Tisdag 24 maj 2011

Hallå alla! Nu har jag haft ett mycket stort uppehåll med bloggandet... Men anledning är så simpel: jag har helt enkelt inte haft tid! Det har varit mycket med skolan(även fast jag har haft det mesta klart) nu sista spurten och jag har haft annat för mig.

Det nyaste som jag kan berätta är väl att jag hade konsert i söndags. Första solokonserten någonsin :O (Jag sjöng solo alltså) Det var mycket nervöst! Men det blev tydligen en succé i alla fall.

Inatt åker jag och 12 andra klassisar till Alanya, Turkiet!!! :D Hur roligt som helst, jag är jättepepp! Hoppas att vi kommer iväg bara, p.g.a. det djävla askmolnet! Men jag hoppas på det bästa :)

Direkt efter det bär det av till Göteborg för typ femte(?) året i rad. Det ska bli en rolig avslutning då vi bara är 92:or som åker ner. Bästa Karlbo IK ♥

Jag kommer förmodligen uppdatera en snabbis(hoppas jag) när jag har kommit hem från Göteborg, och sedan är det rakt in i studentveckan! Då kommer jag nog inte uppdatera så mycket, men jag kommer nog slänga ut en och en annan bild från Alanya, Göteborg och studentveckan efter att allt är klappat och klart :)

PUSSIS! :) /K.

RSS 2.0