Tisdag 29 juni 2010

God morgon!

Igår blev det inte mycket gjort. Grabbarna ville prata lite business och sen blev jag kvar på gubbmossen ett bra tag. Efter det gick jag hem till Emelie. Åt god mat, drack gott vin och umgicks med underbara människor!

Idag gick jag upp tidigt för jag vänta på Emelie nu. Vi ska umgås lite innan vi drar ner på stan och äter lunch med Ewe. När jag kommer hem från stan är jag förhoppningsvis ett piercingsmycke rikare, några örhängen rikare och mätt och belåten!

Nej, nu ska jag sätta mig i hettan på altanen och raka mina obruna ben! Hörs /K.

Söndag 27 juni 2010

Hallöö! Idag är det söndag. Idag är det soool ute!

Pappa håller på att laga mat. Rökt lax med färskpotatis! Mumma!

Idag ska jag och flickorna åka och bada vid tre. Det ska bli skojj :)

På onsdag börjar jag jobba. Tur att jag jobbar mest kvällar i sommar. Eller tur och tur, men då hinner jag göra annat på dagarna! /K.

kolla in! http://www.billiondollarbabies.nu

Lördag 26 juni 2010

There is no more to say, but this.


You're so far away
but somehow I can feel you anyway.
It's only been today
I wished that time would have stopped
so I could have stayed.

Maybe I'm not guessing this time.
What if baby I just want you to be mine?
It hurts when something beautiful
has to end before it starts.
I thought I packed it all
but I forgot my heart.

I'm so far away
the flower probably died but it's okay.
This might be in vain
but if I was with you this is what I'd say,

Although I'm kind of lonely
I feel fine.
Because I've done the discovery of all time.
Won't you come a little closer
and I'll give you a clue.
I've figured out that happiness equals you.


Fredag 25 juni 2010 - Midsommarafton

Trevlig Midsommar mina kära läsare! Jag vet att ni är få, men jag tycker om er ändå :)

Idag ska jag ta en powerwalk, städa, handla, fixa och dona! Ikväll kommer bli awesome :) Även fast vi blir så få som vi blir, men ändå.

Kika gärna in på Annelies blogg och kolla lite :) Hatar mig själv lite grann för att jag inte följer med till Sandviken / Ivantjärn och träffar henne :/

Nu ska jag klä på mig och powerwalka ;) Hörs! :)


Torsdag 24 juni 2010

Hallöj. Klev upp 07:30 när Lotus kom imorse. Sen före kl. 10:00 hade jag; städat på altanen(sopat, torkat bord och stola, möblerat om), tagit bort tidningar i kök och vardagsrum, städat på mitt rum, diskat undan kastruller.
Jag känner mig duktig! Imorgon ska jag även fortsätta att städa i uterummet.
Flickorna kom hit på lite fika. Alltid trevligt när vi träffas. Känns som om vi är Avestas verision av DH! Nej, inte riktigt kanske.. Men nästan!

Förutom att städa imorgon, så ska jag ta en springtur/powerwalk(vare sig om jag är frisk eller inte!), handla till kvällen, duscha och fixa. Det blir nog bara jag och Emelie som grillar imorgon, men det gör nog inget. Vi får se hur kvällen skrider. Aja, blev ett litet inlägg idag. Får se om jag hinner med något imorgon! Puss /K.


repris kanske?  ;)


Torsdag 24 juni 2010

Hallöj. Klev upp 07:30 när Lotus kom imorse. Sen före kl. 10:00 hade jag; städat på altanen(sopat, torkat bord och stola, möblerat om), tagit bort tidningar i kök och vardagsrum, städat på mitt rum, diskat undan kastruller.
Jag känner mig duktig! Imorgon ska jag även fortsätta att städa i uterummet.
Flickorna kom hit på lite fika. Alltid trevligt när vi träffas. Känns som om vi är Avestas verision av DH! Nej, inte riktigt kanske.. Men nästan!

Förutom att städa imorgon, så ska jag ta en springtur/powerwalk(vare sig om jag är frisk eller inte!), handla till kvällen, duscha och fixa. Det blir nog bara jag och Emelie som grillar imorgon, men det gör nog inget. Vi får se hur kvällen skrider. Aja, blev ett litet inlägg idag. Får se om jag hinner med något imorgon! Puss /K.


repris kanske?  ;)


Happyland

Jag har blivit lite brun i alla fall! Ska väl ligga och glassa lite mer imorgon innan flickorna kommer och fikar! Måste ju såklart städa av lite på altanen också, men om jag går upp vid 07:30 när Lotus kommer så ska det nog fixa sig snabbt! Ska väl bara spola av möblerna lite, låta de soltorka medans jag dammsuger där ute och torka av bordet :) Kanske kan jag vara en god "hemmafru" och ställa dig plastblommorna som ska dit. Just nu står de och tar plats i vardagsrummet. Blä. Kanske flyttar på plastlådan vi köpte också. Jag tycker inte att den står bra där den står at the moment.

Ikväll har jag planerat lite med Emelie. Trodde att Viktor och Therese också skulle komma, men nej. Vi blev ensamma där nere, men det gick bra ändå. Hoppas att vi får klättra lite i hierarkin hos CB och Wojje när vi gör det fast vi inte behöver. Vi klättrar nog hos Anders i alla fall! Efter att vi busat runt lite där nere så åkte vi till Roma med våran lös och åt kycklingsallad. MUMSIGT VÄRRE! :D

Imorgon blir det nog en liten promenad efter att flickorna har varit här. Vi ska fika och då kan man ju blir lite extra rund i midjemåttet ;) Känner redan hur jag börjar svälla p.g.a bullarna jag och Emelie fikade på i källarn. Blir nog lite hårtträning ikväll och köra andra passet övningar och så! Måste ju försöka få till liten figur till hösten innan Barcelona! Längtar som en jävel :D

Nej, nu ska jag ta och göra lite övningar och försöka svalka mig på något sätt. Är helt varm efter dagens solande! Hörs, puss! /K.


Onsdag 23 juni 2010

Idag är det precis en vecka kvar innan jag börjar jobba! Jobbar i princip hela juli och hela augusti. Skönt! Får man något att göra om dagarna :)

Idag ska jag nog inte göra mycket på dagen. Ligga ute och (förhoppningsvis) bli brun. Ska nog ta mig till affären och inhandla lite proviant för att sedan prova på och baka dumlekakor. Hoppas att resultatet blir bra, för jag tänkte ta med mig de på utflykten imorgon! Tänkte laga mat tills pappa kommer hem också! Usch va jag har hunnit mycket med tanke på vad klockan är. För en timme sen var jag klar och redo för vad som helst(nästan)! Har hunnit tvätta en maskin sängkläder+handdukar som hänger ute på tork. Ska väl ut med Lotus snart innan jag gör något annat. Blir nog att plocka lite på diskbänken också. Ser förjävligt ut :S

Ikväll ska vi ha "möte" om sommaraktiviteter för italienkottarna. Jag och Emelie har bjudit in Viktor, Emil och Therese, men vi får se om de kommer eller inte. Man tycker ju att de borde vara lite delaktiga när det är DE som får åka med till Italien. Jag skulle inte tacka nej! Vi har utlovat fika, så jag hoppas att de dyker upp ;) /K.


-

  1. Idag har pappi klickat hem Dirty Dancing till mig.
  2. PG ska klura på en ny design till mig.
  3. SOL SOL SOL!
  4. Långpromenader med Lotus.
  5. Småträning.
  6. Skrivit mail till Carolina Guasch och Juan Navarrete.
  7. Städat, diskat, tvättat, handlat, lagat mat.
  8. Midsommar (y)

Tisdag 22 juni 2010

Hallow.
Idag lyser solen. Kommer nog ligga ute på terassen halva dagen ;) Annars händer inte mycket. Kanske äntligen lägga in lite bilder. Vet bara inte vart jag ska lägga de om jag tar bort de från minneskortet. Har ju ingen plats längre :S

Aja, nu ska jag pyssla med lite annat :) Hörs! /K.


( I know, dålig bloggare, men va f'n!:) )

Måndag 21 juni 2010

Cha cha! Gårdagen gick rätt fort med tanke på de senaste dagarna. Jag och Emelie hjälpte Anders och Wojje med konfirmanderna på dagen, sen på kvällen gick vi på Musikmässan. Lotus var med i princip hela dagen och han skötte sig jättebra :) Kan vara för att jag hade godis i fickan (a)

Idag ska jag inte göra så mycket, kommer nog tillbringa mycket tid ute, nu när SOOOLEN skiner :)
Ska äta hos mor för att pappa jobbar i lägenheten typ hela dagen.

Igår bokade jag biljetter till Eclipse! AWESOME! :D Jag, Emelie, mor och Emelies mor ska gå på lördagen (: Awesome! Hoppas att jag orkar bara när jag har jobbat hela dagen x)

Längtar lite tills jag ska börja jobba, så man slipper sitta och pilla sig i naveln hela dagarna.

Nu ska jag byta sängkläder och dammsuga huset, sen blir det nog att ge sig av till mor min :) Hörs! /K.


-

I hurt myself today
to see if I still feel
I focus on the pain
the only thing that's real
the needle tears a hole
the old familiar sting
try to kill it all away
but I remember everything
what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
and you could have it all
my empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
upon my liar's chair
full of broken thoughts
I cannot repair
beneath the stains of time
the feelings disappear
you are someone else
I am still right here

what have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end
and you could have it all
my empire of dirt

I will let you down
I will make you hurt

if I could start again
a million miles away
I would keep myself
I would find a way


Lördag 19 juni 2010

God dag. Vaknade sent idag, runt 11, för det var någon som skickade massa sms inatt och väckte mig en sisodär 4ggr ;)

Men i alla fall, fick i mig en kopp kaffe och var sedan ut med Lotus. Det var skönt att vara ute :) Blir nog en längre sväng senare idag runt 4, så han är rejält rastad när mamma kommer hem från jobbet!


Personalmötet gick bra igår. Fattade typ hälften av va de sa men jag lär mig väl snart hoppas jag :P
Var ute och gick också efter att jag hade lämnat Lotus. Gick ner till Grytnär Gammelgård typ, sen upp mot Sibirien och in på Lottaspåret och hem. Tog ca 50 min. Superskönt! Sen gjorde jag väl inget spec, kollade på filmen mitt stora feta grekiska bröllop en stund innan jag somnade. Natten blev ju som den blev sen.

Ikväll ska jag inte heller göra något spec. Verkar som alla andra ska till Olivers avslutningsfest. Jag känner honomo inte så jag har inte förväntat mig att bli bjuden. Får väl se vad jag gör. Är grymt sugen på att se på Dirty Dancing och V for Vandetta. Men jag har ju inte någon av filmerna så det blir svårt. Får se hur jag gör.

Nu ska jag slå på lite musik och kolla runt lite mer :) Puss /K.


Fredag 18 juni 2010

Hallööö. Idag händer typ inget spec. lika tråkig dag som vanligt! Fast jag funderar på om jag ska ut och gå en långpromis med lollo efter personalmötet. Vi ska ha personalmöte via telefonen? Kalla mig omodern, men hur fan går det till? x) Ska bli roligt att prova på något nytt i alla fall! :)

Måste verkligen få till sommarlooken i år! Har några övningar som jag ska göra minst en gång/dag. Sen är det väl bara att hoppas på att de ger resultat!

Igår var jag på stan med mor och emelie. Vi gick en stund på stan och kika, sen åt vi lunch på thai och sen stan igen :) Jag köpte en klänning och leggings och fick en klänning av bästa mor! ♥

Och eftersom jag inte har något att göra ikväll funderar jag faktiskt på att lägga upp bilder på fb! Kanske kommer någon här också. Om jag har tid och ork. Vet inte riktigt hur jag ska få plats med alla bilder på USBminnena snart. ska nog köpa mig en ny extern när jag har fått min första lön tror jag, det behövs! Sen ska jag se till att pappa kan fixa en ny bärbar dator. Eller om han fixar den som står på mitt rum, fungerande, men som ikke används.

Puss /K.


Blir en bild från Gbg, bara för att jag älskar Karlbo IK Basket!

Torsdag 17 juni 2010

Hallöö. Jobbet igår gick awesome! Var kul som fan och jag var hur nervös som helst! Men nu vet jag ju lite hur det ska gå till där i alla fall :) Jag skulle skriva upp att jag hade jobbat idag också, så tjänade lite moooney (y)
Efter jobbet var jag ashungrig. Pappa ville inte laga mat, jag ville inte har korvstroganoffen i kylskåpet, så jag ringde Emelie! Hon var hos Pålsson så jag drog dit en stund, sen käka vi pizza :) hur gott som helst! (att jag har skuldkänslor idag för att jag åt pizza är en annan femma) Sen cyklade vi snabbt som fan för att hinna hem till Grey's. Ni som har sett avsnittet innan förstår vad jag menar! Han hem och såg det i alla fall. Efter det drog Emelie hem och jag la mig i sängen och kolla på tv.

Nu sitter jag här. Klev väl upp för ca 1h sen och är i full gång. Ska nog börja göra mig iordning lite. Tänkte städa badrummet, tvätta, ut och gå, ev städa undan lite från rummet. Mamma ville ju äta avslutningslunch med mig idag också, även fast det var en vecka sedan. x) aja, nu ska jag sätta lite fart så jag kan börja någon gång! Hörs! /K.


Onsdag 16 juni 2010

Halloj. Har haft total bloggtorka. Men jag har ju sommarlov, så det är helt okej!

Idag ska jag åka och provjobba, gå med charlotte på en arbetsdag. Sen ska jag flyga solo :) Hoppas att dagen går bra. Jag vill inte göra bort mig. Men jag ska ju BARA jobba mellan 11-18,30. Haha :P aja, vi får se hur det går :)
Hörs! /K.


slänger in en liten bild :)

Lördag 12 juni 2010

Gårdagen var awesome! Emelie var så söt när hon kom ut :) ♥
Men kvällen går ju att disskutera. Vi hade i alla fall klassfest hos Emelie - hell yeah, SP08 <3
bilder kommer när de kommer. Finns de inte här kommer de på fb! /K.


swing life away -

Torsdag 10 juni 2010

Sommarloooooooooooov!

Onsdag 9 juni 2010

Hallå! Balen var awesome :) hade verkligen skitroligt och kan inte vänta tills nästa år!

Idag har klassen varit hos Bosse och busat. Vi spelade en kubb-tunering(mitt lag var sämst dock) och grillade och pratade om imorgon.

Ikväll ska vi till Kings Arms och äta god mat och umgås. Kan man hitta trevligare klass?!

Bilder från kvällen och övriga veckan kommer så småning om. Måste orka ladda upp lite på fb också. Ligger lite efter på den fronten :P  /K.



Jag och Micke,


Tisdag 8 juni 2010

Tonight is the night. Ikväll är det studentbalen :) Och jag har fått äran att gå med Micke!

Så om ni känner att ni inte har något att göra, kom till älvan 17:00 - 18:30 och kolla på studenterna!


Måndag 7 juni 2010

Halloj! Igår var det Sverige nationaldag. Kören sjöng i Verket och det lät ju bra, som vanligt. Idag var jag endast till skolan och gjorde bokslutsprovet. Fick Vg. Sen var jag på stan och shoppade det sista inför imorgon. Nervöööööst! Hoppas att det blir fint väder, för det såg inte ut att bli bra väder om man kollar på yr.no. Hoppas på bra väder!
Idag ska jag och pappa grilla. Mumma! Inte liiite jag längtar! /K.

Lördag 5 juni 2010

God morgon! Eller god dag? Haha.

Vaknade sent idag, blev ju sent igår. Emelie kom hit mot kvällen och vi satt och hade trevligt. Sen drog vi ner på stan för att se om det var nå folk där. Ganska booring faktiskt. Men jag hade lovat sis att jag skulle gå med henne hem så jag väntade. När vi kom till skogsbo såg vi att en av de stora dörrarna till gymnastiksalen var öppen. Då var det någon förälder som hade ringt Securitas och de var på väg. Jag och Emelie stannade kvar och såg till så att ingen gick dit tills de kom. Sen var det bara hem och sova!

Trött som en gris idag. Ska väl ta och göra mig lite anständig så jag kan ta en prommis med hundarna. Tror att jag ska gå en längre bit faktiskt :) Senare idag ska jag också gå till Skokanonen och handla ett par andra "balskor". Får se vilka jag tar. Kanske får ett lite sneak-a-peak kort sen ;)

Idag ska jag även plugga bokslut och ut och springa. Är helt ledig måndag och tisdsag nästa vecka, men ska dit på måndag och göra bokslutsprovet. De andra ska göra det på tisdag, men eftersom jag ska på bal så tycker jag att det är bäst att ha det gjort så jag kan vara ledig hela dagen och inte behöva stressa. Jag börjar bli lite smått nervös faktiskt! Aja, nu ska jag göra mig redo för omvärlden! Hörs :) /K.

Fredag 4 juni 2010

Grattis älskade Gabriella Blomqvist som äntligen blir 18 år idag! :) <3

Hallå! Dagen har varit rätt chill. Börjar med italienskan. Vi såg på film och fick veta våra betyg på proven. Filmen sög. Jag var två poäng från VG. Sen satt jag och Soffe och pluggade bokslut mellan 10:10 - 13:00. Vi tog en lunchpaus på typ 20 min mitt i också. Sen hade vi typ 30 min svenska och sen blev Agrell trött på oss så vi fick gå hem. Jag drog då till 7-Eleven och fick lite arbetskläder, rundtur, anställningsbevis och lite allmän info (y) Ska jobba första passet med Charlotte 16juni. En "provdag" typ. Ser fram emot det som fan :D

Skönt att solen börjar titta fram nu! Ska vara sol t.o.m tisdag nästa vecka! Tur det, så det inte blir regn på balen! 
Nej, nu ska jag kolla runt lite på bloggar och se om jag kan göra lite tester till jobbet. Hörs! /K.  

Onsdag 2 juni 2010

Hallå i skolådan! Jag har nyss laddat upp massa bilder (y) men tyvärr så blev det färre än jag ville på sista uppladdningen då jag inte kan rotera bilderna :S vet ej varför, men det gick inte.

Jag har haft fullt upp om dagarna i skolan(med det lilla som är kvar) och snart snart snart har jag gjort allt för denna termin! På fredag räknar jag med att göra bokslutsprovet. Det är det sista provet. Ska bli skönt när det är över.

Avesta Festivalen var i helgen. Det var askul! Gick runt med flickorna på fredagen. Var till Adam på grillning på lördag kväll för att sedan dra till star och se BDB. Ni ser ju hur kul jag hade ;) Asroligt! Jag äääälskar dem! <3

Nej, nu ska jag läsa lite på andras bloggar och sedan kolla på Arga Snickarn. Efter det blir det Grey's Anatomy.
Hörs! /K.


Niklas :} <3


-

Bilder från Avesta Festivalen!

        







-

Bilder från Göteborg Basket Festival 2010!

        

        

        


-

Nu ska jag äntligen lägga upp lite bilder! Här kommer bilder från min 18års fest!


        

                      


RSS 2.0