Tisdag 28 september 2010

Hallåj. Har för ca 30 min kommit hem från skolan. Hade ingen svenska idag och ingen estetisk verksamhet, vilket betyder att jag slutade 13:15! Awesome. Mattelektionen gick förvånansvärt bra idag! Till skillnad från vad den brukar göra. Lika så ekonomin och spanskan.

Imorgon slutar jag 13:50 p.g.a ingen svenska då heller! Funderar på att ta med mig kameran och knäppa lite höstkort. Ska ta och gå och kika lite på stan en stund innan kören och då kanske det till och med blir en sväng efter kören också. De har ju "Tjejkväll" imorgon i Plus med massa erbjudanden och grejs. Letar inte efter något spec (bara en jacka och det finns det inte i min storlek i avesta!) utan ska bara gå och kika lite. Kanske sätter mig och fikar och pluggar någonting. Ska nog ta mig till Bibblan i alla fall och låna några skivor och leta efter en 1000sidor-bok. Funderar på att läsa typ Charlotte Brontë eller Jane Austen, vet inte än. Men då blir väl Maggan glad i alla fall! 

Träning ikväll också! Hoppas att det blir en bättre träning idag till skillnad från igår. Helt värdelös. Fattar inte hur man kan sitta och klaga på någon fastän man inte klarar av sakerna själv! BLÄ! 

Nu ska jag i alla fall ta och gå och handla lite kaffe, börjar bli slut i burken! Sen blir det väl att plugga Filosofi. Har ju prov på fredag!  Aja, hörs! :) /K.

Måndag 27 september 2010

Hallå. Har inte hunnit med att göra så mycket än. Var i skolan tidigare i alla fall. Det var ju typ värdelöst. Gjorde typ ingenting på Mode, det var bara jag, Caroline och Lotta på Adm som vi hade och Svenskan och Engelskan sög. Sten pratade med mig idag på Engelskan och sa att provet inte hade någon påverkan typ för han vet att jag kan så mycket bättre. Skönt att höra! Men jag grämer mig i alla fall över det.

Nu när jag har varit hemma har jag inte gjort så mycket. Har ugglat television och käkat. Sitter typ och väntar ut tiden nu tills jag ska dra på träning.

Btw, någon som vill köpa ett par Converse?
Jag har ett par som jag tänkte sälja för 350:-, strl 41. OANVÄNDA! Hör av dig om du är intresserad :)


Dålig kvalité på cam-bilder, jag vet! /K.


all love has fallen, ♥

There's a possibility
There's a possibility
All that I had was all I'm gonna get
mmmmmmmmmmmmmm

There's a possibility
There's a possibility
All I gonna get is gone with your step
All I gonna get is gone with your stare
So tell me when you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I would't know
mmmmmmmmmmmmmm

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by me, you walk like a thief,
By blood and by me, and I fall when you leave
So tell me when you hear my heart stop
You're the only one that knows
Tell me when you hear my silence
There's a possibility I wouldn't know
So tell me when my sigh is over
You're the reason why I'm closed
Tell me when you hear me falling
There's a possibility it wouldn't show
mmmmmmmmmmmmmmm

By blood and by me, and I'll fall when you leave.
By blood and by me, I follow your lead.

mmmmmmmmmmmmmmmm


Söndag 26 september 2010

God afton kära läsare :)
Har haft lite bloggtorka igen, men hoppas att det inte gör något. Jag har typ ignet viktigt att säga och jag är inte heller riktigt pepp på livet just nu. Funderar även på att byta blogg - vad tycker ni?

Har bara varit hemma idag, men ska snart ut på en dejt med Emelie ;) Sen blir det ku efter det.
Igår var jag först i Grytnäs Kyrka och hade konsert med Avesta Musikskolas Flickkör, sen sjöng vi för Rotary International. Gick superbra och vi har kommit en bra bit in i samlandet av pengar!
Efter det gick jag till Trapper där arbetskollegorna satt och käkade lite. Hängde med till Evelina och sedan åkte jag hem när det skulle på krogen. Hade dock velat följa med, eftersom detta är min sista lediga helg på ett tag "/ Men men, hade bara skjuts innan 23:00 så.

Hörs då! ;) /K.

Torsdag 16/9 2010

Long time no see! Nu var det ju ett tag sen jag skrev, ca tre veckor sen! På dessa tre veckor har jag hunnit med mycket kan jag säga!

-Barcelona var helt awesome! Ni kan få en liten visning i bilder senare :)
-Rock for Moc var också helt underbart! Det var så skönt att vara tillbaka och Billion Dollar Babies var bäst!
-Körrepetitionerna har gått fantastiskt bra och vi har snart konsert.
-Jag kör bil mer och mer nu!
-Vi har firat Caroline som fyllt 18år m.m.

Idag har jag i alla fall varit i skolan till 12, vi hade endast projektarbete och Marknadsföring. Efter skolan åkte jag till farmor och farfar. Åt lunch och fikade där. Skulle ner på stan och köpa en jacka också. Tror ni inte att största storleken var 38? Kul -.- Jag som verkligen ville ha den där jackan! :(
När jag kom hem har jag hunnit tvätta, plocka med mina skor och gjort engelskaläxan. Snart ska jag ta och plocka upp lite kläder på rummet och sedan skriva av det viktigaste från marknadsföringen. Och jag måste komma ihåg att äta i tid till träningen ikväll! :) Hoppas att ni få, men trofasta läsare mår bra!

/K.

RSS 2.0