Roma

Denna varma dag har spenderats med min andra halva, Emelie Charlotta Lorentsson. Det var tänkt att vi skulle bada och sola hela dagen, men det blev inte så. Det tog ett ganska bra tag innan vi kom ut i poolen. Jag vet inte hur länge vi bara satt nersjunkna i våra äckliga skinnsoffor och kollade på The Ellen DeGeneres Show. Vid ungefär 13:30 kom vi ut. Vi låg där i våran 30ºC varma pool till ca 14:45. Efter det gick vi och la oss och sov en sväng. Vid klockan 18:00 gick vi hem till Emelie och sen gick vi Roma och åt kycklingsallad. Guuuud va gott det vaaaaaar! Nu sitter jag här hos mor min och kollar på Two and a half men och bloggar. Kvällen kommer nog att spenderas hemma, ugglandes på Hell's Kitchen-finalen och att äta mina Marabouchokladkakor på 200g var. Höhööhöhiihihihihhaahhahahhehhehehheheuhuhuhuuhhuhåhåhååhåhåhåhähä
hähähäähähähohoohohohohoho, gud va fet jag kommer bli! Adjö.

/K.


coooling down

Hej hopp. Just nu är klockan 22:27, och det har börjat svalnat i luften. Det är sköööööööönt ute nu. Jag klagar inte på vädret på dagarna, men jag tar det som det kommer. Jag har bytt layout, va tycks? Kanske lite tråkig, men eftersom jag inte är sådär hajj på att fixa egna layouter så får det blir en standard. Den duger.

Träningen idag var i Krylbo på terrängspåret som "tillhör" Åvestadalskolan. Det var nästan lättare att springa intervaller där, om det inte hade varit för alla flugor, mygg, knott och annat småskit som surrar en i örat! Jag tror att jag blir galen! Och jag har absolut inte en susning om hur många myggbett och knottbett jag har på benen. De är helt sönder med bett och blåmärken!!! Baaah, orka. Jag har på lite Salubrin så är det bra sen. Ser så fult ut dock. Äsch. Det är sommar.


Jag har något roligt att berätta. Roligt för mig i alla fall. PG kom förbi med lite grejjer som jag har haft hos hennes sedan klassfesten, men men. Och jag satt i hängstolen på altanen och ser PG. Säger Hellu och får tillbaka svaret: "Hellu! Men du!! J'vla brun du har blivit då! Gör du inget annat än steker?!" Hon mumlar sedan någonting som jag fick ihop som 'neger'. Haha. Jag tänkte liksom, nej? Jag har typ inte blivit så brun. Men sen när hon hade åkt gick jag och kollade i badrummet. Faaaaaaaan va brun jag är. Hihi. Jag ärver mitt pigment av min älskade morfar. MWAHAHAHAHA! Jag avslutar med detta och kommer med en uppdatering imorgon. Adjö.

/K.


hot hot hot

Som överskriften säger så är det hot hot hot! Och så har det varit i några dagar nu. Jag ska väl inte klaga, men det är nästan lite för varmt. Man sätter sig på "dator-pallen" och när man ska resa sig upp och gå igen, kommer man nästan inte där ifrån för man har klibbat fast! Usch. Och man kan ju inte ha nå mycket kläder på sig, för då döööööör man av svett. Bläsch. Blir nog att ut och sola idag.. Igen.

Träningen igår var lite plågsam(fast det kan ej jämföras med måndagsträningarna). Vi sprang i rembospåret, och man höll på dö när man inte ens hade sprungit 500m. Helt sanslöst. Och när man väl kom fram, helt genomblöt av svett, så samlades myggen på en som om man var en sockerbit! Baah! Och vi kunde typ inte göra övningarna för att det var så mycket mygg. Men vi härdade ut. Gjorde typ samma övningar som förra söndagen. Haha, och vet ni vad?! För första gången, var jag först på plats vid plågan, och först på plats tillbaka! Happyface! Jag är stolt över mig själv. Och jag sprang hela vägen! Hihi, tummen upp för den! Adjö.

/K,

Bruuuuun

Dagens låt: I caught myselft - Paramore.

Gårdagen spenderades med Erika i storsjön. Det var skönt att komma bort ifrån pool-livet och se hur allt annat folk har det. Haha. Det var ganska kallt i vattnet, men det var behagligt. Jag och Erika var först där med hennes mor. Efter ett tag kom hennes syster, Karoline, och sedan hennes bror, Björn. Vi spelade lite badminton, men det var en hund som ville vara med och leka. Stackars hund höll på att strypa sig själv i kopplet. Senare la vi oss och solade lite, och skulle spela luffarschack. Såklart ville Björn vara med och det slutade i katastrof. Haha. Men men, det var trevligt i alla fall och jag gör gärna om det! När jag kom hem så skulle jag sola lite till, och somnade. Och brände mig lätt i svanken, på axlarna och på magen. Men men, det är sånt man får tåla. Dock har det inte gått så bra att sova, då jag inte har kunnat vända på mig utan att jag har känt hur skinnet drar ihop sig och bara vill försvinna.
Dagen bestod även av sms ifrån Börjesson. Det kunde jag ha varit utan.

Nu ska jag kolla hur mycket pengar jag har på mitt konto, eventuellt dra till skokanonen och kolla efter några nya på skor. Kan ju i alla fall hoppas på att det finns några billiga reaskor. Vi får la se. Ha en riktigt varm och trevlig dag. Adjö.

/K.

Sunshine

Solen skiner och det är varmt ute. Det är nice. Det har varit så hela veckan. OCH det skulle bli fint hela nästa vecka också. Men sämre väder mot slutet dock. Aja, jag klarar mig prima!

I tre dagar har jag nästan inge gjort annat än att bara ligga på gården och solat, svalkat mig lite i poolen, gått upp och solat igen. Det är sååååååå skönt att ha pool. Det värsta är att man blir bortskämd och inte badar i sjöar sen. Men men, jag har aldrig tyckt om sjöar. Tänk er slemmet som ligger på bottnen, fiskarna som simmar runt och gömmer en bamsing till fisk som plötsligt simmar fram och biter dig i tårna! Eller om ska gå ut en bit så försvinner marken under dig! Du har klivit i ett sånt där hål. Fy fan. Jag skulle få panik. Haha.

Dagen kommer bestå av att sola. Igen. Jag har fått lite märken, och det är jag glad över. Det bästa är att jag har blivit lite brun om benen! Jag blir aldrig brun om benen. Och idag kanske jag ska med Erika med familj till stranden(fråga mig inte vilken, men det kan vara skönt att komma bort ifrån pool-livet). Jag måste dock raka benen. Och det är jobbigt. Kanske blir en snabbdusch i svalkande syfte.

Träningarna går sådär at the moment. Jag trodde jag hade sett hur Jerker är när han pushar oss. Men nej, i onsdags var han galen. Men jag vet ju att det är för vårat eget bästa, så det är ju chill. Även om det är asdrygt för stunden. Och jag har glömt att göra sit-upsen och armhävningarna!!! I två dagar nu. Gaah. Jag måste göra dem idag. Blir att göra de till något värdelöst tv-program och sedan duscha då. Aah, det duger.

Emelie kom hit en sväng igår och vi pratade lite. Det var väldigt trevligt. Men hon pratade om Johan ganska stor del av tiden. Jag vill också ha någon. Någon att vara kär i. Det är ensamt att vara ensam. Adjö.

/K.

never think - rob pattinson


Securitas

Hej hopp. Idag ska vårat hus bli ett av de i mängden som är installerade med larm. Det kommer hit någon snubbe vid 13:00 och ska plocka lite i våra väggar. Och i framtiden förväntar de sig att man ska komma ihåg en fyrsiffrig kod. HA! Jag som redan har ett guldfiskminne ska komma ihåg det där? Jo tjena. Tss..

Idag skulle jag har varit på stan med Erika och fikat lite. Det blev inte så eftersom när jag vaknade vid 10:26 var hon redan nere på stan -.-' Det är en jävla människa att vara uppe tidigt. Men men, man har ju sommarlov. Och då är det TILLÅTET att sova ut! Så jag har inte en aning om vad jag ska göra idag. Det är träning ikväll iaf. Inne idag, skööönt. Slipper man de trånga springbyxorna. Ser ut som värsta hurt-männinskan i de. Det värsta är väl att jag måste köpa nya >.< Måset köpa långbyxor, trekvartsbyxor och en "jacka" eller tröja att springa i. Och ett par nya skor måste jag nog ha också... Men men, det kanske blir att köpa det till nästa säsong. Eller jackan kan jag köpa iår i alla fall. Skorna kan vänta. Det håller än så länge.

Och jag kan inte sola idag heller. Tänkte att det skulle bli kanonväder idag igen, men nej nej. Det blev lite mindre sol idag. Men men, det är ju varmt. Men nu ska jag fixa med lite andra grejjer. Adjö.

/K.


basket

Hoppsan sa. Jag sitter här på den obekväma pallen, men ingen hållning i ryggen och våndas för träningsvärken jag har fått. Framsida lår, vadmuskler och nedre ryggen. Wooooosh! Aj aj aj säger jag bara. Och det kommer ju inte bli bättre av intervallträningen ikväll. Jag vill inte...!!!! Men jag måste för att bli bättre. Har ju sit-ups, armhävningar och fotledsövningarna kvar också. Fundert på om jag ska göra dem på baksidan i solen.

Dagen blir fin, bara för att solen är framme. Emmy kanske vill träffas och hitta på något. Det skulle bara trevligt värre.
PG skulle ju iväg till Storsjön och bada med Jenjen. Hoppas att det är riktigt kallt i vattnet. Höhö. Nej gud, så får jag inte tänka. Usch. Hahah.

Imorgon ska jag och Erika ut och springa. Hoppas att träningsvärken har försvunnit till dess. Jag ska ju även ner till stallet i Grytnäs och vara med PG när hon tar hand om Lillen. Hoppas att jag kanske får rida lite också (a) Hihi, det gick ju bra förra gången iaf. Bara för att jag inte är van!

Men men, nu ska jag kolla om tvättmaskinen är klar, så ska jag hänga kläder (: Och nu har jag för första gången tvättat tröjorna ifrån Polen som bara kräver 30ºC. Hoppas för allt i världen att de inte har blivit förstörda eller liknande. Ha de bäst, Adjö.

/K.

sööööndag

Hallå!
Nu är festandet slut efter 3 dagar. Jag har ju inte varit full i 3 dagar, men jag har varit på fester 3 dagar i rad (: Det är nice! Igår hade vi förfest hemma hos mig, och jag tycker synd om min far som var hemma då. Men jag tror att det blir säkert fest här igen i sommar. Då ska jag bara bjuda några stycken. Höhö, förutom det så har jag bytt mobil. Min andra pajjade(typ) och nu har jag mors gamla SE w580i. Hon köpte en Samsung med touch screen, för SE var inte tillräckligt modern. Baah! Köp en ny telefon till  mig istället? Eller en systemkamera? :D

Aja, träningarna har kört igång hårt ifrån början, och det är väl bra, men man håller ju på att dö när man tränar! Ikväll ska vi ut och springa rembospåret. Det ska bli skönt. Och alla sit-ups och armhävningar går väl sådär. Jag håller på att avlida när jag gör dem också. HAHA! Men nu ska jag återgå till musiken och sjunga lite till. Adjö.

/K.

regniga torsdag,

Det regnar ute. Men det är inte konstigt, för det är ju nästan midsommar. Det regnar alltid på midsommar...
Jag ska snart pallra mig till affären, sen till frida. Ska dit och grilla lite och har lite party. De kunde ha sagt att man fick dricka, så jag har inte hunnit fixat något :( Ska köpa 2 coca-colaflaskor istället. Det går bra det också. Kan ju alltid hoppas på att någon vill bjuda på någon cider eller så ;)

Imorgon ska jag nog sitta hemma. Vi får se hur jag gör.  Kanske drar iväg till Grytnäs en sväng.

Men nu ska jag nog gå och handla drickorna. Så har jag det gjort. Pusspuss, adjö!

/K.


första träningen...

... och jag tror jag dör! Jag höll seriöst på att dö idag. Jag har aldrig haft så svårt att andas som jag hade idag. Det var sjukt jobbigt. Springa intervaller i 20min. Fy fan. Nu vet jag vad jag ska göra.

Ut och träna imorgon. Blir not att springa runt broarna imorgon. Om hundarna kommer vid 9 tar jag det på morgonen. Kommer hundarna vid 7 tar jag det på kvällen när jag har lämnat dem hos mor min.

Nu vet ni. Adjö.

/K.

Brighter

Brighter - Paramore.

Hallelålja. Jag sitter här, 10:40, klar för att åka ner på stan. Jag och mor ska ner och lämna in en lapp till Swedbank, och sen blir det väl att göra något annat. Har ingen aning om vad mor vill göra där nere. 
Idag är det första träningen. Det ska blir skönt att börja igen. Man känner sig så tafatt när man bara sitter om kvällarna och inte gör någonting. Det negativa är att jag har inte varit ute och sprungit någonting alls, under det lilla "uppehållet" vi hade. Och jag har inte gjort sit-ups eller armhävningar. Men ikväll skall det göras! Och imorgon ska jag ut och springa. Jag måste fan ta tag i det här nu. Jag kan inte vara potatissäcken som är efter hela tiden.

Imorgon bär det av till Soffe på kvällen. Vi ska kolla på film och ha det trevligt.
På onsdag är det träning.
På torsdag ska jag hem till Frida och grilla lite. Det blir roligt.

Aja, men nu ska jag fixa det sista innan jag gör staden osäker. Adjö.

/K.

avslutning, studenter och klassfest

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG, GÖTEBORG!

Så lät det på klassfesten vi hade i fredags. Det var nice! Vi hade avslutning i torsdags och det var skönt. Schools out for the summer. På kvällen åkte jag till Erika och spenderade natten där. Dagen därpå, fredagen, åkte vi ner till stan och kollade på studenterna. Jag grät när jag såg Victor komma ut med kostym och studentmössa och allt!  Fyfan, lämna mig inte Victor!!!  Och om du flyttar måste du lova att hälsa på!

På kvällen blev det klassfest, och det var jättetrevligt! Vi hade roligt, vi åt, vi sjöng och umgicks. Vi måste ha fler klassfester! Lätt!!! Efter klassfesten gick vi ner på stan. Jag stod i regnet och dansade med flera personer, senare kom Budd och Malin, då hängde jag på dem och Krystian. Jag kom hem vid halv 2 och gick och la mig för att sova direkt.  

Lördagen blev en slappdag och jag var inne hela dagen. Det var skönt och behövligt.

Nu ska jag fortsätta kolla på film med mor min. Adjö!

/K.

kalas

Hej Hopp. Jag började dagen med att sova länge, vilket var skönt. Under dagen har jag varit på kalas hos Magnus. Det bjöds på smörgåstårta, läsk och tipspromenad. Om vi vann får vi reda på det senare, för vi åkte hem precis när alla skulle fika. Aja, jag ska vara hemma hos mamma ikväll och mysa. Jag, mor och mormor ska sitta i skogsbo och äta bakpotatis! Mums! Det var längesen.

Imorgon kommer tysklandsresenärerna hem! Det betyder att Emmy kommer hem imorgon. Jag har saknat henne. Hon bjuder alltid på skojj.

Jag har tyvärr inte varit ute och sprungit idag, men jag ska nog göra sit-ups och armhävningar ikväll i alla fall. Jag kan ju inte vara en jättestor latmask! ;) Men jag längtar till nästa vecka, sista veckan i skolan. Det ska bli skönt.

Adjö.

/K.

halla'

Hallå. Denna underbart blåsiga och molniga dag började med att inte alls vilja gå upp ur sängen. Jag vaknade till och hörde hur alarmklockan tjöt och ville bara försvinna. Jag stängde av den och pressade mig upp ur sängen. Tog bokstavligen de första kläderna jag hittade och började göra mig iordning för dagen.

Jag och Julia handlade blomster till Bosse idag, som för övrigt hade namnsdag också. Han blev jätteglad, och vi fick sluta ca 1h för tidigt. Det var najs. Jag fick också reda på att jag blev godkänd på provet jag gjorde igår i matte b. Tummen upp för mig! Det tycker vi om. Jag kommer även på VG på italienskan. Det är najs.

Eftermiddagen har spenderats hemma i mitt kalla hus. På vägen hem drog jag till Willys och köpte Ben & Jerry's chokladglass med browniebitar i. Mumma. Jag åt upp hela burken själv. Din tjocke fan. Men imorgon blir det broarna runt innan dagen kan starta. Måste fan börja träna nu om man inte ska vara dålig när sommarträningarna börjar.
Jag slumrade även till vid 18:45 och sov till 19:45 då jag vaknade av ett sms. Det var otroligt skönt och jag ville bara fortsätta sova. Jag skulle behövt den extra sömnen. Jag har blivit så lat på sistone. Måste bättra mig, kan inte fortsätta såhär.

Nu ska jag försöka få tag på min Victor och se om han vill ut på promenad en sväng. Eller om det kanske blir så att man går och sover snart. Vi får se. Jag kanske sätter mig och tecknar lite ute eller något. Jag fick ju block i födelsedagspresent. I och för sig skulle jag kunna lägga över alla bilder ifrån Göteborg och börja ladda upp de på bilddagboken. Och alla andra i laget skulle kasta sig på mig som gamar och vilja ha bilderna. Haha, lätt värt. Jag måste ladda kameran också. Ska nog ha med mig den imorgon när jag och mor åker till Krylbo och firar Magnus. Och snart är det ju avslutning i Åvestadalskolan. Måste dit och träffa alla gamla lärare. Och min lilla pluttkusin går ju ut 9an! :')

Jaja, vi får se vad jag hittar på. Btw, jag har blivit besatt av Skillet. Adjö.

/K.

döööööööööö!

Hallow. Jag är här igen. Jag har hunnit till Göteborg, spelat massa basket och stressat sönder med alla prov som lärarna har slängt in i sista sekunden. Baah!
I Göteborg var det trevligt i alla fall. Vi gjorde vårat bästa, även fast vi kunde gjort mer. Kom till kvartsfinal i B-slutspel! Men men, jag kommer i alla fall dö under sommaren. Vi går upp till div. 2 med damerna nästa termin och då måste vi bli biffiga och ha bra kondis. HAHA. Jag kommer döööööööööö.

De senaste två veckorna har jag bara velat dö. Jag gjorde prov på kapitel 4 idag, MaB. Jag kan inte göra mer än hoppas på ett G på det provet. Jag fick IG på sannolikhetsprovet, 2 GGR. Och ska göra omprov på tisdag, igen. Jag fick IG på MaB nationella. Blir att göra om NP i höst när resten av klassen läser det. Blä. Jag har VG i svenska, och ordklassprovet gick faktiskt oväntat bra. Jag trodde att det skulle vara svårt, men det var inte det. Eller så var det bara lätt att få poäng. Jag har VG i idrott och hälsa A. Fast Thord ville att jag skulle göra MVG på nästa teoretiska uppgift, för han ville gärna sätta MVG på mig. Jag har VG på Nk:n. Jag hade fått MVG om jag inte hade fått så dåligt resultat på förra provet. Fick 2,5 poäng över G bara. Aja, man kan inte vara bra på allt. Jag hoppas på ett VG på italienskan också. Jag tycker att Per-Fredrik ska sätta det på mig. Jag har varit engagerad under lektionerna, gjort läxorna, fått ganska bra på proven.
Vi ska för övrigt köpa blommor och blad till Bosse, Maria och Olle innan vi slutar. Det är väl jag och Julia som har hand om det. Och eftersom vi fick reda på idag att Bosse inte kommer någon gång nästa vecka, måste vi köpa blommor till honom imorgon. Vi ska köpa blommor till Olle och Maria på måndag. Få se om vi hinner ge de till Maria.

Nu ska jag nog kolla fejjan, dricka upp mitt kaffe, stänga av tv:n och gå och sova en stund. Mums va skönt!
Jag hoppas att jag klarar att överleva till skolavslutningen.

Btw, jag är bjuden på fest imorgon. (: Adjö.

/K.

RSS 2.0