14:38 - höst

Idag har jag varit ute och knäppt lite höstbilder. Här har ni resultatet :)


 höstkort,

 

  

 


22:05 - the pain hurts

Jaha, här sitter man kl. 22:05 och har fått ganska mycket gjort (enligt mig).
Jag har i alla fall skrivit klart religionen och försökt göra klart rättskunskapen.
Jag har även läst lite i Tristan och Isolde, men mer gjorde jag inte.

Imorgon slutar jag 11:45 - SKÖNT!
Tror nog att jag ska gå upp sent och ha med mig frukost till skolan,
och sedan äta när jag kommer hem. Inte värt att äta i skolan om det är fisk.
Fast om de andra äter kanske jag också gör det. Vi får la se.

Imorgon måste jag tvätta. Jag börjar få slut på kläder. Baah, jobbigt.
Men jag kanske ska ta en sväng till terrängspåret vid Grytplatsen och
knäppa lite härliga höstbilder. Har även lust at kidnappa PG någon dag
och leka lite modell med henne :) Blir ju liiiiiiiiiiite bättre kort om man
använder hennes mors kamera än om man använder mig.

Nej, nu ska jag sova. Vi får väl se om jag hittar på något roligt att skriva imorgon.
God natt, puss. Adjö.

/K.

18:24 - Paus

Nu tänkte jag att jag skulle ta en liten paus i mitt skrivande. Jag tycker att jag har skrivit ganska mycket på religionen, hoppas att det är tillräckligt bra för ett högt betyg bara. Och jag hoppas att jag kommer upp i antalet sidor som det står att man måste ha.

Jag kommer även fortsätta och klura ut svaren på rättskunskapen tills imorgon. Och jag LOVAR att det är säkert bara jag som kommer ha gjort den, för jag såg då ingen som tog hem boken i fredags förutom jag. Men Lennart sa ju faktiskt att vi skulle gå igenom frågorna så vi låg en lektion före.

Förresten! Jag kan ju berätta om turridningen nu när jag är igång och skriver!
Det var i alla fall jätteroligt! Jag förstår varför alla som rider tycker att det är kul. Jag galopperade, travade och töltade för första gången igår. Och att galoppera, oooooooh vilken befrielse! Hoppas att jag kan få låna Lillen, Jennies häst, och prova honom också. Förra gången när jag skulle pröva trav var det så mycket flugor, mygg och brons så han sparkade bara sig själv på magen. Men det är lätt värt att göra igen. Jag längtar till nästa gång.

Nej, nu får jag fortsätta på religionen så jag kanske får lite fritid idag. Adjö!

/K.

10:38 - trötter, prosit och butter?

¡Hola! ¿Comé estas?

Idag ska jag bara ta det lugnt har jag bestämmt! Eller ja, jag ska göra lite av de skolarbeten jag tog hem, men det mesta har jag redan gjort eller kan inte göra mer på. Kl 15:00 ska jag lämna in Lotus till mormor(som just kommit hem ifrån tjeckien!) och sedan kl 17:00 ska jag på turridning i Ingvallsbo med ku, förhoppningsvis! Åh, det ska bli så kul. Jag längtar. Jag har saknat att vara nere hos Lillen, jag kanske ska ta en sväng dit snart. Att bara skritta och ta det lugnt en varm sommardag. Usch va bra.

Jag ska alldeles strax ta mig i kragen och fixa mig(så gott det går) och börja med skolgrejjerna så jag inte har kvar dem tills när jag ska dra. Lotus måste ju ut också. Tror att jag ska ta en lite längre runda idag. Det blir nog skönt. Jag tycker att jag har varit riktigt effektiv denna helg. Gått långt med Lotus. Ska nog träna lite mer idag också, typ sit-ups och armhävningar. Får se, får se.

Imorgon är det tyvärr skola igen, usch. Italienska första lektionen. Baah, sen psykologi. Och jag måste läsa i psykologiboken. Baah, sen språk, matte och engelska. Aja, det är ju inte så jobbigt kanske. Men men, jag kommer säkerligen vara jättetrött. Och vi får väl se hur mycket jag tränar imorgon. Stukade ju foten lite på träningen i torsdags, så det är ju inte jättekul att vara uppe och gå. Men det är lindrigare än vad jag trodde att det skulle bli. Skönt. Jag måste nog i alla fall köpa mig en balansbräda. Det är bra att ha med tanke på hur många gånger jag har stukat SAMMA fot från Mars. Det blir ett senare problem. Kanske ska tigga till mig en sådan av far ;)  Nej, nu måste jag gå. Adjö!

/K.


16:35 - bort

Jag vill inget annat än bort just nu. Bort i från allt och alla. Bara vara för sig själv. Eller åka på semester till ett varmt land och sola, bada och vara avslappnad. Jag vill inte vara hemma. Jag kommer vara tvungen att begrava mig i läxorna ikväll, för jag har inget bättre för mig. Och mitt liv är inte 5 stjärnigt längre, eller har det någonsin varit det?

Tänk dig att sitta på en strandklippa i södra Grekland och se ut över havet. Se alla de små segelbåtarna som ligger i hamnen och svajjar. Att gå längs gatorna med de vita husen och äta på en fin uterestaurang i kvällsolen som fortfarande värmer./K.

12:50

Jag blir så arg. Är det så svårt att framföra något roligt?
Jag blir så arg. Jag förstår inte att det ska vara så svårt!anflksdnsoijJÖGLME9SPIR23 OHJMR,ÅÄ<KADCILAHSDÄPK,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


-

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=209432


17:10 - Myskväll

Hej hopp.
Skolan har varit vääääääääääldigt tråkig idag.

Italienska: Vi skulle ha haft genomgång, men vi jobbade med text istället för Peffe glömde bort tiden.
Rättskunskap: Dötråkigt att bara lyssna på babbel-Lennart när v i gick igenom kapitel 5.
Lunch.
Naturkunskap:
Absolut tråkigaste idag. Gick igenom kolhydrater, protein och fett. Såg på tråkigt film.
Engelska: Gick igenom läxan och gjorde quizz. Jag, Caroline och Sofia kom på delad första plats.
Svenska: Göra klart Riddarromansuppgifterna, läsa Tristan och Isolde.

Willys på hemvägen och köpa dricka, godis och popcorn. Nu ska jag snart fortsätta städa undan lite grejjer så det ser fint ut när Caroline, Sofia, Matilda, Lotta och PG kommer hit :) Adjö!

Grattis till körtkortet Alexander :) (dock fick du ju det i onsdags, men jag säger grattis nu)

Btw, Micke Johansson är bäst i världen! <3
 
/K.


Marabou

Här sitter jag och äter marabouchoklad som jag och Lotta delade på.
Efter lunchen gick vi till Coop, sen kom vi tillbaka till ekonomi och pluggade lite.
Vi gjorde engelskaläxan och de andra skulle göra tyskan, så jag satte mig och gjorde italienskan.

Nu ska jag skriva ner Lennä Lennä Leppäkerttu på datorn så jag bara har texten. Och så ska jag lära mig den till imorgon. Då gäller det :D

/K.

11:20 - FeA

Sitter i skolan och ska egentligen göra företagsekonomi, men jag orkar inte så jag chillar lite vid datorn.
Vi hade prov idag i rättskunskap, som tur har Lennart inte hunnit rätta mitt prov än så jag behöver inte skriva hur det gick här. MWAHAHA!

Jag har i princip inga lektioner idag, jag har bara svenska sista timmen. Hoppas att vi får reda på proven idag. Jag vill veta vad jag fick!

Träning idag :) det ska bli skönt att röra lite på sig. Ska nog spela lite gitarr ikväll ockå :) Vi får se vad jag får tid med.

/K.

Baha.

Jaha, man pluggar pluggar pluggar pluggar pluggar pluggar och pluggar. Men ändå fastnar ingenting! >.<

Blood Red Summer

Tjolahopp.
Sitter och lyssnar på Blood Red Summer - Coheed & Cambria. ÄLSKA! Ett stort tack till Christoffer och Tom som fick mig att lyssna på dem.

Hela dagen har varit såååååå seg! Jag är verkligen skoltrött just nu. Det känns som om jag bara kommer hem, äter, tränar, pluggar, sover. Skola, träna, plugga, sova. Skola, träna, plugga, sova. Skola, träna, plugga, sova. Skola, träna, plugga, sova. Dagarna i streck! Usch, jag hoppas att höstlovet blir superbra! Jag tror att jag ska ta mig till Valbo under lovet och inhandla lite jeans.


Jag måste plugga på rättskunskapen. Men jag kan den ganska bra i alla fall. Ska väl sätta mig och läsa igenom alla tre kapitel i boken, och sen blir det att plugga sammanfattningarna och pappret jag har skrivit ihop. Så måste jag skriva religionen till nästa vecka. Och jag måste göra klart övningarna på texten på italienskan. Och jag måste göra lite företagsekonomi. Och jag måste läsa i psykologiboken. Och jag måste göra engelskaläxan. Och jag måste göra klart pappret på Nk:n.


(Usch, jag vill ha en kram. Jag vill ha kärlek. Jag vill ha någon att hålla kär. Jag vill sjunga. Jag vill spela piano och gitarr. Jag vill bara ha en kram och känna mig uppskattad!)


Aja, nu ska jag kolla några bloggar, sen ska jag gå och plugga. Jag lovar! Och jag avslutar inlägget med att rekomendera er läsare att lyssna på låten Come My Way - Skillet. Adjö.
/K.

Lördag

PLUGGA PLUGGA PLUGGA, TVÄTTA, STÄDA, STÄDA, PLUGGA, BAKA, BAKA, PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA, TAGGA!


/K.


Rättskunskap och Företagsekonomi

Hola. Jag har suttit hos mor min sedan 15:30 idag. Skönt att träffa henne lite. Det är alltid trevligt att komma hem till mor.

Svenskaprovet gick ju i alla fall hyfsat! Vet inte om jag får alla rätt eller MVG, men jag får nog ganska bra. Kan jag hoppas...

Snart ska jag väl ta mig hemåt, och då blir det väl att itne göra någonting. Jag vill ju verkligen ha något att tugga på tills ikväll, men funderar på att i så fall köpa frysta bär och belöna mig lite för allt pluggande. Jag måste dammsuga också. Attans va jobbigt. Och pappa har säkert kommit hem så jag måste göra det när han ligger i soffan och latar sig. Baah. Och RAGNAR SKA DÖ! ( Ragnar är det lilla/stora spindeln jag såg i badrummet igår kväll ) Han ska bort. Det ska bli fint och rent.

Imorgon måste jag sitta och plugga hela dagen. Måset tvätta också. Kommer nog antagligen inte göra så mycket annat. Kanske ska baka lite vaniljbullar igen. Det var ju så gott! Men nu ska jag ta mig hemåt och städa. Ha en mycket trevlig fredagskväll. Adjö.
 

inga gratis sms :(


/K.


Prov

Just nu:
Plugga på Rk-provet,
Engelskaläxa,
Svenskaprov.

Helgen:
Plugga; FeA, Sånger.
Städa hela huset (i princip),

Första seriematchen i Tensta!

/K.


21:54 - tierd is the word

Hello. Jag sitter här och gör nästan ingenting. Björn vill att jag ska till Uppsala och festa med honom(?), svaret blir nej. Jag vill verkligen festa, men inte i Uppsala på en TISDAG!

Idol i Gävle idag! Jag såg inte Malin, men dock en massa bra människor. Jag såg Ronnie!!!!!! Stackarn, han var sååååååååååååå nervös! Riktigt jobbigt att se ikväll kanske. Vet ej.
Men jag kunde ha fått veta. Jag skulle ju kanske ha åkt dit, men hade ingen skjuts.

Dagens träning var faktiskt lite roligare än den brukar. Vi var hela 6st på träningen! Eller ja, 7st om man räknar med Niklas Lopez som kanske ska börja träna med oss :)

Jag har spelat lite gitarr nu på kvällen och kommer kanske fortsätta lite till innan jag drar mig till sängen. Adjö!

Ps. R.I.P. Patrick Swayze! Ds.

/K.


hola!

Hej hopp. Här sitter vi med Lennart och SP07EK och har rättskunskap. :)

Nu ska jag återgå till lektionen :P Adjö.

/k.

No italiano,

Buon Giorno! Idag är det ingen italienska för ivalet, skööööööönt! Det betyder sovmorgon, PLUS att jag slutar tidigt idag.

Träning ikväll också, usch va skönt det ska bli!

Och lite efter träningen kanske jag ska spela gitarr tills mina fingrar blöder igen! (:
Adjö.

/K.

Hurt

Hej hopp. Här sitter jag med pappas kära Tanglewood och spelar Hurt med Johnny Cash. Asbra låt! Bea inspirerade mig till att spela den. Försökte även spela Big Girls Don't Cry och Nine Crimes igår, men det gick inte lika bra. 

Idag ska jag tvätta och städa, sedan fortsätta spela. Ska på ku ikväll också. Känns inte som om jag kan ut och springa ikväll då jag är snorig och hostig. Hoppas att det går över tills imon.

Och imorgon har jag sovmorgon ^^,  Ingen italienska = sovmorgon till 10:30! Nice.

Nu ska jag fortsätta spela. Adjö!

 

/K.


Lördag

Hej hopp. Nu var det ett tag sedan jag skrev sist. 6 dagar, men andra ord.
Under den tiden har jag skrivit MVG på Fe A provet, varit på ku för första gången och varit hos Caroline igår. Vi kollade på film och käkade tårta. Och såklart kollade vi på Idol ;)

Idag kommer det nog inte bli en sån ansträngande dag, ska baka lite bullar alldeles strax, sedan blir det att slappa lite ikväll med naturgodis. Får se om jag hittar någon film att uggla på eller om det blir att dra iväg någonstans... Pappa ska ju till Garaget och kollar på något bluegrassband ikväll, så man blir ensam vid 18:40 kanske..

Aja, nu ska jag dricka kaffe och sedan sätta i gång att baka! Adjö ;)

/K.

Solen i ögonen,

Den som kom på huvudvärken skall dö en smärtsam död,


Mor kom förbi en stund och fikade lite. Jag fick ett fnatt när hon hade gått. Nu har jag startat en maskin tvätt och plockat undan lite. Jag ska snart ta mig två huvudvärkstabletter och sätta mig och räkna matte. Och det blir nog att spela någon skiva under tiden på väldigt låg volym. Eller nått. Helst skulle jag vilja ha massage så att dessa knutar försvinner ifrån mina muskler. Men man kan inte få allt man önskar sig. Livet är hårt.

/K.

Söndag, den 6 september 2009

Hallå gott folk! Idag fyller:
Emelie Öhman 18år
Stefan Öhman 18år
Linnea Stenman 17år

 
GRATTIS!

För övrigt så är det meningen att jag ska plugga idag. Och än har jag inte satt mig och plugga. Men när far åker till jobbet ska jag vara duktig och plugga. Då kan jag även poppa på hur hög musik som jag vill, för jag blir ju ensam hemma då! Muy bueno. Jag tror även att jag ska tvätta. Och jag måste verkligen hitta nya byxor! Har fan nästan inga alls. Asjobbigt. Men men, nu ska jag väl slappa lite vid datorn och vänta tills klockan lite 13:30(då åker far) och typ börja göra nåogt vettigt då. Hoppas att Lotta inte har stalltjänst hela dagen idag, för då kanske hon kan komma hem till mig och plugga. Mycket roligare om man är två stycken.

Igår gick jag med Victor till willys, sen stannade vi och pratade vid hotell visenten och bestämde oss för att någon dag ska vi tälta vid skylten mot klockarvallen. Awesome! Adjö.

/K.

-

Victor förgyller min bortslösade dag, <3 Ciao!

/K.

den 5 september 2009

Hej hopp! Jag kom hem ifrån körhelgen ca 12:00 idag. Vi hade verkligen skitroligt igår, och vi sjöng och skrattade! Superkul! Gud va jag börjar trivas i kören :) och jag kan NÄSTAN se skillnad på Kajsa och Karin nu! :D (de är tvillingar).

Jag har spendera den senaste timmen till datorn. Men det gör inget. Jag funder faktiskt på att duscha snart, och fixa lite, senare plugga. Har ju prov i Fe A på onsdag! Så måste jag ränka lite matte, och skriva ner min "hemska upplevelse" som vi ska berätta på engelskan. Skitkul! (NOT) Men men, sen hade jag tänkt sova en stund på eftermiddagen här eftersom man inte kom i säng(eller luftmadrass och sovsäck) försen vid halv 2. Och eventuellt sola en sväng också.

Men nu ska jag sjunga lite mer, sedan duscha ;) take care! Adjö.

/K.
Första dagen på första höstmånaden

Som överskriften säger är det första dagen på första höstmånaden. Kul? Nej. Nu kommer det bara fortsätta att bli mörkt och man kommer bli deppig av det. Inte roligt.

Jag känner mig sjuk. Ont i huvudet, ont i halsen, snorig, munsår, svettas som en gris m.m. Hoppas att det inte är svininfluensan, för det är ju tråkigt att missa skolan. Men men, vad kan man göra? Jag ska köpa handsprit så fort det kommer in mer på apoteket. Pappa köpte i alla fall en Anti idag åt mig. Det tackar jag för.

Imorgon ska vi spela tennis på idrotten. Hoppas att det är kul. Ska nog inte ta i så mycket(är ju hemma ifrån träningen idag, så då ser det kanske inte så bra ut om jag är skitpigg imorgon). Vi får göra det bästa av saken. Nu ska jag gå och plugga lite företagsekonomi efter att jag har tagit en huvudvärkstablett och får se om det hjälper. Adjö.

Btw, Grattis till Christoffer - 17år idag :)<3
/K.

RSS 2.0