Onsdag 16 januari 2013

Hej. Vill bara säga att det kommer vara ganska tyst här nu ett tag framöver. Har varken tid eller ork just nu. Allt är bara stressigt och mörkt. Får se när jag orkar uppdatera nästa gång.
/K.

Måndag 14 januari 2013

Hello! 
Sitter just nu och väntar in min kollega för att skriva klart PM-uppgiften samt att vi ska försöka göra klart en powerpoint till redovisningen. 
Ska även plugga lite till tentan senare. Ska nog göra det nu innan V kommer. Så man kanske får något produktivt gjort idag i alla fall!
 
Blir även bjuden på bio ikväll! Ska gå och se filmen Ego. Spännande, tror att det kommer bli riktigt bra! 
 
Dagens outfit: blå jeans, knasig t-shirt med en kofta över. Enkel sminkning och utsläppt hår. Taadaaa! 
 
/K.

Onsdag 9 januari 2013

Om jag bara kunde få spola tillbaka tiden, så skulle jag spola tillbaka till då jag stod på scenen i Avesta och sjöng Gabriellas sång inför en i princip fullsatt kyrka. Jag ångrar mig så enormt den dagen. Att bara få stå på scenen igen. Även fast jag har sådan enorm scenskräck så vill jag inget annat än att komma tillbaka dit och få hålla en mikrofon i handen.

Tisdag 8 januari 2013

Godkväll! 
Har spenderat gårdagen och dagen med statistik. Fattar fortfarande ingenting av PM-uppgiften vi ska skriva. Känns som om att det är hopplöst. Ska läsa lite i kompendiumet som läraren har lagt ut samt att jag ska läsa anteckningar tillhörande om vad vi ska göra. Förhoppningsvis fattar jag mer. Känns så himla tråkigt att försöka förstå något som känns lönlöst, men jag måste försöka i alla fall. Skriver ju trots allt uppgiften med en kompis så jag kan ju inte bara ge upp. Snart bör jag få en uppenbarelse om hur jag ska göra. 
 
Annars så rullar allting på som vanligt. Vardagen har kommit till rätta och min käraste bor fortfarande 75mil ifrån mig. Inte okej! Men det är bara att ta tag i allt. Hoppas på bättre tider snart! /K.

Fredag 4 januari 2013

To see your face again would be a blessing. To know that you would belong to me the rest of my life. To always have you by my side. Wake up every morning and see your face. That would be a dream come true <3


Torsdag 3 januari 2013

Hallå! 
Det är nu ett nytt år med nya möjligheter. Den sista tiden av 2012 spenderade jag med fina vänner och underbart god mat. Jag har fått träffa min fina familj, fina vänner, min stora kärlek och haft massa mys med hemvändare! 
2012 var det bästa året hittills. 
Jag fick egen lägenhet. Jag fick nya bekantskaper som har blivit otroligt bra vänner. Jag har suttit som nollningsansvarig. Jag har varit med i projektgruppen för ekonomernas arbetsmarknadsdag på Högskolan i Gävle.  Jag åkte på Sjöslaget 2012. Tunntömningarna har varit awesome. Jag firade nyår med de bästa man kan tänka sig och bakishänget den 1 januari var episkt! 
 
Nu känner jag att 2013 ska bli mitt år. 
Jag ska tillbaka till den fysiska formen jag hade våren 2011. Jag ska satsa på studierna som aldrig förr. Jag har bestämt mig för att ta tag i tatueringarna som bara läggs till i min lista. Jag ska fokusera på att jag mår bra, oavsett hur mycket andra sliter och drar i mig. Jag sitter med i Gavlecons styrelse 2013. Jag SKA ha körkort innan sommaren är slut. Jag har fantastiska vänner att börja ett liv med. Allt kommer bli superbra! Jag känner det på mig. 
 

RSS 2.0