28 feb 2010

Jaha, idag var det dags igen! Idag åker jag till Idre Fjäll och kommer hem nästa söndag. Jag ska knäppa många kort och lovar att lägga upp några här och på facebook.
Jag tror att jag har allt med mig, och nu sitter jag bara och väntar otåligt. Tänkte att jag skulle sova länge, men inte då. Såklart vaknade man vid 06:30 och kunde inte somna om. 06:50 fick jag nog och gick och la mig i soffan. Sen har jag hunnit plocka ner kläderna från torkningen, duschat, fixat mig, letat spännband, packat klart det sista, kollat på tv, käkat frukost, spelat Bubbel Spinner, bäddat sängen. Typ. Och jag har fortfarande tid över. Dötid. Vid 12:00 - 12:30 ska jag väl äta, har en matlåda i kylskåpet.

Grattis Frida Einarsson, 18år 28/2 2010
Grattis Felicia Leach 18år, 29/2 2010


Nu ska jag nog gå och sova lite. Om inte så hoppas jag att jag kanske somnar i minibussen på väg upp. Det är ju BARA 6h bilresa. Ha ett bra sportlov allesammans! Det ska jag ha i alla fall! Puss /K. 

25 feb 2010 kl. 16:30

Halloj!
Idag hade jag haft prov i Nk. Det gick väl hyfsat bra, men inte tillräckligt bra. Det som jag verkligen hade pluggat på kom knappt med.
Inte nog med det så förstörde OS min pluggkväll igår. Såklart så fastnade jag framför tv:n i 1h och 20min för att kolla på Herrarnas Skidstafett. Vad är det som är så speciellt med skidstafett egentligen? Vältränade män i tighta skiddräkter som åker snabbt som fan med sina enorma benmuskler och sina vältränade rumpor? *dreeeeeeeeeeeeglar* Okej, det är kanske inte är såååå roligt att kolla på, men det är intressant ;) Haha, nej då, jag vet faktiskt inte vad som är så speciellt med det. Men jag fastnade där till 22:10, och då var jag så trött att jag bara pluggade till 22:30. Sen sov jag som en stock.

Morgonen blev ju inte bättre. När jag sätter mig med kaffekoppen i soffan, woops! så är det ju såklart hockey Sverige - Slovakien som spelar. Det var roligt så länge jag kunde sitta där och kolla och jag hann göra mig iordning. Men när jag skulle gå till skolan så kunde jag ju inte se matchen. Jag tog mitt headset och pluggade i det i telefonen och lyssnade på det medan jag och Emelie L gick till skolan. Emelie måste trott att jag hade varit knäppare om jag inte hade sagt innan att jag lyssnade på hockeyn i ena örat. XD

Nu sitter jag i alla fall här i min härliga fåtölj hemma i värmen. Jag ska snart ta en kopp kaffe till semlan som pappa hade köpt. Sen tror jag att jag kanske lägger mig och vilar tills Emelie J kommer och hämtar mig. Vi ska på ku och planera lite grejjer som vi ska göra i Idre. Det ska bli skönt att få komma bort! Bort från alla prov och allt pluggande, även fast jag måste ha med mig lite saker dit. Kanske. Ska försöka göra så mycket som möjligt på lördag och lämna det hemma!

Men nu ska jag fika! Hörs! (:   /K.

Skillet - Savior

21 feb 2010

God morgon!
För de flesta ungdomar i min ålder har dagen inte börjat än. För mig har halva dagen gått känns det som. Jag var uppe med tuppen kl. 08:00 och kollade på hockeyreprisen Tyskland - Vitryssland. Vid 09:00 gick jag ut med Lotus i detta avskyvärda väder. Det är dagar som dessa man önskar att man inte har hund. När jag kom tillbaka gav jag Lotus mat och gick sedan ut igen för att skotta så mycket jag kunde av uppfarten. Det gick inte bra. Nu kan man gå fram till bilen och fram till postlådan. Pappa får ta resten med snöslungan.

Jag ska nog snart sätta mig och göra klart uppgifterna på Nk:n. Har ju inte så mnga kvar, sen är det väl bara att plugga lite också. Langar nog i en maskin tvätt också. Usch.

Jag börjar bli lite smått arg på våran dator också. Det går varken att installera msn eller nya explorer. Inte heller iTunes eller Spotify... SUPERB!


20 feb 2010

Halloj. Idag kommer det nog inte hända speciellt mycket. Ska väl försöka göra klart Nk:n och plugga lite på den, göra engelskan och läsa lite glosor och till sist läsa klart svenskaboken och försöka börja skriva lite om den. I och för sig har jag ju hela lovet på mig, men ändå.

Lotus bor här över helgen.

Inget annan intressant finns.

Jo! Jag skulle behöva lite musik. Någon som kan skicka? [email protected]


/K.



M.A. Numminen - Gummiboll

Karin gjorde ett arr på denna låt idag! Tummen upp (Y)



14 feb 2010

Glad alla hjärtans dag då.

Denna helg har jag varit på körhelg, som för övrigt gick superb och vi sjöng som aldrig förr, sen hade vi match igår mot KFUM Central. Det gick som det brukar. Men igår var vi och köttade på bra under korgen.

Sen på kvällen bar det av mot källarn för att jobba där. Det kom två barn och en mor. Kul.. Klockan 21 stängde jag och Robin för vi orkade inte sitta kvar där. Efter det drog jag till PG där det var fullt med folk. De satt och spelade Halo3. HAHA! Klockan 01:00 kom jag hem och skulle lägga mig och sova. SKÖÖNT!
Det som var värre var att jag vaknade 09:14 idag... Helt onödigt. Hade gärna sovit lite längre. Blir nog en siesta på eftermiddagen sen.

Nu är det väl snart dags att börja plugga lite företagsekonomi. Jag längtar.. Vi har prov på onsdag. Har väldigt mycket med skolan över huvudtagen just nu.

v.7
onsdag: FeBprov kapitel 21-25, spanskaläxan ska in.
torsdag: Religionsprov Kristendomen, sjukdomarna på Nk:n ska in.
fredag: Svenskaboken Dödssynden ska vara utläst.

v.8
torsdag: Nkprov.
fredag: Engelskaprov.


Kul va? Det är ju inga små prov heller.. Kanske svenskaboken är lättast för jag har ju inte så mycket kvar. Känner mig sönderstressad. Skitkul liksom! /K.



Skillet - Comatose

7 feb 2010

Hallå.
Igår var jag till Matilda tillsammans med de andra brudarna. Vi åt pizza, vit chokladmousse och hade väldigt trevligt! Ha så kul nu i Tyskland Matilda!


Idag var jag till Blackeberg och spelade match. Det gick inte alls bra idag. Inte över huvudtaget. På vägen dit så blev Emmeli och Peter inblandade i en krock. Emmelis bil blev inte alls glad. Peter stannade, så stannade Eva(som körde Emmelis bil) så kommer det en dåre bakifrån och kör rakt in i Emmeli. Helt sjukt. Emmelis bil blev kvar i Bromma i alla fall. Vet ej när den kommer hämtas. Vi åkte i alla fall 4st i baksätet på vägen hem. Men jag hade tur och fick sitta i framsätet ;) HAHA!

Nu ska jag nog stänga av allt vad datorn heter, lägga mig och läsa lite tills I en annan del av Köping börjar. Det är så braaaaaaaa! :D

Ciao! /K.

5 februari 2010

Hallå. Sitter på Carinas och Wojjes kontor i hemmet. Ska snart ner och jobba i källarn. Och begrava huvudet i FeB-boken för att plugga. Usch. Vi ska ha Fe-prov om ca 2 veckor igen :S orkar verkligen inte.

slänger in en låt (: för ovanlighetens skull!


RSS 2.0