Onsdag 14 november 2012

God morgon!
Stannade hemma från övningen idag då jag känner att jag bara skulle störa, har gåttoch blivit förkyld :( 
Passande tidpunkt; när jag har som mest saker att göra så passar jag på att bli förkyld. Haha. Aja, bara att bita i det sura äpplet och fortsätta. Även fast jag inte är i skolan så kan jag ju fortfarande passa på att göra saker hemifrån. 
Ska ta och läsa lite Datanalys och statistik nu, så man kanske kan lära sig någonting. Har dock väldigt många kapitel att komma ikapp med. Men jag kommer ha mycket tid till övers i helgen när jag ska sitta nattvakt. Får vara effektiv om natten då. 
 
 

Torsdag 8 november 2012

Hallå! 
De senaste dagarna har varit lite kaosartade, men jag lever. Jag försöker hantera min vardag så bra som möjligt. Det är verkligen KAOZ just nu, men det är väl bara att köra på. 
Har ett väldigt viktigt möte idag, som jag hoppas går awesome. Bara att kötta på även fast det är kämpigt ibland. /K.
 
"Efter regn kommer solsken"

Torsdag 1 november 2012

Hallå! 
Första dagen i månaden november. Jag sitter här och har för första gången på 10 veckor ingenting att plugga till. SKÖNT. Ska ta det allmänt piano idag och bara försöka få viktiga saker gjorda. Kanske tar mig ut på en promenad senare, men ska även försöka hinna med att dra till skolan för att gå på After School. Tycker att det är mysigt att de har dragit igång sånt, känns skönt att kunna dra dit och umgås med folk. 
 
And who do you are? Runnin' 'round and leaving scars, collecting your jar of hearts and tearing love apart.
You're gonna catch a gold from the ice inside your soul. So don't come back for me. Who do you think you are?
 

RSS 2.0