10 dagar

Nu har det gått en vecka sedan jag skrev något. Detta är bara för att min polska vän, Martyna har varit hos mig och jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Det har varit väldigt trevligt att ha henne här och veckan har varit seg och tröttsam, men väldigt rolig.
Min stukning har fortfarande inte gett sig, det är synd. Vill börja träna snart. Dessutom har min allergi slagit ut och det hatar jag. Så jävla jobbigt när det rinner i näsan hela tiden och man har medicin som man tror ska hjälpa.
Idag har jag gjort min läxa i italienska och läst i fjärde twilightboken, så länge vi båda andas. Jag satt i ca sju timmar igår och läste ut tredje boken, ljudet av ditt hjärta. Mycket bra böcker.
Sommarvädret har kommit. Det tycker vi om. Mwahahah.
10 dagar tills jag fyller 17 år. Min mor har lovat mig en digitalkamera. Och jag har ingen aning hur det är mellan oss och vad vi ska göra. Vi måste ta tag i det här.

/K.

UM.

Hallooooo. Sitter här och lyssnar på musik på min kära Ipod som jag hittade i min vinterjacka idag.
Jag vet att jag har varit dålig på att skriva och jag kommer vara lika dåligt den här veckan som kommer. Martyna kommer hem till mig idag, ska väl hämta henne på tågstationen 21:20. Kommer inte ha tid att sitta vid datorn. Men jag lovar att jag ska sammanfatta hela veckan sen!
Idag har det varit UM i basket. Och gissa vad! Nästan det första jag gör är att stuka foten >.< Trampade snett på uppvärmningen till första matchen. Baah! Aja, jag klarade mig hyfsat genom dagen och det var bara sista matchen mot Gävle som det började kännas. Vi förlorade mot Ockelbo(självklart), vi förlorade mot Borlänge(skulle inte ha gjort om det inte hade varit så att domarna var cp i huvudet), vann mot Falun och vann mot Gävle. Jag dömde även en P93-match idag! Jag var jätteduktig enligt Tommy Bylund! Hurra hurra hurra! Det är jag lite stolt över.
Jag har nu sedan jag kom hem gjort lite historia, ätit mat, plockat lite, rakat benen(behövdes verkligen!) och bara slappat. Försökte göra lite matte också, men det gick inte så bra. Haha, undrar hur det kommer gå på provet på onsdag. Tss...
Aja, nu ska jag jaga ut pappa så vi kan bege oss till Avesta Krylbo Tågstation och hämta upp Martyna. Adjö.

/K.

måååååååndag

I hate mondays. Haha, lite Katten Gustav över mig. Men det är sant faktiskt! Jag hatar måndagar. I alla fall när det är skola. Men men, i lördags ringde mor och väckte mig 12:37 och frågade om jag ville äta "påskbord" hos AC. Jag pallrade mig dit och hann göra mig iordning på ca 30 min. REKORD! Det var trevligt där och efteråt tog och chansen och umgicks lite med min PG. Det var trevligt. Vi var ute och gick länge, sen slutade det med att vi satt på hennes rum och pratade. Mycket trevligt, måste göras om!
Igår ringde min mor, igen, när jag precis klivit upp, 09:30 (!) och undrade om jag skulle med till Kupolen, Borlänge. Klart jag skulle. Så jag fixade mig, åt frukost och packade en liten väska och de kom och hämtade mig 40 min senare. Jag umgicks med mor, mats och lotus resten av dagen. Btw, nu är min hund rakad! Lotus rakades igår av mig och mor och nu är han naken! Sköööööönt. Han såg så ful ut i allt hår.  Senare på kvällen drog jag till Erika, det var trevligt. Idag ska vi fara till Gävle och hitta på lite bus, ni får väl läsa om det här på bloggen imorgon eller kolla på bilddagboken någon gång framöver. ( rosaplastkudde @ bilddagboken.se ) Nu ska jag börja fixa mig lite mer, sen vet jag inte vad jag ska göra.
Jag kommer ha min mobil med mig vart jag än går. Adjö.

/K.

långfredagen

Jag sitter för mig själv i huset. Pappa jobbar natt och jag hatar det. Jag önskar att det fanns någon som kunde komma hit och hålla om mig. Det känns som om jag kommer dö snart. Jag orkar inte detta liv längre. Alla bara ignorerar mig och det känns fel. Det är som om jag sakta dör och de märker ingenting. Precis som om jag inte har existerat. Jag sitter här, smsar med Victor, pratar med Fredrik och PG på msn, lyssnar på David Bisbal och funderar lite över mitt liv. Jag har bara suttit inne idag, med undantag för de gånger jag varit ute och rastat Lotus. Jag har fått mina D-vitaminer. Annars har vi bara legat inomhus och ugglat på Grey's Anatomy Säsong 2, del 1. Jag har lånat den av min kära systeryster och måste förmodligen låna del 2 ganska snart. Jag och PG ska kanske ta en glass imorgon och prata lite. Det känns som om jag inte kan vara utan den människan! Vi har så mycket vi kan prata om och vi har så roligt. Men min tid är förbi känns det som. Jag har haft mitt roliga. Jag kan försvinna utan att någon skulle märka det. Jag önskar att det bara fanns ett sätt för mig att visa att jag fortfarande lever. Det finns bara ett fåtal personer som har valfritt pratat med mig idag. Tack för att ni finns. Nej nej, nu ska jag gå och sova tror jag. Får se om jag gråter mig själv till sömns eller hur det blir. Det är helt okej att tycka att jag är patetisk. Men om du tycker det kan du hålla det för dig själv eller säga det direkt till mig. Jag hoppas att vi träffas igen. Adjö.


/K.


skärtorsdag

Mn vänner, vi har samlats här idag... Nej då! Bara skojjar! Hihi. Jag sitter här, hos min mor. Jag tittar på Vänner och väntar på svar från Erika. Det har tidigare idag blivit oklart om vi åker till Gävle på måndag. Hm... Och vi som ville åka. Aja, idag har det varit en vääääääääääääldigt slapp dag. Jag och Lotus har legat i soffan hela dagen och bara kollat på tv och film. Jag har också underhållit Erika under hennes bilfärder till Hedeviken. Nu tycker jag att vi tar några dagens.
Dagens film: Save the last dance.
Dagens sång: I will always love you - Whitney Houston
Dagens ord: Asbra.
Dagens mening: Jag är inge bra på att ordbajsa.
Dagens mat: Majsschnitzel med pommes.
Dagens godis: Lakrits/Hallon-döskallar.
Dagens vän: Lotus.
Dagens grej: tv-fjärren.

Nu ska jag återgå till det jag gör bäst. Att surfa runt på ingenting, ligga i soffan och feta och smsa med Erika.
Adjö.

/K.


påsklov

Hej och hå! Jag vet att jag har varit dålig när det gäller uppdatering de senaste dagarna, men datorn har varit av och jag har inte orkat slagit på den. Men men, du kan i alla fall få en liten uppdatering.
Måndag: Inte mycket hände. Jag vaknade, gjorde mig klar för skolan och gick i skolan. Jag slutade kl. 14:00 eftersom Per-Fredrik var i Spanien. Tummen upp för mig! I alla fall, jag hade då tänkt att plugga på svenskaprovet vi hade idag, onsdag, men det blev inget. Typ sööööölade bort hela eftermiddagen.
Tisdag: Som vanligt. Alltid som tisdagar brukar vara, så höll den här samma mönster. Mycket lektioner och inte mycket händer. Hade möte om polackerna och det var trevligt. Mindre trevligt var väl att jag inte hann plugga något på provet. Men jag fick se House, äta pizza och dricka coca-cola!
Onsdag: Prov idag. Äsch, det får gå som det går. Vi har haft bra genomgångar på lektionerna så jag tyckte att det skulle bli ganska lätt ändå. Och det var hyfsat lätt. Jag och Bea gjorde klart det första övningsprovet i MaB kap. 3 idag. Det var svårare när vi kom till uppgift 5, då man skulle räkna ut maximipunkt o.s.v. Baah, jag hatar det här kapitlet. Men Pär sa att det bara blev lätta kapitel sen och jag hoppas att han har rätt. Annars blir jag sur.
Nu sitter jag hos min underbara och älskade mor och skriver. Vi har kollat på Rent hus och nu är det absolut INGENTING på tv ikväll. Det suger. Jag har ju då i och för sig Italienskan och Historian med mig som jag kan göra. Men jag orkar inte. Det är första dagen på påsklovet så jag struntar i det. Jag spenderar tid med mig Jewel Quest-spelande mor istället. Nu ska jag avlägsna mig och hoppas att du får en trevlig fortsatt kväll.
Adjö.

/K.


somewhere over the rainbow

090405. Igår fyllde min vän Martin Ranerfors 17år, grattis på dig. Hoppas du hade en bra födelsedag.
Igår pluggade jag och Beatrice matematik kurs b. Det sög eftersom vi kom igenom 3 tal på 3h.
Igår var det idol-audition i Gävle och jag ångrar grymt mycket att jag inte tog mig dit. Malin kom vidare och ska vara med i tv i alla fall tror jag. Det är ju coolt, och jag önskar dig all lycka Malin. Kom ihåg mig när du blir kändis bara! Haha... Men men, jag sitter här, nästan dränkt i läxor. Jag har i alla fall gjort lite historia idag och jag har börjat på italienskan. Italienskan var för övrigt väldigt lätt. I och för sig så är det ju repetition av kapitel 1-3, men ändå. Jag måste plugga svenska också eftersom jag har prov på Iliaden och Odysséen och Antiken 2. Baah, jag fattar typ ingenting av texterna för att de är skrivna på gammal grekiska. Blä.

Men nu ska vi väl hålla modet uppe. Jag längtar till onsdag nästa vecka, eftersom vi får påsklov efter den dagen. Och på söndagen 19/4 kommer Martyna, min polska utbytesstudent. Hoppas att hon trivs i Avesta.

Nu ska jag väl pysa iväg och hitta på något annat. Hoppas att det finns något att göra bara.
Adjö.

/K.


ba ba ba

Hallöj. Jag sitter här igen, 2 april. Mina ögon rinner som om de vore duschade med saltbad p.g.a pollenallergin. Och jag har gått så hela dagen. Värst är det när man ska cykla till eller från skolan och inte ser ett skit. Blääää, jag hatar det. Jaha, imorgon har jag i alla fall sovmorgon till 11:50. Per-Fredrik har ställt in italienskan och jag börjar med spanska. Sköööönt. Mindre skönt är väl att Linn kom in på datan och frågade om vilken lärare vi skulle ha imorgon på historian, då Måns vägrar att ha oss efter missödet i fredags. Det är förståeligt, så lilla Ollepolle kommer och har våran lektion ett tag. Men jag antar att vi bara kommer att få arbeta med instuderingsfrågorna i våran stilla ro i 2h och 10min. Anyway, imorgon ska jag visst sjunga för Clara i skolan också, wooops! Baah, palla att typ hela skolan kommer få höra. Men men. Och jag vet verkligen inte hur jag ska komma till Gävle på lördag om jag ska dit. Det går inga tåg som kommer i bra tid, jag vet att pappa inte vill skjutsa, jag kan förstå om mamma inte vill, men jag vet inte om jag ska åka med Fredrika då. Jag känner henne inte så bra. Det är mindre roligt. Hoppas att jag kan komma iväg iaf. Är lite sugen på det faktiskt! Men vi får se vad som händer. Ikväll är det i alla fall träning och jag hoppas att mitt blodsocker inte sjunker till fötterna som det gjorde i tisdags! Får stoppa i mig 2 bananer före så jag kanske klarar mig. Nu ska jag återgå till min varma säng och kolla på How I Met Your Mother med en kopp kaffe! Adjö.

/K.


RSS 2.0