Söndag 21 november 2010

Halloj! Sitter just nu och sjunger Bruno Mars - Just the way you are och önskar att det fanns någon vänlig själ av det manliga könet som kunde sjunga den för mig. Tror jag börjar gråta nu när jag tänker på hur ensam jag är...

Tänkte ta en liten uppdate ;)

Torsdag: Var på Sacomässan och kikade runt lite. Hittade jättemycket som jag skulle kunna göra!
Au-pair skulle vara underbart! Eller studera språk utomlands! Eller plugga ekonomi/marknadsföring i t.ex. Gävle, Jönköping, Halmstad, Göteborg eller Stockholm! Åååh! Fick även massa gratissaker och en heliumballong :) Sen skyndade jag mig från bussen till församlingshemmet för sånglektion. Jag kan mycket väl påstå att lektionen gick bra. Mathias ville bara sitta och lyssna på mig och han stoppade mig endast efter första versen för att säga att jag aldrig hade sjungit så bra under hela tiden. Han tyckte att det var så vackert och blev så glad över att jag hade gjort min läxa. Hihi ^^,  Sen skyndade jag mig hem och åkte på träning.

Fredag: Skolan, tråkig som vanlig. Fast vi fick typ sluta tidigt från filosofin, för Rappen skulle på ett möte. Men det fick vi veta efter 5 min lektion >.< Men vi satt kvar och gjorde uppgifterna vi fick så vi skulle slippa ha de kvar sen. Jag fattade ingenting av det vi gjorde då typ så jag var ju tvungen att ta hem det -.-'
Jag åkte hem och delade ut toalettpapper och sedan väntade jag på att bion skulle börja :} Såg ju Harry Potter och Dödsrelikerna! Nomnom :3 Var hemma ca 23:45 och gick genast och la mig.

Lördag: Åkte och jobbade 10:00-18:30. Det var så jävla lugnt på jobbet. Hoppas att Patricia inte led allt för mycket när hon skulle stänga. Sedan skyndade jag mig hem för att duscha, äta och sminka mig innan det var dags att dra till Jonetta! Vi fixade oss lite mer, började smutta på lite saft och sedan satt vi vid chatroulette till ca 23:20 och då drog vi till krogen. Vi hann typ vara inne på Star i ca 15min, sen gick brandlarmet. Kul liksom! Då gick vi till Trapper och värmde oss. Där hittade vi Jennie, Simon och någon Madde. Satte där och chillade innan vi gick och hämtade våra jackor. Sedan var det dags för mig att åka. Malin skulle komma och hämta mig. Var väl hemma ca 01:40 och typ ramlade i säng strax därefter.

Söndag: Vaknade pigg och kry vid 10. Skönt skönt! Har nu pimplat i mig kaffe och slängt i en maskin tvätt. Idag blir det nog en alltmän slödag. Ska plugga lite Affärsjuridik och eventuellt blir fotad av PG (?). Sen ikväll blir det ku :) Det kanske kommer någon blir sen ifrån gårdagen (fast både du och jag vet att det aldrig kommer hända :}) Puss puss! /K. 

Onsdag 17 november 2010

Tja. Har inte hänt så mycket idag. Har mest varit lite småirriterad. Och det har haft sina orsaker, men i alla fall.
Kören gick väldigt bra idag och vi satte Kyrie! Karin klagade i alla fall inte, vilket är VÄLDIGT bra!

Nu ska jag gå och göra matsäck till imorgon. Ska till Älvsjö på Sacomässa. D.v.s att jag ska åka till sthlm för att kolla på information om högskolor, au-pair-resor m.m. Sen blir det att skynda hem, åka på sånglektion, mässa, ku och sedan träning!


Btw... MVG PÅ SPANSKAPROVET!

/K.


Tisdag 16 november 2010

Yo yo. Kan väl berätta lite om helgen eftersom jag inte har något bättre för mig :)

Lördag: Dömde 95-matcher i Åvestadal. Karlbo vann båda sina och det gick väl hyfsat bra för mig. Gjorde några småfel, men nu har jag lärt mig av dem.

Söndag: Vi åkte 12:00 och spelade match i Sthlm mot KFUM Central. Vi ledde ett tag med förlorade sedan med 6 poäng. TRÖÖÖKIGT! Hoppas att vi vinner matchen vi spelar hemma mot de!

Måndag: Skola, sen åkte jag med mamma till dansen i Korskrogen och pluggade lite där. Kollade på när de dansade också, det var mycket roligare än att plugga MaC och Spanska steg 4.

Nu sitter jag i skolan och har skrivit lite Affärsjuridik och ska väl börja plugga spanska nu. Har ju prov idag kl. 11:10. Hoppas att det går bra!

/K.


Tisdag 9 november 2010

Tjabba!
-Första snön har kommit idag. Inte kul. Gissa hur jag tog mig till skolan imorse? Jag cyklade. Helt seriöst så trodde jag att mina ögon skulle klösas ut ur ögonhålorna när jag cyklade hem! Små vassa snöflingor som smattrade som regnet mot mina kindben! BLÄ!

-Lennart, min mentor, ville även att vi skulle hålla genomgångar av kapitlen i Marknadsföring för varandra. BLÄ! Det tänker jag inte göra. Har annars jag måste lägga min psykiska energi på. T.ex. basketmatcherna jag ska döma på lördag..

-Jag tror jag dör. Min baksida lår-muskel gör såååå ont! Vet inte vad jag har gjort heller :( Vill bara skära bort den! Ska ta en varm dusch nu och sedan smörja in med tigerbalsam. Hoppas att det hjälper.

Annars så har det inte hänt mycket. Kände bara för att klaga av mig lite! :)

/K.

Lördag 6 november 2010

Tja! Det känns som om jag har fått tillbaka min blogglust! Bloggar oftare nu än för några månader sen i alla fall!

Gårdagen sög ju. Jag satt ensam hemma och tröståt B&J's, frysta hallon, choklad och smågodis och drack Coca-Cola. Dessutom så ställde jag mig och dammsög hela huset. Wtf liksom? Men jag blev så jävla trött på att det ser ut som det gör här hemma. Blä! Skaffa egen lägenhet? JA TACK! Längtar som fan.

Fick lite roliga sms igår, nå mer säger jag icke. Däremot kom min far hem vid 03:00(?) och jag vette fan va han höll på med! Skramlade och hade sig. Sova kunde jag inte i alla fall.

Jag vaknade vid 10 idag. Kolla fb lite, käka frulle, uggla tv och sedan tog jag en hurtis runt älvpromenaden på 1h. Det satt fint de! Det var jätteskönt att vara ute och gå. Ska nog bli en helgvana så länge det går :) Nu sitter jag med hårinpackning, ska väl snart gå och tvätta ur det. Sen ska jag äta lunch och estudio español! 
Runt 17:00 kommer Emelie och hämtar mig, då ska vi åka och tända ljus för Simone ♥ och sedan hem till Emelie och kolla på lite film. Kanske blir en sväng förbi stan och kollar hur mycket folk som är ute. Sean Banan kommer ju till Avesta idag. Synd att jag jobbar imorgon! Nu ska jag skölja ur hårinpackningen och göra mig fin. I alla fall så gott det går! Pusshej! /K.

 ♥


Fredag 5 november 2010

Hej hopp! Gårdagen spenderades med mor och mormor i Valbo. Mycket trevligt! Och på kvällen stod Karlbo IK Basket i garderoben på Avesta Teater när Riksbankschefen var på besök. Mycket trevligt!
Idag ska jag försöka röjja undan så mycket jag kan.
Jag ska försöka:
- Städa rummet
- Färga håret
- Motionera
- Göra lite skolarbete
- Lägga över till nya externa hårddisken
- Försöka ladda upp lite bilder på fb (och kanske även här?).

Vi får väl se om jag hinner med allt :) Bilder på inköpen från igår kommer nog senare ;) /K.

Tisdag 2 november 2010

Tja tja! Idag ska jag väl göra typ samma som igår. Ska nog snart slänga in en maskin tvätt till så har jag det gjort. Det är såååå tråkigt att tvätta. Men men, det måste ju göras.
Pappa jobbar från 09:00-22:00 idag, bara för att det saknades folk på fm-skiftet. Blä. What to do, what to do.

Idag var det väl tänkt att jag ska med Pernilla till stallet, men jag vet inte riktigt om det blir av. Funderar på att hoppa över det p.g.a att jag vill kunna träna ikväll utan svårigheter :P Men vi får mysa imorgon istället!

Och på torsdag bär det av till Valbo för lite shopping! Först och främst ska jag leta efter jacka och skor. Kommer säkert komma hem med massa andra saker också. Skulle inte förvåna mig! Ska få köra dit också :) Kanske båda dit och hem! Får väl se hur det går :P Och sen så kommer Riksbankschefen till Avesta Teater på torsdag och ska hålla föredrag, så då ska jag, Elvira, Jonna och Johanna sköta garderoben för att de sponsrar Karlbo IK. Den enda träningen denna säsongen som jag missar hittills! Har tränat tre gånger i veckan sen augusti annars. Känner mig riktigt duktig! Och nu gör jag något för laget, så det är "okej" att missa träningen. 
Detta kommer göra att jag inte kommer kunna ha sånglektion på torsdag. TRÅÅÅÅKIGT! Har frågat både Eldar och Mathias om det går bra att ha den imorgon i stället. Vi får väl se vad de säger. Hoppas att det går bra!

Nej, nu ska jag tvätta lite! Hörs hörs! :) /K.



Måndag 1 november 2010

Hallå! Sitter och sjunger Hallelujah av Jeff Buckley. Mitt sångintresse har stigit enormt den senaste veckan! Kan det vara bara för att jag får sådan bra feedback från Mathias? Möjligt!

Idag är ju första dagen på lovet. Och jag sov till ca 10:30 och har sedan gick jag och Lotus på en promenad. Har annars bara suttit inne och ugglat tv. Men nu har jag tagit tag i dagen och slängt in en maskin tvätt och även plockat undan lite på rummet. Blir nog att dammsuga huset en sväng och försöka få någon ordning i mitt rum i alla fall :P

Farmor ringde igår från Cypern. Blev inte alls avundsjuk -.- Fy fan. Jag vill också åka bort!

Pratade med Shervin igår också. Det är skönt att vi pratar mer nu är vad vi gjorde förut. Känns riktigt bra faktiskt. Nej, nu ska jag väl kika runt på lite andra bloggar :) Puss! /K.

RSS 2.0