Tisdag 30 oktober 2012

Hello! 
Sitter och pluggar, sista dagen innan the tenta. Hoppas att jag eventuellt klarar ett E iaf. Men några poäng ska man ju kunna skrapa ihop iaf. 
 
Sitter just nu och lyssnar på en awesome låt som gör att jag saknar en kär vän som gick bort för två år sedan. 
Helt sjukt hur musik kan beröra en djupt. 
 
Simone Lille-Beth Marcus, ♥ 91027 - 101010 †
 
 

Onsdag 24 oktober 2012

Hello!
Blir en liten snabb uppdatering mitt i tentaplugget! Har suttit i skolan sedan ca 09:30 och pluggat, med undantag för lunch runt halv 1. Måste få en liten paus i den intensiva juridiken känner jag. Men det mesta kan man hitta ganska tydligt i föreläsningsmaterialet, gäller bara att lära sig vart man ska leta i lagboken också. Hoppas på det bästa! Ikväll blir det i alla fall träning, och sen eventuellt till baracken för att kika lite på beerpongturneringen som är idag. Om jag inte orkar det kommer jag kila hem direkt och sätta mig och plugga lite till. Får se hur jag gör, har inte riktigt bestämt mig än. Anywho, back to school! Pusshej! /K.

Måndag 22 oktober 2012

God morgon! 
Var längesen det blev ett inlägg nu. Har haft mycket att göra så det finns inte så mycket fritid just nu. Jag har i princip varit i skolan varje vardag, sen haft möten på eftermiddagarna. Har haft mycket att plugga också så allt tid har gått åt till skolan och möten. Usch. Men men, det är bara att kämpa på. Dags att börja tentaplugg nu, har tentan på onsdag nästa vecka. Bara att kötta på med massa juridik. 
 
I helgen gjorde jag även lite hembesök i Avesta. Var skönt att umgås lite med föräldrarna och min syster. Dömde även basket igår, samt satt i sektariatet. Ganska roligt, men så himla nervös inför sista matchen när jag och N skulle döma själva! Dessutom drog vår "huvuddomare" efter halva sista matchen, så vi hade inget stöd heller. Men det gick bra, fick typ inga klagomål, så det var skönt. Bevisar att man kommer ihåg någonting i alla fall. 
 
Idag kommer jag mest plugga, ha möte, åka på träning och sen plugga lite till. Kommer spendera mycket tid i skolan nu och framför lagboken. Men men, det behövs. Ska nog sitta i princip hela lördagen och hela söndagen också. Inge roligt inplanerat, så det är jag och lagboken hela helgen. 
 
Nä, nu har J kommit så vi ska börja plugga. KÖTTA JURIDIK! 
Hoppas att ni får en bättre måndag än vad jag kommer ha :) Puss! /K.
 

Onsdag 10 oktober 2012

God morgon! 
I dag är vi föreläsningsfria. Det var ju tänkt igår att jag skulle gå upp värsta tidigt för att dra ut och springa, men gjorde jag det? Nej. Jag förstår inte varför inte jag har den där motivationen till morgonpromenader! Jag tycker att det skulle vara superskönt att börja dagen med en promenad, men tar mig aldrig ut. 
Någon som kanske har tips på hur man kan motivera sig själv?
 
Annars idag så ska jag läsa lite(om jag hinner) och dra till A senare för att öva inför ett spex vi ska ha ikväll på Tackmiddagen! Kommer bli superroligt! 
 
Dock stannade jag hemma från träningen i måndags, missar dagens träning och missar även nästa måndagsträning. Lite synd, men får väl försöka göra något för att ta igen det. 
 
Idag är en sorgens dag. Det är nu två år sedan du lämnade livet hos oss och det gör ont. Det finns dagar som det går jättebra, men det finns också dagar då jag är förtvivlad. Att få höra dig en gång till skulle betyda allt. Jag saknar dig min vän ♥

Söndag 7 oktober 2012

Hallå! 
Idag har jag inte hunnit med så mycket, vaknade ganska sent då blev en sen kväll igår!
Vi var några stycken som var hos A och hade det trevligt :)
 
Har även hunnit med att handla och städat klart och nu väntar jag på att kycklingen ska tina så jag kan laga mat. 
Ska försöka plugga lite sen också och göra uppgifter så jag kanske inte behöver sitta så länge i skolan i morgon!
 
Dagens look:
 
Ska nu fortsätta prata med min bästa bästa bästa vän, J <3
Hörs sen! Puss /K.
 

Fredag 5 oktober 2012

Hallå!
Idag har det varit en kort föreläsning, skönt för omväxlingens skull!
Ikväll är det även TexMex-sittning på BARacken, ska bli roligt! Har just nu i sista sekunden kommit på vad jag ska klä ut mig till. Haha, snacka om att vara i tid. Har provat lite hur det kommer se ut och jag tror att det kommer bli awesome ;)
Avslöjar dock inte min utklädnad just nu, då det kan vara folk som ska på sittningen som kan läsa :) Kanske slänger upp en fin liten bild senare.
Men nu ska jag fixa lite innan! Pusshej! /K.

RSS 2.0