Fredag 21 december 2012

Hejsan alla! Eftersom jag sitter och skriver i denna stund, så har jorden uppenbarligen inte gått under. Massa trams bara enligt mig!

Tänkte bara skriva av mig lite.
Är det inte konstigt hur man kan ha så mycket känslor för en och samma person? För ca 7år sedan började jag prata med en person som jag har en fantastisk kontakt med än idag! Det känns som om vi har känt varandra jag vet inte hur länge! Det konstigaste är att vi faktiskt aldrig har träffats. Ändå känns det så himla rätt! Det känns så himla bra varje gång vi pratar.
Förhoppningsvis får jag träffa denna underbara person i mellandagarna. Hoppas hoppas hoppas <3

/K.


Måndag 17 december 2012

Hallå!
Sitter just nu på Nya Vall och ska ha Styrelsemöte med alla nya styrelsemedlemmar! Mysigt :) ska bli kul att lära känna alla bättre nu inför nya året!

Ikväll är det FIA-sittning också, För Ideellt Aktiva. Ska bli roligt faktiskt!

Ska väl försöka plugga lite innan så man får något att göra!

/K.

Torsdag 6 december 2012

Hallå!
Snön ligger som ett duntäcke över marken i Gävle och den når säkerligen upp till knäna när man ska gå på oplogade vägar! Ett antal har säkert fastnat med bilarna när de ska till jobbet/skolan idag. Inte alls förvånad. Själv väljer jag att stanna inomhus så länge det går. Ska försöka mig på att plugga hemma idag. Jag hoppas att jag kan få koncentrationen till det, nu när J inte sitter bredvid mig och typ kan allt :( Jag hoppas att jag lär mig någonting i alla fall. Ska kliva upp tidigt i morgon också för att plugga så mycket jag kan under dagen innan det bär av till förberedelserna inför Herrmiddagen 2012. Ska bli så roligt! Men ska fokusera på tentan i första hand som jag har innan det är dags för middagen. 
 
Ikväll tar jag en paus och drar på hockey med Grant Thornton! Tar därför dagen i ära, på mig skjorta och en finstickad tröja på mig :) Håret har jag satt upp i en munk :) känner mig lite extra fin sådär! 

mån 3 december 2012

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Jag testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
Jag har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

RSS 2.0