Söndag 30 september 2012

Hello! Provar att mobilblogga för första gången :) får se hur resultatet blir.

Tog mig till planen och övade lite skott imorse faktiskt! Kändes skönt. Vissa skott satt perfekt och andra mindre bra. Men övning ger färdighet!

Har även gått tillbaka att ha lugg. Bestämde mig idag att jag vågar. Klippte helt själv och den blev okej! Hihi, kanske ska börja bli min egna frisör? Hahah, knappast!

Men nu ska jag göra lite nytta. Pusshej! /K.


Lördag 29 september 2012

God kväll!
För mig har dagen bestått av sömn, basket och egentid. Har varit rätt skönt att få bara vara hemma, även fast man är bjuden hit och dit. Var även och kollade när Richard och Ollie spelade hemmamatch idag. Matchen var mot Borlänge, vilket gav ett spännande spel där Gävle Ockelbo tillslut vann. Så himla skönt att få vara tillbaka inom sporten! Som jag har saknat basketen. Har hittat en spelplan borta vid ICA som jag funderar på att ta mig till i morgon förmiddag för att träna lite skott, finter och allmänna saker. Få se hur det blir, men skulle vara skoj! Dock är det alltid roligare att göra såna saker när man är fler, men man får göra det bästa av situationen. 
 
Nu ska jag ta och lägga mig, är fortfarande trött sedan gårdagens festligheter. Har bäddat rent i sängen så det ska bli superskönt att få krypa ner och slappna av lite. 
Ska ta och lyssna på lite bra musik att somna till. Kanske blir ett litet inlägg i morgon också, vi får se. 
Ta det lugnt, ni som är ute på partaj. Ni andra: Sov så gott :) /K. 

Måndag 24 september 2012

God morgon! 
Sitter just nu i cafeterian i skolan och väntar på resten av gruppen. Vi ska skriva vår rättegångsrapport idag. Har just nu tre föreläsningsfria dagar och vi planerar att bli klara med rapporten denna vecka. Antagligen kommer det inte bli så, men det är ett bra mål att sikta mot. 
Resten av veckan är full av massa händelser. Satt nyss och bokade om min tvättid, då jag antagligen åker hem över helgen för att hälsa på min kära familj. Min syster som pluggar i Västerås kommer också hem den helgen, så blir nog massa mys och kvalitétstid med henne också. Funderar även på om jag ska ta med mig min kära vovve hem, men tror att det kan bli svårt. Ska kolla lite med mor min hur jag gör. Jag är så himla sugen på att skaffa egen hund, men jag känner att min tid inte riktigt räcker till för det. Just nu är det massa bollar i luften samtidigt och jag hinner knappt med mig själv. 
 
Vill även ta en dagsresa eller tvådagars till Sthlm, men det är svårt att planera in med min halvsyster då hon jobbar något så fruktansvärt mycket. Hon försvinner nog snart till USA för semester också. Blä vad jag inte hinner med allt jag vill göra. 
 
Nu ska jag i alla fall börja göra mig klar för en förflyttning till biblioteket så jag är klar när resten av gruppen kommer. Tjingeling! /K.

Onsdag 19 september 2012

God morgon!
Sitter just nu i skolan och väntar på min kära särbo M som är på väg. Vi ska sitta och plugga lite i biblioteket, och förhoppningsvis få någonting gjort. 
Eftersom övningarna för dagen var inställda p.g.a sjukdom hos läraren så får gruppen lite extra tid att göra uppgifterna, vilket är superskönt då jag har kommit ungefär halvvägs. Men jag har i alla fall hunnit läsa ikapp i civilrätten! Woop woop :) 
Eftermiddagen och kvällen bjuder på först utskottsmöte med Marknadsföring. Sedan blir det att cykla hem och byta om + käka inför basketträningen. Känns så himla skönt att det är folk som vill dra ihop ett damlag här i Gävle. Basketen är något som jag har saknat något så inni norden! Efter träningen ska jag dra hem och göra mig klar för ett besök på BARacken - det är ju spelkväll! Får se om jag spelar något eller om jag bara ska dra dit och vara social och snylta på andras öl eller hur jag gör. Blir inget storparty ikväll. Känner att jag varken har tid, ekonomi eller ork för det just nu. Men social kan man alltid vara! 
 
Min särbo bör dyka upp snart, så jag ska göra mig klar för att dra till bibblan. Hörs och syns! :)
/K. 

Söndag 16 september 2012

Hallå! Long time no see? Haha, nollningen är nu tyvärr över, men det är skönt att vardagen är tillbaka. 
Juridiken är lite jobbig, men det är bara att kämpa på! 
Dagen har jag spenderat med Civilrätten och sen varit hos M och myst. Vi lagade tacos och diskuterade Sjöslaget och Tex-Mex-sittningen - sweet! Längtar så himla mycket. 
Nä, nu ska jag och läsa klart det lilla jag har kvar i civilrätten och sedan sova. 
Tjingeling! Puss och kram /K.

RSS 2.0