Tisdag 29 november 2011

Hallå i luckan!
Idag har det varit en bra dag. Jag har hunnit med att tvätta. Jag har varit i skolan. Jag har byggt montrar. Jag har ätit lussebulle. Jag har kollat på Pirates of the Carribean 3. Det är i stort vad jag har gjort idag. Kul va?
Nej, men skämt åsido. Imorgon är det i alla fall den stora dagen KONTAKTIA! Hoppas på en helgrym dag med helgrymma människor! För er som inte vet vad kontaktia är kan ni kika in här!
jag ska i alla fall ta och göra mig i ordning för sängen, ska upp redan vid 06:00 imorgon bitti och förbereda mig! Snabba puckar :)
Kommer inte hinna med någon uppdatering imorgon, men förhoppningsvis på torsdag. :) Puss! /K.

Måndag 28 november 2011

Hallå! Förlåt för att jag har varit frånvarande i helgen, trots att jag skulle ha hunnit med att uppdatera.
Jag åkte till Stockholm i fredags och allting var superbra! Jag träffade Andrée på centralen och sen tog vi oss hem till honom och Linnéa. De bodde supermysigt! Senare mötte jag upp Annelie på centralen igen när hon hade slutat jobbet.
Vi tog en liten snabbmiddag och åkte sedan hem till henne och Richard. Jag säger bara: WOW! Vilken fin lägenhet. Passar perfekt för dem.
På kvällen sen så kollade vi på en film på tv och sedan skulle vi sova. Dock började jag få mer och mer ont i halsen under denna kväll och jag tror att ingen av oss sov särskilt bra den natten. Annelie och Richard blev störda av inte bara mig som snarkade, utan även av de festande grannarna. Jag väcktes för att jag inte kunde andas eller svälja. Usch va äckligt. Kallsvettades hela natten också.
På morgonen vaknade jag och Annelie sent, då Richard åkte till jobbet tidigt. Jag kallsvettades fortfarande och det kändes som om jag hade feber. Ont i halsen hade jag också. Uuuusch. Men men, mamma och Mats var framme i Stockholm ungefär när jag och Annelie hade kommit upp ur sängarna. Annelie fick då hjälp att sätta upp en typ sänghimmelram som hon ska sätta gardiner i för att skärma av sängen. Det kommer bli så fint när det blir klart!
På kvällen sen när Richard hade kommit hem och både jag och Mats var nöjda med våra MacBooks, följde jag med mamma och Mats till Avesta. Jag frös och svettades samtidigt, hade konstant huvudvärk och kunde knappt svälja då heller. BLÄÄÄ!
På söndagsmorgonen hade jag fortfarande ont i halsen och undrade va fan det här var för något. Under hela förmiddagen sen låg jag och frös och svettades i mammas säng och kunde fortfarande knappt svälja. Akuten nästa! Åkte dit, tog halsprov och blodprov och självklart - positivt för halsfluss! Yaaay.... Fick med mig tabletter hem i alla fall. Sen somnade jag på soffan igen och åkte sedan med Mats till Gävle på söndag kväll.
Nu sitter jag här och skriver allt detta. Och idag mår jag lite bättre i halsen! Jag är fortfarande svullen, men inte alls lika mycket som jag har varit under helgen. Febern är även borta. Jag har även hämtat ut fler penicillin och handlat lite mat. Jag ska nog ta en powernap nu innan jag sätter igång med att plugga lite. Blev ingen föreläsning för mig idag, så jag lär ju läsa ikapp :)
Hoppas att ni läsare har haft en mycket bättre helg än mig i alla fall! :) KRAM KRAM! /K.

Fredag 25 november 2011

Hallå där! Nu har jag anlänt till Stockholm. Det ska bli så himla skönt med en helg i storstaden. Jag ska få träffa både min kusin och min halvsyster! Det var suoerlängesen jag träffade båda. Stor puss på er!

 

Dagen har väl varit som vanligt. Jag var verkligen tröttast imorse när jag vaknade. Fy bubblan. Men så kan det vara! Jag klädde mig i ett leende och drog till den(nästan den enda!) tidiga föreläsningen vi hade i EkoStyr idag. Det var väl som det brukar. Göran står och pratar och pratar och pratar. Haha, men det är väl värt det! Jag fick i alla fall beröm av honom idag. Han undrade om det var någon som hade med sig sin övningsbok, då han skulle visa en grej. Jag gav honom min bok att leta i och jag fick beröm för att jag hade jobbat på bra med övningarna! Yaay :) Nu har han väl bra stora förväntningar på mig :P Haha, nej då. Men fortsätta jobba ska jag då göra! Jag måste få ett bra betyg på denna tenta! Jag hoppas hoppas hoppas!

 

Ikväll har vi bara chillat och legat och kollat på en film på tv:n. Myyyys! Dock börjar jag bli sjuk känns det som, och jag hoppas att det inte bryter ut  i en superförkyldning! Då blir jag riktigt ledsen :(

 

Jag vet inte om jag kommer hinna uppdatera något mer under helgen, men vi får se om tiden räcker till! Hoppas att ni klarar er utan uppdatering :)

 

Puuuuuuuss! /K.

 

fetlänk till Annelie!


Tisdag 22 november 2011

Hallå hallå!
Idag har jag befunnit mig i skolan hela dagen typ. Vi påbörjade praktikfall 1 på EkoStyr och hade sedan föreläsning. I slutet av den fick vi tillbaka Exter-tentorna. Helt otroligt - men jag blev godkänd!!!!! DEN TOTALA LYCKAN SOM UPPSTÅR ÄR OSLAGBAR!

Jag och Lotta tog sedan en liten shoppingtur på stan, då jag har införskaffat mig smycken, Mac-skydd, en pärm, ny grenkontakt, hudkräm och sminkborttagning. Väl behövligt. Sedan var det dags för ett tandläkarbesök. Även där fick jag goda nyheter! Jag har superbra tänder och jag ligger i lågkostnadsgruppen för tandförsäkring! Wiiihooo!
Fick sedan ett samtal av Lars som berättade lite mer om Kontaktia - arbetsmarknadsdagen på HiG för ekonomer och mäklare. Jag skulle egentligen ha hunnit med så mycket mer plugg än vad jag har gjort, men jag fick ju trots allt 5 av 10p på prov-quizen?? Imorgon är riktiga quizen och jag hoppas att det går relativt lätt på den. Jag har en sammanfattning som jag sitter och läser lite i. Kommer nog läsa igenom den nu innan jag sover, och sedan kolla igenom den igen innan quizen.
Nej, nu ska jag börja - känner redan hur ögonen börjar falla ihop! Puss!! /K.

Måndag 21 november 2011

Hallå kära läsare! Jag ser att det är några som hänger med trots min dåliga uppdatering :) Toppen!
Jag har varit hemma i Avesta i helgen, utan en snabb dator. Därav ingen uppdatering. Men nu är jag hemma igen och hoppas att allting ska bli som det har varit!
Jag tänkte börja berätta om helgen lite kort.
I fredags åkte jag hem och träffade Emelie en stund på kvällen. Hon hörde av sig tidigare i veckan och undrade när jag skulle komma hem, så jag träffade henne först :) På lördagen åkte jag med mina Karlbo IK-brudar på match i Falun. Blev dock en förlust på 43-41 till Falun. Suuurt... På kvällen sen var jag hemma hos mamma och bara var, det var mycket trevligt. När jag väl kom hem till pappa igen så började jag kolla på Schindlers List, men orkade inte se klart den. På söndagen var jag i princip hos mamma hela dagen. Jag och Mats gjorde tårta och var och handlade medan mamma var på jobbet. Hon blev glatt överraskad. Jag åkte sedan hem till Gävle igen med tåget 21:42 och fick då sällskap av Nathalie och Sofia :) Trevlig pratstund med tjejer som jag inte träffar så ofta!
Idag har jag då varit i skolan och pluggat, dock utan större resultat tycker jag. Jag har inte varit på sådant bra plugghumör idag, utan mest gjort det för att jag måste. Jag ska alldeles strax sätta mig och plugga lite mer MF efter att jag har diskat upp efter maten.
Imorgon blir det också plugg i skolan. Kommer bli hårdkörning imorgon, då vi har oveinvigning och ovesittning på onsdag kväll! Superkul, längtar som en tok :) Blir nog hårdpluggning på torsdagen också(om jag orkar) då jag absolut inte kommer ha tid under helgen. Spännande utflykter väntar!
Anywho, nu ska jag börja ta tag i disken så att jag kan läsa lite MF och somna i boken. Pusshej! /K.

Tisdag 15 november 2011

God day friends!

Idag har jag varit på skolan sedan 08:00 och pluggat. Skönt att få någonting gjort, mindre skönt att komma hem och inte orka något alls. Jag kände redan efter halva föreläsningen att det började bli fullt av information i mitt huvud och bara gjorde som läraren sa efter ett tag. Men men, nya tag imorgon!

Jag har nu på kvällen endast kollat gossip girl, ätit och startat upp min MacBook. Soooft. Sitter dock inte vid den nu, utan jag håller på att ladda den nu innan jag använder den. Ska nog ta med mig den till skolan imorgon i alla fall, så vi ska sitta och plugga där på en föreläsningsfri dag. Känns skönt att vi är engegerade! Vi försöker åtminstone :)

Men eftersom jag fortfarande känner mig trött i huvudet, ska jag dricka lite kaffe, äta en twix(ja, jag vet att jag egentligen inte ska äta sånt när jag inte tränar som förr men jag måste unna mig något!) och kolla ett till avsnitt gossip girl. Sen blir det nog till att läsa lite MF.

Ha en bra kväll! Puss /K.

Måndag 14 november 2011

God afton :)
Idag har det varit en fullspäckad dag, minst sagt. Jag for iväg och hämtade min nya kära ägodel imorse, så nu står den i lådan bredvid mig ♥ Dock tror jag inte att jag kommer kunna fixa så mycket med den nu, då jag känner pressen ifrån skolan ikväll. Om jag pluggar på hårt ikväll och imorgon så kanske jag unnar mig lite "fritid" på onsdag mellan pluggningen och gör i ordning den. Hihi :)

I övrigt så har jag pluggat, varit på föreläsning i MF och på Pre-Kontaktia med Unga Aktiesparare idag. Jag har även hunnit dra till Willys för att fylla frysen och tömma plånkan. Hahah, men äta bör man - annars dör man! ;)

Jag har precis lagat matlåda tills imorgon och ätit min middag också. Ikväll fick det bli keso med grönt äpple, mums! Verkligen supergod kombination - pröva! (Naturell keso och Granny Smith-äpple)

Nu ska jag ta tag i MF och läsa lite, kommer dock ta lite tid eftersom litteraturen är på engelska men det är det värt! Känns skönt att få underhålla engelskan och lära sig lite nya fack-ord.

Men nu lär jag sätta igång om jag ska komma någon vart! Ha det bra :) Puss /K.


Söndag 13 november 2011

Hallå :)
Idag har jag inte hunnit med så mycket faktiskt, men ändå använt tiden kreativt! Jag har hunnit tvättat, städat och spelat match. Skönt att få röra lite på sig! Dock blev det en sur förlust då jag tycker att domarna var superdåliga. De dömde inte alls okej idag.

Igår läste jag i alla fall klart kapitel 1 i MF-boken. Sen somnade jag i den. Haha, vaknade efter någon timme och la mig i sängen ordentligt.

Nu ska jag ta och läsa lite EkoStyr för att sedan sova. Sen ska jag ju försöka hämta mig dator imorgon! IIH! :D

Puss! /K.

Lördag 12 november 2011

Hallå i stugan!
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag tog en cykeltur imorse för att lokalisera Posten Logistisk AB. Guess what? I found it! Tog ett bra tag att cykla ut dit i alla fall. Men nu vet jag var det ligger och ska ta mig dit på måndag igen. Missar pluggstunden på morgonen, men det är det värt!
Annars så har jag tagit bussen till Sandviken och hälsat på mamma och Mats. Bussen var dock försenad med 15 min, men det var helt okej när jag märkte att det var varmt på bussen.
Jag sitter med dem i husvagnen nu och bara är. Skööönt att komma ut till landet ibland. Sitter även och skriver på Mats MacBook Pro, och längtar tills jag får min. Buuuu för dåliga beskrivningar till icke existerande vägar.
Ikväll kommer det bli lugnt, jag ska nog ta och läsa lite mer i marknadsföringen och kika på några avsnitt Gossip Girl. Muuums.
Men nu ska jag återgå till att vara lite social. Puss! /K.

Fredag 11 november 2011

Hallå där!
Hur har er dag varit? Bra? Skönt att höra!
Jag började min med att kliva upp alldeles för tidigt för att vara på skolan vid 08:00. Alla dagar är arbetsdagar. Även fredagar! Satt där och pluggade med Joakim och Joel, så gått det gick i alla fall. Men en bit kom jag! :) 

Kl. 13:30 la vi ifrån oss böckerna och tog oss hemåt och jag för att hämta min dator! Wiiihooo! Trodde jag ja... När jag kom fram till adressen jag hade fått av kvinnan i kundservicen så satt det en lapp på ytterdörren som sa att de hade flyttat lokalen. Attans. Så jag skyndade mig hem och hämtade cykeln då klockan redan hade hunnit slagit 14:45, och jag ville hämta min dator innan 16:00. Och det var långt dit - då detta lager lågt vid Ica Maxi i Hemlingby. Så jag tog cykeln och cyklade runt i cirklar ett tag innan jag äntligen hittade till Ica Maxi, men därifrån hittade jag inte till lagret. Seriöst, vem lägger ett lager mitt ute i ingenstans? Dessutom fanns inte adressen på Google Maps eller Eniro. DÅÅÅÅLIGT! Så jag cyklade tillslut hem utan MacBooken. Buuuu :(

Det var till och med så att jag nästan inte hittade hem därifrån heller då alla cykelbanor går huller om buller. Unnade mig en pizza efter denna cykeltur på ca 1,5h. Tog en varm och skön dusch för att värma upp kroppen till normaltempreratur igen också. Sköööönt. Sen kom min kära mor och hälsade på en stund på kvällen. Mysigt :) Sedan hon åkte har jag gjort klart en uppgift som ska in på tisdag och nu ska jag snart börja läsa klart kapitel 12 i EkoStyr. Jag kanske läser klart hela block 4 också. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det nog inte bli så. Jag såg just att Gossip Girl season 4 ligger på min dator. Kanske jag ska drömma mig bort till Upper East Side och kolla på lite ögongodis i stället? Hell yeah.

Bjuder på en bild på mitt fredagsgodis. Muuuuums! /K.


Torsdag 10 november 2011

Hallå alla!
Idag har varit en slitig dag. Började med att jag vaknade halv sju - suuuupertrött! Tog mig evigheter att somna igår. Blä, hatar när det blir såå! Jag tog mig upp i alla fall, var i skolan kl. 08:00 för att plugga lite EkoStyrning. Gick bra faktiskt, har jobbat igenom övningarna för block 1(kapitel 1-3). Ska snart sätta mig och läsa lite på block 4, som vi hade genomgång på idag och sedan fortsatt genomgång av på tisdag.
Det gick faktiskt bra på föreläsningen idag, så än är det enkelt. Kommer väl ta lite tid innan jag slår huvudet i bordet och undrar vad jag har gett mig in på. Haha! Efter föreläsningen gick jag hem, tog in posten, lagade mat + matlåda, ringde mor, ringde TNT Express och nu sitter jag här. De hade varit förbi och skulle lämna min dator idag, men jag var ju hemma(var på en mycket bättre plats - Högskolan...). Jag ska i alla fall få hämta den imorgon på ett postkontor som ligger på Sörby Urfjäll, inte så himla långt bort! Ska ta bussen dit imorgon runt 14:00 för att hämta den!!!! Iiiiiih, som jag har längtat!

Nej, men nu ska jag väl fortsätta läsa lite, så jag kan åka och sjunga med gott samvete! Ska nog läsa lite ikväll när jag kommer hem också. Block 4 var ganska långt, så det är bara att börja. Vi ska samlas i skolan imorgon vid 09:00 och plugga lite, men jag kommer nog åka dit till 08:00 för att börja plugga då eftersom jag måste dra tidigare. Ska nog kanske paxa ett sånt där rum i biblioteket då :) Måste börja med Excel-uppgiften vi har fått också - bajs. Aja, bara att sätta igång! Puss! /K.


BTW! Jag har funderat på att göra lite ändringar i bloggen. Vad vill DU läsa om? Kommentera och ge förslag! :)

Haunted,

You're haunting my mind. All I can think of is you. I push repeat and see you walk away from my life. You have haunted me for so long. I can barely sleep at night. You're haunting me every day. Every hour. Every minute. Every second. I can't stand this. Please, just leave me alone. I'm better off without you.

Onsdag 9 november 2011

Good morning everyone!
Idag har jag inga speciella planer på att göra något, funderar just nu på att fixa mig och sedan dra till biblioteket för att läsa lite i MF-boken. Känns som en bra idé just nu, då jag vet att allt och alla stör mig här hemma. Brukar vara så när man sitter hemma och ska plugga med datorn igång. Enda nackdelen är väl att jag inte kan ha med mig spotify everywhere... Buu.

Men men, jag vaknade av alarmet kl. 08, men inte orkade jag kliva upp för det heller. Sov till 09. Den där springturen tror jag att jag tar senare. Dock får det inte hinna bli allt för mörkt, då jag måste hitta en väg i centrum som inte skrämmer mig.. Vill inte springa på asfalt. Men skolan är ju faktiskt lite viktigare. Kanske gör lite styrka hemma ikväll. Har ju ändå inget bättre för mig.

Ringde och beställde klipptid igår i alla fall! Ska bli skönt att få av sig lite av kalufsen. Får se om jag kanske färgar det efteråt också. Nog för att jag gillar min slinga, men jag satte den på fel ställe denna gången. Känns som om den aldrig syns. Aja, jag ska väl peta i mig lite frukost så att jag kan dra och plugga. Hejsvejs! /K.


INOM EN VECKA, ÄR JAG EN GLAD TJEJ. DÅ ÄR JAG EN MACBOOK RIKARE!

motivation, where are you?

Oj då, två hela inlägg på en dag! Jag hoppas att ni tappra tio läsare står ut med detta. Dock kommer detta blir lite av ett klagoinlägg, så ni som vill kan sluta läsa nu :)




Jag förstår inte vart min motivation till allt har tagit vägen. Den är som bortblåst! Jag har knappt motivation till att plugga mer, jag orkar inte ta tag i basketen, jag vill knappt sjunga längre och jag känner mig rysligt ensam. Vad händer?! Motivationen med skolan måste jag hitta en morot i, kanske det blir bättre när jag får min nya dator som belöning. Jag ska i alla fall ta tag mer i dessa kurser än vad jag har gjort i de föregående. Men träningen då? Jag är för blyg för att ta telefonen och ringa tränaren för Ockelbo Gävle Basket. Visst är jag ute och springer någon gång, men det är inte tillräckligt om vi jämför med hur jag tränade hela förra året. Jag vill hitta motivation och jag vill ha tillbaka mina muskler. Och angående sången så känner jag inte alls för den längre. Jag står still i utvecklingen. Allting gick så himla bra när jag sjöng med Mathias, för han trodde på mig. Här i Gävle känner jag att ingen riktigt tror på min talang(om den nu existerar). Jag vill bara ställa mig på en scen och sjönga så högt och fint jag bara kan. Jag vill vara den som får beröm. Synd bara att min scenskräck sätter stopp för det. Jag vågar liksom knappt sjunga för kompisar och sångpedagoger(som endast vill hjälpa mig). Jag känner min naken, rädd och ensam. Vilket leder mig in på nästa punkt. Visst har jag kompisar, men alla åker hem eller till sina respektive under helger och ensam blir jag kvar känns det som. Det känns som om att jag har stängt in mig själv som en försvarsmekanism under skolperioden. Vad händer med mitt liv?

Inte nog med det, så önskar jag så gudomligt högt att jag hade en egen lägenhet. Jag sitter och kollar och intresseanmäler och intresseanmäler, men det går bara utför hela tiden. Jag vill också ha något eget. Känns som om det skulle vara lättare att ta hem andra då. Nu känns det nästan som om jag egentligen bor i en studentkorridor. Fast mycket bättre. Baah.

Det som jag saknar mest är i alla fall träningen. Jag tänkte att jag skulle börja springa ganska flitigt nu tills snön kommer. Jag var ute idag och ska ut imorgon också. Blir värre sen när vi ska samlas i skolan vid 08:00 för att plugga och sedan vara kvar till ca 16:00-17:00. Det är ju inte precis så att jag vill springa i Boluongerskogen själv vid 18:00, när det är som mörkast ute - aldrig i livet! Jag ska ändå få vara med och spela match med Karlbo IK Basket på söndag i Polhemsskolan, Gävle. Känns skönt att vara "behövd" ibland. Vi ska ju spela mot ett gävlelag då, så jag kanske ska knyta lite andra kontakter och höga med deras tränare. Vi får ser hur det blir. Jag kommer väl inte våga... Som vanligt.

Usch vilket långt inlägg det blev. Men det blir så ibland när man inte har något bättre för sig.


Tisdag 8 november 2011

Hello cuties :)
Idag har jag varit ute och sprungit på morgonen, sköönt. Sen blev det mellis, dusch, lunch och skola. Hade första föreläsningen i marknadsföring idag. Det kommer nog bli intressant! Dock är kurslitteraturen ca 1000 sidor på engelska, men jag ska nog överleva. Ikväll har jag lagat minitacos till mig själv(var så himla sugen på det!) och sedan suttit och kollat på de tre sista avsnitten av gossip girl som jag besitter, so far. Baah, jag måste ha fortsättningen nuuuu! Så spännande ju!

Imorgon är vi "lediga", d.v.s. ingen föreläsning i alla fall. Det kommer nog bli så att jag kliver upp i tid, tvättar, springer och grejjar innan jag börjar plugga. Måste börja räkna lite på EkoStyr nu så att jag inte halkar efter. Dessutom är det nog lika bra att börja läsa i MF-boken också. Kanske kikar i den ikväll redan!

Aja, ska pyssla med lite annat nu. Toodles! :) /K.

Måndag 7 november 2011

Halloj!
Just nu sitter jag och väntar på att mina ägg ska koka klart. Blir fint med lite kvällsmellis såhär i mörkret :)
Idag har jag inte gjort sådär himla mycket. Hade första föreläsningen i EkoStyrning idag, vilket gick ganska bra. Det känns som om jag kommer hänga med mycket, bara jag pluggar de där timmarna 08:00-17:30 typ :P Och förstår jag inte efter det, så skulle jag plugga tills jag förstod. Sova kan man göra när man är död, right?

Efter föreläsningen tog jag, Joel och Oskar en matbit på donken(känns nästan som om vi är stammisar där nu?!) och sedan mötte jag Johanna vid badhuset. Jag ska få låna hennes böcker i EkoStyrning tills mina har kommit. I alla fall textboken. Hämtade ut min övningsbok och marknadsföringsboken idag. Usch vilka hemska böcker! Och jag tyckte att Externböckerna vägde mycket? HA! Dessa böcker väger definitivt mer.

Jag har nu på kvällen suttit och läst igenom block 1, som vi hade genomgång på idag typ. Ska kanske göra klart "läxan" vi fick också. Men först: mellis och gossip girl! Tjingeling! /K.


Photographs

Här kommer de första bilderna som jag har tagit med systemisen. Alla är oredigerade(bara för att jag inte är kapabel till att veta hur man gör!). /K.




















Söndag 6 november 2011

Hallå :)
Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte och sov över hos en kompis igår kväll, så kvällen blev lite mer lyckad än vad det skulle varit. Mys!

Idag har jag mest sovit bort dagen också. Hihi, men jag får faktiskt göra det nu när jag är ledig på riktigt!
Imorgon börjar nya kursen Ekonomisk Styrning, som sägs vara ganska svår. Men jag tror att det kommer gå bra ändå. Bara jag pluggar efter föreläsningarna så kommer det nog inte vara sådana problem.

Ikväll ska jag nog inte göra sådär supermycket. Kommer säkerligen se på Gossip Girl - Ja, jag är fast - och kanske läsa lite körkortsteori! Måste ju ta det där förbaskade körkortet snart...

Nej, nu ska jag dricka upp min kaffe och sedan ta mig till Willys för att spendera lite pengar. Blääää. Haha, men äta bör man, annars dör man! Puss :) /K.

(Sitter och nästan räknar ner dagarna tills min mac kommer!)

Lördag 5 november 2011

Hallå mina kära läsare :)
Fredag och lördag har jag spenderat tillsammans med min allra käraste syster :) Riktigt mysigt! Vi lagade tacos, drack lite vin och kollade på film. Myyyys! Idag så följde jag med henne hem till hennes kusin, då de bor i Gävle. Gratis skjuts ftw! Fick åka buss från Bomhus, men gör hellre det i 30 min, än att åka tåg i 2h och 10 min.
När jag kom hem till mig så åt jag och gjorde mig i ordning för att åka på konsert. Eller vi hade samling i alla fall. Nu är jag hemma från den och allting har gått superbra. Damerna är då för snälla :)

Denna kväll ska jag bara njuta av ledigheten med lite gossip girl! Snart blir det duschen för att sedan krypa ner i sängen med té, kvällsmacka och datorn. Hihi :)

Mer uppdatering imorgon! Då jag även ska försöka ladda upp första bilderna med bebisen :) PUSS! /K.


Btw, längtar tills min Mac kommer... Det var verkligen i rättan tid jag beställde en ny dator!

Torsdag 3 november 2011

Hallå alla läsare!
Denna vecka har det varit en mycket upptagen vecka - den fruktade tentaveckan. Men det gick ganska bra på tentan i alla fall. Hoppas på godkänt!

Så, som sagt, hela måndagen och tisdagen har jag suttit och pluggat med Joel, Oskar och Joakim. Det har gått bra faktiskt. Men till nästa gång får jag verkligen inte vara så efter som jag har varit inför denna tenta. Det funkar bara inte.

Idag hade vi presentation av vår fördjupningsrapport på ledarskapen. Den gick också rätt bra faktiskt. Vi pratade lite betyg med Signe efteråt och det ser lovande ut!

Ikväll blir det till att gå på körrepet och sedan bara chilla. Blir nog tidig kväll, då jag är rejält trött! Jag gick ut och tog en öl med Oskar och Joel igår, först gick vi till O'Learys - supertrevligt! Sedan gick vi och käkade lite smått på Södergrillen innan vi köpte med oss några öl och gick hem till Joel och Robert och kikade på The Big Bang Theory. Klockan hann väl bli drygt 22:30 innan jag gick(sprang nästan i mörkret) hem för att sova. Jag skulle upp 06:30 idag, så det är väl klart att jag är trött!

Nu är i alla fall båda kurserna avslutade och det känns sååååå skönt! Fast de nya börjar på måndag och tisdag. Bara att fortsätta att köra på då! Hoppas att mina böcker hinner komma i någorlunda tid. Två böcker bör jag få på måndag/tisdag och en sista hoppas jag kommer inom nästa vecka också. Har kollat på schemat inför kurserna och det finns verkligen inte tid att vänta på böcker! Speciellt inte i Ekonomiska Styrningen. 

Idag har jag äntligen gjort det. JAG HAR BESTÄLLT MIG EN EGEN MACBOOK PRO 13"!!!!!!!!

Men nu ska jag chilla lite, innan det blir mat och sedan kör! Hörs då :)  /K.

RSS 2.0