2015-05-22

Fredag 22 maj 2015. 
 
Denna vecka har varit lite hektisk. Måndag och tisdag satt vi och skrev med uppsatsen. Onsdag var det dags för årets upplaga av Garden Party - vilket var amazing (as usual). Gårdagen spenderades med uppsats och lite bakis. Färgade håret igen och kollade eurovision semi 2 hemma hos D. 
 
Idag så har jag varit på möte med viktiga människor inför mitt nya jobb. Eller ja, jag gick dit och presenterade mig, då vi hade handledarmöte 30 min efter. Det gick förvånansvärt bra och vi har inte så mycket kvar att göra. Deadline på tisdag 12:00. Snart är det slut.. Shit. Men innan det så spenderar jag kvällen med uppsatsen och fix av layouten, ensam hemma. 
 
I morgon är det dags för dammiddagen, så då kommer det vara full rulle här! Premiäröppning för Kim's Frisörsalong AB öppnar i morgon, då jag ska fixa håret på tre kompisar och mig själv. Haha, undrar hur det kommer gå! 
 

2015-05-16

Mitt av maj redan. 
Jag tror att mycket har hänt sen sist. 
Mitt kalas belv lyckat, oj så roligt vi hade! 
Jag har fått reda på om jobbet och jag kommer att sitta som Vice Ordförande för Gefle Studentkår under verksamhetsåret 15/16 tillsammans med världens bästa kårlega! 
Vi slipar på finishen på uppsatsen som får presenteras nu i juni om vi hinner klart. 
Jag jobbar på Shell i sommar igen, världens bästa personal! 
 
Ja, en liten sammanfattning av vad som har hänt :) 
 
Idag kommer mamma, Emelie och A-C på besök och stannar i några timmar - mysigt! Får se vad roligt vi hittar på. 
 
Kanske ska på "dejt" ikväll också med en långtidsflört. Och har en eventuell dejt-fika inplanerad nästa vecka. Vad händer liksom? 

2015-05-07

Happy B-day to me! 
23 år idag och jag känner ingen skillnad egentligen. Men har bakat tårta idag till mina vänner som kommer över om en stund för att smaska på den, dricka lite alkoholhaltig dryck och sedan dra ner på MusikQuizen på HB. Perfekt sätt att fira sin födelsedag! ♥
 

2015-05-06

Hade deadline 12:00 idag inför förslutseminariet idag. Skickade in den 11:59. 
 
 
Uppsatsen. 88 sidor totalt i dagsläget. Då är den inte ens klar helt och hållet. 
 

2015-05-02

Lördag 2 maj. 
Har inte varit så mycket uppdatering senaste tiden, men det har varit samma sak dag in och dag ut. Jobba med uppsatsen typ. Handledningsmötet i onsdags gick i alla fall bra, och jobbar vi på så som vi har gjort hittills så tror våra handledare på oss. Känns skönt att höra. Som vi har slitit. Så nu har vi fått lite hemläxa över helgen, som vi ska jobba med. Blir lite småfix som vi ska jobba med för att få ihop helheten samt de ändringar som handledarna hade. Vi var medvetna om typ precis alla, så det är ändå skönt att vi har haft lite samma tankesätt. 
 
Jag har även sökt jobb. Just nu ser det extremt positivt ut och jag hoppas att jag får det. Får besked den 12 maj. Iiiih, hoppas! 

RSS 2.0