2015-06-18

God morgon! 
Tredje dagen hemma i A-town och idag börjar jag jobba. Är nervöst, men ska ändå bli skönt att få komma igång med någonting att göra om dagarna. Annars kommer jag verkligen bara sitta inne i soffan. Nervös över att komma in i allt som har med jobbet att göra igen, har ju inte jobbat på över ett år. Men kommer säkert gå bra! Ska åka dit lite innan, så jag får känna in mig på allt, fixa skåp, kolla kampanjer och sånt.
 
Drömde även en liten mardröm om nya jobbet. Baah, så nervös inför det också! Ska snart flyga solo gällande det... Såååååå mycket att hålla koll på. Men det kommer gå bra. Bara jag kommer in i det. 
 
 
 
 

2015-06-08

Måndag den 8e juni. 
 
Det är den första "lediga" dagen efter examen. Just nu så sitter jag och inväntar ett mail ifrån examinatorn som ska godkänna/kommentera vår korrigerade uppsats. Sen ska den bara laddas upp så kan vi få betyget sen. Amazing! 
 
Utöver detta så börjar överlämningsveckan nu och ska spendera några timmar på kontoret. Nästa vecka åker jag hem till och med, för att jobba en sommar på Shell. Ska bli roligt att komma tillbaka till alla.
 
På min absolut första dag nu, så har jag hunnit bädda sängen, ätit frukost, dammsugit och torkat golvet, skrubbat badrummet, diska och vädrat mattorna. Nu har jag slut på idéer, så nu kommer jag sitta i soffa och bara vara. Kanske tar mig ut på promenad för att fördriva tiden. Vi får se. 

2015-06-02

Tisdag den andra juni 2015. 
 
Idag är det tre dagar kvar av mina fyra års studier på Högskolan i Gävle. Hoppas jag. 
Om allt går som det ska, så har jag seminarie i morgon där vi ska presentera denna uppsats som vi skrivit under hela terminen. På fredag har vi sista lektionen med handledarna där vi ska presentera vårt tillvägagångssätt under terminen. Hur vi har jobbat o.s.v. 
 
På fredag är jag alltså klar. Jag tar examen. Overkligt. Om mindre än fyra veckor börjar jag mitt nya jobb också. Spännande. 

RSS 2.0