31 dec 11:04

Idag är det Nyårsafton. Kul? Ja, för er som ska på fest. Det närmaste fest jag kommer komma är att sitta med Emelie och Patricia innan de drar till krogen och jag drar till mamma och Mats. Hm.. Mindre kul.

Träffade gänget härom kvällen. Carro har kommit hem ifrån Thailand, ÄNTLIGEN! Skönt att hon är hemma. Men hon tycker inte alls att hon är brun.. Hon ser bara ut som en pepparkaka och vi ser ut som lik om vi står bredvid varandra. BLÄ. Jag vill också. Jag var väl hyggligt brun i somras, och i sommar ska jag vara lite brunare!

Fick även veta igår att mamma och Mats funderar på att åka till Ullared med hudvagnen i sommar. Och de bjöd med mig! Fan va nice det skulle vara! Men såklart får de fixa så att jag inte jobbar när vi åker i sånna fall. Men det får vi väl se senare. Om det kommer bli så ska jag nog ta med mig Emelie, om hon inte har något bättre för sig.

Men men, nu ska jag fixa med lite bilder och ha alla på ett USB-minne, och inte på TRE stycken.. Kanske slänger upp någon bild här snart. Funderar på att ta med mig kameran i fickan lite oftare. För när man oftast är ute och går så hittar man fina moments och då har man ingen kamera. Det suger. Men nu ska jag skynda mig så jag hinner klart innan mamma hämtar mig. Vi ska röja stan idag ;)

/K.

30 december 2009 kl. 21:28

Nyår suger. Allt suger. Det blev inget med tjejerna för typ hälften av oss skulle bort. Och nu kommer jag ruttna hemma.. 

Jag orkar inte längre...

14:03 -

Detta är ett inlägg till min kära hårddisk som inte gick att rädda. Nu är precis allt borta och det kostar upp mot 9900kr att rädda det, och pappa säger att det inte finns av denna värld att han tänker lägga ut de pengarna.

Detta har försvunnit och finns inge mer:
- bilder från alla konfimartioner som jag varit med på
- bilder från Polen och när Martyna var här
- bilder från alla de fester som jag någonsin varit på
- bilder från födelsedagskalas
- bilder från alla roliga händelser
- alla konsertbilder
- alla familjefoton
- bilder från Sandviken
- bilder från Studenten -09
- bilder från Åvestadalskolan 9F
- ALL MUSIK m.m.

/K.


18:10 - Rise Against - Hero of War.

Hallå, God jul!
Jag sitter och lyssnar på Rix FM, Risa Against - Hero of War. Därav titeln på inlägget.
Julafton igår var bra, började med mat hos farmor och farfar där jag även såg på Kalle Anka, Pato Donald en español.

Julklapparna igår bestod av choklad, kroppsvårdsartiklar, pengar, spikmatta och flytta-hemifrån-saker. Skulle även få två av de tre klänningarna jag visade för några inlägg sen. Looooooooove it!

Nu ska jag fortsätta att nörda andras bloggar och lyssna på Rix FM, för The Voice vill inte conecta :S

God Jul och Gott Nytt År :)

/K.


10:10 24december 2009

God Jul!  :)

och Grattis på 17års dagen Elvira Lindgren! :) <3

Bästa Jullåten: Last Christmas - Wham

21:05 - Dagen för dagen före julafton.

Idag har jag varit i skolan för sista gången i år. Sååå sköööööööönt!
Julshowen med lärarna var helt okej, förutom Måns naken-scen :S INTE ALLS VACKERT!
Den kunde jag varit utan. I övrigt så har jag inte gjort mycket. Var hos mor en stund nu på kvällen. Vi beställde alla tre klänningarna och de kommer på posten v.53 :) HAPPIFACE!

Annars har jag suttit och lyssnat på radio, idag igen. Men imorgon ska jag försöka övertala pappa om att vi ska ta ner granen i alla fall(den ligger tyvärr på vinden) och jag ska försöka att bygga mig ett pepparkakshus! Hur det ska gå till vet jag inte riktigt, men försöka ska jag. Lotus kommer vara här också. Mysigt :) Tror att jag ska ut och knäppa lite bilder om jag orkar. Få se om jag hittar några bra platser och något värt att knäppa på. Ska väl julstäda lite också. Det behövs verkligen. Kan ju tvätta det mesta i alla fall.. Och dammsuga på mitt rum. Och dittan och dattan.. Vi får se hur jag gör.

Nu ska jag se över alla andras bloggar och mysa lite i mörkret innan pappa kommer hem.

Grattis Amanda Lidström 18år idag!

Adjö. /K.


21:28 - 21 december 2009

Hallöj.
Idag har det varit en trög dag i skolan. På italienskan skulle vi få tungvrickare av Peffe och det var ju vääääääääääääligt roligt.. NOT. Usch. Sen hade vi skattjakt med SP-programmet. Asroligt! Alla sprang runt som galningar och letade efter dessa saker som stod på listan. Fy fan va kul det var :D

Efter det slutade vi, så jag gick ner på stan och hittade present till mor och AC. Sen bestämde jag mig för att gå till mormor och morfar och fika. Blev bjuden på fika och mat. Har för första gången smakat lutfisk. De flesta tycker att det är äckligt, men jag tyckte att det mest smakade äggvita. Vet inte varför, men det gjorde det. Haha ;)

Sen kom jag hem vid 15:30 och då slog jag in paketen jag hade, sen begav jag mig till Jysk, Ö&B och farmor och farfar. På Jysk hittade jag en sjal och en jättefin present som skulle passat mor. Men jag köpte bara sjalen. Vidare på Ö&B hittade jag inget speciellt. Var bara ute efter presentpapper eftersom jag nästan gjort slut på allt hemma. Pappa har kanske nå presenter som han vill slå in.
Hos farmor och farfar fick jag mat. Hawaiigryta! ASGOTT :D Kom hem vid 19:30. Sen dess har jag hunnit med att duscha, fixat lite och varit en gammal gumma och lyssnat som en jävel på RADIO. Rix FM, för jag får inte in Mix Megapol. HAHA :D

Aja, imorgon är det sista dagen i skolan. Fattar inte varför vi måste gå till tisdag när t.ex. Hedemora och Leksand fick sluta i fredags :S Men men, då blir det nog att gå hem till mor en stund och visa henne klänningarna som jag gärna vill ha i julklapp. Tänkte lägga ut dem nu. Så...

God Jul och God Fortsättning :)







Fina? :)      /K.


13:15 - Projektarbete

Hallå. Rättskunskapet gick väl bra idag även fast jag inte hade pluggat så mycket.

Idag har vi pratat projektarbete på ekonomi. Hoppas att det kommer bli bra och roligt :)

/K.

13/12 2009, kl. 11:03

Hemmamatch
Karlbo IK - Tensta BK kl. 13:00 i D-hagen


Bilden är från Karlbo IK - Ockelbo BBK


13:02 - Sabato.

Ciao!

Idag är det lördag, och jag kommer plugga som en jävel idag. Men jag vet att det kommer ge restultat på proven jag ska göra sen, så jag hoppas att jag har fokus.

Lussebandyn igår var bra. Men det var väldigt lite folk som var där. Men i alla fall, Mattes Dreamteam vann hela kittet. Bra spelat. Jag trodde först att Palermo skulle vinna, men Mattes Dreamteam var snäppet bättre. Linns lag, Vi som röker utanför kopparporten, kom fyra.

Har väl inte så mycket annat att skriva. Bara en sak till.

Söndag: Match; Karlbo IK - Tensta BK
Domarhagen kl. 13:00. Kom och heja!

/K.


19:24 - Lucia är här

Nu vaknens och glädjens Lucia är här och natten mot morgonen vänder.
De skimrande ljusen i krona hon bär och hoppet i hjärtat hon tänder.
Välkommen du midvinter strålande mö, du tröstande budbärarinna.
Se livet som höljes av frost och av snö skall seger å nyo dock vinna.

Nu vaknens och glädjens Lucia är här och natten mot morgonen vänder.
De skimrande ljusen i krona hon bär och hoppet i hjärtat hon tänder.
Välkommen, välkommen på nytt i vårt hus du ljusbrud som natten betvingat.
Och tänder i mörkret en strimma av ljus och hoppet och glädjen och bringar.



Hallå. Idag har det firats lucia i skolan. Lucia tåget var väl utsmyckat och alla var jättefina. Musikskolans kör hade lucia igår, och det var ooooooooooooooooooooootroligt fint säger folket som lyssnade. Visst, jag var där, men man hör inte så mycket annat än sig själv och sin stämma när man står i klungan. Åter till dagens skollucia - jag saknade överstämman på Betlehems Stjärna, där trodde jag verkligen att musiklärarna skulle fixa någon som kunde sjunga den. Jag saknade även ooooooooo:et på O Helga Natt (där Carin sjöng väldigt vackert solo) som vi har sjungit på kören. Och till sist: Jag saknade att avslutande s som Karin sätter i kören. När en låt slutade hörde man sssssssssssssssssssssss över hela körraden. Usch. Aja, man kan ju inte få allt som man vill ha. Det var bra gjort i alla fall och det bästa var Staffanvisan där de sjöng om svininfluensesprutan och att Staffan blev sjuk o.s.v. Mycket bra mycket bra. Resten av dagen har varit väldigt seg. Naturkunskapen gick, för en gångs skull, väldigt fort. Skönt det. Det är fredagslektionerna som brukar kännas längst.

Nu ska jag ta och fixa mig lite mer innan jag ska gå till Tempo där Sofia och hennes mor hämtar mig. Vi ska ner till den årliga manifestationen Lussabandyn. Det kommer vara knökfullt där, som vanligt. Men man måste väl ner i alla fall. Hoppas att jag får lite roligt. Imorgon väntar dagen med plugg, plugg, plugg, plugg, plugg och lite mer plugg. Har jättemycket prov nästa vecka.
Måndag: Italienskaprov, Spanska NP Muntligt
Tisdag: Rättskunskap
Fredag: Naturkunskap
Usch ja...

Jag ska även ha lilla Lotus hos mig så det kommer bli lite skönt att vara tvungen att ut och gå med honom. Ta en paus i pluggandet.

På söndag är det match mot Tensta. Hoppas för allt i världen att vi spelar som aldrig förr och visar att vi har en chans.

Och jag hoppas att jag inte blir förskyld nu. Känner att det är något på gång. BLÄ!

Adjö. Gå i frid. /K.


12:47 - Halvdag!

Hej hopp. Idag har vi bara gått till 11:00 i skolan. Trist på ett sätt. Vi hade bara bad på morgonen, för Kajsa tyckte inte att vi behövde ha något språk i 20min, men det tyckte Lena Menkens, så de som hade tyska skulle på lektionen. Haha åt er.

Nu ska jag fortsätta med att fixa lite musik, sen ska jag skriva min engelska bokrecension. Så den blir klar någongång! Måste nog plugga lite svenska också.. Bläääääää på skolan. Men sen är det kör! :D

/K.



10:05 - tisdag

Hej hej. Nu var det längesen jag skrev.
Det har väl inte hänt så mycket. Fick dömma matchen mellan F94-95, karlbo - borlänge.

Mycket läxor och prov är det nu också. Och Luciafiranden. Usch. Mycket mycket mycket.
Nu ska jag återgå till FeB. Väntar på Lennart som ska ha en genomgång. Blääääääääääääääää.

Blir att sova sen på hålet. Usch va trött jag är. Fast Lotta är tröttast.

/K.

RSS 2.0