Torsdag 17 februari 2011

Hejsan alla glada!
Nu har jag haft en mycket effektiv vecka. Har hunnit med mycket!

Just nu sitter jag och lyssnar på The Hollywood Band - Hungry Eyes, en låt ifrån Dirty Dancing. Awesome film om du frågar mig! Har tidigare lyssnat på Andrea Bocelli. jag blir alldeles varm i kropp och knopp av italiensk och spansk musik. Det känns mycket mer kärleksfullare på något sätt! Känner mig lite kärleksfull atm också, även fast jag bojkottade alla hjärtans dag.

Nej, men nu måste jag ta och fixa lite info till mitt lilla "projektarbete" på engelskan. Måste leta lite information som jag kan göra någonting av imorgon på lektionen. Idag ska jag nog även läsa lite i min 1000sidor bok, har faktiskt kommit en bra bit! Dock har jag mycket mycket mycket kvar :/ Kommer vara ett stressat sportlov!

/K.

Torsdag 10 februari 2011

Morsning korsning!
Har varit vaken sen 06:45 för att åka till skolan 07:13. Kul liv. Men jag åkte med mamma och då slapp jag ju i alla fall gå i kylan! Latmask, jag vet! Men men, kom till skolan vid 07:30 och käkade lite frulle, läste lite i 1000sidor-boken och nu sitter jag i bunkern för att börja arbeta lite. Dock vet jag inte om jag ska jobba med projektarbetet eller med organisation&ledarskapen. Jag skulle behöva kolla lite vad som behövs på projektarbetet, men behöver nog lite hjälp av boken som Caroline(!) besitter just nu.

Idag får det bli en sån där slappdag. Drog på mig första bästa mjukiskläder imorse och drog bara borsten genom håret en gång, sen kände jag mig klar. Orkar inte göra något spec om jag ändå bara ska sitta gömd i bunkern i ca 3h. Har fått nå äckligt utslag på kinden också, så känner inte att jag vill visa mig mycket heller! Usch, hoppas att det går bort tills jag ska jobba på lördag. Hata hata hata utslag!

Nej, men nu lär jag väl börja jobba lite. Får se hur långt jag kommer. Om inte så har jag 1000sidor att läsa och filosofi att plugga! Hörs :) PUSS! /K.


jag saknar dig ditt miffo!

Söndag 6 februari 2011

Oj då, lika dammigt som vanligt!

Men eftersom det inte händer så spec mycket just nu, förutom skolan och pluggning så finns det inte så mycket att skriva om. Snart ska jag åka iväg på match, trots att jag bara har tränat en gång under två månader. Men det var dåligt med folk, så snäll som jag är ställde jag upp. Om jag inte blir dödssjuk imorgon så hade jag faktiskt tänkt börja träna igen. Jag saknar det som fan! Måste börja biffa upp mig nu inför balen ;) någon som har lust att hänga på? :)

Aja, nu har jag dammat av lite för denna gång. Vi får se när nästa inlägg kommer (: PUSS! /K.


RSS 2.0