Torsdag 28 juni 2012

Hallå! Nu var det längesen jag tittade in och uppdaterade här! Ett av skälen är att jag inte har trådlöst internet hemma. Mycket har hänt: jag har börjat jobba, börjat plugga körkort, hälsat på M's nya lägenhet, varit hundvakt m.m.
Just nu befinner jag mig i Gävle, men ska åka hem idag. Kom igår för att packa och dels följa med M till nya lägenheten. Träffade även R en sväng på kvällen med lite prat och promenader! Mysigt :) Nu ska jag ta det lugnt, äta en sallad och kolla på the simpsons.
Mitt rum är nästinpå färdigpackat och nu är det typ bara det sista lilla innan flytten :) SKÖÖÖNT!

give it twelve weeks,

It takes 4 weeks for
you to notice your body changing,
8 weeks for your friends and
12 weeks for the rest of the world.
Give it 12 weeks. Don't quit!

work out

gårdagens träning:
löpning, 2,3 km
mage, 12 x 3
armhävningar, 12 x 3

insida lår, 12 x 5
rumpa, 12 x 3
nigningar, 12 x 3


Tisdag 5 juni 2012

God dag!
Tentaplugget fortsätter. Det har gått hyfsat bra nu på morgonen, så det börjar se lite ljust ut! Ska sätta mig och räkna igenom lite obligationer och aktier nu på efter middagen, sen ikväll ska jag se över alla formler man måste kunna utantill. Blä va mycket det är hela tiden! Men snart så.. Snart så är det sommarlov!
Jag fick ju lite pepp imorse i alla fall: JAG har BLIVIT MED LÄGENHET! :D Kontrakten är skickade via post idag från Gavlegårdarna, så de kommer antagligen idag eller i morgon :'3 SO HAPPY!

Återgår nu till tentaplugget. Tjingeling! /K.
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen, vart du än går. Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ, vart jag än går! ♥

Måndag 4 juni 2012

God morgon! Jag sitter just nu i skolan och ska börja plugga. Nu har den sista tentaveckan påbörjats. Sista tentan denna termin, kommer bli så jävla skönt! Ska även gå och lämna in min Fx-uppgift som jag fick i makroekonomi. Hoppas bara att den blir godkänd! Jag tycker fan att jag har gjort ett bra jobb :)
I helgen har det varit fest, plugg och mys. Har inte lyckats plugga speciellt mycket på finansiella, men det är för att jag har jobbat mer med makron. Och jag SKA bli godkänd i denna kurs, jag MÅSTE. Har inte råd med en omtenta mitt i n0llningen.
Jag tror också att denna helg har varit den mysigaste på länge. Känns helt okej faktiskt ♥
Men nu ska jag ta och göra lite skit innan tentaplugget börjar, tjingeling!  :) /K.

Fredag 1 juni 2012

God dag!
Har tillbringat mycket tid i skolan senaste dagarna, samt att jag har hunnit med en grillning i Sätra + jobb på lärarnas jubileumsittning igår. Sjukt roligt var det! Första gången jag jobbade på kåren också, med nya kassorna till och med :) Gick bra i alla fall! Var väldigt trött imorse dock, passade bra när vi skulle ha gästföreläsning från Handelsbanken -.- haha, men jag somnade inte! Fick dock sitta och nypa mig själv i armen för att inte somna xD
Idag ska jag plugga, sen ska jag på lite party ikväll med roligt folk! Lääängtar! :) Nä, nu ska jag återgå till plugget. Tjingeling! /K.

RSS 2.0