Lördag 31 juli 2010

Hallå där. Sorry att jag har varit lite off från bloggen, men har typ ingen blogglust längre. Dessutom så har jag ett liv att sköta. Jag jobbar, försöker umgås med polare, rättar till andras problem o.s.v.

Men jag kanske kommer tillbaka ett tag nu :) får hoppas på det. Idag hoppas jag på att det är springväder ute, men tror att det kommer börja regna snart. Vem vill vara ute och springa i regnet? Visst är det bättre än stekande sol, men det blir blött och geggigt på marken och man KAN blir förkyld! Något som jag absolut inte har tid med just nu.
Sen ska jag jobba ikväll också. 15:30-24:15. Fick hjälp av Patricia och André igår med lönelappen, så jag får någon lön i augusti! Stort tack!
Annars kommer jag väl inte göra så mycket mer. Ska väl kanske börja med Info&Layout snart. Gör det på måndag, min lediga dag, så kan jag sitta och pilla med det när alla andra är på jobbet!

Igår var jag på stan med Erika btw! Hittade två par jeansleggings och smink, behövdes verkligen! Jag hade typ inget annat på min lista heller, så det var bra. Känner mig riktigt duktig :) Fast det sved att betala sminket. ~450kr.  Men men, nu har jag så jag klarar mig ett tag framöver! Nej, nu ska jag väl äta lite frukost så jag kan ta tag i springturen också! Hörs! /K.

Dresscode

Ni ska få hjälpa mig lite kom jag på! Vilken ska jag ha imorgon?

Klänning nr 1:
 





eller klänning nr 2: 

fast min den här är svart (:

Fredag 23 juli 2010

God dagens. Idag har jag inte gjort mycket. Har varit till affären, tvättat, gjort kurser m.m.
Fick lön idag, så jag funderar på att beställa hem en klänning från HM. Men vi får se. Jag behöver ju även nya springskor, nya löparkläder och lite sånt krafs, så det får bli prio 1 i alla fall.

Som jag sagt tidigare har jag inte mycket blogglust, men jag det kanske inte gör något? Jag uppdaterar mig ju i alla fall varannan dag. Just nu så vill jag bara att mor ska komma hem och hämta Lotus så jag kan ut och springa!  ("Varför springer hon inte nu? Lotus kan väl klara sig själv i den timmen hon är ute?" tänker väl ni nu? Jo, nu ska ni få höra, Lotus har en tendens till att inte hålla sig ifrån att pinka i protest när man är borta och lämnar honom ensam. Därför.) /K.

Onsdag 21 juli 2010

Hejhopp. Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen ingen lust. Jag skulle helst bara vilja fota lite. Eller, hur mycket som helst egentligen! Men jag kan ju inte göra det, då jag inte har någonstans att lägga bilderna. Funderar fan starkt på att ta mig till stan imorgon, köpa en hårddisk med sparkontopengar som jag sedan ersätter när jag får lönen. Jag kan fan inte vänta. Vill hemskt gärna ha tillbaka mina gamla bilder också. Ska försöka bränna ut de mest värdefulla bilderna på skivor, så jag vet att jag har de kvar.

Anywho, idag blir det väl inte mycket att göra. Ska kolla igenom några lådor som jag har fått av farmor. De flyttar ju, så då får vi massa grejer. Skulle även behöva göra lite kurser för jobbet - men det kommer inte högt på min lista atm. Först ska jag få i mig lite frukost. :) Hörs! /K.


träning idag!


Måndag 19 juli 2010

Nu, är jag ledig i en hel vecka frammåt! Om de inte ringer såklart. Så jävla nice!
Idag har jag sprungit, hälsat på mormor och morfar och hälsat på mor. Har även packat ner alla burkar som det är pant på i sopsäckar, för ikväll ska jag och Lotta åka och panta lite.

Jag fick ett sådant förbannat fotosug idag! Jag skulle bara vilja ha en systemkamera och fotografera massa!!!
Man kanske ska investera i en systemis efter lönen?

/K.


you shine brighter then anyone,

Torsdag 15 juli 2010

God morgon god morgon! Det verkar bli fint väder idag igen, nice! Låg ute mest hela dagen igår och fick lite bränna upptill i alla fall :) Benen är fortfarande jättesvåra att få bruna!
Jobbade igår också, 18:30-24:15. Det kom världens rush av människor vid 23:30 där, fan man visste ju inte vart man skulle ta vägen! Men det gick bra :)

Igår blev det bestämt att jag och mor skulle åka till Morgongåva idag. (Egentligen skulle vi ha åkt i helgen, men vi åker idag istället) Därav den tidiga uppgången. Jag var mellan två drömmar och det är väl lika bra att kliva upp istället för att missa uppstigningstiden. I och för sig hade jag ställt klockan på andra sidan rummet, men va fan :)
Jag hoppas på lite fynd idag i alla fall! 

Jag är grymt sugen på att tattuera mig. Just so you know. Hörs! /K.

Onsdag 14 juli 2010

Tjabba. Dålig update, i know. Men vem vill sitta inne och blogga i detta väder? Nu tänkte jag bara skriva lite så ni vet att jag lever :)

Igår var jag ledig, för första gången på typ evigheter. Asnice! Jag var till farmor och farfar, var hos mormor och sa hejdå till tjeckerna(!) och sen grillade jag och pappa innan vi fortsatte att röja i uterummet. Det börjar bli rätt snyggt där inne.. Med tanke på hur mycket skit som stod där från början så är det rent där inne nu! Blir väl antagligen att fortsätta med det ikväll innan jobbet eller imorgon.

Men idag ska jag soooola! Ska bara skriva klart här så ska jag ut och lägga mig på altanen :) Ska ta med mig lite vatten också, kommer nog bli svinigt varmt!

Hörs :) /K.


Fredag 9 juli 2010

Hoj hoj!
Igår var jag, Amanda och Emelie en sväng till Västerås innan jobbet. Vi åkte vid 12 och jag och Amanda hann hem i tid tills jag skulle börja jobba. Såklart gick vi in på New Yorker. Farligt farlig, men härligt härligt! Jag hittade en klänning, ett par byxor, ett linne och en bh. Men när jag skulle betala så hade jag glömt kortet hemma -.- Men Amanda la ut åt mig så hon ska få pengar idag :)

Ikväll ska jag till Emelie och grilla lite :) Hoppas på en awesome kväll! Vi ska vara i stugan, så jag hoppas att det int blir så myggigt bara. Men nu lär jag sätta lite fart! Ska vara hos Emelie 15:30 och jag måste duscha och fixa mat! Ville bara berätta om detta :) Hörs imon! /K.


Onsdag 7 juli 2010

Shululululu! Varmt som fasikken har det varit de senaste dagarna! Hoppas på mer mer mer värme!

Stängde för första gången igår. Det gick awesome. Stängde med Tove och hon hjälpte mig det bästa hon kunde. Idag ska jag också jobba. (y) jobbajobbajobba=pengarpengarpengar! Stänger idag också, men börjar tidigare för att Charlotte är sjuk. Har även fått ett extra pass nästa vecka. Dock så stänger jag dagen före och börjar kl. 08:00 dagen efter. Men då har jag en chans att byta bort 29 augusti! Nej, nu ska jag ta och fixa mitt hår och ta mig till mor min! Får se om hon är hemma.

Kommer nog kanske inte skriva så mycket om dagarna nu, men det kanske inte gör något? Ska försöka uppdatera så mycket jag kan! :)

/K.

right now;

nu ska jag skära lite honungsmelon och sedan lägga mig i sängen och se på New Moon! Ska ta på mig lite myskläder och ha det riktigt trevligt! Imorgon börjar jag ju trots allt jobba igen. Men nu börjar jag mina kvällar, och det är lätt värt att jobba mellan 17-24:15 om man kan sola hela dagarna! Dessutom är det ju OB efter 19:00 ;)  Nej, nu ska jag skära lite! Hörs! :) /K.

Måndag 5 juli 2010

Halllå där! Jag vet att jag har varit lite off på bloggen, men det är ju faktiskt sommar! Och varmt som in i h*lvete. Svettas ju bara man går från sängen till toan. (Inte långt) Jag har i alla fall jobbat i onsdags, fredags och igår. Har bara gått bättre och bättre för varje dag! (y) Har väl mest stått i kassan för jag kan typ inget annat, men det gör inte mig någonting. Dessutom så har de sagt att om man kan kassan så räcker det ett bra tag. Jättetrevliga arbetskamrater har jag också! Underbart!

Har varit lite dött i Avesta senaste veckan, men det har ju varit Peace and Love. Och nu sover väl alla ungdomar ikapp i typ två-tre dagar så på torsdag senast kommer de ut och är vid liv igen!

Pernilla ska försöka fixa en liten nyare bloggdesign åt mig. Happyface! Börjar bli lite trött på blogg.se's mallar. Vi får se vad hon hittar på.

Släkten från Tjeckien är här också! Eller, när mormor kom hem så följde Mila(mormors syster), Lenka(systerdotter) och Katja(Lenkas dotter) med. De stannar i ca 1 ½ vecka till.

Vi har börjat fått lite ordning i källarn också! Arfo vill gärna komma dit och hjälpa till så de får en lokal och visst! vi har städat i skyddsrummet och vid baren(även i skåpen) och börjat plocka i nya filmrummet. Vi vet inte riktigt vad som är vårat och inte, eftersom Linus-gruppen har varit där också. Men vi ska prata med CB idag!

Nej, nu ska jag tvätta och byta om! Puss! /K.


Btw, någon som är sugen på att åka på Lars Winnerbäck 28/7? (a)

RSS 2.0