

RSS 2.0