Söndag 28 augusti 2011

Tjenis!
I fredags var vi på kåren - awesome! Den enda nackdelen vara att alla var där, och det blev så sjukt varmt inne. Men helt okej (y) Igår var det SMH(Svenska Märklarhuset) som bjöd på kräftskiva, mumma! Sen var det intro på Nya Vall för andra föreningar också. Allt var verkligen superkul!

Idag har jag dock inte röst kvar :( Men det är så det ska vara när man är n0lla ;) Ikväll blir det mys hemma hos en av fogdarna och vi ska bygga på våran bock till tävlingen också. Jag kommer nog sitta och dricka te som tusan nu de närmsta dagarna. Jag känner även att det är dags för några vita månader efter n0llningen, det känns behövligt.

Men nu ska jag pyssla med lite annat innan myskvällen med vadslaget :) puss! /K.


Fredag 26 augusti 2011

Hallå! Igår såg n0lleschemat ut såhär:

13:11 Skattjakt - Grattis till VADSLAGET(mitt lag) som vann hela skiten!
16:00 Vinbrännboll - asroligt!
19:11 Mellanfest på Westergrenska
21:11 Temafest: Rockparty på Nya Vall

Rockpartyt var asroligt! Hur kul som helst :) börjar verkligen komma in i gemenskapen nu! Har även fått ett OK från ÖF!!! Och tre signaturer! ;) Vet inte om jag ska ligga lågt ett tag och sedan försöka få fler signaturer senare (har man full bricka innan fredag river dem den så man får börja om). Tyvärr blev jag även utsatt för en Lambo på Rockpartyt - fy Gabriel, fy! - med en nästan ny Corona. Det gick ju bra i alla fall! Ingen mes här inte! tur att jag inte hade en drink!

Nu ska jag snart äta något, för att sedan dra iväg på n0llekamp på stan :) hoppas att det inte är allt för fysiska aktiviteter. Har lite träningsvärk i kroppen faktiskt xD Men men, nu blir det till att sätta lite fart :) woopwooop! /K.

Torsdag 25 augusti 2011

Hallådär! Nu har första dagen på högskolan varit och jag trivs! Bara jag får lära känna lite fler kommer jag nog trivas ännu bättre! :)
Igår var det n0lleskyltar som skulle göras, och sen var det fest på kvällen. Dock åkte jag hem på förfesten, för jag hade möte med mina hyresvärdar. Men ikväll tänkte jag kika in folket lite mer :) Idag är det Skattjakt, vinbrännboll, mellanfest och sedan temafest rockparty ikväll :) men eftersom att jag är en tråkig pluggis funderar jag på att skippa festen :P Men vi får se hur dagen skrider fram.. Jag kanske hinner ändra mig :) Jag ska i alla fall vara med under dagen(dock tänker jag inte skippa mina första föreläsningar nästa vecka som vissa Fogdrar gjorde under sin n0llning). Jag hoppas hoppas hoppas(!) att min n0lleskylt inte blir riven av Överfograrna. Jag kunde ju inte vara med på granskningen igår, så jag hoppas att det inte händer idag.

Aja, nu ska jag inte skriva mer :) vi får se om jag hinner med en liten uppdatering imorgon innan nästa aktivitet drar igång :)

PUSS! /K.

Måndag 22 augusti 2011

Hallå i strumplådan! Jag klarade första natten i nya hemmet, woho!
Det dryga med att flytta till en stad där jag inte känner någon är att det blir så himla långtråkigt på dagarna! Men Mats bör vakna snart så då ska vi ut och kika lite :) ska bli skönt med en guidad tur. Hoppas att jag hittar tillbaka bara :)

Annars är det väl ingenting nytt.. jag har kollat igenom lite papper inför starten och allting verkar väl okej. Ska kolla med Lotta när hon kommer vad det är som saknas, typ.

Aja, tjingeling!

/K.

Söndag 21 augusti 2011

Tjingeling! Då är det första gången jag säger hallå ifrån Gävle; min numera permanta bostadsort :)
Allt har gått har gått jättebra och nu har jag kommit på plats. Det kändes verkligen trist att mamma skulle åka, men jag måste väl börja vänja mig...Men men, imorgon kommer Mats in och guidar mig runt :) börjar redan hitta lite, men han får visa mig lite mer grundliga affärer o.s.v. På tisdag kommer Lotta upp, superskoj! Eftersom vi börjar på onsdag, vore det lättast om vi sov hos mig :) Hoppas att hon hittar boende snart, så vi kan börja umgås lite mer på fritiden och sånt :)

Jag har knäppt lite bilder på hur det ser ut, hoppas ni gillart! :)


Garderoben - öppen/stängd


Hallen från mitt rum.


Hallen och korridor till mitt rum + badrum.


Köket.


Mitt rum.


Mitt rum.


Min balkong.

Jaha, såhär bor jag justnu :) Jag har bytt adress, men har kvar mitt mobilnummer. Hör av er bitches!

/K.

Tisdag 16 augusti 2011

Hej och hå. Igår gick första flyttlasset till nya lägenheten! Usch va mysko det känns att säga så egentligen :S Men nu är det bara en vecka bort innan alla mina närmaste och jag sitter på olika platser(Inte jag och Lotta då, eftersom vi ska gå samma utbildning i samma stad :)). Jag glömde ju så klart kvar kameran i bilen, så jag knäppte inga kort.. Men jag tänkte att jag skulle fixa det på söndag när jag verkligen har kommit på plats. Bläää, jag får nästan ångest när jag tänker på det. Men men, glada tider ska det vara!

Idag ska jag försöka tvätta av min gamla cykel, så den inte är lika mossig när jag tar med den till Gävle. Sen ska jag även säga hejdå till alla på sången idag. Hoppas att de inte blir allt för ledsna! Men det ska nog gå bra :)

Oops! Dags att röra på påkarna! Tjingeling! /K.

Måndag 8 augusti 2011

Hallå i skogen!
Äntligen har jag jobbat klart för denna rush och är nu totalt slut! Börjar bli sjuk också :( men blir förhoppningsvis frisk snart och vad jag INTE vill är att vara sjuk i helgen när vi åker till Göteborg! Men men, jag ska väl göra mitt bästa för att tillfriskna så fort som möjligt :)

Nu har jag börjat att inse att jag snart ska flytta.. Usch. Och jag har inte ens börjat packa än :S kommer mig verkligen inte för det heller :( Men snart måste jag väl börja iaf..

Som ni ser har jag även bytt utseende på bloggen :) kände att jag behöver börja om nu i och med flytten, men jag ska kolla om det finns någon snäll själ som vill göra en ny header åt mig..? :)

aja, skulle bara skriva och visa att jag kommer vara mer aktiv nu till hösten - eller; försöka i alla fall :)

/K.

Lördag 6 augusti 2011

Hallå!
Ville bara berätta att jag nu har någonstans att bo under mina studieår! Woho! Flyttar inom 2 veckor :D
Annars så jobbar jag och står i. Går ut sista dagen imorgon, sen är jag ledig i två veckor. Nästa helg blir det även en tripp till Göteborg med Adam, Emelie, Amanda, Tommy, Aksel, Emilia och Josefine :) Awesome! Längtar som en tok!! :)

annars är allt som vanligt också, jag lever med huvudet upp och fötterna ner. jag försöker göra det bästa av dagarna :)
att något så fint kunde ta slut så fort. jag saknar dig fortfarande. jag har försökt att glömma dig på alla sett, men har ej lyckats. jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. ♥

RSS 2.0