Måndag 17 januari 2011

Hallå! Tänkte att jag skulle blogga lite nu så jag inte behöver plugga! ;)

Idag är det då måndag, segaste dagen! Jag hatar verkligen måndagar. Värsta dagarna. Man är alltid så jävla trött i kropp och knopp efter helgen. På måndagar borde vi börja senare!

Sitter just nu här med en kopp Ingefära&Citron-te i en termosmugg. Mums. Måste börja bli frisk nu!
Har varit sjuk i evigheter känns det som! :(

Ikväll blir det nog att fortsätta läsa klart Mrknför så man kan börja skriva på den imorgon(skriva ihop det viktigaste). Om jag hinner ska jag nog plugga lite matte också. OGILLA! Behöver verkligen hjälp med den. Eller inte nu kanske, för nu måste vi ju räkna om precis allt som vi har hållt på med hela HT-10 för att vi "inte kunde det". BAAH! Snart måste ändring ske. Annars kan jag lika gärna räkna kursen på egen hand. Det skulle säkert gå mycket bättre faktiskt! Nej, nu ska jag ta och kolla runt lite innan jag måste börja plugga igen. Satt faktiskt och läste hela TVÅ kapitel i Mrknför hos farmor&farfar! Det är mer än vad jag gjorde idag på lektionen. Pussss! /K.Baby, you're a firework!

Söndag 16 januari 2011

Hallå! Här var det dammigt. Måste verkligen ta tag i detta bloggande. Blir väl tråkigt för er som läser, om det nu är några som gör det?

I tisdags började skolan igen. Sista terminen. Usch, får ångest bara jag tänker på det! Veckan har i alla fall gått ovanligt fort och det har varit roligt att se alla igen.

Vi kör väl en rangordning av veckan som gått :)

Måndag: Ångestdag, chill-mode on.
Tisdag: Skola.
Onsdag: Skola, sedan styrelsemöte med kören.
Torsdag: Allmänna sysslor hemma, stan sedan skolan. (Hade en lektion; Filosofi kl. 15:15 - 16:00. Värt!)
Fredag: Skolan, hälsade på mor, fick hem balklänning(!).
Lördag: Slödag, pluggade lite, var hundvakt, åt tacos med Emelie på kvällen sedan spontan-utgång med Emelie, Evelina och Patricia! Awesome!
Söndag: Nu sitter jag här. Har diskat, hämtat hundar och gjort mig iordning. Det som är kvar att göra är att sitta i sektariat på matchen 14:00 och sedan ha sånglektion. Vilket jag inte vet om det kommer gå bra eftersom jag fortfarande är sjuk(!). Blir aldrig frisk någon gång.

Nej, nu ska jag gå och göra något annat! Kan ju inte sitta här hela dagen! :) Pussssss! /K.

Lördag 1 januari 2011

Hej alla "pigga"!
Antar att de flesta firade in nyåret på vuxet sätt, medan jag satt hemma och följde hur Sverige vann över Kanada i J-VM! Awesome! Jag har sett att det är några som har avgett nyårslöften, men jag behöver nog inga. Det som jag har tänkt mig skulle jag nog gjort även fast det inte hade varit nyår emellan. Jag har ju Turkiet, balen, studenten, Graz och massa andra roliga evenemang att se fram emot och självklart vill man se bra ut till de? Jag ska väl träna upp kroppen på de ställen jag tycker det "hänger" lite väl mycket ;) Haha, vilket uttryck!

Idag vaknade jag. Utan röst. Kul liksom.. Och jag ska jobba imorgon? Yay... Haha, kommer säkert gå bra. Det dryga är att jag jobbar 10:00-18:30 så det är ju liksom hela dagen. BLÄÄÄÄ. Men men, det är väl som det är. Jag har redan förvarnat Patricia om att jag inte kommer vara så pratglad.

Idag har jag inte gjort så mycket. Försökt få tillbaka rösten. Kan prata lite då och då i alla fall. Jag har även kollar lite på balklänningar, men jag fastnade verkligen för den jag såg i butiken i onsdags. Oförskämt fin! Ska kanske till mamma och låna ett måttband så jag vet vilka mått jag har. Det underlättar ju lite när man ska leta klänning.

Nu har jag gjort det jag aldrig tidigare trodde skulle hända. Jag ska kolla på Tristan och Isolde. Självmant. Men jag insåg snabbt att jag var en idiot och ska nog slå på en film. Det blir nog Troja, för jag fick ju inte se klart på den när den gick på tv här i mellandagarna. Har ju sett den förut, men ändå :)

Jag ska nog ta mig en liten promenad senare. Få känna lite frisk luft i lungorna. Kan nog göra gott.

Nej, nu ska jag gå och kolla på Troja! Puss på're! /K.

RSS 2.0