Klagardagen.

Idag suger.
Jag har ont i huvudet.
Jag har ont i magen.
Jag har ont i halsen.
Jag har ont i ryggen.
Jag är trött.
Jag är uttmattad.
Jag är utstött.
Jag är allmänt deppig.
Jag har jättemycket att plugga.
Jag har haft en värdelös dag.
Jag kommer ha en värdelös dag imon.
Skitkul.. Ha så roligt med allt annat. Adjö.

/K.


Medeltidsdagarna!

Var hälsad främling! Jag hade jobbat på medeltidsdagarna i helgen. Det har varit roligt, men jobbigt att knyta sköldar och spika svärd i ca 1 ½h i streck(?). Men annars har det gått bra. Det har varit bröllop och bruden och brudgummen var väldigt tjusiga!


// baby, i can see your halo //

/K.

Andra dagen.

Jag har bara gått andra dagen i skolan, och jag är skoltrött. Sköööööööööönt. Kommer kännas asbra i typ mitten av terminen (Y) DÅ kommer jag ju verkligen vara skoltrött. Vi har typ jag vet inte hur mycket att göra nu på ekonomiavdelningen. Jag har typ ingen aning om hur jag ska hinna med att träffa alla vänner :( Jag lovar att jag kommer vara mer utstött, jag kommer aldrig hinna med något annat än att plugga. APA! Men jag har ju i alla fall överskåp i G-korridoren och i klassrummet! DET är nice :D

Men nu ska jag väl gå och plugga lite företagsekonomi (Fe A), så jag hinner klart tills imon när vi ska gå igenom andra kapitlet! Skynda skynda skynda! Det bästa med att köra såhär fort är att vi antagligen kommer få ett mycket slappt schema i 3an. Och DET VILL MAN HA! Men men, jag hoppas att jag kan plugga utan textboken. Adjö.

/K.


Back to school!

Jaha, idag ska man tillbaka till helvetet. Det ska blir lite skönt att få träffa alla kompisar och komma tillbaka in i rutinerna igen(så jag slipper göra som jag har gjort hela sommarlovet: stirrat in i väggen). Men det ska bli mindre kul med alla läxor och prov som väntar! Usch. Och med tanke på hur schemat ser ut för SP08EK så ser det inte roligt ut. BLÄSCH! Orkar inte. Jag tycker inte om skolan. Den är tråkig och förnedrande. Tillbaka till allting nu iaf. Fast lite postitivt är ju att vi börjar 12:00 idag, det gillar vi! Sen går vi ju bara 1h också typ. Nice.

Inomhusträningarna börjar idag! Inte liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite man längtar heller?! Fan va kul det ska bli. Vi har ny fart, och nytt seénde på saker. Det ska bli så kul! Sen ska vi ju spela i divisio 2 ;) (*skryyyyyyyyyyyyyyt*)

Men nu ska jag gå och göra mig iordning lite. Jag tvättar en maskin kläder och ska väl platta mitt hår idag tror jag :P eller om jag blöter det så lockarna kommer fram. BAAH, jag vet inte :S Men det lutar åt rakt. ^^ Adjö!

/K.

  Karlbo IK Basket <3

The day before!

Hellu. Kvällen igår var supertrevlig! Vi lekte massa roliga lekar ( bilder kommer senare ) och hade jätterevligt!

Imorgon börjar skolan. Ack ack, inte kul. Men ändå lite. Skönt att komma tillbaka till verkligheten. Adjö.

/K.

Årsmöte

Hej hallå. Idag är det årsmöte med basketlaget i Tråbacken, och efter det blir det lite aktiviteter som förra året, bada lite tunna, kolla på någon film, ha lite allmänt mysigt med laget! Damer, 95or och 96or kommer vara där :) Trevligt trevligt. Undrar vad Jerker, Anders, Thomas och Kjell har planerat för oss. Men nu ska jag väl dra och göra mig iordning lite, skriver hur det var imorgon, och nu kanske får lite bilder också. Annars kommer bilderna på http://rosaplastkudde.bilddagboken.se.

Bion igår var väldigt bra! Rekomenderar er att se den. Det får 5 av 5 popcorn!
Ajdö.

/K.

Fredag.

Hej hopp. Dagen är grå och ful. Kommer med hög sannolikhet spenderas inne vid datorn.

Igår fick jag helkroppsmassage av Jessica, det tackar jag enormt mycket för! Superskönt!
Idag ska jag på bio :) ska se Linje 1-2-3 kapad med Björn. Hoppas att filmen är bra.
Ajdö.

Jag skäms. Jag kan inte fortsätta drömma sånt här :S

/K.

Jaha

I brist på annat går jag och sover. Hoppas på en roligare dag imorgon. God natt, adjö.

/K.

-

Idag har Lotus varit här. Det har regnat som fan och jag har suttit inne och glott i väggen hela dagen. Och kollat på friidrotts-VM såklart. Adjö.

/K.

Trött.

Trött efter träningen. Mina vadmuskler tog lite stryk idag. Jobbigt. Jag måste nog också ganska snart be Jessica om helkroppsmassage. Mums va skönt.

Morgondagen består av träningklädesköp, kalas för kusin Max som fyller 6(!)år och träning med Hitler-Jerker. ASKUL!
Eller inte. Men det måste göras. Dessutom så är det ju skönt efteråt. Och nu ska jag nog värma min vete-groda lite mer och lägga den över axlarna igen. Adjö.

/K.

Söndag

Hej hopp.
Idag har jag varit duktig. Jag har dammsugit hela huset, tvättat, diskat, städat på mitt rum, plockat undan, vädrat och rensat. Och idag kommer jag nog ladda upp de sista bilderna ifrån mobiler och kameran, d.v.s från fridas fest, amandas fest, badet i tjärnsjön och ifrån stallet. Hoppas att alla vill kolla när jag har laddat upp så många bilder. Men men, ikväll är det träning och det ska bli skönt. Hoppas bara att det inte kommer att regna, för pappa sa att det skulle regna hela söndagen. Men this far så blåser det bara oerhört mycket och solen lyser ju. Ajdö.

/K.

Hipp hipp hurra!

Vi firar med att jag har lagt in alla bilder ifrån båda mobilerna, kameran, USB och fixat musiken på mobilen med lite bilder.
Fotograf: Kim Nylund.
Modell: Pernilla Gladh,
Kamera: Nikon D40.

      

     

  

Lan

Hej hopp. Igår när jag kom hem till Erika gjorde vi hallonpaj, MUMS! och sedan gick vi ut och umgicks med lan-gänget. Trevligt trevligt. :) Gick väl och la oss vid 02:30. Vaknade vid 10 igen. Kan ju säga att jag var rätt trött när jag kom hem. Men men, jag sov från halv 3 till 5 igen så nu har jag väl tagit igen lite sömn. Jag hade tänkt att ta vara på dagen genom att städa, men så har det inte blivit. Jag kommer antagligen börja städa vid 20:00 eller så... Men nu tänkte jag lägga in bilder på hårddisken, och sedan över på bdb och eventuellt facebook. Vi får se, men jag har ju fler hundra festbilder ifrån sommarlovet som måste över. Och badbilder. Men men, vi tar en sak i taget. När de börjar att laddas upp så kanske man hinner med att städa lite grann iaf :) Tänkte ju göra min far glad genom att städa lite. Hoppas att han blir glad i alla fall. Men han är nog i alla fall nykter när han kommer hem, för han måste ju köra bilen ifrån Gränna. Anywho, det återstår att se. Nu blir det mer musik och att lägga över bilder. ¡Adiós!

/K.

Sista dagen.

Idag var det sista dagen på jobbet. Skönt, men ändå inte. Jag trivdes jättebra på Hattstugan! Verkligen, och jag ska nog söka dit nästa år också. Fast då har jag ju fyllt 18år, så då kanske jag får jobba som vikarie (:

Björn kikade förbi idag och fikade lite. Jag bakade citronsockerkaka med hallon i till jobbet, så gjorde jag en att ha hemma. Pappa och Olle tog med sig halva till Gränna i alla fall. Btw, ENSAM HEMMA I HELGEN! Så niiiice!
Men men, nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska ha med mig mer till Erika. Björn skulle fixa några ärenden och sen skulle han hämta mig så får jag skjuts ut till Alsbo. (: Och är med Erika, så hon inte behöver känna sig så ensam (: Men nu ska jag dra. Auf Wiedersehen, farvel, paalam, au revoir, arrivederci, 再見, さようなら, ha det, do widzenia, до свидания, adiós, hej då, sbohem, viszontlátásra.


/K.

Jobba

Beyonce - Halo. Jag är fast.

Idag har jag jobbat. Som vanligt. Direkt när jag kom hem bytte jag kläder och gick runt broarna! Jätteskönt. Mat hos farmor idag. Farfars bror var där också. Nu sitter jag hos mor och bara är. Tänkte att jag skulle ut med Lotus och gå runt Ingvallsbo bara för att inte somna, men Lotus ville bara vara inne och sova. Så jag fastnade här framför datorn. Men jag ska nog snart ta och gå hem och sova. Det är skönt att få sova mycket. :) Adjö.

/K.

Morfar.

I fredags var jag på stan med Erika. Hittade lite ansiktspryttlar och en klocka. 70% rabatt på klockan så den kosta bara 75kr! :D fint fint.
I lördags var jag hemma hos Erika på dagen och på kvällen stack jag till farmor och hjälpte henne med lite fotvård. Sedan drog jag, Emelie, Moa och Robin till Lillsjön och badade :) Efter det köpte vi glass och spelade "kampen mellan kvinnor och män" hos Moa och Robin. Väldigt trevligt!
I söndags solade jag lite och sedan drog jag och Björn och tog en glass och pratade lite :)

Idag har jag varit på jobbet, sedan drog jag till mor. Vi åkte och hälsade på hos mormor och morfar i deras nya lägenhet. när vi kom hem gick vi ut med Lotus runt Ingvallsbo för jag orkade inte träna, så jag var tvungen att vara ute och få lite motion i alla fall. Nu sitter jag här och bloggar, och nu ska jag snart dra hem :) för nu börjar det blåsa upp till regn, så nu måste jag skynda mig. Vi hörs. Adjö.

/K.

Sunday, Sunny day

I fredags var jag med Erika på stan efter jobbet, och sedan drog vi hem till henne och käka godis, kollade på film och lekte i lekparken. Det var väldigt trevligt. Det måste vi göra om!


/.. kul att det var fest och man inte var bjuden även fast det var mina kompisar som var där. tack!.../

Grattis Jonetta 19år, 6 augusti.
Grattis Alexander 18år, 8 augusti.
Grattis Victor 19år, 11 augusti.

Hej hallå.

Hej hallå. Det finns ingenting nytt att berätta. Allt rullar på som vanligt. Adjö.

/K.

RSS 2.0