Tisdag 26 juli 2011

Inom loppet av ett år, har jag nu förlorat två vänner. Båda i trafikolyckor.

Vila i frid,
Isabell Asp ♥  ¥ 1993.04.01 - 2011.07.26 †
Simone Lill-Beth Marcus ♥ ¥ 1991.07.27 - 2010.10.10 †

/K.

Måndag 25 juli 2011

Allt kommer och går, precis som mina bloggstunder.
Jag har haft fullt upp i sommar med jobb, körkort, Österrike och högskolor.
Jag har väl fortfarande fullt upp med det, men det känns som om allt har lättat lite. Österrike - och därmed också min plats i Avesta Musikskolas Flickkör - är över, jobbet fortsätter som vanligt och körkortet känns segt och avlägset.

Jag har varit duktig och utnyttjat mitt gymkort senaste veckan i alla fall! Igår hann jag t.o.m vara med på yogan - som jag har längtat! Fast det kändes att jag inte har utövat (?) yoga på ett tag. Men skönt var det! Ska nog ut och springa imorgon innan jobbet också(börjar 17:00, så jag hinner nog vakna till innan också)

Nu är det mycket innan flytten(om det nu blir någon flytt). Det är saker som ska köpas och fixas, samt att jag måste göra en grymt stor rensning i min garderob. Alla kläder får ju inte plats längre! Äsch, det fixar sig :)


Nu ska jag i alla fall ner på stan och bråka med banken, hoppas att det går smidigt!

xoxo /K.


Söndag 3 juli 2011 - Oh dear

Oj oj. Nu inser jag att jag inte har varit här på länge och skrivit! Men det har varit mycket som har hänt de senaste månaderna; Alanya, Göteborg, studentveckan, studenten, svek, jobb, jobb, jobb, Stockholm, midsommar och återigen lite jobb. Men nu är jag back on track! (hoppas jag i alla fall)

Jag har nyss tagit mig en tur runt älvpromenaden. Oerhört lugnande och vackert. Jag kände att jag behövde rensa tankarna. Det behöver jag fortfarande men jag gör det bästa av situationen!

Om nio dagar åker jag till Österrike - sjuuukt! Tänk va tiden har gått snabbt, men det ska bli roligt som tusan!

Under min vistelse ifrån datorn har jag lyckats skaffa mig en egen bärbar computer! Dock har vi inte trådlöst internet hemma - it sucks, men jag kan i alla fall börja fixa med alla bilder och sånt i den nya. Eller, det är morfars gamla, men den duger finfint!

Nu ska jag börja förbereda lite här hemma innan far(som har varit på Torsåkers Bluegrass Festival) kommer hem. Måste ju se fint ut då! :) Pusshej! /K.I was never ready to say goodbye,

RSS 2.0