22:00 - NOOOOOOOOO!

Hallå hallå. Denna dag suger. ABSOLUT SUGER!
Jag gissar på att min hårddisk har kraschat. Min EXTERNA hårddisk. D.v.s där alla mina bilder och all min musik ligger, som jag har samlat på min under 5(!)år! BAAH! Jag hoppas att inget har försvunnit. Satt ju bara och lyssnade på musik och skrev lite skolarbete, så helt plötsligt går det inte att läsa låtarna! :@ Den funkar inte i våran bärbara dator, inte i våran stationära dator och inte heller i mammas och Mats dator!! Baah, blir väl att traska ner till AvestaData och höra om de kan hjälpa mig. Hoppas det.

Idag har jag ätit hos mor och Mats. Jättegott. Kom väl hem för inte så längesen. Har varit där sedan 12:00.
Och jag har försökt mig på Lucialåtarna idag! En del har vi melodin på, och en del är det typ samma som förra året, och en del är det bara några toner ändrade och lite ord som man inte ska sjunga från melodin. Kommer nog gå bra.

Imorgon blir det nog att göra lite mer skolarbete, d.v.s italienska och FeB. Ska läsa igenom kapitlerna vi har haft och försöka förstå dem. Sedan blir det väl att skriva klart Rk:n. Blir nog bra de (Y) Nu ska jag kolla runt lite. Adjö! /K.


18:55 - marmorfönsterbrädan

Hello.
Idag var det tänkt att jag skulle upp kl. 07:00. Icke då, jag vaknade av klockan och hörde att pappa var uppe, men orkade i alla fall inte gå upp. Pappa började spela Lars Winnerbäcks nya skiva och jag somnade om. Sov i en timme till, sen fick det vara nog.
Vid 09:30 var jag nere i Erikas nya lägenhet och hjälpte de att städa. Kom hem vid 14:08.
Det var ett par pojkar som tog studenten i år(de har gått BP06, kollade det i skolkatalogen - tyckte väl att jag kände igen dem), anywho, så skulle de lägga i nya gummiband i fönstrena så de håller tätt. Men naturligtvis var det lite svårt att komma åt vid fönstretsinnerkant, så de höll på och bökade. Jag ställde mig och tittade när de höll på och sa efter ett tag när de hade undrat ett tag: "Varför tar ni inte bara bort fönsterbrädan så kommer ni åt lättare?" De kollade på mig, lyfte försiktigt bort fönsterbrädan, kollade på varandra, kollade på oss och sa: "Erhm.. Jaha. Oj." Och fnissade lite som småflickor, förmodligen skämdes de över att de inte kom på det tidigare. HAHA!

Annars har jag inte hunnit med så mycket idag. Har tagit en siesta också, sedan käkat. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Antagligen inget. Har ju inget bättre för mig.

Menmen, imorgon blir det nog så att jag kommer vara hemma och plugga lite. Har ju BARA företagsekonomin, italienskan, rättskunskapen och några jullåtar(8st!) att plugga. Får se om jag kanske klämmer in en liten motionsrunda också. Kan vara skönt med en paus mitt på dagen sådär. Kommer antagligen tvätta imorgon också. Baah, massa hushållsarbete! Aja, ska väl återgå till att göra ingenting. Kommer sitta och läsa lite bloggar nu framöver ett tag i alla fall. Emelie är ju på krogen, så kommer nog inte kunna gå över till henne. Slänger in en liten sommarbild för att göra inlägget lite gladare! Adjö. /K.


22:45

Egentligen har jag ingenting att säga. Men jag ville bara påpeka att jag

SAKNAR MIG PERNILLA BIRGITTA GLADH SO F*CKING MUUUUUUCH!!!!
TROR JAG SNART AVLIDER!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  
/K.


11:10 - AT

Hej hopp. Imorse kl. 09:15 var Karlbo IK Basket på Avesta Tidning och blåste ballonger. Inte alls värt, för kl. 10:00 var jag hemma igen.

Dagen kommer väl bestå av att öva jullåtarna som vi ska sjunga på kören. Har inte övat någonting alls :S Usch, jag som ligger efter med 3 veckor! Baah, skäms på dig Kim! Men men, det finns ju roligare saker att göra så då gör man ju hellre dem.

Ikväll är det Kost och Tränings-prat i ådal innan tränigen börjar. Ska bli lite roligt faktiskt. Hoppas bara att man inte blir så trött så att man inte orkar träna sen xD
Adjö. /K.



PG<3


13:45

Blev inge inlines idag, men jag har i alla fall städat badrummet och mitt rum :) känner mig lite duktig!
Kanske ska ut och gå en liten sväng sen, får se.

SKOLKATALOGEN HAR KOMMIT! :D (Y)

/K.

Skillet  -  Say Goodbye 

11:40 - inlines


Hallå. Idag är det onsdag, vilket betyder att det är "mitt i veckan", och jag har inget speciellt att göra idag heller. Eller ja, Erika bjöd med mig att åka inlines med henne och Fenix, vilket jag sa att jag kunde. Får väl se om pappa kanske är snäll och skjutsar mig eller om jag måste cykla dit. Nackdelen är ju att jag måste cykla hem också... Hm. Äsch, vi får se :) 

Har inte så mycket att berätta med tanke på att det inte händer något i mitt liv. Jo, en sak har jag. Har träningsvärk som fan i rump-musklerna. Och träningen igår gick asdåligt. Alla andra var mycket bättre än jag. Baah, igår kände jag bara för att sluta spela i laget. För att det gick så dåligt. Men, det är bara att kämpa på.

-Nu ska jag göra lite research på A(H1N1) - Svininfluensan. Eller rättare sagt på vaccinet. Eftersom jag tydligen är i "riskgruppen" så vill de ju helst att jag ska ta det, men jag vet inte. Mamma sa förut att det fanns en risk att man kunde få SD De Guillain Barre, vilket jag inte vill eftersom det var det min morfar har/hade. Han är på bättringsvägen nu. Om du vill veta mer om sjukdomen och vad det är för något kan du klicka här.

Adjö. /K.

12:40

Skillet - The Last Night

You come to me with scars on your wrist
You tell me this will be the last night feeling like this
I just came to say goodbye
I didn't want you to see me cry, I'm fine
But I know it's a lie

This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything you need me to be

Your parents say everything is your fault
But they don't know you like I know you
They don't know you at all
I'm so sick of when they say
It's just a phase, you'll be o.k. you're fine
But I know it's a lie

This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything you need me to be
The last night away from me

The night is so long when everything's wrong
If you give me your hand
I will help you hold on
Tonight, tonight

This is the last night you'll spend alone
Look me in the eyes so I know you know
I'm everywhere you want me to be
The last night you'll spend alone
I'll wrap you in my arms and I won't let go
I'm everything you need me to be

I won't let you say goodbye
And I'll be your reason why
The last night away from me
Away from me


11:00 - tisdag

Hur ser din dag ut idag? Min kommer bestå av tvättande och träning. Ingenting där emellan.

Det är ett gäng som ska åka och bada idag, men de ska åka klockan 14:00 till badhuset. och om jag skulle med skulle jag inte hinna hem till träningen(kl.17:30). ASDRYGT! Kan aldrig vara med när de hittar på något roligt. Jag får alltid sitta hemma och tröka i min ensamhet. Baah.



Jag saknar dig!!! <3<3<3


Halloweenparty








mån 26/10 12:00

Första dagen av höstlovet idag! Fan va skönt.

Idag ska jag gå på stan med Erika, ska mötas där vid 13:00. Är väl tvungen att cykla ner, gör inte mig något, förutom att man blir så lökig när man har cyklat xD


Finns inte så mycket mer att berätta. Träning ikväll <3

/K.


09:30 - Borlänge

Cha cha bloggen! Haha xD

Igår var hur kul som helst!!!! Bilderna kommer väl lite senare. Vi lagade asgod mat, hade jättetrevligt, lite konstiga ämnen när vi pratade och kollade på filmen Silent Hill(inte så läskig, mest äcklig tycker jag). Åkte väl hem vid 00:00.

Ställt tillbaka klockan har man gjort också. Undra hur många det är som kommer till samlingen 1h tidigare ;)

Aja, har inget annat att berätta. Emelie tyckte jättemycket om presenten i alla fall. Men... Vi hörs! Adjö. /K.


12:40 - Halloween?

God morgon! Idag har jag sovit precis 12h! Vaknade kl. 12, och gick och la mig 12 igår ^^ asskönt!

Idag ska jag till Emelie och lämna present, eftersom jag inte kan fira henne imorgon, har match i borlänge mot borlänge! de ska åka på spö spö spö!

Sen ikväll blir det "maskerad" hos Matilda med tjejerna. OM det ska bli mysigt. Ska kolla om det finns lite vitt grejs att ha i ansiktet på Tempo, annars skiter jag i det. Ni får väl bilder senare antar jag. Men nu måste jag sätta igång. Vi får höras imorgon. 

FÖRRESTEN ÄR DET HÖSTLOV NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! PUSSPÅRE!

Adjö. /K.


18:55 - torsdag



Hej hopp. Idag blir det träning! Har längtat som fan! Är lite rädd över att vara så dålig nu när alla har blivit så bra. Har ju missat 3 veckor, och det är ganska mycket. Sen ska jag lära mig 8 (!) låtar till onsdag v.45 som vi ska kunna på kören. Aja, jag vet i alla fall vad jag ska göra på lovet!
Matteprovet idag gick bra, det var ganska lätt faktiskt. Hoppas på bra betyg. Fick tillbaka Nk-provet också. 0,5 poäng ifrån VG -.-' BLÄH!
Har inte så mycket annat att säga. Ska kolla om mor har fört över pengar, för i så fall kan jag gå på stan imorgon och handla något fint till Emelie som fyller år på söndag. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, men jag har något i aningen. Synd att Erika ska till Leksand imorgon, annars kunde hon ha följt med.

Jag känner på mig att det kommer bli en lugn dag imorgon. Dagen före lovet liksom, vad kommer hända? Typ slösa bort lektionerna(förutom på Nk:n och Engelskan, där Stone och Gohde kommer ge oss MASSOR av grejjer att göra).

På lördag ska jag på Halloween-party hos Matilda. Vi ska klä ut oss och äta god mat! Mums. Det är så trevligt att umgås med er tjejer :) Nej, nu ska jag göra något annat innan träningen. Kan ju inte sitta här och slösa bort tid! Adjö. /K.


20:38 - a good excuse and a yellow sun





Just nu ljuder Mandylon i mina öron, OM jag njuter. De är sååååååå bra!

Anywho, idag har det varit en vääääääldigt tråkig dag. På sätt och vis. Börjar med idrott; asroligt med badminton och jag har massor av energi jag inte har kunnat göra av med. Spanska; vi pratar om Kajsas liv och lite dialekter. Engelska; Lyssnar på en text, läser i boken. Företagsekonomi; genomgång och pratar om eventuellt projektarbete att åka till Irland, Tyskland, Finland, Frankrike eller Italien.
Sen fick jag vänta en timme på att kören skulle börja. Cyklade till Café Plus, fikade lite och läste i engelskaboken. När jag hade fikat klart drog jag till kören. Kom dit ganska tidigt. Men men, det är jobbigt att fylla ut tiden!
Väl inne i pingstkyrkan var jag inte med och sjöng, känner mig inte riktigt bra än, så jag avstod. Nu när jag lyssnade på dem så märkte jag hur mycket jag har missat när jag varit borta 2 rep, 4 h, 240 minuter liksom! Aja, det är ju ingen kör nästa vecka på lovet, så jag har massor av tid att öva.

Imorgon är det matteprov. Kurs B, kapitel 2; Linjära funktioner. Det kommer nog gå ganska bra med tanke på att jag gjorde provet i februari. Ska läsa igenom sammanfattningen och kolla på det förra provet. Om det blir samma kan jag ju säga att ni som inte gjort det förut kommer ha svårt med sista uppgiften.

Nu ska jag avsluta här och hänga upp tvättmaskinen, eller om jag gör det i första pausen på Grey's. Vi får se. Nu ska jag kila. Adjö! /K.


18:10 - måndag

HALLÅ HALLÅ!

Måndag idag. Igen. Usch, tycker verkligen inte om måndagar.
Italienskan: Gjorde en kontrollstation som jag inte alls pluggat på.
Psykologin: Gjorde något papper som jag klarade mindre bra p.g.a jag inte var med förra veckan.
Spanskan: Gjorde typ ingenting. Läste igenom min berättelse till NP.
Matte: Fick ett övningsprov som jag klarade extraordinärt bra!
Engelska: Rättade förra veckans läxförhör, läste en text, skrev glosor.

Denna vecka har jag ett matteprov. Tror faktiskt att det kommer gå ganska bra ändå. Det är ju inte så svårt som man gör de. Dessutom har jag ju redan gjort det typ, så jag vet ju hur proven är upplagda.

Ikväll ska jag lämna in beställningarna för toapappret. Blir nog ett besök hos Jonna nu på kvällen. Även fast hon är på träning så ska jag nog lämna det till hennes mor direkt. Vet inte om jag är så sugen på att åka ner och titta på träningen idag. Kanske åker imorgon om pappa kan skjutsa eller hämta så kan jag samåka med någon. Fast det blir nog bara att stå och skjuta lite. Blir nog inte mycket till att springa och skit. Hostar ju fortfarande då och då. Kan ju vara ombytt, men ändå.

Har blivit helt besatt av Mandylon. Älska. De är så underbart bra! Lyssnar om och om och om igen på deras låtar. AAAAH!  Anywho, ska nog leta reda på lite info om svenska högtider på spanska nu, eller så sätter jag mig och räknar lite i matteboken. Får se. Btw, mina gratis sms tar slut imorgon!!! Baah, handikappad. I och för sig har jag 230:- på kortet, men ändå. Då måste man hålla koll på hur mycket sms man skickar. Äsch, ska nog fylla på när jag får studiebidrag. Det är ju bara en veckan bort. Ungefär. Måste ändå hitta på något att köpa till Emelie (<3) som fyller 18 (!) på söndag. Ska be mor att sätta över lite pengar från sparkontot då så jag kan köpa något extra fint :) Men men, nu ska jag kika runt lite på andras bloggar. Adjö. /K.


17:50 - match

Hej hopp. Matchen idag gick ganska bra ändå tycker jag. Vi passade bort några bollar bara.
Karlbo IK - Västerås Basket; 38-54.

Nu är det 10 min kvar till ku. Skulle tydligen inte vara teater idag på ku, så man kanske slinker ner och kollar läget bara.


Nu har jag pratat med Carina, så nu ska jag ner på ku. Hörs. Adjö! /K.


09:13

Hej hej, klockan är nu 09:13, och här sitter jag. Jag har varit uppe ett tag, så jag är ganska pigg ändå. Men jag måste snart börja fixa och gå ut med Lotus. Tror att jag ska gå Emil-rundan.

Nej, nu vaknade han så nu hinner jag inget mer. Kanske skriver resultaten för dagens match senare. Adjö! /K.

EMELIE <3


11:27 - Lördagsmys




Hej hopp.
Idag kommer jag inte göra så mycket intressant. Ska hämta Lotus kl. 17:00, och innan det ska jag helst ha pluggat lite matte, varit till farmor och farfar och varit förbi ÖB. Lotus ska vara här till imorgon, jag ska väl lämna in honom innan jag drar på matchen :) Karlbo möter V-ås imorgon!!!

Idag ska jag ha mys med Emelie :) <3
Gud vad jag har saknat det. Vi ska vara hemma hos mor (då hon inte är hemma) och ha det trevligt! Askul! :D

Men nu ska jag försöka fixa mig lite, så jag ser lite acceptabel ut, sen måste jag börja plugga lite.

Ha de bra. Adjö. /K.

Whiskey?

Fick nyss ett litet glas whiskey av far. Han säger att det ska hjälpa mot hostandet. Hm... Aja, man får väl lita på honom, dricka och vara glad. /K.

20:03 - Fredagsmyyyyyyyyys!

Jaha, då var det fredag igen = fredagsmyyyyyyyyyyys!

Har väl inte hänt så mycket idag. Fick skjuts av Josse till skolan, bara för att det regnade. Skolan var som den brukar. Såg på någon helstörd film på italienskan, jobbade med frågor på Rk, lunch, gjorde Nkprov(ganska lätt faktiskt), gjorde inte mycket på engelskan, såg på film på svenskan. En helt okej fredag.

Efter skolan fick jag skjuts av mor hem, sen stannade jag kvar där och åt tacos med henne och Mats. Har väl varit hemma hos pappa i ca 45 min bara. Och när jag klev innanför dörren kände jag lukten av eld! Pappa hade tänt en eld i öppna spisen. Gud så mysigt.

Nu ska jag i alla fall återgåt till soffan där pappa tittar på CSI Miami, en väldigt bra serie. Höres! Adjö. /K.

 


10:22 - sovmorgon

Hej hopp. Asskönt med sovmorgon till 12:25, eller vad säger ni SP08? ;)

Nej, snart måste jag börja fixa mig för att dra till skolan, men jag kan ju prata lite om hur gårdagen och de andra dagarna har varit.
Igår slutade vi 13:30, det var jätteskönt, för då kunde man komma hem och ha hela eftermiddagen framför sig. Dock kunde det varit en bättre dag, för vi hade idrott, spanska och engelska. Men idrotten kunde jag inte vara med på, spanskan var inställd så jag hade bara behövt kommit dit till engelskan. Ibland suger skolan verkligen. Tyvärr blev det ingen kör, pappa tyckte inte att jag skulle gå då jag hostar som en jävel och bara skulle störa. Så jag blev hemma i stället. Gjorde klart engelskan och började plugga lite på Nk:n. Har inte pluggat så mycket på den som jag skulle ha gjort, men jag förstår det mesta ändå. Ska ägna hela eftermiddagen idag åt att plugga det. Även fast Erika blir ensam hemma hela kvällen så måste jag plugga. Hon vill att jag ska komma över och äta pizza och prata, men jag måste plugga.

Fick även lite roliga natt-sms igen. Som vanligt. Och jag har vaknat mitt i natten flera gånger av att hosta eller av behovet att snyta mig. Men men, det är så när man är förkyld.

Nej nej, nu ska jag inte spendera mer tid här. Blir en uppdatering imorgon innan rättskunskapen eftersom hela eftermiddagen kommer gå åt till att plugga!!! Nu ska jag ha bra betyg. Adjö! /K.

Ps. Jag saknar min PG <3 Ds.


13:46 - skola

Idag blev det skola! Yes, skönt att komma tillbaka och få lite rutin i vardagen igen istället för att bara ligga i soffan och glo på tv.

Idag ska gänget gå på bio, Fame. Men jag sa ifrån eftersom jag känner att jag ligger så efter nu när jag har varit borta.

Har inte så mycket mer att berätta, bara att vi tydligen inte har någon företagsekonomi imorgon, och heller ingen spanska, så jag har egentligen bara en lektion imorgon. Jag kan inte vara med på idrotten för jag har varit sjuk och är fortfarande ganska dålig och sedan engelskan. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Men men, det är som det är. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och lite annat, vi hörs. Adjö!

Ps. Vi firar hösten med en sommarbild! Ds.  /K.


15:00 - ännu en sjukdag

3 dagen som man var hemma ifrån skolan. Kan ju hoppas att man går imorgon. Har inte så många lektioner då så jag kanske klarar mig. Får sitta och arbeta ikapp på håltimmen. Har ju missat några lektioner. Så vet jag inte hur jag ska göra med gympan på onsdag :S pappa får nog skriva lapp. Så hoppas jag att jag orkar stanna kvar på kören och LYSSNA på onsdag i alla fall. 

BTW, KÖP TOALETT- ELLER HUSHÅLLSPAPPER AV MIG :D


09:30

höstkort,


Usch vad jag är uppe tidigt! Och jag har varit uppe i ca en och en halv timme. Men men, jag har i alla fall börjat att göra lite nytta, jag tvättar kläder.

Idag blir det att sitta i sektariat kl. 13:00 på våran match mot Ockelbo :( OOOOOH! Jag vill spela! Men är man sjuk så är man. Hoppas att jag kan börja träna så fort som möjligt. Jag måste påminna mig själv om att ringa Mats vid halv 12 och höra om han ska med. I så fall åker jag ner med honom. Annars måste jag gå. Vet inte om jag orkar cykla. Sen är det ju bättre att gå. Då blir man inte lika svettig xD

Men men, nu ska jag kolla runt lite, sen ska jag vänta på att tvätten blir klar så jag får hänga upp den och sedan hoppa in i duschen. Och jag hoppas verkligen att mina tjejer hade trevligt igår hos Lotta, jag önskar jag kunde varit med :( <3

Aja, nu ska jag göra nytta igen. Adjö! /K.


12:22 - sjuk

Hallå. Blev hemma från skolan idag också. Fast på måndag ska jag dit. Orkar inte missa massa dagar och ligga efter.
Men men, ni får gärna kolla in facebook, där jag har lagt upp massa bilder idag :) Äntligen ville programmet installeras! Och jag undrar om jag ska gå till Lotta ikväll i alla fall. Om de vill att jag ska komma. Blir nog inte där så länge i så fall, men ett tag. Ska höra med henne sen. Just nu sitter hela klassen och skriver prov i NkB. Skitkul att jag missar det. I och för sig hade jag ju inte pluggat så mycket, så det gör inte mig någonting. Då kan jag ju få bättre betyg än vad jag skulle ha fått. Men det är ändå skönt att vara hemma.

Idag har jag hunnit att se Twilightfilmen, och jag vet, helt onödigt om jag läser boken på engelskan, men jag var så sugen på att se den!
Kanske blir en liten promenad idag för att få lite frisk luft, vi får se. Beror på när och så vidare.
Imorgon ska jag i alla fall sitta i sektariatet när Karlbo spelar match. Hoppas att det kommer gå bra för dem!
Nej, nu ska jag sätta mig och plugga lite Nk, och läsa lite i Twilight. Får se vad de säger om provet o.s.v.
Ha de bra! Adjö! /K.


10:15 - sjukdag

Hej hopp, idag är jag hemma och är sjuk. Det är skönt, men ändå inte. Missar så mycket i skolan. Men om man tänker på igår så kunde jag knappt prata och hade ingen röst kvar.

Hade prov i företagsekonomi igår, det gick väl sådär. Jag kan ju hoppas att jag fick ett bra betyg. Det var sista provet för kursen och då måste man ju få bra! Bara att hoppas. Men jag kan ju faktiskt skylla lite på att jag var hängig. Lennart sa ju att jag inte alls såg ut att må bra.

Dagen kommer nog bestå av att lägga in alla kort i datorn och upp på bdd och kanske några här på bloggen. Vi får väl se. Och jag kanske ska ta en liten lugn promenad senare idag också så man får lite frisk luft. Det skulle vara skönt. Och eventuellt lägger jag mig och kollar på film senare. Far rekomenderade mig att jag skulle se Gudfadern 1-3, så det kanske blir så.

Kommer nog inte imorgon heller. Får se hur bra jag mår ikväll. Kanske. Eller inte. Har ju inte pluggat någonting på provet heller :S så jag blir nog hemma så jag kan plugga. Men men.

Mats, Annelie och Mattias (?) kanske kommer upp på lördag, för att se matchen vi har. Dock kan ju inte jag spela, vilket kommer vara väldigt tråkigt :( Jag vill jag vill! Men det blir nog sektariatet istället.  Men nej, nu ska jag ta och värma mig en kopp varmt honungsvatten och lägga in bilderna. Vi höres :) Adjö! /K.

 


18:54 - DÖ.

Jag har suttit på eftermiddagen och pluggat företagsekonomi. Innan jag går och lägger mig ska jag nog läsa styckena som vi fick i läxa på psykologin. Jag är verkligen så jävla trött på skolan nu. Hinner verkligen inte med någonting annat än att plugga och gå i skolan.

Dagens händelse: Tant Lotta lärde lilla Bea att knyta skorna(en orienteringsknut)

Adjö. /K.

No puedo lidiar con nada. Siento como que mi entusiasmo por la vida se han reducido a 0. Estoy tan jodidamente cansado de todo y de todos. Se siente como si son agredidos todos los días y acabo de reírse de ello, porque nadie más lo hará ver lo mal que me siento realmente. Sólo quiero morir. Nadie sabe cuánto dolor que siento, y es realmente como estoy empezando a suprimir también. Los días pasan y se van, se van a la escuela y tiene un buen desempeño en las pruebas y lecciones. Se siente como que tengo que conectar a una muerte a la altura de mi marca "lameculos". No es divertido y me gusta. No lo entiendo. Toda esta presión que tenemos en ellos. Odio que, francamente. Todo y todos pueden ir a morir. No tengo a nadie con quien hablar de él y se siente como si nadie quiere saber cómo es realmente. Todo se siente tan maldito inútil. ¿Qué hago aquí en la tierra? ¿Cuál es mi propósito en la vida? ¿Hay alguna razón por la que vivo? ¿No puedo morir mañana?

11:20

Nu sitter jag här, dagen efter Emelie och Emelies 18års fest. Jag mår väl bra, men är lite deprimerad och känner mig ängslig. Vill inte gå till skolan på måndag, kommer skämmas som fan.
Men men, det är som det är.
Jag ska snart duscha och göra mig så vacker som det går inför konserten vi ska ha ikväll. Hoppas att allt sitter, idag gäller det!  Nej, nu måste jag få lite fart på kroppen. Ska ju cykla ut dit också. Ack ack. Aja, nu ska jag dra. Ha det bra! Btw, Partybilder kommer nog på bdb när jag har tid, troligtvis om en månad xD

/K.

16:37

Jag sitter just nu och väntar på att Emelie ska komma hem till Avesta så jag kan typ börja fixa mig lite mer. Blir nog att måla naglarna en extra gång nu, sedan blir det att kanske sminka sig, fixa maten, och sist fixa håret.
Det kommer bli så roligt ikväll.

Party like a rockstar!

 /K.

10:24 - lördag.

Hej hopp.
Idag har jag mycket att göra;
¤ tvätta
¤ diska
¤ gå till mor
¤ handla på Ö&B
¤ fixa mig
¤ plugga
¤ fest!

Usch usch, fullpackat schema. Jag har i alla fall startat tvätt- och diskmaskinen, så jag har ju lite på gång där. Sen Ska jag gå till mor och kolla om hon har någon snygg tröja så jag kan ha jeans, vill helst inte ha klänning när det börjar bli kallt ute! Men men, efter det ska jag till Ö&B och handla schampo och balsam, även kolla på lite andra grejjer. Kanske tar cykeln. Men det är ju någon jävla unge som har förstört min cykelkorg :@ den var rak när jag parkerade cykeln utanför källarn igår, men när jag skulle hem låg cykeln ner och man kunde knappt få plats med väskan i :@ :@ fasen va jag hatar ungar! KLÅFINGRIGA JÄVLAR! BAAH!

Aja, nu ska jag väl fixa mig så att jag ser acceptabel ut i andras ögon så ska jag knata till mor och sen Ö&B. Kanske skriver senare eller imorgon. Adjö!

/K.




Blubb ?

Jag orkar inte vara i skolan. Jag har fått jättemycket att göra i helgen och jättemycket prov och jättemycket nästa vecka. Jag orkar inte. Kan det inte bara vara fler timmar på dygnet? Jag kommer nästan inte få sova någonting i helgen..

/K.


RSS 2.0