måndag 29 mars 2010 kl.17:53

Hallå! Vi tar en liten koll från helgen!

Fredag: Skola, sen jobbade jag i källarn med Emelie. Det har börjat komma massa barn nu! Väldigt trevligt för mig eftersom det är de som betalar min lön!

Lördag: Var och hälsade på PG en sväng mitt på dagen. Mycket trevligt! Sen skulle jag och mor till Pilla som nyss har fyllt år. Hon bjöd på smörgåstårta och fika! Mycket gott. De var lite snälla och köpte några förpackningar fryspåsar av mig. På kvällen var det KLASSFEST! :D Så jävla nice! :) Vi hade allmänt trevligt och jag kan lägga ut bilder i ett annat inlägg! Funderar på att göra det på torsdag då vi är lediga och jag ska ha Lotus :) Tyvärr så gjorde jag det stora felet att blanda massa och jag mådde inte alls bra på natten.

Söndag: Mådde jag inte så bra, så jag låg kvar i sängen till typ 13:00 XD Sen blev det full fart på mig och jag bytte sängkläder, diskade och tvättade. Emelie kom och hälsade på en sväng också. Sen gick vi hem till henne, och slutligen på ku. Det var inte så roligt för det var massa kottar där! Men men, sen gick vi hem till min mor och fastnade framför en film. Jag hade förresten bestämt mig för att sova hos mor då pappa är till Åland till tisdag ca 12.


Nu sitter jag här och är lite hungrig. Tog en tallrik flingor när jag kom hem för att laga mat senare. Ska nog plugga lite FeB Bokföring nu(i alla fall gör klart övningarna på kapitlet) och sedan börja med maten. Hade tänkt lyxa till det och göra pommes med kyckling och béarnisesås! MUMS! Får se om jag lyckas med såsen bara :)
Har dessutom lämnat in min kamera till Elgiganten idag. Den sluter inte linsskyddet ordentligt och vet inte vad som har hänt. Men jag skulle få tillbaka den om ca 1-2 veckor. Tog ur minneskortet innan så jag har alla bilder ;)

/K.

24 mars 2010

Okej, nu är det helt bestämt. Jag ska gå på balen med Micke!

23 mars 2010

Hallå. Nu sittar jag på mitt hål och bloggar lite.

Vi har gjort lite debet och kredit idag. Inte kul. Jag fattar typ ingenting längre. Fattade innan. Usch.

Har svenska kvar, sen måste jag stanna kvar i skolan. Har utveklingssamtal 16:30.

Har inget roligt att berätta. Det händer inget roligt i mitt liv atm.

/K.20 mars 2010

God dag.
Emelie har gjort mig beroende av Christmas Crunch! Inte roligt alls.

Idag har jag varit en sväng till farmor och farfar. Farmor ville ha lite hjälp med fötterna, sen bjöd de mig på våfflor och kaffe. Mumma! Och hon stöjder min klass, för hon köpte plastpåsar! :)

Annars har jag väl bara suttit frånför dator och trökat. Emelie kom hit ett litet tag också, men Patricia frågade om hon ville med på krogen. Hon ville dit så jag lät henne gå.

Om du har nå musik som är vettig så får du gärna skicka den!

/K.

"Nem hiszem, hogy úgy érzem, elég nagy. Mintha egy lyuk van bennem. És minden egyes alkalommal, amikor hallok valamit, hogy valaki megtalálta a szerelem rosszul érzem magam. Én is akarom ölelni valakit, ha nem mindig megy, ahogy kellene. Meg valakit, hogy tartsa kezét. Valaki, aki göndör az ágyban, amikor Ön alszik. Azt akarom, hogy azt a kis extra. Tudom, hogy ne tegyenek semmit holnap. Inkább csak maradjon otthon az ágyban egész nap, és hallgassa a szomorú zene. Én nem vagyok lelkes öt cent. De meg kell természetesen élőben is kap minden tanulmányaimat. Közismert tény, hogy a munka tesz engem abban a pillanatban. "


tors 18 mars 2010

Hallå folket! Ingen fara, jag lever. Har så mycket att göra i skolan just nu så jag har nästan inte tid att sitta och blogga! 

Idre var helt otroligt roligt. Hade en jättebra vistelse där med massa roliga personer.

Vi har firat Lotta som har fyllt år, otroligt roligt.

Vi hade konsert med kören i tisdags och det gick kanon! Jättetrevligt!

Kände att ni behövde lite uppdateringar ;)

/K.


RSS 2.0