Tisdag 26 oktober 2010

Hallå! Sitter och lyssnar på Gubben i Lådan. Tycker att det är en bra låt även fast det inte är min musiksmak.

Hade väl tänkt att jag skulle uppdatera lite här så att folk inte tror att jag har gått och dött eller något. Skojja! Haha, (internt skämt xD)

Men i alla fall;

Fredag: Fixade en dosa på Swedbank.
Lödag: Jobba 10:00-18:30.
Söndag: Match mot BK Uppsala Mercur, upptäckte att min dosa inte funderade.
Måndag: Skola, Lasarettet, stan(fixade dosan) och träning.
Tisdag: Skolan, sitter här, snart träning.

Det är typ vad som har hänt. Inte mycket alltså. Ska försöka betala lite saker över internet ikväll och hoppas på att mor min kan komma och hjälpa mig. Är väl inte mycket mer jag kan skriva heller... Hörs då! /K.

Onsdag 20 oktober 2010

Kul att jag just har fått veta att en tredje nära person har gått bort inom två veckor... Mitt liv är bättre än någonsin just nu.. NOT!

Måndag 18 oktober 2010

Hallå. Sitter och väntar på att få cykla ner på träningen. Orkar egentligen inte träna idag, men det är ju en frivillig träning! Tänkte att jag skulle ner och skjuta lite och eventuellt köra lite styrka. Att springa vette tusan om jag orkar. Sprang som ett djur igår och i lördags kändes det som! Och inte gjorde jag någon bra insats för det :(

Satt och broderade järnet på mode idag! Längtar tills mitt garn kommer så jag får sticka. Blir galen på broderiet. Usch. På Affärsjuridiken så gick vi bara igenom frågorna och på svenskan var det sedan prov. Gick väl sådär. Kunde nog ha gått bättre. Engelskalektionen var lätt idag. Ovanligt!

Efter skolan åkte jag hem till farmor och hjälpte henne lite. Fick fika och 100:- för det! Och nu sitter jag här.
Ska nog ta och göra lite spanska efter träningen, men jag vet liksom inte riktigt vad jag ska plugga på. Den enda jag kan göra är typ att lära mig glosor eller läsa och översätta texten. Hm.. Får se hur det blir med den!

Har förresten bestämt mig för vilken bok jag ska läsa som 1000 sidor-bok! :D

Peace Out! /K.


Söndag 17 oktober 2010

Hallå. Har inte varit så pepp på livet det senaste dagarna. Har varit rätt tungt i livet just nu. Men jag arbetar mig uppåt i alla fall.

Hade bortamatch igår mot Bollstanäs. Vi spelade jättebra men de satte fler skott än oss så därför förlorade vi med 76-44. Idag har vi bortamatch mot Västerås. Idag är två spelare borta och det ser mörkt ut idag också. Två halva och två "orutinerade" om jag får kallar de det.

Nu ska jag i alla fall ta mig till mamma så jag kan övningsköra lite för att sedan komma hem, äta och ta mig till samlingen kl. 1500.

Hörs! /K.

Slänger in en liten höstbild också!


Onsdag 13 oktober 2010

Jag vill tillägna detta inlägg till min vän Simone Lill-Beth Marcus, som avled söndagen 10/10 2010. Hon var en mycket begåvad sångfågel och en människa som alltid spred glädje vart hon än gick. Att inte kunna få träffa dig igen gör mycket ont. Jag hoppas att du är fri och är tillsammans med de du älskar mest. ♥

Vila i frid älskade Simone Lill-Beth Marcus ♥, * 27/9 1991 - 10/10 2010 †


Fredag 8 oktober 2010

Hej i höstmörkret! Nu när jag kliver upp om morgnarna så är det nästan bäcksvart ute. Lite sorgligt att vintern är på väg. But what can you do, what can you do...

Hade affärsjuridiksprov igår. Gick hyfsat bra. Kom inte på alla svar och sånt men det gick väl. Åkte till Borlänge med mor efter det, slutade ju faktiskt 10:30! Åkte till kupolen i förhoppning om att hitta skor och höst-/vårjacka. Men icke sa Nicke. Hittade inte en enda grej som jag skulle ha. Men såklart var vi in på Lager 70 Insjön, och där shoppade jag loss! Sen gick vi också in på DollarStore. ÄLSKAR DOLLARSTORE! Hela mitt liv kommer vara från DollarStore en vacker dag.
Fick övningsköra hem också, det gick rätt bra! Var lite seg och sånt i rondellerna, men jag kom ju framåt i alla fall! Efter Hedemora hamnade jag mellan två långtradare, varav den bakom mig låg tätt som fan efter. Men mamma tyckte inte att jag skulle köra om :S

Idag sydde jag klart min tröja på Mode. Den blev ful som fan. Nu har jag ingenting att göra förrän mitt garn kommer. Och läraren har inte ens skickat efter det än. Kommer typ få sitta och vänta och göra ingenting i typ tre veckor. Sen var det engelska och lektionen flöt på som vanligt. Maten var icke god i skolan idag! Filosofin flöt också på ganska bra faktiskt. Bea följde med hem och provade skorna som hon eventuellt ska köpa. Nu sitter jag här och väntar på Emelie som snart kommer och hämtar mig. Vi ska förbi Willys och handla till källarn, sedan äta pizza innan vi ska jobba i källarn :) Mysigt värre!

Åkte på att jobba imorgon, när vi har första hemmamatchen mot Örebro! :( Blä! Hoppas att detta inte händer fler gånger, för då djävlar!

Köpte en ny hårddisk igår också på Elgiganten. En extern hårddisk med 1 TB. Förhoppningsvis har pappa även hittat ett företag i Falun som kanske kan fixa min gamla hårddisk! I så fall ska jag lägga över allt på den nya och även bränna ut bilderna på skivor som jag ska vara väldigt, VÄLDIGT, väldigt försiktig med!

Men nu ska jag ta och kika runt lite på bloggar innan Emelie dyker upp :) Mors! /K.

RSS 2.0