31 jan 2010

Sista dagen i januari 2010.
Denna dag har jag tillbringat inomhus i princip hela dagen. Jag var ute med Lotus en sväng, annars har jag bara gått inne och fördröjt tid.

Igår jobbade jag i källarn. Efter ett tag kom Svedberg och Krystian. Sen ca kl. 21 kom Emelie också. Det var en seg början på kvällen. Men när det var stängningsdags typ så följde jag och Emelie med Krystian till Visenten där vi mötte Richard, Tom, Ewe, Pompe och Borger. Vi pratade och umgicks ett tag. Det var mycket MYCKET trevligt. Det gör jag gärna om flera gånger! När jag sedan kom hem var det full fart här hemma. Pappa hade bjudit hit Bosse, Kurt och Jansson. De höll på och stojja länge... Sista gången jag kollade på klockan var ca 03. Då var de fortfarande uppe och spelade! Usch. Du skulle bara vet hur det ser ut på diskbänken. Blä. Jag tänker då inte ta reda på det!!

Snart kommer Emelie och hämtar mig så ska vi dra på ku. Undra vad vi ska göra idag. Jag ska i alla fall prata med CB och Wojje om att det har kommit EN unge sen vi öppnade efter jul. Antingen måste vi marknadsföra eller stänga verksamheten. Och jag har ingen aning om hur länge till jag orkar vara ensam nyckelansvarig. Jag måste vara där och öppna varje fredag- och lördagkväll. Jag har faktiskt ett liv. 

Slänger in en låt idag också. På sistone har det blivit mycket blandad musik. Men nu går jag tillbaka till min gud, min poet, min Lars Winnerbäck.

 

30 jan 2010

Hej. Jag vet att jag har varit asdålig på att blogga. Men jag har varken tid eller ork just nu. Hade det största och konstigaste Fe-provet i onsdags, sen har det varit träningar hit och andra saker dit.

Kakorna går ju i alla fall bra att sälja. Igår var jag och Lotta och knackade dörr och det var ju såklart jag som fick säga allt och göra bort mig -.-' Men i alla fall så knackade vi på hus och bemöttes helt olika. En äldre man bara öppnade dörren och gick, trodde väl att det var frun som kom. En annan öppnade och sa att han skulle fråga regeringen(=frun) om de skulle ha kakor. Den trejde öppnade inte, även fast jag ringde på en gång och knackade säkert tre gånger. Och vi hörde ju att de stod i köket, som var precis intill dörren. Den fjärde öppnade och sa att han inte vill ha något. Men när vi hade hunnit ut ca 3 meter på gatan kom han efter med 20:- "Ni ska inte behöva gå i onödan flickor!" HAHA, det var roligt.
Vi fick ju lite sålt i alla fall. Jag har nio burkar kvar. Mest Lillebror's fruktkolor och Dagny's Dammsugare. Ska skriva en lapp som mamma kan ta med sig till jobbet. Haha.

Det är snart dags att jag ska gå Handledarkursen. :D Näste tid är 24/2, och det låter som om att vi ska ta den tiden. Men mamma ville prata om betalning och sånt innan vi bokar. Hoppas hoppas hoppas. Då ska jag fan köra asmycket! :D

Igår kom Niklasson förbi med nyckeln till säkerhetsskåpet. WIHO! :D Så nu är jag den som har alla nycklar till Källarn. Ska dit och jobba ikväll, så vi får se hur mycket folk det kommer. Svedberg skulle tydligen komma. Kan ju hoppas på att han har med sig några av barnen så vi får lite intäkter. MWAHAHAH.

Nej, nu börjar det bli dags att ta en sväng med Lollo. Ut och gå i snön, usch. Det snöar till och med. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Slänger in en liten fin låt som jag har fastnat för :)


22 jan 11:05

KAKOR! JAG SÄLJER; DAMMSUGARE, CAFÉKAKOR, HAVREFLAN, KOLOR OCH CHOKLADBOLLAR. 50KR/ST!

slänger in en låt också (:


20 jan 15: 15

Hej hopp! Nu har jag varit riktigt dålig och inte skrivit någonting på jättelänge! Men nu är det så att våran skärm på den bärbara datorn är slut och jag orkar inte göra någon åt det. Ska önska mig en bärbar dator av pappa i 18års present, eftersom jag inte fick någon julklapp kan han ta de pengarna och köpa mig en dator!

Annars har det inte hänt så speciellt mycket. Vi har beställt kakor som vi ska sälja till projektarbetet. De kommer nog imorgon eller på fredag. Vi har bestämt att vi ska försöka åka till Barcelona och få besök på Stora Enso och Sandvik där. Hoppas att det går!

Jag tränar på och lever mitt liv som jag ska. Nu ska jag inte skriva mer och hoppas att jag kan uppdatera mig lite oftare. Ska fråga pappa hur hans ka göra med datorn..

Adjö! /K.

15 jan 11:07

Hej hopp.
Nu har det varit dålig uppdatering på senare tid och det kan vara för att våran dator som vi har internet på håller på att dö. Det är inte roligt.

Jag har FeB nu, har gjort några uppgifter och ska göra några fler snart.

Har inte så mycket mer att berätta, har inte hänt så mycket de senaste dagarna.

Match på lördag, 16 jan, mot V-ås.


9 jan 11:47

Igår var jag och åkte pulka i Åsbo med tjejerna. Första åket gjorde ont. Fick pulkan i ryggen för jag missbedömde hoppet. De andra åken var roligast, för då åkte vi mestadels på Lottas matta.

Senare på kvällen gick vi till Lotta och kollade på film, åt tacos och kollade på film. Men när de åt tacos åkte jag iväg på bio. Vi hade redan bokat biljetter så jag var tvungen. Dessutom var det ju New Moon vi skulle se. Några väl valda ord om filmen: ASBRA! CAN'T WAIT TILL TREDJE!

Sen kom jag tillbaka och vi kollade på film igen. Sen skulle de upp och bädda, och jag visste inte att det var med i beräkningarna att vi skulle sova över? Men okej, jag sov hemma i alla fall. Ville ha lite ensamtid på kvällen.

När jag kom hem satt pappa och hans kompisar och spelade och sjöng. Inte roligt. Jag gick och la mig vid 1:10 kanske, somnade, vaknade vid 02:00 och märkte att jag fortfarande lyssnade på musik och hade hörlurarna i öronen. Plockade bort de och la mig för att sova.

Idag kommer jag nog inte göra något speciellt om det inte är någon som vill hitta på någonting? Tänkte att jag skulle spela lite gitarr(har precis börjat lära mig Lars Winnerbäck's låt Faller!) och typ ligga och slappa till en film. Kanske går över till mor och lånar lite böcker och ser hur hon har det. Fast hon jobbar ju till 16:00, men ändå.

Förhoppningsvis så har Lotta öppet idag så jag kan gå dit och beställa en klipptid, vill inte ringa. Tycker att det är så pinsamt! :S

Annars är det väl att TAGGA inför MATCHEN imorgon.

Div. 2 Damer

Karlbo IK - Borlänge BBK, Åvestadal 11:00
Kom och heja fram oss till seger! :D

/K.


Jävla Äckeln!

Nu jävla har bägaren runnit över!

Jag och pappa är på väg hem ifrån träningen och har precis lämnat av Erika när han frågar:
P: "Har du haft någon som knackat på sovrumsrutan?"
Jag svarar: "Nej, varför undrar du?"
P: "Jag såg att det var fotspår i snön på baksidan."
Vi kör så man kan se baksidan och mycket riktigt är det fotspår. Pappa säger att det verkar som om de slängt sig över häcken och gått in på gården och kastat sig ut igen.


Parantes:
-Innan träningen började så bytte jag om i mitt rum som vanligt, gick till badrummet och fixade håret medan äggen kokade. Och när jag kommer tillbaka och står i köket ser jag att det är två grabbar(är 99% säker på att det var killar) som slänger sig över häcken hos grannen, springer fram till fönstret, gör någonting, springer tillbaka ut till gatan och fortsätter gå mot Tempo. Jag funderar inte mer över det, viskar "Jävla ungjävlar" för mig själv och sätter mig på mitt rum igen.


När vi väl kommer hem efter träningen så går jag raka vägen till mitt rum, som har rullgardinen uppe och har haft det sedan ca 14:00 idag, och SÅ KLART ser jag att de har stått precis utanför mitt fönster. Kul tanke! När har de stått där? Va kan de ha sett? Vilka var det? Kul att jag har stått i mitt rum och bytt om till träningskläder med rullgardinen uppe och de kan ha stått i fönstret och kollat på!


Om jag bara visste vilka de var, skulle jag anmäla de till polisen för ofredande och olaga intrång! JÄVLA ÄCKELUNGAR! FY FAN SÄGER JAG BARA! VAD BESTÅR AVESTA AV FÖR FOLK?!?!?!??! NU TÄNKER JAG HA MIN RULLGARDIN NERE SÅ FORT DET BÖRJAR BLI MÖRKT. KUL ATT MAN INTE ENS KAN HA LITE ENSAMTID I SITT EGNA RUM!!! (Och jag som precis hade börjat få tillbaka växtligheten på mitt rum, mitt träd dör om jag har rullgardinen nere för mycket...)

/K.

7 jan 18:40

Hallow. Denna dag har inte bjudit på så värst mycket. Vaknade sent för att jag gick och la mig sent igår.
Träning snart ♥ love it!

Imorgon ska jag åka pulka med tjejerna i Åsbobacken. Roligt roligt men farligt farligt ;) Vi ska vara där till lunch, sen åka hem och alla äter lunch hos sig själva och sen ska vi till Lotta och mysa lite på kvällen! Trevligt. Tvyärr så måste jag gå en stund där på kvällen, ska ju se New Moon på bio :D ÄNTLIGEN!

Får se om jag tar med mig kameran till backen imorgon. Nu ska jag slappa lite framför tv:n innan träningen.
Pusshej!

/K.


6 jan 19:29

Stockholm 02, maj med vackert väder
Jag märker inte längre vad som görs
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Runt omkring
IngentingJag säljer inget längre, jag har stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att draFör vi faller, faller, fallerJag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer migNär sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, årJag faller, faller, faller
Vi faller, faller, fallerStockholm 02, maj och skymning faller
Jag hoppas på ett kort som inte lagts
Jag litar till ett ord som inte sagts
Min lust är fri, men min frihet är bakom galler
Res med mig
Till ett annat landFör vi faller, faller, faller
Jag faller, faller, faller
Lars Winnerbäck - Faller ♥


6 jan 14:48

Hallå.
Det är totalt slut i min hjärna, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag sitter och lyssnar på The Voice Webbradio(som äntligen fungerar IGEN!). Den har inte gjort det tidigare på lovet så jag har varit tvungen att lyssnar på Rix FM som innehåller massa reklaminslag mellan låtarna - vilket suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuger.

Igår var det träning igen ♥ jag tycker att det gick hyfsat bra, förutom när vi spelade på slutet. Då var det väldigt virrigt måste jag säga. Men med tanke på att vi har match på söndag och att vi spelar såhär bra efter uppehållet så är det tummen upp!

Idag så har jag diskat undan alla jävla grejjer som stod på diskbänken. Var så trött på att det stod där och ockupperade utrymme så jag plockade ur diskmaskinen, plockade i diskmaskinen, startade den och diskade allt som inte gick i för hand. Nu är det rent och fint där i alla fall! Och jag plockade även undan alla mina hårsaker från handfatet i badrummen och plockade undan kläder på mitt rum. Va har hänt? Jag har ju fått värsta städ-manin! Funderade faktiskt tidigare på att dammsuga hela huset också. Men det gör jag nog senare i så fall. Blir nog en liten promenad idag också. Får se om Lotta har öppnat än, för jag behöver verkligen göra någonting åt mitt hår. DET ÄR ÖVERALLT. Kanske bäst att klippa kort kort så är det ur vägen? Nej, men det behövs verkligen en klippning. Jag har inte klippt mig sen augusti, förra året. Alltså, 2008.

Nej, nu ska jag grejja lite med mobilen. Lägga in nya bilder och kanske lite ny musik? Om jag hade någon.. Äsch. Om DU har några musikfiler, inte bara Spotify, får du gärna dela med dig av dem. Eftersom jag inte har någonting, så är det AWESOME om du kunde skicka några. Hör av dig!

/K.

Slänger inte en bild från när polackerna var här. Tog den med PG's Nikon D40 :)


4 jan 22:52

Jag känner att denna dag var jag inte så effektiv på att skriva. Trots att jag suttit vid datorn hela dagen.. I princip. Träningarna började idag. ASKUL! Kändes att det var ett tag sedan man var ute och sprang. Om det hade varit vår/sommar hade jag varit ute och knatat, men nu är det ju svårare att springa på snön. Springa och spänna sig i förhoppningen om att inte ramla. Men jag har i alla fall varit ute och gått lite. Och på onsdag kommer ju Lotus och då kanske det blir en liten längre promenad! :)
Imorgon är det folk som ska utmana ödet i Åsbo kl. 1400. Undra om man ska gå/åka spark dit? Kanska ska dit och kika lite. Men jag ska defenitivt förbi Willy's på väg hem. Kanske tar en liten omväg och får motion? Vi får se vad morgondagen bjuder på.

Igår var jag hos sis i alla fall. Vi satt och pratade ett bra tag om allt från vad man vill ha med sig när man ska flytta hemifrån, till gamla pojkvänner. Ohoja va roligt vi hade. Det måste göras om igen! You know I love you <3

Btw, mina klänningar kom idag :D de är sååååååååååå fina! :D

Jag saknar dig.
Du som gör mig glad. Du som håller om mig när jag ska sova. Du som busar med mig. Dig som jag kan vara mig själv framför. Dig som jag alltid har roligt med. Du som tycker så mycket om mig att det inte finns ord att beskriva med. Dig som jag kryper tätt intill varma sommarnätter. Dig som jag håller i handen när vi går på stan. Var är du och när hittar du mig? </3

 


4 jan 12:35

Lars Winnerbäck - Dunka Rum13:00 - Bilder från igår./K.


3 jan 11:00

Hallåj.
Igår hos PG var det myyyyyyyyyyyyyyyyyys! Love it! Måste vara där för att uppleva :*

Idag känns det som om jag vill ut och leka i snön och ta kort. Bra bilder liksom? Vi får se hur jag gör.

Annars bjuder dagen inte på något speciellt.

/K.jag vill ha sommar!

2 jan 14:05

Hej hopp!
Idag ska jag till bästa! Jag längtar som en tok! Det var så längesen. :) Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet så får jag skjuts sen. Mysfaktor på hög nivå kommer det bli! B&J's glass, chips och dricka + eventuell film och mycket prat om allt och inget! Längtar längtar längtar! :*
 
/K.


1 jan 14:00

Gott nytt år kära läsare!

Mitt 2009 kommer nog lite senare idag, det orkar jag inte plocka med nu :P

Jag klev upp SENT idag, ca 12:05. Väldigt sent för mig. Men det gör mig ingenting. Ibland ska man få sova! ;)

Idag ska jag inte göra något speciellt, blir väl lite dator-tid(eller mycket dator-tid) och funderar på att sola idag :)
Vi får se vad 1 januari bjuder på!

Grattis till Tommy Olsson, 20år idag!
Grattis till Pontus Sjöblom, 18år idag!/K.

RSS 2.0