Måndagsbarn

Jag har hunnit med allt jag ska såhär långt, vilket fart jag har!
Jag lagade jättegod korvstroganoff idag, överträffar mig själv ibland :)
Nu ska jag ta och städa lite medan maten sjunker i magen, tvätten snurrar
och musiken dunkar. Vid sju tänkte jag dra bort till WorkoutCenter för att
köpa ett gymkort och ta en provspring på löpbanden.
Jag har även hunnit med att budgetera lite vilket känns skönt. Nu gäller
det bara att hålla det här! Men jag tänkte minska lite på matportionerna
och då behövs inte så jättemycket hela tiden. Men jag tror inte att det ska
vara så svårt. Om jag håller budgeten så går jag mycket plus varje månad,
så det ska nog funka :D Aja, nu ska jag ta en vals med dammsugaren och
börja plocka fint på rummet. Ha en trevlig kväll på er! :) /K.

Måndag 27 februari 2012

Hallå där bakom rutan!
Känns riktigt bra nu när jag kollar in statistiken, ser bara bättre och bättre ut faktiskt :)
Idag har jag varit i skolan på föreläsning 09:15-12:00, sen har jag suttit och pluggar på tentan. Har faktiskt lyckat skriva så jag bara har en uppgift kvar att skriva om! Tror att jag ska spara den till senare faktiskt och vara chilla lite nu. Idag har jag annars planerat in en hel massa saker att göra, bland annat att köpa gymkort! Nu ska jag komma igång med träning igen, känns skönt! Ska försöka gå ut och gå promenader innan föreläsningarna också, känns uppiggande nu när det börjar bli vår! Dock var det lite kallare ute imorse, men det blir i alla fall bara varmare och varmare om dagarna!

Just nu känner jag att livet är på topp. Det går bra att plugga, jag hinner umgås med vänner och jag mår bra ur hälsoperspektiv. Har lyckats gå ner -2kg på att bara minska portioner och kanske äta lite mer hälsosamt. Känns extra skönt att komma igång med träningen då! Ska nog ta hem mammas vikter så jag kan spänna fast dem på benen när jag går så jag får lite extra motstånd. Livet är på topp nu!
Puss! /K.

Söndag 26 februari 2012

God solig vårdag!
Imorse vaknade jag av att solen lyste i mitt ansikte genom persiennen. Supermysigt! Nu känns det verkligen att våren är på väg :) Jag vaknade dock lite senare än planerat, men det kändes som om jag behövde sova ut lite. Ibland måste man sätta sitt eget välmående före måsten. Detta var ett sånt tillfälle. Dock var planerna bara att gå upp lite tidigare, slänga i en maskin tvätt och gå och lägga sig igen - men det var tillräckligt jobbigt. Ska nog stanna uppe lite sent ikväll och tvätta då. Någon maskin kan jag nog hinna med i alla fall.
Igår var jag ju hos S på myskväll med melodifestivalen. Hon bor superfint och jag är jätteavundsjuk. Fy för dig! Jag stannade kvar ganska länge i alla fall, så det blev en snabb promenad hem i mörkret sen.
Just nu sitter jag och skriver lite på hemtentan på Coffeelounge. Solen värmer halva mig och det börjar nu komma lite folk. Jag var ju helt själv här när jag kom hit först, men nu har det börjat komma fler och fler.
Jag har kommit en bit på tentan, men känner att jag nästan måste lägga på ett kol. Dock är det svåra att leta på allt i boken och referera, men det kommer nog gå bra. Det finns också mycket störningsmoment som omringar mig från alla håll, men får jag sitta ner och skriva så kommer det nog gå bra. Det brukar fungera bättre när jag stänger in mig i min värld med musiken så jag får fokusera ordentligt.
Men nu måste jag fokusera lite mer på tentan, nu har jag spillt alldeles för mycket tid att skriva inlägget! Haha, puss på er i vårsolen :) /K.

lördagskvällen

Hallå :)
Jag har nu varit hemma en stund efter att ha varit på stan med J och pluggat på Pazzo. Har suttit och skrivit på hemtentan ett tag men det känns verkligen inte som om jag kommer framåt. Ska skriva lite mer nu innan jag drar till S för lite melodifestivalenmys. Känns skönt att ha något att göra på kvällarna så jag kan ägna dagarna åt plugg.
Imorgon är min tanke att gå upp och slänga i en maskin tvätt vid sju så jag hinner tvätta på förmiddagen så jag kan sitta på stan hela eftermiddagen och plugga. Hoppas på att F hör av sig och vill umågs lite. Känns som om det är på tiden snart?! ;) Haha, men men anywho - nu ska jag försöka skriva lite mer innan jag drar till S :) Ha en riktigt trevlig kväll! Puss /K.
muuuuums ♥

Lördag 25 februari 2012

God dag :)
Idag tog jag en rejäl sovmorgon, kände att jag behövde det faktiskt! Sköönt :) Nu ska jag fixa klart håret, dra på mig brillsen och sedan dra ner på stan för att fika och plugga med J. Hur awesome som helst! Vad gör ni denna våriga lördag? :)
/K.

Marknadsföring

... är något som är otroligt jobbigt ibland. Det är det jag håller på och skriver om just nu och jag är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär trött huvudet just nu. Allting blir bara ett stort blurr i verkligheten. Längtar hem till sängen. Tills ikväll när jag ska tjocka mig med chips, nötter och cola. Muuuuuuums.
Jag har i alla fall lyckats få ihop en sida på tentan nu. Tog bara ca 2h...

Fredag 24 februari 2012

Hallå! Ursäkta för den dåliga uppdateringen under veckan. Men det är ju som sagt tentavecka och då blir det verkligen inte så mycket tid över för annat.
Igår ville jag släppa plugget för ett tag i alla fall och jag och L gick på hockey. Brynäs mötte HV71 hemma och Högskolan i Gävle bjöd på entrén, så då kändes det värt att gå :) Det var riktigt skog faktiskt och det var längesen jag gick på hockey. Mysigt :)
Idag har det varit tentadagen - dum dum duuuuaaam! Jag tror att mikroekonomin gick hyfsad i alla fall. Klarade jag första delen av tentan så blir jag nog godkänd - hoppas hoppas hoppas!
Jag har suttit mig i skolan igen efter en matpaus hemma, för att skriva hemtentan i marknadsföring. Har just kollat igenom den och jag tror de skämtar?! Hur är det möjligt att de kan göra en omtentamen svårare än huvudtentamen?! Det är ju ett skämt! Blööh, var glada över att inte vara mig just nu. Det blir ju inte bättre av att mitt huvud är helt mosigt efter dessa dagar när jag har pluggat mikro med S, J, J, O och G. BLÄÄÄÄ! Jag vill typ hem och sova nu.. Men jag hoppas att jag kan skriva lite produktivt nu på eftermiddagen så jag kan tjocka mig med chips och dricka till disneyfilmer ikväll! För det ska jag banne mig unna mig själv!
Men nu måste jag väl börja skriva igen. Har bara till 17:00 på mig, då biblioteket stänger. Ha det bra, så hörs vi :) /K.
Trött, tröttare, tröttast!

Onsdag 22 februari 2012

God kväll! Idag har jag varit en mycket upptagen kvinna. Jag har suttit och verkligen tentapluggat idag. Känns skönt, för någonting måste ju ha fastnat i alla fall! Ska öva på lite uppgifter nu när jag är hemma också, men det blir inte så intensivt då jag känner att huvudet inte riktigt är med. Har trots allt suttit i skolan mellan 08:00 och 18:30 idag! Känner mig oerhört duktig :) Samma visa imorgon, fast då ska jag gå på hockey på kvällen med L :) Kan vara skönt att få en liten paus ifrån allt och bara göra något roligt dagen innan tentan.
Har nyss haft ett mycket trevligt och upplyftande samtal med en vän. Känns bra att kunna "klicka" med någon så fort utan att ha varit vänner speciellt länge. Nu ska jag dock återgå till mikroekonomin och läsa lite granna :) Hoppas att ni får en trevlig kväll! :) /K.

Tisdag 21 februari 2012

Hej.
Idag har jag pluggat, haft föreläsning, pluggat, varit på möte, lagat middag + matlåda och nu sitter jag här.
Idag är en sån där dag då jag ångrar att jag klev upp ur sängen. Blöööh på allt säger jag.
Jag är fortfarande förkyld också, vilket inte gör saken bättre. Dock har jag blivit lite bättre, då skiten har satt sig i halsen i stället för så mycket i näsan.
Nu ska jag börja plugga. Igen. Jag ska sitta till i alla fall 22:00, sen ska jag sova. Har redan tvättat bort sminket, så jag tänker inte röra mig utanför lägenheten alls något mer. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig nu, men har man tenta så har man. Usch. Good night. /K.

Chasing cars,

Förkyld som ett as. Orkar inte längre. Jag var ju frisk i typ 3(!) dagar, för att sedan bli sjuk igen? Nej, detta tolererar jag icke! INTE OKEJ! /K.

Från att känna mig såhär:
Till det här:


Måndag 20 februari 2012

God dag!
Idag är jag förkyld. Näsan rinner och ögonen är blanka. Hatar när det är såhär. Speciellt under tentavecka...
Men inte ska vi gråta inte, bara att kämpa på!
Jag sitter just nu i biblioteket i skolan för att plugga micro. Jag pluggar med solen i ögonen. Skönt att den är framme, mindre skönt att den stör.
Puss och kram! /K.

Söndag 19 februari 2012

God kväll! Idag har söndagsångesten varit större än någonsin. Men det löser sig väl. Det är nu fyra dagar kvar till tentan och jag börjar bli nervös. Ska även sitta och skriva marknadsföringstenta i helgen också. Blä.
Dagen har inte erbjudit så mycket. Jag har mest legat i sängen med P och slappat lite bara. Känns skönt att kunna ha en totaldag i sängen och inte göra någonting. Då trivs jag som bäst.
Jag har lyckats dragit på mig en förkyldning - igen. Jag blir så trött på att vara småhänging hela tiden! Kan ju inte göra någonting alls utan att bli dålig. Blä.
Igår var jag i alla fall på födelsedagsfest hos Sultanen av Söder, som M säger. Lite alkoholförtäring med trevliga människor var riktigt roligt! Ångrar inte att jag gick dit, för jag tvekade faktiskt i början. Men är glad över att jag gick tillslut. :)
Nej, nu ska jag förbereda mig för sängen. Behöver mycket sömn, vatten och vitaminer för att bli frisk så snart som möjligt! Hoppas att er helg har bjudit på mycket roligt :) Puss! /K.

Lördag 18 februari 2012

God eftermiddag :)
Jag har tyvärr inte hunnit med att uppdatera så mycket, har varit helt slut i huvudet.
Men i torsdags åkte jag till P efter kören för att sova över där. Myyyyyyysigt! Drog sedan till skolan på fredagen vid 11 för att plugga lite med S. J och G kom också, men de pluggade inte så himla mycket. Drog sedan ner på stan en sväng för att köpa överstrykningspennor. Efter det drog jag hem och käkade för att sedan dra hem till S och plugga med henne och J. Jag och J drog sedan hem till henne för att chilla lite och sen drog vi till Churchstreet Saloon och åt mat med massa nya ettor. Supertrevligt! Och det var verkligen supergod mat där också :) Gick hem till J efter det för att chilla ett tag, men vi var helt döda båda två!
Idag har jag varit på Erikshjälpen med J och shoppat lite. Sen träffade jag S för lite plugg på stadsbiblioteket. Jag mötte sedan upp A, J och S på CoffeeLounge och här sitter jag nu! Blir nog kvar ett tag till för att skriva lite på micron. Känns som om jag måste få klart detta så jag bara kan börja plugga på det! Tentan är ju nu på fredag! Hoppas bara att det går vägen :)
Men nu ska jag fortsätta plugga lite. Take care! /K.

Torsdag 16 februari 2012

God eftermiddag damer och herrar! Hoppas att ni har haft en bra dag såhär långt :)
Min dag har varit ganska tråkig. Hann bara sova 3,5h i natt innan det var dags att dra till skolan och plugga innan föreläsningen. Kom hem vid 3 i natt ifrån Nya Vall. Men kul var det! :) Och min dag har då varit väldigt seg på grund av den lilla sömnen. Men jag ska försöka hålla ut till ikväll när jag ska gå och sova. Lika bra, annars känns det som om min chans att somna ikväll kommer vara liten. Men men, det får vara så ibland :) Imorgon ska vi i alla fall sitta och plugga stenhårt hela dagen känns det som. Känns i och för sig skönt att bara kunna kötta på med pluggandet. Funderar på om jag skulle ta och räkna lite på ekostyrningen nu så jag kan sitta med micron hela dagen imorgon. Får bli ekostyrning på lördag och söndag också, samt lite micro där emellan.
Hoppas dock på att jag blir bortbjuden på middag imorgon kväll, men vi får se. Kanske invarderar ikväll i stället. Har inte bestämt mig än :3  Busigt!
Nej, nu ska jag ta mig i kragen och börja arbeta! Pusshej (: /K.

Club NV

Redo för att dra till NV för att jobba! Dags att vänta ut tiden (:
(Obs! Ove tillkommer!)

We made it all this way

Det första jag såg idag när jag klev in i mitt rum var de fina tulpanerna jag fick av mamma igår. Jag insåg först då hur glad jag blev över att få blommor. På något sätt känns det ändå som klyscha att få blommor, men jag känner mig helt plötslig lite gladare.
Fick ett annat fint litet besked idag också. Fick även dåliga nyheter, men jag får ta de som det kommer. Det är bara att hantera dem. Men jag sken upp lite inombords när jag fick höra de bra nyheterna. Jag känner att jag ändå mår bra och har fantastiska människor omkring mig, även fast det är tungt ibland. Men det är bara att bita i äpplet och gå vidare. Jag tar dagen som den kommer nu. Jag orkar inte slösa energi på sånt som genererar i dålig utstrålning. Allra helst skulle jag bara vilja ta en dag och ligga kvar i sängen med sällskap. Mysigt! Men jag kan inte alltid få som jag vill. Jag kan ju hoppas att det blåser åt rätt håll i alla fall!
Jag ska väl i alla fall snart ta och äta någonting. Sen blir det lite plugg innan jag drar iväg till Nya Vall vid 18:40. Dessutom ska jag få dra på mig oven idag - awesome! Älskar min ove :) /K.

Onsdag 15 februari 2012

God dag!
Jag hade en jättetrevligt kväll igår, supermysigt! Vi gick först och såg filmen En dag i Phuket(superrolig och en sevärd film!) och gick sedan hem till J för att äta pizza och mysa lite. Jag tror inte att jag hade kunnat spenderat dagen och kvällen bättre :)
Idag har jag endast varit på övningstillfälle, är där just nu. Sitter och uppdaterar i en paus. Jag, J och S ska stanna kvar efter skolan och plugga lite på micron för att försöka förstå något i alla fall.
Ikväll blir det Club NV, som jag har längtat! Ska stå på fel sida av baren ikväll, men det gör inte mig något. :) Jag har ändå superroligt när jag är där och att bara vara runt människor som gör en glad räcker!
Jag kanske hinner uppdatera lite innan jag drar dit, men vi får se. Ha de! Puss /K.
Kör på skjorta och cardigan idag, samt ett par blå jeans :)


Fick ju blommor igår btw! Min mamma är underbar! ♥

Tisdag 14 februari 2012

God dag alla fina!
Idag har jag varit på skolan och pluggat samt haft föreläsning.
Sitter just nu och väntar på ett blombud - spännande! :) Har aldrig fått blommor tidigare via bud :)
Kvällen kommer att spenderas med fina flickor - det blir bio och tvårätters! :) Känns som om jag kommer ha en bra alla hjärtans dag i alla fall :) Vad ska ni hitta på för roligt idag? :)
facelook inför kvällen med brudarna!

You raise me up,

Låten You raise me up ekar ur min dator och jag blir alldeles varm inombords. Denna låt har jag många minnen med och den påminner mig alltid om Carina. Jag saknar henne. Hon är verkligen guld värd och förstod alltid när något var fel.
Jag har slagit på listan Absolute Love Songs på spotify, endast för att göra mig själv ännu lite mer deppig inför alla hjärtans dag imorgon. Jag tycker att det skulle var mysigt att inte vara ensam imorgon, men det kanske är något som är ett faktum. Jag har i alla fall blivit medbjuden på bio och sedan två-rätters middag hemma hos J med några tjejer. Mysigt! Hoppas att vi får en riktigt rolig kväll tillsammans :)
tänkte bara skriva av mig lite, you know. Laaaaaaaaaater!

shine a light,

Det är nu jag mår som allra bäst; levande ljus, grönt té, naturgodis och skolböcker.

We found love

Dagen har varit väldigt långsam hittills.. Eller så är det bara för att jag har gjort tråkiga aktiviteter.
Mötet var i alla fall bra, dock var vi väldigt få som kom. Men jag tror att det kan bli ett bra år ändå. Har redan nästa möte nästa måndag, då med Sexmästeriet. Hoppas att det blir mycket roligt där också :)
Jag har hunnit med att plocka i ordning, ätit och lagat matlåda till imorgon i alla fall.
Nu tänkte jag sätta mig och småplugga lite. Ska börja läsa lite ekostyr nu så jag kan fokusera på micron till 100% imorgon! Hoppas att ni har haft en bra dag :) Puss! /K.

Måndag 13 februari 2012

God morgon!
Jag antar att ni fortfarande ligger och sover i era varma sängar; mysigt! Det gör dock inte jag. Jag sitter redan i skolan för att börja plugga. Blir en heldag idag. Börjar med självstudier fram till föreläsningen 10:15, sen är det självstudier efter lunch också. Dessutom är det marknadsföringsutskottsmöte för Gavlecon, som jag hade tänkt gå på :) Vi får se om det hinns med eller inte. Tänkte ju även att jag skulle hinna med att gå en promenad idag, men vi får se om tiden räcker till. Nej - dags att plugga! Hoppas att ni får en underbar dag :) Pusshej! /K.
Dagens facelook. Har dessutom hunnit färgat håret under helgen! :)

Back in Gefle!

Hallå alla kära :)
Jag har nu varit hemma i Gävle i ca fem timmar och har redan hunnit med att göra massor! När jag kom hem så åt jag mat och drog sedan ner till Pazzo till A, J och S. Mysigt! Sen hängde jag med A en sväng till affären och sedan hamnade jag framför datorn. Har hunnit äta lite kvällsis och sedan packat upp allt ifrån helgen.

I helgen har jag hunnit varit på dansföreställning, myst med systra min, dömt basket, myst med mor min och varit på 19års kalas! Jag har för första gången fått stå som 1e domare på ett protokoll - wiiihooo!
Det var skönt att få komma hem en sväng nu - att bara få vara. Jag har saknat det. Jag kan inte slappna av på samma sätt i Gävle, som jag kan göra i Avesta. Men det är så, jag slappnar alltid av bättre på annan ort än den jag tillfälligt bor på. Som när mamma bodde i Sandviken en sväng, då trivdes jag bättre där. Jag kunde andas och tro på mig själv. Det var superskönt!

Morgondagen bjuder på mycket studerande(Ja, jag vet - nu glider jag in på plugget igen!). Jag drar till skolan kring 08:00-08:30 för att plugga lite på mikron och sedan på ekostyrningen. Jag måste komma igång med det där igen nu.. Men jag har bestämt mig för att köra på hårt i alla fall! Nu SKA jag klara det. Och det med stor marginal! Jag har även påbörjat mitt nya liv ikväll. Bestämde mig för att dricka lite grönt té som hjälper till med förbränningen. Jag ska även börja ut och gå på morgonen eller kvällen, beror på hur mycket tid jag har. Kanske går på kvällen under vardagarna och på morgonen på helgerna(eller när jag är föreläsningsfri). Känns skönt att ta tag i det i alla fall. Ska snacka med några klasskompisar om gymkort också, får se om jag väljer Friskis och Svettis eller Work It 24h. Kanske ska räkna lite på det. Vi får se. Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa ut kapitel 6, vilket vi ska ha genomgång av imorgon. Känns skönt att kunna ligga lite före ibland.
Ha en underbar söndagskväll :) Puss! /K.
gammalt foto; Karlbo IK - Ockelbo Basket.

Söndag 12 februari 2012

God morgon sunshines!
Som någon kanske vet, spenderar jag denna helg hemma i Avesta. Supermysigt att få vara tillbaka på min mark(har dock mer och mer börjat känna att Gävle är "min mark"). Jag har inte hunnit uppdatera tidigare och ni får faktiskt vänta lite till. Jag planerar på att komma hem på eftermiddagen idag och då kommer jag förhoppningsvis hinna uppdatera er en sväng också :) Ha en härlig söndag! Puss /K.

Torsdag 9 februari 2012

God eftermiddag! Dagen till ära har jag varit i skolan tidigt, hade räkneövning 09-12. Satt sedan kvar och räknade lite till 14. Känns skönt att ha fått lite gjort i alla fall. Hungrig som ett as är jag, men min sambo lagar mat nu så jag tänkte dra ut på en promenad. Kan vara skönt att få komma ut lite innan maten :) Gå av sig lite extra kalorier. Nej, men nu ska jag sätta igång! Hörs senare :) Puss! /K.

Må bättre,

Jag blir så inspirerad av människor som lyckas här i livet.
Jag har till exempel en vän, som har lyckats jättebra med viktminskning på en naturlig väg. Allt hon har gjort är att börjat motionera, äta nyttigare och äta mindre portioner. Jag är så stolt över henne! Därför har jag nu också bestämt mig för att minska på mig själv lite, den nyttiga vägen. Jag känner mig friskare från förkyldningen, så jag ska ta och köpa mig ett gymkort nästa vecka! Jag ska dessutom börja äta mindre portioner och, vid de tillfällen jag kan, ska jag välja bort kolhydraterna. Visst måste vi få i oss kolhydrater, men inte i överdrift. Det är slut på småätandet och på allt onödigt. Vanor ska ändras och muskler ska byggas! Nu är det allvar.
http://www.google.se/imgres?q=exercise&hl=sv&biw=1277&bih=594&gbv=2&tbm=isch&tbnid=yr2HO9JEyTpX-M:&imgrefurl=http://americanbedu.com/2010/05/09/saudi-arabia-exercise-can-prove-dangerous-to-women/&docid=gx5W0MYXgXyTpM&imgurl=http://delhi4cats.files.wordpress.com/2010/05/exercise.jpg&w=338&h=
450&ei=h68yT9DNOMao4gSP5qiVBQ&zoom=1&iact=rc&dur=547&sig=114508597582156317492&page=1&tbnh=
125&tbnw=94&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=84&ty=44

Lunchbreak!

Har just nu en liten lunchpaus i pluggandet. Det har inte gått riktigt så bra som det skulle kunna gjort, men jag känner att motivationen har försvunnit. Ska ta och byta ämne nu efter lunch, ska börja plugga på ekostyrningen nu och repetera lite. Kolla igenom lösningarna till huvudtentan och räkna lite på andra övningar. Uppdatera hjärnan lite. Men nu ska jag återgå till A och J - hoppas att ni har haft en bra förmiddag! :) /K.

Onsdag 8 februari 2012

Hallå!
Dagen kommer jag spendera med A och J på Coffeelounge. Vi ska plugga och ha det riktigt mysigt :)
Det kan vara skönt att komma bort ifrån skolan idag, då det är Mäklardagen. Kommer vara supermycket folk där hela dagen. Usch. Känner mig nästan lite folkskygg idag. Men man behöver såna dagar. Det kan vara skönt att bara umgås lite lätt ibland. :)  Hoppas att ni får en bra dag, så kanske vi hörs senare :) Puss! /K.
hello angry-face liksom? var inte meningen! :)

Inspo!

Har ni någon gång känt att allting bara är skit?
Eller att ni skulle göra vad som helst för att få vara någon annanstans
eller att ni bara vill ha någon att krama om?
Jag har känt så ganska ofta nu på sistone, men det har alltid slutat bra ändå. Jag har ett otroligt stöd från familj och vänner och vet inte alls vad jag skulle göra utan dem! Jag läser dessutom många peppande bloggar, som gör att jag verkligen överblickar hur jag känner, ändrar på det och går vidare. Det finns så oerhört många som har det värre än mig, till och med i mina värsta stunder. Jag har hittat några inspirerande punkter som jag har satt upp på väggen nu, allt för att jag ska försöka få en bra start på dagen! Jag kommer behöva mycket struktur på min vardag nu den närmsta tiden och jag kommer gör allt för att verkligen lyckas med det som jag har satt som mål! Det som har varit mitt största problem den senaste tiden är att jag har varit så förbannat sällskapssjuk. INTE OKEJ. Men jag har löst det på ett eller annat sätt. Jag känner mig också väldigt stressad över de tentorna som ligger framför mig just nu, men jag tror ändå att de kommer gå rätt bra. Jag hoppas det i alla fall. Jag fick mer förståelse till omtentamen igår, då vi hade genomgång av huvudtentamen då. Micro-tentan är det väl bara att plugga som tusan till! Men jag tror faktiskt att den också kan gå ganska bra faktiskt(Peppar peppar, ta i trä!).
Jag ska gör allt för att försöka må bättre och fixa mina studier samtidigt som jag ändå kan slappna av och ha tid för mig själv. Detta är något som många kanske har svårt för, men det gäller att hitta sin egna väg till hur just DU ska leva ett stressfritt och hälsosamt liv.
Jag har den senaste tiden tagit mycket stor hjälp av Isabella Löwengrip(Klicka på namnet för att komma till hennes blogg!), då hon är en stor inspirationskälla för mig. Jag är sjukt imponerad över hur hon lyckas pussla ihop sitt liv. Jag vill också bli en framgångsrik människa en vacker dag, och då ska jag stå där på toppen och hjälpa andra som har svårt att ta sig genom dagen.

Jag hoppas att ni tar vara på dagen och gör den så bra som möjligt. Och kom ihåg: Det är okej att ha lite egen-tid, där du endast bryr dig om dig själv och gör det du tycker om.



Tisdag 7 februari 2012

God eftermiddag mina vänner! Denna dag har jag varit föreläsningsledig och bara varit hemma. Dock har jag inte studerat något än, men jag tänkte att jag skulle läsa lite micro och sedan kolla igenom och eventuellt göra någon ekostyr-övning. Jag har i alla fall lagt beslag på tvättmaskinen hela dagen och ska snart dra ner och byta maskin.
P2 har varit här och myst hela morgonen i alla fall, awesome säger jag! Riktigt mysigt faktiskt :) Dagen kommer annars bestå av lite plugg, pepptalk och tvättning. Ska även prata med J och O om hur vi ska göra imorgon då föreläsningen har blivit inställd. Jag och O kommer nog i alla fall ta oss till skolan för att plugga ekostyr medan vi kan liksom. Hoppas att jag får sällskap då i alla fall. Vore bättre än att sitta och plugga själv!
Men nu ska jag börja ta tag i allting. Ha det bra så länge! :) /K.

Study Abroad

Jag har länge tänkt på att studera utomlands. Jag vill åka till en annan stad och uppleva en annan kultur. Att bara vara i en annan atomsfär för mig gör väldigt mycket. Jag blir så mycket lugnare och mer harmonisk. Jag har länge velat åka till Spanien och studera. Eller bara bo där. Åka dit, lära mig språket och sedan leva där. Jag är väldigt sugen på att gå en bartenderkurs också, men det blir ju lite svårt nu eftersom jag har i alla fall två och ett halvt år av studier i Sverige framför mig. Men det är inte bara Spanien som tilltalar mig. Jag skulle lika gärna kunna åka till England, USA, Italien eller varför inte Mexico. Som ni ser är det ju nästan bara engelsk eller spansktalande länder(bortsett från italienskan i Italien), men det är de språken som jag anser kunna ha mest nytta av i framtiden. Jag vill självklart åka och hälsa på mina rötter i Tjeckien, men jag känner att jag måste kunna hantera tjeckiskan innan jag åker dit. Men det har jag ändå vilkat lära mig under lång tid nu, så det är nog inga problem. Men någon gång ska jag åka utomlands och plugga/arbeta! Det är ett som är säkert i alla fall :)
Har ni något som ni vill göra, men som ni ännu inte har lyckats genomföra?

Måndag 6 februari 2012

God morgon vänner :)
Hoppas att ni har haft en bra helg! Det har i alla fall jag :) Igår spenderade jag förmiddagen med mamma som kom och hälsa på, sen åkte jag hem till P2 på en kopp kaffe. Riktigt mysigt.
Dagen skulle ha bestått av föreläsning och plugg, men nu blir det bara massa plugg! Såg nu när jag kom till skolan att föreläsningen var inställd på grund av sjukdom! Blää, det är inte okej när de inte förvarnar i tid. Men det ger mig mer tid att plugga på micron i alla fall. Jag har ju ändå tentamengenomgång 16:15 idag, så det blir väl att sitta kvar hela dagen. Men jag klagar inte! Ikväll får jag förhoppningsvis mysigt besök :)
Nej, nu ska jag återgå till min lilla vilostund innan det är fullt ös! Pusshej! /K.

Lördagsmys @ Axies Crib

God kväll alla :) Blir ett lite snabbt inlägg innan sovdags.
Kvällen slutade med att jag slöt upp med fina flickor på Mocca Espresso Lounge och pluggade. Jag, Johanna och Axelle gick sedan till konsum, handlade mycket gotta och gick sen hem till Axelle för att äta gott, umgås och se på melodifestivalen. Mycket trevligt var det! Detta tror jag definitivt att vi kommer göra om :) Men nu blir det godnatt för mig, mor och Mats kommer vid ca 10 eller 11 imorgon och då vill jag vara pigg och glad! :) Så godnatt, och jag hoppas att ni har haft en trevlig kväll ni också :) Puss! /K.

Lördag 4 februari 2012

Hej kära läsare! Hoppas att ni har haft en underbar fredag :)

Jag hade en lite jobbig fredag igår till en början, då jag var tvungen att ta hand om lite påfrestande konversationer. Men det känns bra nu i efterhand och jag tycker att det var skönt och starkt gjort av oss båda. På eftermiddagen satt jag sedan kvar i biblioteket och till sällskap av P1. Trevligt att prata av sig lite :) Jag drog sedan hem för att packa om och äta lite, innan jag drog på fredagsmys hos P2. Det var riktigt mysigt måste jag säga! Sov över också ^^. Väl hemma nu tänkte jag faktiskt ta tag i städning och tvättning. Mamma kommer på besök i morgon förmiddag och då vill jag att det ska se hyfsat städat ut. Ska bli skönt att få träffa henne igen. Har ju inte varit hemma på ca fem veckor nu! Men nästa vecka till helgen åker jag hem. Då ska jag säga hej till alla, samt att jag ska döma lite matcher. Känns skönt att få en koppling till basketen igen! Dock hade jag ju gärna gjort det i sekretariatet, men jag får ta det jag får.

Det kanske kommer ännu en uppdatering senare. :) Ha de bra! Puss /K.



Update: Jag har nu städat rummet och ska snart ner i tvättstugan. Har dock bara plockat undan alla kläder och sånt nu, men jag ska nog vänta med att dammsuga lite. De är just nu och bygger i badrummet, då jag tänkte vänta tills de har gått. Ska bli skönt att få lite ordning här nu. Ska nog dessutom be mamma ta med sig morfars gamla dator hem, så jag får lite mer plats på skrivbordet!

Gavlecon, Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle.

God kväll! Jag kom hem från årsmötet för någon timme sedan. Jag tyckte att det var riktigt trevligt och vi hade roligt. Vi började med mötet, sedan blev det hamburgare och lite allmän trubadurkväll. Mysigt :)
Just nu så känner jag att humöret och fysiken inte är på topp, så jag kommer nog gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorgon är det ju föreläsning 10:15-13:00, sedan ska jag nog träffa en kompis och prata lite för att sedan sitta i biblioteket en stund och plugga. Kanske drar hem till P på kvällen för lite fredagsmys. Vi får se helt enkelt. Just nu tar jag bara en dag i taget. Jag hoppas att du har haft en trevlig kväll i alla fall! Puss /K.
take the chance, but remember: always be yourself

Torsdag 2 februari 2012

Hallå! Nu sitter jag här på ett övningstillfälle i microekonomi. Skitkul! Not -.-
Men det måste väl göras i alla fall :)
Igår var det GÖS/GÖK på BARacken, superroligt! Jag klarade både GÖK1 och GÖK2. Wiihoo :)
Idag är det sedan Årsmöte för Gavlecon som jag skall närvara på :) De blir ett möte på drygt 2 till 3 timmar och sedan bjuder de på mat och baren kommer vara öppen. Jag tror dock att jag ska dricka vatten idag, känns bäst så.
Aja, jag uppdaterar mera senare eller imorgon :) Puss! /K.

RSS 2.0