dra ballarna i gruset

Så vi möts igen, min kära dator. Har varit lite "offline" från datorn i två dagar nu och det känns skönt faktiskt. Det som händer just nu är att jag sitter och lyssnar på lite musik som jag hade på datorn, har inte lyssnat på låtarna på evigheter! Typ Hips don't lie - Shakira. Hm. Och åter igen sitter jag och funderar. Funderar på allt, hur jag egentligen har det med kärleken, hur jag egentligen inte har tid att plugga och träna som jag gör, hur allting fungerar. 1: Jag fattar ingenting av MaB och kommer inte göra det heller för Pär är lika social som en sten. 2: Jag hatar bokstavligen datakunskapslektionerna lika mycket som jag hatar ärtsoppa. 3: Jag kommer faila på svenska- och geografiprovet vi ska ha inom en snart framtid. Det kommer gå skit. Jag har inte tid att plugga och har bara varit utestängd hela helgen. Jag har känt mig värdelös och totalignorerad. Det går inte. Jag känner att det är omöjligt att leva ett sådant liv. Vad gör jag för fel? Jag vill veta. Men imorgon ska vi ialla fall ha box-it på gympan och då kanske jag kan slå lite ilska ur kroppen och hoppas på att det kanske blir bra. Hihi. Jag har i alla fall en kväll fylld med pluggande framför mig. Jag vet inte vad jag ska plugga, så det kommer kanske bli matte. Eller om jag börjar med italienskan, så har jag den gjord. Hm, äsch, vi får se. Det återstår att se. Jag ska nog duscha och uggla på CSI ikväll. Kan ju hoppas på en trevlig kväll för mig själv. Och jag hoppas att mor, Mats, Elin, Micke och Mattias har det bra på Malta. Taskigt att inte ens fråga om jag ville med. Blev faktiskt besviken på mor då. Men men, får väl förstå om ekonomin inte räckte till. Aja, puss :*

/K.


earth hour

Min dag börjar 11:19 när jag klev upp ur sängen. Det var skönt att få sova länge. Och dagen har hittils bara innehållit tv-tittande och tvättande. Men jag har legat och kollat på Rent hus och Du blir vad du äter. Man får ju en liten skamkänsla när man bara ligger där och latar sig kan jag ju säga!
Dagen kommer nog bara bestå av tvättande, kanske slänger in lite läxor också. Måste bli klar med Iliaden och Odysséen, måste göra de 31 uppgifterna vi fick av Godhe på Nk:n, måste plugga lite Italienska så Per-Fredrik inte blir ledsen eftersom jag tog ut en sovmorgon igår och jag måste nu plugga lite MaB också. Det är jättetråkigt att hamna efter på mattelektionerna när Pär bara går igenom nytt hela tiden. Baah.
Känner mig väl lite bättre än igår med tanke på mitt första inlägg. Jag hoppas att det går bra för min Victor, han gör Högskoleprovet idag. Jag håller tummarna för dig!
Jag antar att tvättmaskinen än klar nu, så det är bara att hänga upp den och ladda i en ny. Sen kanske det blir 1h i solariet! Jag måste nog också ta mig i kragen och skriva en CV. Kanske sticker över till min Emelieemelie så hon får hjälpa mig. Vi får se. Kvällen kommer nog bli ganska tråkig, för det är då jag tar tummen ur stjärthålet och börjar med mina läxor.
Idol 2009 närmar sig. uttagningarna i Göteborg är idag. Uttagningarna i Gävle nästa lördag. Ska jag åka dit med Malin, Clara och Veronica? Äsch, det får vi se då. Adjö.

/K.


hej och hå.

Hej.
Jaha, nu sitter jag här. Igen. Detta är andra gången jag skaffar en blogg.
Eftersom Bloggspot vägrar fungera så är jag väl tvungen till att skaffa en ny.
Och här är jag. Här tänker jag skriva allt mellan himmel och jord. Det kommer
skrivas om humör, vad som hänt, vad jag känner o.s.v. Jag hoppas att du
kommer att gilla det.


Hur som helst, så sitter jag här i min ensamhet med 80-tals musik och tända ljus.
Jag borde hänga upp de blöta kläderna som ligger i den tysta tvättmaskinen och
förmultnar. Men jag struntar i de just nu. Jag sitter omgiven av en filt som jag
myser i med tända värmeljus omkring mig. Jag talar också med min kära vän Victor
på fejjan. Det är mycket trevligt, men inte när han frestar mig med paj.
Jag funderar just nu på när jag kommer få träffa min älskade morfar Miroslav Prochazka
igen; hans kropp har bestämt sig för att han ska ligga på sjukhus, i Spanien.
Och om hur det kommer gå med mig och Fredrik med tanke på att vi inte mår bra,
vi pratar inte på samma sätt längre och vi umgås inte på samma sätt. Det är jobbigt.
Och på hur min mor, Mats, Mattias, Micke och Elin har det på Malta med Annelie.
Och på hur jag kommer överleva denna otäcka värld när mina vänner inte längre finns
där för mig på samma sätt längre. Det är jobbigt och det känns i kroppen. Det är som
om jag tynar bort sakta men säkert.


RSS 2.0