Lördag 21 augusti 2010

Tjolahopp tjolahej!
Jaha, ska vi börja från början då :P

Torsdag: Började skolan. Scary. Vi kom dit, satt i aulan, fick se på cheerleading, gick till klassrummen, fick lite info o.s.v. och sen fick vi dra hem. Roligt! Not.

Fredag: Börjar med i-val. Sen Engelska C med Stone och sen hade vi svenska och filosofi. Och filosofi kan vi gå och skita ner sig! Typ max G på den kursen. Blä.

Fick jobba en sväng igår också. Jobba mellan 18:30-24:15 med Johanna :)

Idag ska jag;
-göra Info&Layout
-tvätta
-diska
-panta
-köra bil
-hämta resväskan
-skriva packlista till Barca och RfM!

typ.. Det var mycket, så jag lär väl börja nu då! Hörs! /K.


Tisdag 17 augusti 2010

Tjabba tjena hallå bloggen! ;)
Igår åkte jag på att jobba ett extra pass, så jag jobbade mellan 12:00-18:30. Var ingen bra dag på jobbet precis.. Var skitnervös när jag jobbade samtidigt som min "chef", blev blöt och cuttade fingret på en träpall :(

Det där med att jag blev blöt tänkte jag beskriva lite bättre. Jag fick uppdraget att packa upp leveransen från Coca-Cola, så jag ställde allt där det skulle vara o.s.v. Sen skulle jag ut med en stor pall 2liters colaflaskor i butiken. Så jag skar loss plasten runt om och sen skulle jag ta bort bandet som satt fast runt. Det var typ buntbandsliknande. Så jag skär loss det och med min otur så råkar jag skära i en cola flaska som gör uppror och sprutar ut cola! Jag fick i ansiktet, i håret, hela vänsterarmen blev blöt, de små plattorna cola bredvid mig blev blöta, och skåpet bakom mig fick sig en rejäl dusch samtidigt som det blev en stor pöl på golvet. Jag står där som i värsta "vattenledningen-har-gått-sönder-och-jag-ska-hålla-för-med-handen"-senariot. Fy fan säger jag bara. Patricia kom in och bara skrattade åt mig. BLÄ! :P

Efter jobbet igår drog jag till Bärso där hela gänget var samlat. Vi fikade, cyklade runt runt runt och åkte hem till Carro och drack te innan jag och Lotta bogserade hem Bea. Det var väldigt trevligt :)

Idag hade jag tänkt att tvätta, städa på mitt rum och göra klart Info&Layout. Kanske hinner med att köra lite med mamma också. :) Vill verkligen träna på det jag var sämst på förra gången, d.v.s hitta sambandet mellan koppling och gas när man ska svänga :P Nej, nu ska jag väl dricka lite mer kaffe och slänga in en maskin tvätt :) Hörs! /K.

Söndag 15 augusti 2010

No I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore
You lost the love I loved the most

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I learned to live half alive
And now you want me one more time

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are

And it took so long just to feel alright
Remember how to put back the light in my eyes
I wish I would have missed the first time that we kissed
Cause you broke all your promises
And now you're back
You don't get to get me back

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are
Running around leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are
Who do you think you are
Who do you think you are

Lördag 14 augusti 2010

Tjenixen! Igår när jag kom till jobbet fick jag vet att vi hade haft inbrott. Kul liksom. -.- idioter som inte kan låta andras egendom vara!

Aja, idag har jag inte hunnit med så mycket. Sov till 10, slappat lite, varit hos mor och Zumbat. Gjorde både 20 min workout och cardio workout. Asdrygt! Såg ut som om jag hade badat efteråt :P Men det är kul och det ger ju lite träning på samma gång :) Ska fan önska mig de i julklapp eller studentpresent!

Jag måste väl hoppa in i duschen och fixa mig snart. Hoppas att klockan går fort, pappa sa att vi skulle äta runt 16:00. Thaiiiiiiii!! Mumma!  /K.


Fredag 13 augusti 2010

Hallå. Fredag 13e idag... Fast än har inte ont hänt.

Hade stänging på jobbet igår med Patricia, somnade väl efter 01:00 någon gång. Tror du inte att man vaknade vid 08:19 idag? Har hunnit varit hos farmor och farfar idag också. Det börjar blir tomt i huset nu, tyvärr. Jag tycker ju om huset. Blä på flytten.

Igår var jag ute och körde lite bil med mor. Körde först på morgonen, sen blev det hem och äta och sedan ner och åka lite igen. Fast andra gången åkte vi i Koppardalen och jag fick prova på att åka i rondell, och köra lite bland trafik. Fick fan panik när det kom massa bilar :O hittade inte synkningen mellan kopplingen och gasen bara för att jag blev panikslagen! Blä, typ kärringstop flera gånger. Men vi hittade ett bra ställe att öva på och det kommer nog blir så att jag ska köra där fler gånger. Sen fick jag backa lite också, gick helt awesome. Behöver typ inte röra gasen, för bilen rullar så fint bakåt ändå! Längtar till nästa gång! Får nog bli nästa vecka för både jag och mamma jobbar i helgen.

Nej, nu måste jag väl fortsätta med Info&Layout så det blir färdigt någon gång. Skulle vara skönt att ha det klart så fort som möjligt nu innan skolstarten. Kanske kan lämna in det på torsdagen redan då? Awesome! Och FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va jag längtar till Barca!!!! :D

/K.


Torsdag 12 augusti 2010

Hallå :)
Ny design på bloggen! Äntligen, min andra har varit sååååå tråkig.

Har nyss kommit in efter en springtur på älvpromenaden, var kvavt som fan ute! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att dra vidare till mor min. Ska kanske ut och köra lite bil :)

Igår Zumbade jag för första gången :D Askul! Fast det var rätt svårt att hänga med instruktörerna xD

Btw så blev jag getingstucken på jobbet i måndags. Ikväll komemr AC hem och hon ska få kolla på det imorgon. Känns som om jag har en allergisk reaktion, men då skulle det varit värre! Men vi får se vad hon säger. Får smörja på lite cortison innan jobbet idag.

Aja, nu ska jag dra :) /K.

Söndag 8 augusti 2010

Morsning! Igår mådde jag inte alls bra efter kvällen före :P Men kul hade jag! Jag kände bara Jonetta, Elin och Johanna, så jag har lärt känna lite nya personer :)

Igår låg jag i princip hela dagen i sängen. Klev upp 14:00 för jag skulle duscha och sånt innan jobbet :P

Låg i alla fall och kollade på SYTYCD. ASBRA! Det var en dans av Travis Wall som jag fastnade för. Jag kände smärtan :'( Satt seriöst och bölade till den, ska slänga in den i slutet tillsammans med två till som man känner smärtan i. Har även fastnat för låten Jar of Hearts av Christina Perri. Helt underbar!

Idag har jag bara planerat in träningen kl. 19:00, annars är jag typ ledig. Ska väl tvätta någon maskin och diska också. Funderar på att göra lite info och layout också, men då skulle jag behöva sitta vid en annan dator :P

Nej, nu ska jag lägga in klippen :)


Bröstcancerns dans av Tyce Diorio.Addiction av Mia Michaels.

Fix You av Travis Wall kan man tydligen inte få in, så den får ni klicka er in på HÄR

Älskar Boogie Shoes också! Lauren och Billy som dansae ihop :) klicka HÄR.

Fredag 6 augusti 2010

Hallå! Idag har jag jobbat, 09:00-17:00. Drygt, eftersom jag hade stängning igår. Men det gick väl an!

Har fikat med bulle och kaffe, duschat, blåst håret och klätt på mig. Snart ska jag gå och platta håret, och sminka mig :) Ikväll ska jag till Jonetta, som fyller 20år idag! Får se om man blir kvar länge eller inte.

Nej, nu måste jag röra på mig ;) Hörs!


Onsdag 4 augusti 2010

Hallå där. Jobbade igår, stängning. Imorse vid 9-tiden, var det någon försäljare som ringde både mig och pappa(som för övrigt hade jobbat natt). Må han brinna i helvetet.

Idag jobbar jag också. Börjar 15:30 och idag ska jag för första gången jobba med Conny. Är lite nervös faktiskt :P


Blir inget långt inlägg. Kan ju för övrigt säga att jag är grymt jävla sugen på att köpa en systemis. Några av läsarna som har tips på en bra modell? :)
Är också jävligt sugen på att fixa en tatuering. Men då måste man ju veta vad man ska ha. Det är så jävla svårt. BLÄÄ säger jag bara. /K.


Måndag 2 augusti 2010

Hej där folket! Nu är vi redan inne i augusti! Helt sjukt vad tiden går fort fram :( om PRECIS 17dagar börjar sista året på gymnasiet, och i vår är det vi som står där med studentlekarna, balen, utspringning genom kopparportarna och åker vagn genom staden. Usch, blir ju depp bara jag tänker på det!


Jag jobbade i lördags och igår. Fast igår jobbade jag 10-18:30 och hade med mig ombyte till jobbet så det var bara att åka hem, dumpa väskan och dra direkt till träningen. Igår var det jag, Erika, Elin, Jonna och Linda som tränade. UTAN tränare, igen. Men det gick rätt bra faktiskt, trots att mina ben skakade av sig själva när jag kom tillbaka. Men det är sånt som man får tåla. Efter det var jag helt slut när jag kom hem. Åt lite mat, duschade, såg Emma Green ta silver i höjdhopp på 2,01. Blanca Vlasic tog guld, Emma Green tog silver och Adrienne Freidrich tog brons. Blev lite chockad när Green kom före Freidrich på prispallen. 

Idag har jag tvättat och fixat disken, så jag har egentligen inget mer som jag måste göra. Funderar på att dra ut och springa en sväng sen, eller om jag tar det ganska snart. Vet ej. Vi får se, kanske sätter mig och läser ut boken som jag lånade på biblioteket härom dagen! (Hör och hämpa, jag lånade en bok på bibblan!)

Jag kanske är lite fräck ikväll och slänger ut lite bilder på fb. Kanske lägger upp någon här också :) har ju lite bilder ifrån allting som hänt typ :P Haha, nej, nu ska jag kika vidare och dricka upp mitt kaffe! /K.

RSS 2.0