Lördag 29 maj 2010

Oj, har var det dammigt! Har inte uppdaterat mig på ca två veckor men jag har helt enkelt inte orkat.

Göteborg var awesome! Helt sjukt va kul vi hade. Jag tror att detta var det bästa året hittills :) Bilder kommer nog finnas på fb, när jag orkar :P

Annars så har jag haft så sjukt mycket prov, eller, bara mycket att göra. Det känns som om jag har varit upptagen hela tiden! Men detta har väl hänt:
- VG på NP MaB
- VG på NP EngB
- G på omprov i PsA
- Micke har köpt kostym!
- Jag har köpt ny mobil
- Jag har gjort syntest för körkortstillstånd
- Jag har fått sommarjobb

Denna helg är det ju Avesta Festivalen och allt folk är ute på stan. Igår gick jag med Erika en stund. Vi var ner och kolla på när hennes brorsdotter Julia sprang Karnevalsloppet. Såg även många fler ansikten som man kände igen! Gick sedan en snoa med Björn, och sedan en sväng med  gänget :) 

Ikväll kommer Billion Dollar Babies och spelar på Star!!!! Helt awesome är inte det?! Jag kommer ta mig längst fram och stå där och blotta min BDB-tshirt. ;)
Men jag återkommer väl med mer info senare :)   

Aja, nu ska jag spela lite spel och sen plugga lite italienska (in your dreams!) och sedan göra sig iordning för kvällen! :) får se om jag går till Adam, Erika eller följer med Emelie :)
/K.

Onsdag 12 maj 2010

Hello cuties!
Snart bär det av i år igen, fy fan som jag har längtat! Varje år(i alla fall de senaste) har basketklubben dragit till Göteborg och spelat i Sveriges största basketcup! Hur nice som helst. Och något som gör det bättre är ju att vi ska sova på hotell i år och slipper de jävla luftmadrasserna! AWESOME!
Har typ packat klart och väskorna står på bordet. Ska väl äta vid 15:30 typ och sedan bara vänta på Jerker. Anders, Amanda, Elvira och Elin åkte vid 14:00 och Josse och Johanna lika så. Nu är det jag, Erika, Jonna och Jerker som kommer efter. Men det gör inte så mycket, huvudsaken än ju att man kommer dit i alla fall!
Och jag ska ha med mig kameran, så det blir nog några bilder när jag kommer hem :)

Har väl inte så mycket annat att skriva om idag. Jag kommer hem på söndag och då kanske jag klottrar ett inlägg. Annars blir det ett på måndag. Hörs! :) finns på mobilen hela helgen! /K.


Måndag 10 maj 2010

Hallå.
Denna dag har varit helt värdelös. Börjar med att jag kommer till skolan vid typ 08:10, så väntar jag på italienskan typ. Så är den INSTÄLLD!!!! Bara för att Peffe är så bra på att informera, så har han glömt att säga det till steg 2. OVÄRT!!! :@ Jag som verkligen verkligen hade behövt sova lite till! Fastän jag gick och la mig 21:00 i söndags var jag fortfarande trött på morgonen. Faan!
Så idag på träningen. Helt ovärt den med. Gjorde typ ingenting rätt och är så trött i musklerna så jag kan ju knappt röra på mig. Usch fy och blä vad jag längtar till efter Göteborg så jag kan få vila lite. Då blir det typ att sitta och plugga istället. Jag ställde mig verkligen frågan på träningen "Varför spelar jag fortfarande om jag är så jävla dålig?" Jag kom inte fram till något svar.
Så när jag kommer hem, ashungrig, finns det inget annat än smörgårdstårta att äta. Och nu ställer ni er frågan "Varför åt du inte av den då?!" Jo, för den innehåller skinka, och det äter jag inte. Så då är jag ju tvungen att skrapa bort halva tårtan för att sedan äta lite sallad och någon brödbit indränkt i majonäs. Gott? Nej.
Nu har jag knölat i mig 2 mackor i alla fall. Så någonting har jag ätit. Blir väl att äta något mer senare kanske.
Så hade jag ju tänkt att göra lite Info&Layout idag. Nehe, då vet jag inte alls hur man ska göra den uppgiften som jag är på. Nehäpp. Ska väl sätta mig och läsa kapitelt vi ska gå igenom imorgon så jag får lite kredit av Lennart. Sen, om jag inte glömmer, ska jag se Roast på Berns. Idag är det Claes Malmberg som Roastas. Och det kan bli rätt skojj.
Btw så har vi typ halv friluftsdag imorgon. Ovärt? Vi ska vara i Åsbo med "kläder för väder" typ. Blir väl mjukis hela dagen och mina fula springskor. På vägen hem ska jag förbi Pickaboo och Ö&B för att handla godis, shampoo och balsam. Fast jag ska kolla med pappa om han kan handla shampoo och balsam. Så slipper jag betala det.
Hörs då. /K.

Söndag 9 maj 2010

Hello! Nu var det ju så att jag skulle sätta mig och skriva här igår, men blev bortrövad osv. Så idag skriver jag om hela helgen! :)

Fredag: Åker till skolan, gör NP EngB och far sedan till sthlm med hela SP. Jag tror att detta är en av de roligare resorna med SP08. På vägen dit kollade vi på Slumdog Milionare och när filmen nästan var slut var jag lite illamående. Men det var väldigt svårt att se vägen för chauffören hade solskyddet nere. För er som undrar: jag mådde awesome sen. Vi åkte typ genom centrum och fick lite info av Bosse som berättade var allt låg. När bussen stod stilla och vi väntade på Brittis skojjade vi med lite vakter och lite turister. Haha, det var roligt må ni tro ;)
Sen åkte vi till Etnografiska Museumet och det var helt fantastiskt det guiden sa. Vi fick sedan ta en rundtur och gå och kolla på kranier och sånt som blivit sparat i historien. Det var lite äckligt med den konserverade bebisen och hjärnan. Efter det åkte vi in till Sergels Torg och det blev shoppning! Vi blev splittrade en stund, men hittade sedan på varandra igen. (Det var jag, Matilda, Bea, Soffe, Carro och Lotta som gick tillsammans) Sen blev det att vi kollade lite mer i butiker och sånt. Sen blev det mat, middag, donken. Vi gick ner till den som låg bredvid Dramaten, för det var vid Dramaten vi skulle samlas sen. Vi åt och hade skitroligt, som vanligt! Sen när vi kommer till samlingen så visar det sig att vi inte alls ska vara bakom Dramaten och se pjäsen. Vi är då istället tvugna att gå flera kvarter. Och Bosse och Brittis som vet mer än vi gick ju såklart sist. Men vi hittade oss fram till Elverket. Jag kan ju säga att jag blev förvånad, när jag hade sett pjäsen, hur skolan egentligen kunde välja den. Skolan ska väl vara tråkig? Aja, sen på bussresan hem så sjöng de för mig. Usch va pinsamt.

Lördag: Jag hade ju tänkt sova lite längre imorse, för jag orkade inte ut och springa. Det är bättre med mer sömn än motion! Haha, i alla fall så satte jag mig vid datorn en sväng sen för jag inte kunde somna om. Vid 08:20 så ringde det på dörren och Emelie och Emelie stod där "DU HAR 20 MINUTER PÅ DIG ATT PACKA EN VÄSKA MED FINKLÄDER, SEN DRAR VI!" Och jag bara: WHAT?!?! Haha, sprang väl och packade den. Var väldigt stressad. I alla fall så åkte vi bil en bit sen. Och tror ni inte att jag var tvungen att sitta med ögonbindel och prinsesskrona på huvuvdet? Anywho, vi kom fram till Emelies stuga och där hade de packat upp frukost på gräset! Hur mysigt som helst! Sen spelade vi crocket, kubb och plockepin. Blev även lite kortspel. Och sen var det bara att packa sig in i bilen med ögonbindel och krona, och det bar iväg igen. Jag tror, att vi gick in på plus, och bara för att: ett extra varv runt apberget. De hade köpt 30min soltid åt mig på MT's så jag låg där och stektes. Sen var det bara upp igen, hem till Emelie och duscha. Sen tog dom med mig till Bowlingen där vi spelade lite också. Hem igen efter det,  byta om och fixa sig. Jag trodde att vi sedan skulle äta, för jag var skithungrig! Fan va gott med tacos tänkte jag.. Så fan heller! Då hade de bokat bord på Burning Duck och bjöd mig på mat där! Sen ska jag avslöja att vi gick hem och tog en powernap! Det var sååååå skönt! Emelie hade ju "glömt" kläder, så vi åkte hem till henne vid halv 7 och när jag kliver in där har hon ordnat överraskningsfest! Hur gulligt som helst!!  <3<3 Jag hade hur trevligt som helst under hela kvällen. Sen gick jag och Bea in på Star och sen Trapper en sväng. Hur nice som helst! :) Sen blev det lite pizza på American och sen drog vi hem. TACK ALLA FÖR EN HELT AWESOME KVÄLL!

Söndag: Ja, nu sitter jag här. Måste erkänna att magen inte var helt ok när jag klev upp, men nu är det bättre. Idag kommer släkten och jag kanske slänger in lite kort från helgen på facebook sen och jag kommer nog skriva vad jag har fått här också. Nu ska jag ta och fixa lite så mitt rum ser respektabelt ut och även duscha, fixa mig, äta, kanske plugga lite, tvätta och dammsuga. Hoppas att jag hinner allt detta innan 14:00, men det borde jag väl göra om jag börjar nu? Okej, jag känner mig själv och vet att jag kommer spela lite Christmas Crunch efter detta, men sen lovar jag att jag ska sätta igång! :)

/K.


Torsdag 6 maj 2010

Tjolahopp! Tar lite info från igår eftersom jag var för trött för att blogga då.

Onsdag: Helt normal dag typ. Får typ bara psykbryt på bokslut. Innan vi gick igenom en uppgift tillsammans fattade jag typ ingenting. Nu blev det lite lättare. Vi hade också skeppsbrott på idrotten. Helknasig verision som Thord gjorde. Men i alla fall, det "roliga" var att Carros jeansleggings sprack igår när hon skulle ta på sig skorna. Askul för oss, mindre kul för henne. Jag och Soffe fick ta på henne skorna, sen lånade hon ett par mjukisbyxor av Lotta. Tur det!

Torsdag: Kul att man börjar dagen med att se fel på klockan.. Gick upp 05:20 istället för 06:20. Och såklart, upptäcker jag detta EFTER att jag satt på kaffet. Kul.
Idag är det skoljoggen också. Jag ska väl gå den med resten av gänget. Hade velat sprungit faktiskt, men det är så tråkigt att springa själv. Efter skolan idag så ska jag plugga massa. Eller massa och massa, mycket i alla fall. Jag ska göra övningsprovet i NP EngB reading som vi fick av Sten, sen plugga lite matte. Eller om jag tar Info&Layout idag. Har inte riktigt bestämt mig, men jag tror att det blir matte. Har ju NP MaB snart, så man lär väl plugga lite sånt.

Jag kan inte fattar att tomorrow is the day! Helt sick! Känns inte alls som det. Och just nu, har jag ingen lust alls att vara upptagen hela helgen. Måste plugga som en dåre ju! Och imorgon åker vi till sthlm efter NP EngB. Bra Br*tt*s att du lyckades träffa in samma dag som NP. Ska väl leta efter skor och ny vårjacka i sthlm. Finns typ inga bra här i avesta, så man måste ju leta utanför stadsgränserna om man verkligen ska hitta något. Aja, nu ska jag väl gå och försöka komma på vad jag ska ha för kläder. Vet inte riktigt vad jag ska ha för tröja idag, men det får vi se! Hörs då! (:  /K


Tisdag 4 maj 2010

Hello. Sitter i ekonomi nu och har väl lite lunch. Ska nog börja göra lite övningar snart och förhoppningsvis läsa klart Gullivers Resor. Har typ inget mer att berätta. Vi har haft möte om projektaretet med Kajsa. Kl. 14:00 ska vi se kabaréh3h3:n. Hoppas att den är lite humoristisk. Efter skolan ska jag träna och sen plugga lite glosor.

Hörs! /K.


Lördag 1 maj 2010

Halloj!

Valbog igår, jag hade hur trevligt som helst! Emelie, Emelie, Patricia och Ewe kom hit och vi hade det trevligt. Emelie, Emelie och Patricia skulle äta här också, vi grillade. Jag skojjar inte när jag säger hur gott det var! Fy faaaan!!!! Smaskens! I alla fall, vi var här och åt, sen runt 22:00 drog vi ner på stan. Patricia drog tyvärr hem, för hon skulle upp och jobba idag. Men vi cyklade ner, med Emelie och Ewe på varsin pakethållare försökte jag och Emelie cykla rakt. Vi drog till holmen, men där var det typ dött. Vi hittade på Richard och Jesper och sen drog vi till stan. Där satt vi och kollade på lite folk. Träffade en del som jag inte sett på länge. Var väl hemma vid halv 2. och då var det raka vägen till sängen för att sova.
Vaknade väl några gånger imorse, men somnade lika fort igen. Klev upp vid 12:04 och gar suttit här vid datorn sen dess. Skönt att vara ensam hemma! Jag längtar lite smått tills jag flyttar hemifrån, men det är skönt att ha pappa hemma också. Kan ju hoppas att mormor och morfar lånar sin lägenhet till mig om de åker till Spanien i vinter!

Nej, nu ska jag väl ta och göra lite nyttiga grejjer. Emelie kommer snart, hon ville ha lite hjälp med håret. Måste väl typ hinna äta frukost också. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Jag vet att den innehåller Info&Layout och Gullivers Resor, annars är den tom! :) /K.


bild från igår


RSS 2.0