Sol på Kvalborg!

Just nu: Njuter av solen efter matshoppingen! Snart försvinner solen från min sida och då blir det makroekonomi för hela slanten! Kanske drar och spelar lite boll senare och sedan hälsar på alla på Kvalborg på BARacken :)

Söndag 29 april 2012

God morgon!
Har inte riktigt hunnit med att uppdatera de senaste dagarna, men nu så!
Vi kör väl en liten update på allting
Fredag: Drog till skolan för att plugga lite vid 09:00, lunch, räkneövning 13:15. Sen drog jag direkt till Nya Vall för att jobba på HP's tacksittning typ. Så jag, J och R stor och hade superroligt bakom baren. :)
Lördag: Igår drog jag till skolan för att plugga också! På en lördag. Men måste man så måste man! Satt där och pluggade mellan 12-15, sen tyckte jag att det var nog. Bättre än ingenting i alla fall. Sen drog jag till P och hängde där resten av kvällen, mysigt!

Jag klev upp ganska sent idag, men kändes att det kan vara skönt att unna sig sovmorgon vissa dagar. Det behövs ju faktiskt det också.
Nu hade jag tänkt att fixa till mig lite och sedan dra och handla. Fylla på kylskåp och frysen lite. Känns behövligt. Haha, börjar bli lite tomt nu! Ska även försöka hinna med en promenad i det fina vädret och sedan plugga också. Vi får se vad mer jag orkar med! Hihi, men nu ska jag sätta lite fart! Pusshej :) /K.

Torsdag 26 april 2012

God dag!
Gårdagen var skoj, vi drog till BARacken och tog lite dricka. J, G och E körde GÖS/GÖK, men jag och V avstod. Jag tyckte att det inte var så bra att tävla när man har varit sjuk. Men roligt hade vi i alla fall! J och G var väldigt glada när vi sedan gick hem. Jag var väl hemma vid 01:30 och då la jag mig bums i sängen. Dock vaknade jag ett antal gånger p.g.a hostan. Fy tusan. Ingen rolig natt!
Anywho, så pallrade jag mig upp på föreläsning imorse och den var faktiskt givande(hör och häpna. De andra låg ju så klart hemma och sov, haha. När jag kom hem så åt jag lunch(lax, bulgur och stekta grönsaker med kvarg och dill), sen har jag städat, diskat och nu ordnat i mina intresseanmälningar på Gavlegårdarna. Såg att det var några lägenheter lediga som jag skulle kunna tänka mig, men vi får se hur det blir. Förhoppningsvis så kanske jag har turen att få en egen lägenhet någon dag, men det skulle ju inte sitta fel med egen ingång just nu...
Jag ska i alla fall ta tag och läsa lite i Makron nu, måste verkligen läsa de sista kapitlena, sen ska jag repetera lite och försöka nöta in några metoder. Hoppas att det fastnar!
I eftermiddag ska jag sedan i väg till Handelsbanken med Gavlecons näringsliv, där vi först ska få en rundtur på kontoret och sedan ska vi gå och äta middag på Interpool. Soooft :) Hoppas att det blir kul! Nej, nu ska jag börja läsa :) Tjingeling! /K.

Onsdag 25 april 2012

God förmiddag!
Idag mår jag mycket bättre, så jag ska ta mig i väg på en gästföreläsning från Riksbanken vid 13:00. Dock vet jag inte om rösten håller, då jag inte har sagt ett ord än. Men jag får väl ge fan i att prata :) Ska snart börja laga lunch, så jag kommer i väg till skolan ganska snabbt. Måste förbi och köpa biljett till Garden Party som anordnas av Gavlecon och sen försöka hämta ut min tenta i mikro analys. Hoppas på E!!
Nä, uppdaterar mer senare :) Puss på er! /K.
Dagens: Enkel sminkning, hästsvans med fläta, vitt linne, svart halsduk, blå jeansleggings + en kavaj!

30STM

God kväll folket!
Jag har idag inte gjort lika mycket som jag kanske önskar att jag hade gjort, men har i alla fall inte legat i sängen hela dagen! Låg dock kvar där till typ 12, men sen tänkte jag att jag skulle ha pluggat lite. Skriva in anteckningarn i OH-bilderna som vi har fått - men icke då! Min skrivare ville så klart inte samarbeta, så det blev inte något :/ Läste i alla fall igenom OH-bilderna från dagens missade föreläsning. Ska även sätta mig och läsa igenom kapitlet i litteraturen ikväll. Så någon ska jag få gjort i alla fall! Om jag lyckas få skrivaren att samarbeta, så ska jag fixa klart dem också.
I morgon är jag faktiskt lite taggad på att dra till skolan. På eftermiddagen ska vi ha en gästföreläsning med en person ifrån Riksbanken - riktigt spännande! Jag funderar även på att ta och uppdatera mitt CV och ta med det till minglet med Handelsbanken på torsdag :) Lämna över det så att de vet vem jag är i alla fall!
Nä, nu ska jag ta en kopp té och sedan läsa lite! Puss på er :) /K.
gammal bild på en frisk Kim!

Tisdag 24 april 2012

God morgon! (eller, god och god kan ju diskuteras)
Jag vaknade upp imorse och kände att jag behövde sjuka mig ytterligare en dag. Helst av allt skulle jag vilja vara frisk tills i morgon, då vi ska få lyssna på en föreläsning av Riksbanken. Buuuh, jag vill gå!
Men nu har förkyldningen tydligen utökat sitt verkningsområde, så nu är jag både snorig och har halsont! Förhoppningsvis går det över till endast halsont ganska snart, som det brukar göra.
Jag tänkte faktiskt vara duktig och försöka förstå dagens föreläsning på egen hand, då vi har fått OH-bilder samt sidhänvisningarn till litteraturen. Det  SKA jag göra idag, minst. Sen tror jag att jag ska försöka plugga lite ord. Börjar ju närma sig nu.. Haha.
/K.

the simpsons

Idag har jag haft en väldigt produktiv dag. Haha, eller? Nej. Det enda jag har gjort idag är typ ätit och kollat på serier känns det som. Tror faktiskt inte att jag orkar göra något annat idag. Önskar att jag hade gjort något viktigt idag. Men orken finns inte alltid där när man är sjuk. Om jag känner mig bättre i morgon kanske jag orkar ta mig till föreläsningen. Det är ju trots allt bara 3h. Men jag hoppas att jag orkar ta mig dit :)
Det bästa vore om jag kunde ha någon här som kunde ta hand om mig. Men så är just nu inte fallet, och då får man ta och klara sig själv!
I precis hela dagen har jag myst ner mig i min fina onepiece och kollat på the simpsons hela dagen typ. SKÖN MÅNDAG! :)

Måndag 23 april 2012

God morgon, god middag, god kväll.
Denna förmiddag har jag spendrat i sängen och sjukat mig. Har tydligen åkt på världens förkyldning. KUL!
Jag började känna symptomen redan igår, men höll ut genom konserten i alla fall. Sen dog jag hemma i sängen med BJ's, lantchips och loka. Mumma var det. Tänkte att jag skulle hålla mig hemma från räkneövningen idag, fast jag egentligen vill gå dit. Men vet att jag inte kommer orka sitta där och snora. Bättre att vara sjuk hemma, då kan man sjuka sig på sitt egna lilla vis.
Inser just nu att jag kanske måste göra lite nytta. Blä. Ska läsa igenom kapitel 16 igen för att förstå alla förflyttningar. Samt kanske skriva in alla anteckningar på OH-bilderna så jag har allt på samma ställe. Om jag orkar så gör jag lite uppgifter(högst troligt inte!).
Jag ska försöka ta mig ut på en mindre promenad senare. Bara för att komma ut och få frisk luft. Man blir ju inte alltid bättre av att bara sitta inne. Känns bra i alla fall att min förkyldning bröt ut som den gjorde. Då kanske jag hinner bli relativt frisk inom några dagar. Blä. Hatar att vara sjuk. Död åt bakterier och baciller.
Nu ska jag unna mig en avokado, en kopp té och ett avsnitt simpsons. Puss! /K.

work out

Gårdagens träning:
Cykling, 45min

Söndag 22 april 2012

God morgon!
Min ursprungliga plan igår var att kliva upp i td idag för att plugga lite på förmiddagen. Men ack så blev det ej! Tror jag dessutom har åkt på en liten förkyldning, så det blir nog inge träna på ett tag :( Ska försöka ta och bli frisk så fort som möjligt. Men bara för att jag är halvt sjuk ska jag inte sluta träna, jag ska försöka gå promenader istället för att springa. Ger inte lika mycket, men det är bättre än ingenting!
Igår var en total slappdag. Hade genrep, och sen bara låg jag hemma i sängen typ. Var till gymmet och cyklade lite(springbanden var upptagna) men sen åkte jag hem och bara satt typ. Haha värt. Var i alla fall iväg till Y senare på kvällen för lite fest. Tänkte dock inte dricka någonting, men blev bjuden på ett glas vin så jag tackade och tog emot!
När jag vaknade imorse mådde jag inte bra, som sagt, så jag tog en sovmorgon till 10. Och jag tror att det behövdes! Känner mig faktiskt utvilad idag. Skönt.
Dagens planer är att dra iväg på konsert och sedan komma hem, plugga och mysa. Ska nog faktiskt unna mig något för att det är söndag, mysigt! Måste verkligen plugga i veckan som kommer nu. Tenta om två veckor, så det är bara att kötta på. Ska ta och skriva ut massa papper till makron. Baah, denna kurs äääter papper!
Nu fick ni en riktig update och jag hoppas att den duger! Återkommer ikväll för att berätta hur konserten gick :) Puss! /K.

Lördag 21 april 2012

God morgon!
Jag sitter just nu vid matbordet och har nyss ätit frukost, mumma! Snart ska jag dra iväg på lite kör(får dock se hur mycket jag kan sjunga, med tanke på att halsen smärtar lite!) då det är genrep inför konserten vi har i morgon. Jag hoppas att det är många som kommer och kollar ;) I morgon söndag kl. 16:00 i Heliga Trefaldighetskyra, Gävle. En konsert med låtar av Händel, Mozart m.fl.
Min grundtanke var att jag skulle ha gymmat idag också, men eftersom jag har fått dåligt med sömn de senaste nätterna, ansåg jag att jag kan ta gymmet ikväll. Måste dock börja skärpa mig lite med morgonträningarna.
Att jag spenderade kvällen med V igår gjorde ju inte hela saken bättre då jag kom hem efter 23:30.. Men det var skönt att inte sitta ensam en fredagskväll i alla fall!
Nä, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna! Tjingeling :) /K.
Dagens: Blå jeans, svart linne, stickad tröja, enkel sminkning samt hästsvans!

Paket!

Jag gick nyss och hämtade ut mitt paket! VÄLKOMNA HEM MINA SMÅ BEBISAR! ♥



Never coming home

Nu är jag hemma från föreläsningen! Jag har hunnit äta och prata lite med Jackie om gårdagen! Superkul var det igår, vilket ös! Gävle levererar när det är sport på tavlan!
Just nu har jag precis myst ner mig i sängen under täcket för att vila en stund. Eventuellt om jag tar min powernap nu, men vi får se. Jag vill helst gå och hämta mitt paket så fort som möjligt, men vädret hindrar mig lite! Funderade på om jag skulle ta en liten promenad dit, men det är inte så frestande att gå ut i snö-/regnstorm... Men vi får se hur jag gör om någon timme. Eventuellt tar jag mig hem till S när hon har kommit hem från Valbo, och chillar där, eventuellt plugga lite grann också.
Vi får helt enkelt se vad som hinns med! :) Nu ska jag nörda lite Bubble Spinner på Mindjolt Games :) Tjingeling!

Fredag 20 april 2012

God morgon!
Efter ett superbra guldfirande till Brynäs SM-vinst igår så sitter jag nu på föreläsningen. Jag är hyfsat pigg för att ha sovit så lite, men jag kommer behöva en powernap när jag kommer hem.
Ska dessutom hämta ut ett fint paket på posten idag - IIIIH! Längtar! :D
Nu börjar föreläsningen igen, so back to business :) /K.

work out

Dagens träning:
Cykling, 16 min
Mage, 10 x 3
Rygg, 12 x 3
Sida, 10 x 3
Step-up på bänk, 5kg, 12 x 3
Nigning, 5kg, 12 x 3

Alt detta innan frukost!

Torsdag 19 april 2012

God morgon!
Dagens första träningspass är avklarat och jag sitter just nu och äter frukost. Äter en mindre mängd frukost, för att jag även ska hinna med att äta lunch hemma.
Innan föreläsningen ska jag väl bara hinna med att skriva ut lite papper och eventuellt läsa igenom kapitel 16 igen, vi får se. Annars blir det bara småfix innan :)
Ikväll är det kör. Hoppas att det går bra!
Ikväll spelar Brynäs hemmamatch. Hoppas att de vinner så det blir lite firande på Interpool med G och J. :)
/K.

Lucy

Hela kvällen, eller i alla fall större del av den, har jag bara suttit hemma i sängen och gjort det mest meningslösa sakerna. SKÖNT! Ibland behöver man en paus från allt.
Dock har detta gett mig lite tid för mig själv, vilket oftast leder till att jag börjar grubbla och fundera på massa saker som stör mig och ger mig negativ energi. Det kan vara bra att fundera på saker och ting, men just nu känns det bara rörigt i mitt huvud. Lite ensamt känns det också, då jag inte riktigt har någon att reflektera och bolla tankar med just nu. Jag skulle kunna göra allt för att bara få krypa ner under täcket och glömma alla tankar som surrar runt, men det kommer bli svårt.
Att få kura ihop sig i soffan med någon man tycker om, en BJ's och en bra film skulle vara awesome. Dock ganska ouppnåeligt för mig just nu. Den jag tycker om befinner sig inte på samma ort för tillfället, jag äger ingen soffa, jag har ingen BJ's("får" inte äta det för den dele heller) och har ingen bra film på datorn. Allting i kras - baah.
Nä, nu slår jag igen för dagen och säger godnatt! En ny dag väntar i morgon och jag komemr göra det bästa av den torsdagen! Puss på er! /K.

work out

Dagens träning:
promenad, villastaden - hemsta - söder - centrum - sätra - gävle sjukhus - villastaden, 1h 6min.


Ikväll ska jag bara mysa ner mig i sängen och vila. Ibland behöver man såna dagar också!

promenad

Nu ska jag ta mig ut på en promenad innan det eventuellt är kördags! Får se om jag orkar gå idag, eller om jag kanske bara stannar hemma och latar mig lite :) Puss! /K.

Onsdag 18 april 2012

God morgon!
Jag befinner mig redan på plats i högskolans bibliotek för att påbörja dagens studier. Idag har vi räkneövning på eftermiddagen, så jag är här för att hinna med lite extra nu på förmiddagen. Jag ska ta och repetera lite och gå igenom lite saker ifrån föreläsningarna för att friska upp minnet. Alltid bra att repetera det som man redan har gjort, speciellt eftersom detta är ett ganska svårt, men intressant, ämne. Vi har inte tentan förrän 4 maj, men det är lika bra att börja köra nu så slipper man ha så mycket sista veckan.
Idag tror jag faktiskt att jag kommer vila ifrån träningen, ska ta mig ut på en längre promenad med vikter bara. Kroppen måste få vila lite ibland. I morgon dock tänkte jag ta en långpromenad eller gym innan skolan, då vi börjar 13:15 med föreläsningen.
Nä, nu ska jag återgå till pluggandet. S har kommit hit och gjort mig sällskap så det blir lite roligare i alla fall :) Pusshej! /K.

work out

Dagens träning:

Crosstrainer, 10 min, ~2,4km
Mage, 15 x 3
Sida, 15 x 3
Step-up på bänk, 5kg, 15 x 3
Nigning, 5kg, 15 x 3
Triceps, hantel 5kg, 15 x 3
Biceps, viktstång ~5kg, 15 x 3

Stretching


inspo

Penning- och finanspolitik i den öppna ekonomin!

Tjabba!
Har nu suttit i skolan sedan 09:00 imorse och pluggat! Idag har faktiskt koncentrationen varit på min sida och jag känner att jag har fått mycket gjort. Bland annat har jag skrivit klart alla begreppsförklaringar, så ska skriva ut det när jag kommer hem. Har även läst kapitel 16 som vi egentligen har tills på torsdag och strukit över i häftet. Wiiihoooo! Nu är jag faktiskt riktigt taggad på att dra hem och peta i mig något lätt för att sedan dra till gymmet! Springa ur kroppen lite och sedan pumpa lite armar och bål.
Ikväll ska vi antagligen kolla på hockeyn också, bara hoppas att Brynäs tar hem guldet nu!! Puss :) /K.
Dagens!

Tisdag 17 april 2012

God morgon mina fina!
Dagen till ära, ska jag återigen gå till skolan. Denna gång för självstudier, då vi är föreläsningsfria idag. Började skriva förklaringar till några berepp som vi ska kunna, och har kommit typ halvvägs! Ska fortsätta och jobba med dem på förmiddagen idag och sedan läsa kapitel 16 på eftermiddagen.
Träningen väntar på mig när jag kommer hem från skolan idag, ska bara hem och peta i mig något lätt mellanmål och sedan dra till gymmet! Hittade massvis med inspo igår och är taggad som få nu! Måste bara börja lägga upp ett träningsschema med olika övningar, så jag inte ser ut som världens idiot när jag går in dit.
Anywho, nu ska jag börja göra klart allting här. Hoppas att jag får med mig allt till skolan, är ganska mycket jag ska ha med idag, haha. Puss på er! /K.
bild efter springtur tidigare i år.

work out

Dagens träning:
Crosstrainer, 10 min
Löpband, 2 km

Mage, 10 x 3
Rygg, 10 x 3
Sida, 12 x 3

Step-up på bänk, 5kg, 12 x 3 (varje ben)
Nigning, 5kg, 12 x 3

Triceps, 5kg, 15 x 3

Benlyft, 15 x 3
Benlyft, med korsade ben, 15 x 3

stretching


Nu är det äntligen på gång igen. Jag har mer insperation än någonsin. Både tack vare Damgalan(tagga och deffa till Herrmiddagen HT2012) samt en träningsblogg jag följer. Alla kommentarer jag har fått har också gett mig en knuff och jag nu efter ca en veckas vilan fått igång hjärnan på rätt inställning. Ska försöka få tidig kväll så jag orkar upp på eventuell morgonträning i morgon! Hoppas att ni motiveras lite grann och i alla fall är ute och går en promenad om dagarna. Det ger sådan otrolig energi om ni har gjort som jag, suttit inne bakom skolans kvävande väggar hela dagen. Ut och rör på er, det gör att ni mår bättre och orkar mer! Puss! /K.

Somebody that i used to know

Hallå!
Har nyss smällt i mig massa pannkakor, så nu är jag riktigt mätt! Har glömt hur gott det är, var verkligen superlängesen jag åt det sist!
Jag hann läsa det jag skulle idag i skolan. Typ. Har två sidor kvar, men de tänkte jag faktiskt läsa nu medan maten smälter i magen. Hade tänkt träna nu, men jag drar i väg till 18 så maten hinner sjunka undan lite. Ypperligt tillfälle att läsa det sista :)

Måndag 16 april 2012

God morgon!
Jag spenderade eftermiddagen och kvällen hemma hos söt igår, därför kunde jag inte lägga upp bilderna. Ska försöka ta tag i det så snart som möjligt.
Idag bjuds det på föreläsning, sen ska vi sitta kvar i skolan för att plugga lite. Idag har jag även haft planer på att ta tag i träningen på allvar igen. Jag har haft två veckor uppehåll typ, så det känns skönt att komma igång igen!
Var i väg och solade med S igår, det var superskönt! Kanske ska ta och sola några gånger nu så man får en försommarbränna. Jag vill inte kunna blända andra människor när det är shortsväder heller ;)
Nä, nu ska jag ta och äta frukost! Pusshej! /K.

Söndag 15 april 2012

God morgon!
Igår var det inte en sån bra dag. Låg hemma i sängen i princip hela dagen. Orkade i alla fall i slutet av dagen ta mig till Isak's för en pizza med M och Y. Trevligt!
Fredagen, Damgalan, var hur rolig som helst! Jag säger bara WOW! Vi tjejer har någonting att leva upp till när vi ska ta och fixa Herrmiddagen! Men jag tror att det kommer bli bra ändå :)
Idag ska jag väl inte göra så mycket, ska hinna till Willys och småhandla lite. Fick ett tips av J att de hade kycklingköttbullar för 8kr(!), ett paket på 300g! Riktigt kap för mig, halvveg som jag är!
Sen ska jag ta och plugga lite för att få det gjort. Känns skönt att kunna sätta sig och plugga på en söndag faktiskt. Kanske ska fixa med lite annat administrativt också :)
Aja, nu ska jag sätta lite fart, ska ner och sola med S om ett tag och sedan gå och handla! Ha de bra, bilder på hela min outfit från i fredags kommer förmodligen ikväll :) Puss! /K.

Lördag 14 april 2012

Återkommer igen i morgon när jag har mer kraft och lust!

Baby doll, you need some rock and roll!

Hello darlings! Nu är jag redo för den fantastiska Damgalan 2012 som grabbarna står för. Hoppas att det blir ett riktigt bra ös ikväll. Killarna har nog gjort ett fantastiskt jobb, de har i alla fall lockat oss tjejer riktigt ordentligt! Ska även bli skönt att få stå på "rätt" sida om baren ikväll också. Har bara jobbat de senaste gångerna typ. Men jag tycker att det är lika roligt bakom baren som framför baren.
Jag märkte att min kamera inte ville som jag ville och att jag fortfarande hade bilder på den, så det blir nog inga kort från kvällen. I så fall blir det mobilbilder, och som de flesta kanske vet äger jag ingen iPhone, så det kommer inte bli superbra kvalité!
Jag har i alla fall hunnit tagit lite kort på min facelook for today, men fler och bättre bilder kommer nog i morgon på det, har fotat lite med systemisen.
Hoppas att ni får en trevlig kväll, vad ni än har för planer! :) PUSS! ♥ /K.

Fredag 13 april 2012

God morgon!
Sitter just nu och tar det lugnt, fick lite väl mycket tid över idag - men jag passar på att njuta och ta det lugnt då. Idag var det ju tänkt att jag skulle gått upp tidigt för att gå ut på morgonpromenad, men så blev det icke. Hann aldrig göra matlåda igår, så det fick jag göra idag. Då blev det ingen tid över till promenad. Och sen känner jag hur tröttheten har kommit ikapp mig nu. Men det får bli en liten blund innan jag ska iväg på äventyr idag!
Först och främst kommer det blir en sväng till skolan, har föreläsning mellan 9 och 12, sen ska vi plugga lite efter lunchen. Funderar på om jag skulle sätta fart som tusan och göra mycket idag. Eller, försöka i alla fall. Boken har en tendens till att bli så himla tråkig!
Beställde även hem ett par skor igår! Hihi, längtar tills de kommer! Hoppas bara att de sitter bra, då det fanns lite olika recensioner på sidan. Fint dä serru!
Annars så ska jag försöka uppdatera er med en klädbild och en facelook innan jag drar iväg ikväll, ska försöka göra mig klar så fort som möjligt så jag kommer iväg till förfesten så fort som möjligt! Åååååh, längtar till ikväll! Jag kanske tar med mig kameran, så får vi se om det blir några bilder. Men take care people! Puss! /K.

work out

Dagens träning:
powerwalk, 40 min
spring i trapp, 10 vändor

Torsdag 12 april 2012

Hello kära läsare!
Idag var det faktiskt inte så jobbigt att komma upp som jag trodde att det skulle bli. Jag tog lite sovmorgon och sov till 07:20 och sen drog jag till skolan med ett leende på läpparna. Solen sken och jag hade bra musik i öronen på vägen dit - awesomeness. Föreläsningen gick relativt snabbt tyckte jag, då det var ett rejält tempo. Mycket som skulle hinnas med.
Jag kom sedan hem och skulle sova en timme eller så, tänkte jag. Slutade med att jag bara låg och blundade på sängen i typ 20min, sen gick jag upp. Så nu har jag ätit och ska strax planera lite inför kvällen i morgon samt eventuellt plugga lite. Har även möte i eftermiddag vid 16:15 och sen ska jag hem och laga middag för att sedan dra på kör. Får se om jag kanske dyker in till A efter kören på en kopp té :)
Ha de bra! /K.

Onsdag 11 april 2012

God eftermiddag!
Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan och pluggat mestadels. Eller, pluggat och pluggat.. Läst i literaturen. Det går så himla seeegt! Men det är väl bara att kämpa på egentligen. Hann även ner på stan för att handla lite samt införskaffa en ny festväska. Blev dock inte en sån modell som jag egentligen hade velat haft, men den duger! Baah, önskar att min andra kunde komma fram nu. Jag orkar inte leka kurragömma längre! Förstår inte hur den har kunnat försvinna. Anywho, ikväll ska jag jobba på Nya Vall, så snart ska jag ta och göra lite middag för att sedan ta mig dit innan arbetspasset börjar. Får se hur pigg man är på föreläsningen i morgon då! Börjar nämligen 09:15, men det är väl bara att kämpa sig upp! Nä, nu ska jag fixa lite innan middag. Pusshej! /K.

Tisdag 10 april 2012

God morgon!
Idag vet jag inte hur dagen kommer att vara. Har föreläsning på förmiddagen och sedan räkneövning på eftermiddagen. Känns som om jag har en hel del att göra. Måste ta tag i läsningen också. Blä.
Men vi har i alla fall utskottsmöte idag, roligt! Alltid roligt att delta aktivt! Antar att det är prat om Club Nv som är i morgon, men sen också lite saker som kommer längre fram.
Ska hinna med gymmet idag också. Måste börja jobba på kroppen nu. Blir inge bra om man ska hålla på att vara lat! Ändring ändrig!
Ska äta klart min frukost nu så jag kan dra till skolan innan föreläsningen och förhoppningsvis läsa lite i boken. Pusshej! /K.

The hardest part of this is leaving you

Har lyssnat på massa gamla godingar nu på kvällen. Lyssnat och kommit ihåg alla minnen som har ramlat tillbaka. Åh, vad jag saknar de gamla goda tiderna!
Jag skulle beställa ett par skor också. Gick inte. Fick inget kvitto, men pengar drogs från kontot. Fuck. De på kundtjänsten sa att pengarna bara var reserverade. Så ska försöka beställa nytt par när reservationstiden är ute, för att försäkra mig om att pengarna inte har dragits. Crap. Jag som hade hoppats på att få skorna innan fredag. Äh, får nu nöja mig med mina svarta pumps.
Aja, nu ska jag fortsätta att nostalgi-lyssna lite och sedan sova. Godnatter! /K.

Måndag 9 april 2012

God eftermiddag!
Jag är nu på plats i Gävle igen. Skönt tycker jag. Jag har hunnit packa upp, lagat lunch, chillat och plockat på rummet. Hann även leta efter min klänning och min lilla festväska. Hittade bara klänningen. Väskan är spårlöst borta. Den har varit det sen nyår. Men jag vet att jag fick med mig väskan hem på kvällen. Och den följde med mig från Avesta till Gävle igen. Dock är den som bortblåst just nu. Blä. Ny utgift. Usch. Funderar på om jag ska vara busig och ge mig själv en påskpresent. Hihi, kanske det!
Ikväll ska jag kolla på en lägenhet. Hoppas att den är fin.
I morgon är det föreläsning igen - bläää. Måste läsa lite i boken ikväll. Ska nog förbereda lite ikväll så att allt är klart tills i morgon.
Nu har jag slut på ord och fantasi. Vad mer kan ni tänkas veta? Jag har då inget roligt att berätta. Hejdå! /K.

Söndag 8 april 2012

Hello darlings! Nu ska jag så gott som vara tillbaka i bloggvärlden igen. Är fortfarande hemma i Avesta, men sitter just nu och lånar mammas nätverk, hihi. Åker tillbaka till Geflet i morgon under lunch ungefär, beror på när jag och J bestämmer oss för att åka.
Annars så har jag haft en helt okej helg, mindre godis än tidigare år dock. Men helt okej för min del!
Idag har jag varit på besök hos mommo och moffa, har ätit god mat, gott fika och pratat om allt och ingenting! Jag älskar verkligen att komma hem till dem och bara sitta och fika. Puss på er ♥
Nu sitter jag som sagt hemma hos mamma, har nyss deklarerat. Hoppas att allting har gått rätt till och att jag får tillbaka pengarna så fort som möjligt! Hihi, ska bli skönt att få lite mer cash sådär ;) Har ju även kirrat jobb på macken till i sommar också, så det är skönt!
Men nu ska jag vara lite social igen, :) Hörs i morgon! Puss /K.
Lollo ♥

what the..?

Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker... Jag är mycket väl medveten om att alla är olika, men varför inte prata med personen i fråga och säga sanningen? Nu börjar jag bli riktigt arg...

Fredag 6 april 2012

Hello! Sitter och skriver från pappas stationära dator.. Nu förstår jag att jag gjorde ett vettigt val när jag bytte windows mot mac - hur kunde jag överleva med detta innan? Haha, anywho - igår var jag förbi Källarn och sa hej till lite folk, bland annat min gamla sångpedagog! Superroligt att träffa alla igen, och jag saknar verkligen förra året när jag visste att jag kunde gå dit och utvecklas! Jag måste skärpa mig med sången. Vill verkligen kunna slå på stort någon gång... Men hur får man mod att göra något som är ens värsta fiende? (Jag har extrem scenskräck! Fast inte när jag sjunger i kör, bara när jag måste sjunga solo)
Jag var även hem till min syster igår och myste lite! Supertrevligt! Hon har ju fixat superfint på sitt rum också, blir så avundsjuk. Jag vill också kunna fixa och dona sådär. Längtar tills jag får ett alldeles eget ställe i Gävle. Ingen som kan donera en lägenhet eller typ 1 miljon kronor så jag kan köpa mig en lägenhet? Haha!
Idag vet jag faktiskt inte alls vad som kommer hända. Har inga större planer på någonting i alla fall. Jag kanske tar mig tid och kollar i genom vad jag har för "flytta hemifrån"-saker, så jag kan skriva mig en önskelista. Fyller ju snart år! Hihi :) Nä, men vi får väl se hur allting artar sig. Jag har dock oerhört tråkigt nu, men jag hoppas att jag hittar någonting att göra i alla fall :) Kanske uppdaterar lite senare också! Puss! /K.

Träning

Gårdagens träning:
Löpning 3km

Dagens träning:
Löpning 3 km

Torsdag 5 april 2012

God morgon!
Klockan har precis slagt tio och jag har redan hunnit till gymmet och efter det ätit frukost! Det var verkligen superskönt att springa nu på morgonen. Tänkte att jag skulle gått på en powerwalk, men mina utepromenadskor är nerpackade och ska med till avesta. Ska bli skönt att få komma hem ett tag faktiskt. Ska dock ha med mig lite saker och pyssla med, men det är alltid skönt att få byta miljö ibland.
Igår fick jag en förfrågan av en nära vän om jag kunde komma till sthlm för att ställa upp som modell för hennes sminkportfolio. Jag hade verkligen velat åka dit, men det blev så kort om tid och alla mina planer blev kaos! Hade varit superkul, men då hade jag fått åka till sthlm i går klocka 21 för att sedan vara i studion kl. 08 dagen därpå. Baah, grämer mig lite över att jag inte åkte, men tror att det blev bäst att jag var hemma.
Nä, nu ska jag i alla fall sätta lite fart här så jag får allting gjort innan jag åker. Lika bra! Puss och kram :) /K.

träning 3/4-2012

Löpning,  3,5km
Mage, 15 x 4
Rygg, 15 x 3
Step up, hantlar 5kg, 15 x 3
Nigning, hantlar 5kg, 15 x 3
Triceps, 5kg, 15 x 3
Benlyft, 15 x 2
Insida lår, benlyft, 15 x 2

Onsdag 4 april 2012

Hello!
Idag har det inte hänt så mycket. Var i skolan på föreläsning på förmiddagen, satt sedan kvar efteråt och läste lite i litteraturen. Kul? Nä. Kom hem och sov i typ 1 1/2 h ^^. Sooo awesome. Har även äntligen lyckats få i mig middag, min sambo har massa kompisar på besök så det var lite trångt i köket. Haha, men det gick bra!
Just nu har jag väl typ packat klart inför hemresan i morgon, ska bara plocka ner datorn samt skolböckerna, men det tar jag i morgon på förmiddagen. Planerar att åka med ett tåg som går 12:28, men vi får se hur det blir!
Har supertråkigt just nu. Är typ  en timme kvar innan jag ska dra till kören. Bu. Orkar inte. Funderar seriöst på att strunta i det, gå och träna och sedan kolla om det går ett tåg hem. Men jag vet att jag måste typ vara med på repet idag, då det är viktigt inför konserten vi ska ha sen. Men men, ibland är det bara att gilla läget!
Äh, nu ska jag väl göra något annat. Om jag kommer på något.
Vet dock inte hur det kommer bli med bloggandet nu när jag åker hem, får se hur det blir! Pusshej! /K.

Träning

Dagens träning:
Löpning 3,5 km
Mage 15 x 3
Sida 12 x 3
Rygg 10 x 3
Step up, +5kg hantar, 12 x 2
Nigning, +5kg hantar, 15 x 2
Triceps, 15kg, 15 x 4
Bröst, 6kg hantar, 15 x 2
Biceps, 6kg hantar, 15 x 2

Måndag 2 april 2012

Hello! Nu har jag äntligen lite tid över.
Har haft första föreläsningen i nya kursen idag, Makroekonomi. Trots att jag inte är så superintresserad av politik och dylikt, tror jag att detta kan bli en intressant kurs.
Satt kvar i skolan en stund efter föreläsningen och läste lite i boken, samt pratade med N om kursen Marknadsföring 1. GODKÄND! Äntligen.
Nu när jag kom hem var det full rulle med att pyssla i badrummet som förhoppningsvis blir klart inom en snar framtid! Kommer nog in en matta i badrummet snart, och då kan hyresvärden börja pyssla på ordentligt. Ska bli så skönt när allting är klart! Tog mig i alla fall lite mellis nu innan Civilekonomernas föreläsning, fick bli en mumsig sallad. Riktigt gott var det!
Grönsallad, paprika, tomat, gurka, majs, rödlök, bönor, fetaost, soltorkade tomater toppat med olja, balsamvinäger och salt.

Tog även kort på gårdagens middag, även det blev riktigt gott!
Pasta, lax med fetaost, hari coverte, salladsmix och kvarg med dill.

För ovanlighetens skull blev det mycket bilder just nu, men det var för att jag för en gångs skull orkade tömma systemkameran på kort! Ska ha med mig den till föreläsningen sen och se om jag får nå bra bilder. Hoppas kan man ju alltid göra!
Efter föreläsningen ska jag ta mig mot gymmet, ska ta mig an veckans träning ganska hårt. Åker hem på torsdag så jag tänkte försöka träna minst mån-ons samt torsdag förmiddag denna vecka. Måste ju hålla i tyglarna lite nu :) Har i alla fall lyckats vara utan godis i en vecka! Nu är jag på gång! Men om A kan klara det, så kan jag!
Nu ska jag förbereda lite innan jag måste dra :) Pusshej! /K.

snart tillbaka!

Hej mina fina! Har haft lite att göra, därav ingen större uppdatering över helgen.
Kommer uppdatera er om vad som har hänt ikväll när jag är hemma från Civilekonomernas föreläsning på NV. Puss! /K.

RSS 2.0