Karlbo IK - Bollstanäs BK

Halloj. Match idag mot Bollstanäs. Gick väl hyfsat bra på slutet iaf. Och vi kom över våran poänggräns på 39, vi fick 42! :D Jag gjorde mina första poäng ;) bara 2, men alltid något. Pluspoäng till Elvira som satte 3p i sista sekunden :D

Snart är det ku. Ska bli skönt att umgås med det folket igen. :)

Lars Winnerbäck - Köpenhamn och överallt <3

/K.

15:40 - Lördag

Hallå !
Idag är det lördag. Jag har tvättat och ska väl plocka undan kläderna som ligger utslängda över mig säng snart. Ska jobba i källarn idag så det blir väl att ta med sig en bok, rk:n och lite musik typ. Ska nog gå förbi en affär och köpa lite godis innan så jag klarar mig.

tänkte slänga in en liten låttext av Lars Winnerbäck. Den får mig att tänka på en speciell person när jag lyssnar på den <3

Lars Winnerbäck - Du som reser mig.

jag har en sak att berätta
från kullarna in till stan
luften var fylld med nålar
jag gick från A till B
och visste ingenting

kommer du ihåg
affischerna och sagorna
blöta skor nerför trappan
som inte ville gå till skolan

se mig, sa jag
hör mig, sa jag
känn mig

det måste ut vad som kommit in
jag tror det svajar i min själ
det måste ut vad som kommit in

du som reser mig
se mig, hör mig
känn mig

det måste ut vad som kommit in ...

Stockholm var så stort
jag köpte loss sjuttiosex kvadrat
nöjd kan du vara själv
jag visste ingenting

onsdag genom regn
en slaskig trottoar
ät din soppa
livet har börjat
vi har en lång väg framför oss

se mig, sa jag ...

jag litar på dig
och jag kan ha fel
jag förstår inte allting själv
jag måste lösa upp det här
jag har klätt mig i för mycket hud

se mig, sa jag .../K.

14:56 - Öppet hus

Hej och välkommen tillbaka säger jag! Det var ett tag sedan jag skrev men det kan bero på att vi har haft asmycket i skolan nu. Jag tror att det är möjligt att vi har haft mer än NV :O
Hade ekonomiprov igår, fick MVG- på det! ASNICE :D fast proven kommer bli svårare i framtiden. Men men.

Ikväll är det öppet hus. Kom och hälsa på oss ekonomer i H4, BF-korridoren. :)

Nu ska jag skriva upp lite vad jag ska säga på spanskan, sen ska jag kolla vad resten av polarna gör(de håller på med någon skylt som vi ska sätta upp).

ADJÖ! /K.

Lördag 21 nov 11:04

Hallåjsan.
Idag ska jag plugga FeB, åka till farmor, köpa nya skor, eventuellt mysa hos PG och bara slappna av.
Kommer inte hända så mycket med andra ord. Precis som vanligt..

Hade NP i spanska steg 3 igår. Gick mycket bättre än förväntat.

Btw, har inte hade tid eller ork att sitta vid datorn. Det har bara inte hänt.

Adjö. /K.

10:06 - sovdag

Tjaba tjena hallå!
Idag har jag sovdag till 14:45. Min enda lektion idag är svenskan. ASNICE!
Förutom det ska jag informera några 9or om SP kl 14:10. Sen ikväll är det träning och träna på lucialåtar. Kommer nog plugga lite spanska också. Blää.. Jag grämer mig över NP.

/K.

Lördag 14 nov 09

God morgon. Vaknade vid 10:30 idag. Senare än vad jag förväntat mig. Men men, jag har gjort lite skolarbete innan jag satte mig här. Jag ska göra klart svenskan idag i alla fall. Så kan jag ta ut min "sovmorgon" jag har på tisdag. En lektion. Den börjar 14:45 och slutar 16:00. HAHA! Fett skönt? Ja!

Just nu sitter jag och lyssnar på Black Eyed Peas - Looooooooove them!

Blev ett kort inlägg idag, men kanske skriver senare igen. Vi får se. Adjö. /K.


22:40 - Fredag den 13:e

Hej hej. Idag är det fredag den 13:e. Ingenting av otur har hänt mig idag, förutom att jag trodde att jag skulle dö på Nk:n för jag var så himla trött, samt att jag höll på dö av hunger här hemma innan pappa kom hem med mat. Panpizza. Jag hade i alla fall förväntat mig en vanlig pizza, men nej nej!

Engelskaprovet gick bra faktiskt! Trodde att det skulle vara svårare. Men jag har ju alltid haft lite svårt för när du ska läsa en text och sedan kryssa i den ruta av de fyra alternativen som stämmer mest in på texten. Usch.

Imorgon ska jag göra klart svenskan(!), skriva upp lite ord och sånt till Religionen och göra uppgifterna till Rk:n. Så slipper jag göra dem i sista sekunden sen. Imorgon kommer även pappas kompis Olle hit. De ska spela lite på kvällen så jag ska sova hos mor min så jag får någon sömn till matchen på söndag(Karlbo - Blackeberg). Blir ensam hemma där för mor är i Sandviken, men det kan ju vara skönt det också. Ska nog fråga pappa om jag kan få pengar till att köpa en sallad till kvällsmat då. Så ska jag mysa lite med mig själv. Om inte Emelie kanske vill komma över. Hm. Sen MÅSTE jag plugga lucialåtar. Ska i alla fall kunna texterna på några. Ska sätta mig och skriva ner dem, det är typ så man lär sig dem bäst. Får se om jag pallar att lyssna på låtarna också.

Nej, nu ska jag gå och sova. Även fast jag sov mellan 18:30 - 19:45 så är jag trött ändå. Får dock se hur tidigt jag stiger upp imorgon. Kanske blir tidigt för att hinna med mycket. Adjö. /K.


Black Eyed Peas - Meet me halfway

20:03 - Nu sjunga Guds änglar!

Hej hej. Vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har helt enkelt inte haft tid. JÄTTEMYCKET skolarbete just nu och med kören. Usch fy och blä. Allt kommer på en gång.

Har väl inte så mycket att säga om dagen. Vi slutade 13:25, hade ett litet möte om projektarbetegrejset efter det. Jag gick en stund på stan, sen drog jag till Musikskolan och träffade Karin där. Fick lite tips och choaching. Bra bra, mycket bra!

Efter det var det 2h kvar tills jag skulle på kören. Så jag gick till mormor och morfar och störde dem i siestan. Men vi hade trevligt och jag blev bjuden på fika; kaffe, lussebullar, pepparkakor och mandarin. Mysigt värre.

Kören gick väl sådär idag. Det gick inte dåligt, men inte heller bra. Men vi satte ju i alla fall Nu sjunga Guds änglar PRECIS som Karin ville ha den! Med den klangen och allt. Hon var så chockad och hade gåshud. Haha, usch ja. Men jag blir lite arg på mig själv för att jag inte tagit tag i att plugga texter >.<

Nu ska jag gå och läsa lite FeB och luciatexter. Adjö! /K.

17:05 - I've gotta feeling!

Tjenare! Snart kommer min kära mor och hämtar mig, sen ska jag ut till Erika och göra mig klar för fest ikväll :D
Vi drar väl över till Brovallsgården vid 20:30-21:00.

Hörs då! ;)  /K.

Black Eyed Peas - I've Gotta Feeling20:20 - Paranormal Activity

Hej hopp. Idag ska jag se filmen Paranormal Activity. Värsting nervös :O Haha, alla säger att den är så läskig. Blir nog att slå på Jorden runt på 80 dagar efteråt XD

Imorgon är det fest. WOHO! Börjar bli mer och mer pepp till festen. Fast jag vet fortfarande inte om jag ska ha någon av mina klänningar eller om jag ska ha den jag fick låna av emelie :S

Äsch, vi får väl se. Nu ska jag gå och göra annat. Adjö. /K.


4 nov 09, 20:40

Hallå. Jag var till AvestaData idag..
Det gick väl sådär. Dessutom hade jag pratat med en lärare på skolan, Tomas, om hårddisken också.
De sa att jag kunde lämna in den så skulle de göra en felsökning och jag fick ge ett pris på hur mycket jag skulle vilja betala om det gick att laga. Hittade de fel, men jag inte ville göra något åt det skulle jag få betala 375:- för att de gjorde felsökningen. Hittade de inget fel, behövde jag inte betala. Men om de hittade fel skulle de ge ett pris för det.. ASJOBBIGT! Är så jävla depp :( orkar inte med det! Har fan asmycket med skolan, typ sex prov på två veckor. Plus att jag ska lära mig 15 lucialåtar(text och stämma) till kören. Träffa Karin måste jag göra någon dag också. Och hinna plugga och träna. FAN FAN FAN!

Jag har fått nervryckningar under mitt väntra öga idag. Skitdrygt. Det rycker bara när jag blinkar -.-'

Så fett trött på allt. Hur ska man orka med allt?
/K.


Porque yo no quiero.


14:00 - tisdag

Idag när jag kommer hem måste jag skynda mig som fan, (vilket just nu påminner mig om att jag ska skicka sms till Anders, min tränare!) för jag kommer hem ca 16:20, och då ska jag hinna äta något, byta om och ta det lite lugna inna jag ska på träningen som börjar 17:30. JOBBIGT.

Anywho, idag har det väl varit som alla andra tisdagar(bortsett från förra veckan då det var lov), bara setat bort tiden nu på hålen. Har i alla fall umgåtts med PG<3, och jag har fått lite av det jag ville gjort, d.v.s lägga över lucialåtarna på USB så jag kan träna på dem idag efter träningen. Det är prio 1 just nu, sen om jag får tid ska jag läsa igenom sammanfattningarna på Rk:n. Btw, jag är äntligen klar med det pappret! Gjorde klart det på lektionen idag.

På fredag ska jag se Paranormal Activity :D Längtar som fan. Och på lördag är det fest. Ska se om jag kanske kan ta mig en springtur innan på lördag, eller så tar jag det på söndag. Som en liten reningskur efter festen. Vi får la se vad jag hittar på.

Btw så har jag skjuts till träningen nu. Fick nyss sms av Anders (:
  /K.
Aku di luar. benar-benar.

12:30 - Sööndag.

Jag hatar datorer och allt som har med datorer och göra. GÅ OCH DÖ!

Idag ska jag väl ut och springa, känns som om det behövs. Synd bara att det är så tråkigt att springa själv.
Men jag har i alla fall skrivit klart Rk:n och läst lite italienska glosor. Ska väl läsa texterna en gång och läsa lite i FeB. Och läsa lite lucialåtar. Ska ju kunna 8st till onsdag.

Så jävla arg atm. Vill ut och göra av med mig ilska! Vet dock inte hur. Och jag hoppas för ALLT I VÄRLDEN att inget har försvunnit ifrån hårddisken. Jävla datorer och hårddiskar och skit. AAAAAAAAAAAAAAH! /K.


00:01 - Sunday!

Detta har hållt mig vaken halva kvällen :DBtw, det är sista dagen på lovet nu!!! :S


RSS 2.0