Dialekt

Hallå. Här sitter jag igen och petar mig i ögat för att det kliar så värst! Jag har kommit på mig själv med att tala väldans mycket norrländska(lappländska) den senaste tiden. Det är väl ganska roligt ibland och vissa gånger blir det bara jobbigt. Men men, I'll be fine! Jag hörde just hur det plingade till i mobilen min, så jag ska väl skynda mig med att skriva klart här så jag kan svara.
Dagen har varit smärtsam men uthärdlig. Jag har tröstat min snuttiplutt till P.G och hunnit med att skriva prov i italienska, få en geografilektion borttalad av Olle och tränat. Jag har väldigt dålig kondition just nu känner jag. Men jag kan ju inte deppa ihop för det just nu! Imorgon är det konsert med kören. OCH NP i MaA del 2, OCH jag måste packa som en tok när jag kommer hem ifrån konserten. OCH jag måste ladda kameran OCH lägga över bilder så minnet är tomt. Aja, det kommer bli en hektisk vecka. Jag kommer förmodligen inte ha tillgång till internet när jag tillbringat tid i kära Göteborg. Men jag ska försöka att återberätta allt roligt som har hänt. Nu blir det att borsta gaddarna, läsa sms och sova! Jag hoppas att jag kan sova något den här natten. Det återstår att se. Adjö.

/K.

Söndag

Hallow. Jag sitter inomhus när den vackra solen lyser ute. Trist va? I alla fall så borde jag plugga italienska, för jag har prov imorgon. Men den bryr jag mig inte i just nu. Sitter och sjunger till menWhitney Houston - Greatest love of all. Ska ju sjunga den på konserten på tisdag. KOM OCH TITTA! :D

Grattis Norge på nationaldagen och till vinsten av ESC igår.

Igår var jag hemma hos Carro och åt lite och hade allmänt trevligt. Det bjöds på god mat och god efterrätt :)
Och jag har sett High School Musical 3 - senior year. Inget jag är stolt över, men jag hade gjort det i alla fall.
Idag kanske det blir till att åka till sjukhuset och hälsa på morfar. Jag hoppas på det. Det var längesen. Para mi abuelo. Te amo.

Jag vill vara kär. Jag vill känna värmen från din hud som nuddar min. Jag vill ha dig. Jag vill att du ska vilja ha mig. Jag ogillar att gilla dig, för jag vet nu att du inte vill mer än kompisar. Det skadar mig.

/K.

Askön

God morgon. Idag har jag inte hunnit göra mycket med tanke på att jag vaknade vid 14:39. Det var skönt att sova. Men jag hade min anledning eftersom jag kom hem 03:09 imorse. Jag och PG kom då hem ifrån Askön där vi busade med diverse kompisar. Det var roligt och vi hade mycket att prata om. Fick även väldigt fina kort.
För ögonblicken känner jag mig bara nedstämd. Jag fattar inte vad det är som gör mig nedstämd hela tiden. Aldrig ska någonting gå bra. Skit skit och skit. Jag orkar inte.
Nu ska jag fortsätta att uggla på travet med far min. Ha de bra och jag hoppas att du får en bättre dag en mig. Adjö.

/K.


träna träna träna

Hey Yo, This is what I say, yo. Hallå! Idag har varit en mycket träningsrik dag. Sprang på gympan iaf 5km, tid: 27:16, snittpuls: 182. Det tyckte jag var bra. Kom hem, tjockade mig lite med datorn, cyklade till ådal, tränade intensiv basket i 1 ½h, cyklade hem. Duktiga mig!

Nu kommer en liten klagostund, så ni som inte är intresserade kan ju sluta läsa.
Jag känner att allt bara är skit just nu. Jag är så skoltrött så jag håller på att SPY!
2 NP i MaB + MaA denna vecka, prov i italienska och NP MaA nästa vecka, åker också till Göteborg med Karlbo IK då. Veckan efter det är det Nkprov, veckan efter det är det svenskaprov. BAAH! Pallar inte mer. Dessutom leker mr x bara med mig. Jag måste veta vad du vill! Jag kan inte sväva i ovisshet längre! Jag har inte orken, jag har inte det. Kan du inte bara säga vad du vill? Det kommer bli sååååå mycket enklare då. Snälla, du har ju gjort nästan allt som besvarar mina tecken, så bara dissar du mig nu?! Jag behöver dig. Du ska veta att jag har suttit och tänkt på dig dagar in och dagar ut. Jag satt t.o.m och luktade på Barbones tröja idag, för den påminde mig om dig! Du skulle bara veta hur jag mår, och hur jag tycker och tänker om dig. Snälla, ge mig ett svar...

- You're all I want, you're all I need, you're everything everything. <3

hello world, this is me.

skoljogg

Hallow. Skoljoggen idag. Gick med "min man" och hans två kompisar. Hyfsat, trevligt att du joinade mig.
Varit på kör idag. Det var skojjsigt. Synd bara att jag fortfarande inte kan Maj-visan bra!! Baah, måste öva!!!





just nu vill jag bara dööööööö.
just nu när jag är som lyckligast
vill jag vara dööööööö.


blubb blubb blubb

Haaaaaaaaallooo! Här är jag! Blev du glad nu när jag skriver igen? Haha, nej nej. Naturligtvis inte! *blink blink*
Jag har skrivit Nationellt Prov i MaB idag. Det gick bättre än jag trodde att det skulle göra! Haha, kan ju hoppas på ett G i alla fall. Mer kan jag trots allt inte begära med tanke på hur mycket jag skrev på del 2.
Igår när jag skulle plugga våldgästade Emmy mig och det gick ju som det gick. Jag öppnade boken och kollade lite på kapitel 2, sen stängde jag den och vi återgick till våra intressanta ämnen. Vi fikade och Emmy blev hög på polska godisar. Dock hann jag inte se det för hon blev hög när hon kom hem. Attans!
Imorgon har jag också Nationellt Prov, men i MaA del 1. Jag hoppas att jag inte har glömt bort allting. Men jag ska nog räkna lite på pappret som vi fick av Pär idag. Vi ska göra det i aulan med ES08. Höhö.
Imorgon har vi också skoljoggen, jippi! För det är ju så roligt! -.-'  Jerker kom med förslaget att alla som kommer före honom i mål imorgon ska få en glass. Haha, jag tänker i alla fall inte springa. Jag har kör efter skolan, och vill inte komma dit svettig. Och jag vill inte ha glassen, man blir bara fetARE av glass (Ja, jag vet att jag åt godis i skolan idag, men Emmy åt mest!).
Nu ska jag återgå till att terrorisera "min man" som Emmy kallar homom. Önska mig lycka till på provet imorgon! Adjö.

/K.


ack ack ack

Hallöj. Jag sitter i skolan på min datalektion. Helt värdelöst. Efter den ska jag äta luch med Emmi (Y) och sen börjar mitt ival halv tre. Det kommer ju bli mindre kul att sitta i skolan tills dess. Baah. Hata.

I lördags var jag på maskerad med Emelie. Hon drog med mig dit och det ångrar jag inte! Jag har inte haft så kul på länge! Jag tror att jag kände nästan alla på festen. Oj oj oj, det var verkligen roligt! Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag gjorde ett hemskt misstag. Jag ser denna någon varje dag i skolan också. Ack ack ack. Men jag klarar mig nog. Vi har pratat om det och jag hoppas att vi kan bli kompisar. Det var skönt att släppa loss lite. Höhö.

Idag när jag kommer hem ska jag plugga MaB. Jag har ju nationella prov i aulan i 4h 10min imorgon. Jag längtar inte. Det kommer gå asdåligt för mig. Jag tycker inte om matte. Jag suger verkligen på det. Men jag skulle försöka i alla fall sa Pär. Men han är dum i huvudet. Stackars Amanda som tycker om Pär så mycket. Aja, nu ska jag fortsätta och försöka klura ut vad jag ska göra åt ce. Adjö.

/K.

hey ho

Hey ho, hey ho. Kul att jag sitter och skriver igen! Jag har varit vaken i ca 1h, och känner mig förvånadsvärt pigg med tanke på gårdagen! Men men. Igår kom alla ifrån min släkt och firade mig. Jag fick en digitalkamera(visste om den), pengar 1400kr, presentkort 300kr på Sotis, smyckeshängare, färgpennor, ritblock och godis! Det var verkligen trevligt!

Senare på kvällen lyckades Emelie övertala mig att följa med henne på maskeraden som Krystian hade i Juno. Och jag ångrar inte att jag åkte dit! Jag hade verkligen jättetrevligt! Tack Budd, Tack Emeliesarna, Tack Krystian. Jag hade verkligen jätteroligt! Det måste göras om.

Nu tänker jag berätta om min eftermiddag på stan i fredags med Erika och Amanda. Vi gick och kollade på presenter till mig och Erika och sen fikade vi. Amanda satte sig och pratade om Pär och jag och Erika var äcklade. Att Amanda var ett sånt Pär-fan hade jag ingen aning om. Men men, vi hade i alla fall jättekul och jag önskar jag kunde gå Estet jag också!

Nu ska jag vakna till och börja tvätta och plugga matte. Adjö.

/K.

födelsedagar

Hallååååå! Jag fyller 17 bast igår, grattis till mig. Erika fyllde 17 bast idag, grattis till henne. Maria fyller 18 bast imorgon, grattis till henne. Micke fyller 17 bast på söndag, grattis till honom.

Imorgon skall jag firas. Det blir stort kalas med släktingar. Kladdkaksmuffins med chokladbitar, Swarts-Walds-tårta, bullar, kakor, dricka, kaffe. Mums! Jag längtar. Även fast jag måste hjälpa till att städa hela huset samt städa mitt rum.

Idag har jag och Victor varit ute och gått. Vi tänkte att vi skulle gå en kort sväng bara, så vi gick till mot rutbo. När vi kommit dit gick vi in i skogen, för det var ju inte långt till Ingvallsbo, så vi började knata in i skogen. Vi gick och vi gick. Det vart lerigare och lerigare. Jag trampade ner i geggan och blev blöt om högra foten. Attans, jag som endast hade mina tygskor. I alla fall så fortsatte vi på stigen, men vi kom aldrig fram någonstans. Så vi gick tillbaka till ett vägskäl, och tog andra stigen. Det blev inte så mycket bättre gångväg, men vi kom till slut fram till Ingvallsbo! Det tog BARA 1h (A). Men det var lätt värt det. Jag tycker om att vara ute och gå med victor. Det är mysigt. Vi kan verkligen prata om allt och inget.

Men nu ni! Nu ska jag gå och sova. Jag är såååå trött. Adjö.

/K.

så länge vi båda andas... eller?

Hallo. Idag är det 1 maj. Idag firar Gabban och Elias 1år tsm. Grattis. Idag är det 7 dagar kvar tills jag fyller år. Grattis.
Igår var det valborg och jag åkte hem till emelie och hade det trevligt där ett tag. Evelina var också där. Sedan drog vi ner på holmen och hade det trevligt där. Fast det kunde varit bättre.
Det är iaf slut nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Finns det inte någon som skulle vilja komma hem till mig och sova i min säng med mig ikväll? Jag saknar någon att hålla om. Någon att tycka om.
Jag har läst ut Twilight-serien nu. Blev klar med fjärde boken idag. Väldigt bra, men lite överdriven på slut!
Nu ska jag snart till Bea och fika.
Vi får väl se vart mitt öde slutar. Adjö.

is that alright?
give my gun away when it's loaded
is that alright, with you?

/K.

RSS 2.0