Måndag 28 mars 2011

Tjabba!
Johnossi spelade i helgen. Behöver jag säga mer? GRYMT! Tackar alla som var med och förgyllde kvällen :)

Nu ska jag snart börja med att finslipa mitt tal som jag ska hålla imorgon, hoppas att det går bra! Planerar även på att skicka in 1000sidor. Jag kan verkligen inte pressa ut mer än vad jag har gjort, så snart skickas det!

För övrigt så har jag gjort ett av fyra prov denna vecka.. Awesome! Or not..  Har bara musikprovet och talet imorgon och sedan högskoleskiten på lördag.  /K.


och btw;
Hoppas hoppas hopppas! You shine up the darkness in my life, I'm so happy I meet you! ♥Söndag 13 mars 2011

Tja.
Blev förlust igår. Vi förlorade med 3 poäng. Surt? -Oja. Efter att jag hade kommit hem från Stockholm åkte jag till Emelie och busade lite. Vi kikade på någon film, åt tacos med familjen och kikade på Melodifestivalen. Helst ville jag att Nicke Borg skulle vinna. Eller Swingfly. Eller Danny. Inte Eric i alla fall. Whatever.

Idag är jag hundvakt. Ska väl börja kika lite på Org&Led snart så jag förhoppningsvis kan göra en fråga på hemtentan och vara klar med den inom en snar framtid. Sen blir det sång 15:00 också. Hoppas att det går bättre än förra vecka.

Fick även ett sånt där "fint" sms i natt. Finns det verkligen ingen som fattar? UP YOURS! säger jag bara.

/K.

Lördag 12 mars 2011

Hallå! Idag ska jag åka iväg med Karlbo IK och spela säsongens kanske viktigaste match - mot Tensta BK. Vi har en stor chans att vinna. Hoppas hoppas hoppas!

Igår hade vi fest med Emelie! Vi var hemma hos Jonte och åt gott och drack gott. Får se om jag kikar förbi Emelie ikväll och äter smörgåstårta och säger Hejdå. Kommer blir tomt utan henne igen.. Men hon kommer tillbaka om ca 5 veckor! :D Jippi!

Ska nog ändra lite på bloggen. Börjar bli trött på den nu. /K.

Onsdag 2 mars 2011

Hallå!
Kan börja och säga att man står med i tidningen idag, som ni ser! Toppen! (y) :)

Annars, så har jag varit hundvakt idag åt Lotus. Han mest sover hela dagarna, så det är väl inte så mycket att vakta egentligen. Men men, sen har jag läst ca 5 kapitel ur Borta med Vinden. WOHO! Halvvägs igenom nu! :D
Var även ner på gymmet för att få ett träningsprogram utformat för just mig, sen övningskörde jag hem med mor ifrån stan.

Imorgon ska jag nog försöka mig på Org&Led, i alla fall en stund. Ska väl försöka göra åtminstone 2 uppgifter. Då har jag kommit mycket mycket långt! Ska kliva upp när Lotus kommer imorgon igen, vid ca 07:40. Blir att käka frulle direkt och sedan sätta igång. På eftermiddagen har jag även bokat ett yogapass med mor och AC. Ska bli roligt att få se vad jag har för muskler egentligen! Och jag som tycker att jag är vig.. Jodu, det får vi se om jag är imorgon! HAHA!

Nej, men nu ska jag förflytta mig till vardagsrummet. Ska käka lite glass och glo på travet med pappi. Senare blir det nog "tidig" kväll för att lägga mig och läsa ytterligare några kapitel. Om jag fortsätter i denna fart hoppas jag att jag kommer vara klar(eller ha ytterst lite kvar i alla fall) med boken i slutet av veckan! Den har verkligen blivit mer och mer spännande för varje kapitel! :)

Nu: glass och trav!

PUSS! /K.

Ps. Fick lite vårkänslor idag när solen sken så fint, blir en liten bild på det också! :) D.s


Avesta Tidning, Onsdag 2 mars 2011

Ny förlust för Karlbo

BASKET.
I söndags var Karlbo IK och spelade mot KFUM Uppsala. Det blev stryk med 85-32(38-15).
- Det låter som storstryk men vi gjorde faktiskt en av våra bättre matcher för säsongen. Man får inte glömma att Uppsala vunnit klart och har flera spelare som provat på spel i Damligan, säger ledare Anders Larsson.
- Det är ett lag som skulle klarat sig bra i damettan.
Karlbo-tjejerna kämpade stenhårt i 40 minuter och hängde med bra trots det höga tempot.
Tyvärr rann siffrorna iväg lite för mycket de sista fem minuterna, då orken tog ut sin rätt.
- Alla i laget ska ha en stor eloge för bra attityd och kämpande hela matchen.
Extra betyg för dagen till Kim Nylund, Jonna Sohlström och Elvira Lindgren.

Karlbos poäng:
Elvira Lindgren, 11p.
Kim Nylund, 6p.
Linda Johansson, 4p.
Jonna Sohlström, 4p.
Johanna Åhman, 2p.
Clara Albertsson, 2p.
Josefin Cedergren, 2p.
Elin Kvarnström, 1p.RSS 2.0