2015-02-24

Dagen har hittills varit hyfsat bra. Har lyckats tagit mig iväg till skolan och pluggat lite. Sen har jag även fördröjt lite tid på Kåren, för att sedan åka till Café Campus och städat samt förberett inför cafékvällen. Jobbar ikväll. Ska bli lite skönt att vi stänger snart. Är ganska trött i huvudet i skrivande stund. 
 
Idag har jag även skickat in anmälan till absolut gotland 2015 och skrivit om mitt CV. Känns skönt att få ha gjort det. Det ser mycket snyggare ut nu och mer lättläsligt. Ska ta och skicka in lite CVn och personliga brev i morgon tror jag. Det som stör mig mest är det personliga brevet. Jag lyckas aldrig få ihop det så bra som jag vill att det ska vara. Blir mest massa ordbajs om mig själv... Men men! Är väl på tiden att ta tag i det. Jag är ju för en gångs skulle ute i tid och skickar iväg det, woop woop! 
 
 

2015-02-23

Idag är en betydligt bättre dag än igår! 
Gårdagen spenderades helt ensam, hemma i soffan. Den enda peaken med dagen var damernas och herrarnas stafett. Guuuuuuu' va spännande det var! Men synd bara att Peterson blev överkörd i sista växlingen... Baah! 
 
Idag så är jag "ledig", dvs egenplugg. Hade tänkt att jag ska läsa i den förbaskade tråkiga boken idag, och har kommit tre sidor i alla fall! Av typ jättemånga... Men kände att det kan vara lite skönt med ett avbrott också. Sitter just nu hemma hos Sussi och snackar lite också. Och tittar på när hon städar/diskar, hihi! 
 
Idag har jag även tvättid, ska tvätta mina nya sängakläder! Kommer bli så fint! 

2015-02-19

Dagarna har bara flytit på nu denna vecka. Kan inte förstå att det redan är torsdag! Men men...
Dagarna har bestått av att skriva på T4 och problematiseringen och syftet till vår uppsats. Vi har fåt ändra om lite men nu verkar det gå framåt. 
 
Idag fyller ju även min finaste vän Mikaela år! Hon är en vän som kommer följa med mig livet ut. Hon har alltid funnits där för mig och jag har alltid roligt med henne. Hon är verkligen ett litet ljus i mitt mörker. 
Så GRATTIS på födelsedagen finaste du! ♥
Foto: Herrmiddagens eftersläpp, 6 december 2014. 
 
 

2015-02-14

Min dag har ändå vart rätt bra. 
Började med att äta frukost och dricka morgonkaffe i lugn och ro. Följde med Sussi och Alex till sjukan, för att sedan äta middag med dessa två. 
De förgyller mina dagar något så fruktansvärt. Jag älskar dessa kvinnor. De är helt underbara. Vi har skrattat, ätit oss mätta, och gosat. Så himla mysigt. Underbart att ha dessa i mitt liv genom att bara vara dem. 

2015-02-14

Idag är det alla hjärtans dag. För mig är det ingen big deal kring denna dagen, förutom att man kanske lyxar till en frukost, ser en film, myser lite extra med den man tycker om. Sen kan man också vara snäll att kanske köpa blommor. 
Just nu så saknar jag någom(läs: en speciell person) som jag också skulle vilja dela denna dag med. Eller egentligen dela alla dagar med. Man saknar det där lilla extra, som att ligga och kramas i soffan, kunna hålla handen när man går på stan, ligga och prata i sängen när man ska sova. 
 
Misstro mig inte, men jag är superlycklig över mina vänner som har hittat sin rätte att leva med. Men just en sånhär dag, när alla är lite extra kärleksfulla så gör det lite ont att inte ha någon själv. Men jag överlever. Jag ska låsa in mig med min hemtenta idag och bara sitta ner och skriva på den. Har köpt chips och cola som jag kan gotta på ikväll. Kanske ska se Mellon med Sussi, Emma och Alex. Eller hänga med Julia. Vi får se hur det blir. Jag kommer då inte sitta ensam ikväll i alla fall(även fast jag kanske skulle behöva det för hemtentan, men då skulle jag absolut inte skriva något mer på den!). 
 
 
I'm in love with you
And it's crushing my heart
All I want is you
To take me into your arms

When love and death embrace

2015-02-12

Jag tycker att det är helt fantastiskt hur man kan återupptäcka artister som man inte har lyssnat på under en tid, för att sen snöa in sig helt i deras musik. 
Igår återupptäckte jag Lars Winnerbäck. Ååååh, tröttnar aldrig på den karlns röst. Himmelskt! Det bästa var att jag tänkte tillbaka på konserterna, sommardagarna i Avesta, cykelturer, drömmar om att sitta tillsammans med kärleken och se ut över älven. Det är något visst med Lasses röst som får mig att må både bra och dåligt på samma gång. Det dåliga är dock inte så jättefarligt, det är mest att jag känner med i det dystra i hans texter. 
 
Här får ni ett smakprov på Hosianna. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=rBNGUEOtloI
 
 
bild: Lars Winnerbäck, 2012-08-11, Gasklockorna, Gävle. 
 

2015-02-11

Onsdag den 11e februari. I måndags så myste jag med Julia på kvällen. Kändes bra att starta veckan med massa prat och strunt bara. 
I tisdags, igår, så var jag i skolan och skrev klart sammanfattningen av de fyra artiklarna som jag och Narine ska presentera i morgon. Var skönt att vi fixade det på en förmiddag bara. Sen på eftermiddagen så flängde jag runt med Mikaela, Alex, Truls och Sussi på stan. Det blev mat och sedan lite shopping till Café Campus. 
När jag väl kom hem efter det så fabriksåterställde jag min telefon, för det skulle tydligen hjälpa mot mitt wifi-problem. Så tusan heller att det gjorde. Problemet kvarstod och jag kan nu inte ens aktivera wifi. Bajs. Det är den nya uppdateringen som har gjort min telefon såhär konstig. BLÄ. 
 
Idag så släpptes hemtentan i metodkursen. Så nu sitter jag och krånglar med den. Känns verkligen inte lätt för fem öre. Men det måste göras! Har till söndag på mig, men tänkte försöka vara klar med den till på fredag. Hoppas verkligen att jag blir det. Men det är bara att ha eld i baken och skriva akademiskt ordbajs. Jag lyckas nog få ihop något som är sammanhängande i alla fall! 

2015-02-09

Helgen har varit awesome! Laserdome i fredags - frikkin' amazeballs, badhuset i lördags - barnsligt roligt! Somnade tidigt på kvällen sen, men oj va roligt vi har haft. 
I går så var det inte många knop. Men lyckades ta mig till Ikea med Sussi, Per och Alex. Senare så tvättade jag och slängde runt med Sussi och Alex på kvällen. 

Idag så har jag varit i skolan och pluggat. Hunnit hem och duschat + packat innan jag åkte över till Julia. Här ska jag spendera kvällen och natten ❤️ myser med en älskad vän sådär en vanlig måndag! 

2015-02-05

Sitter här i soffan med magvärk, rosslig hals och snorig näsa. Känns bra inför resan imon... NOT. Har druckit blåbärssoppa i hopp om att magen lugnar sig samt tagit vitlökskapslar för förkyldningen(tack för tipset Alex!). Hoppas att det blir bättre nu. 
 
Dagen i stort har varit ganska givande ändå. Blev inte lika ratade på vår problematisering idag som vi blev förra gången. Känns skönt! Ska ses i morgon och fortsätta skriva på den, då vi fick lite kommentarer ändå. Men det känns bra i alla fall! 
 
I morgon åker vi även på KM-resa! Ska bli skoj, trots förkyldningen. Får se hur mycket jag blir med senare på kvällen. Har ställt in mig på att hålla mig nykter i alla fall, så får vi se om jag blir kvar på rummet eller följer med ut. Men det löser sig imon! 
 
Nu ska jag bara koppla av resten av kvällen och hoppas på att kroppen vill bli bättre över natten! 

2015-02-04 kl. 12:46

You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
Cause I've never been so high
Follow me to the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, love me like you do
Love me like you do, love me like you do
Touch me like you do, touch me like you do
What are you waiting for?

2015-02-04

Lyckades att även idag ta mig till bussen som gick 08:04. Det betyder att jag nu tre dagar i rad har varit i skolan vid 08:20. Slitsamt, men så värt! Idag har vi blivit klara med de uppgifter som vi ska ha gjort. Nu ska jag bara sätta mig och läsa 4st skiiiiitsvåra artiklar till föreläsningen i morgon. Men med lite koncentration så går det nog. 
 
Annars idag så ska jag bara hem och mysa ner mig i soffan. Kanske ska ta och dammsuga idag också.. Och proppa mig själv full med vitaminer. Och bara gosa. Mys. 

2015-02-03

Helgen har varit rolig, men den har varit kaos. I fredags var det fest, och lika så på lördagen. Söndagen var en ren dödsdag. Jag spenderade söndagen på Jeppes soffa med dokumentärer. Himla skönt. 
 
Igår och idag så har jag varit på skolan runt 08:20, tagit bussen 08:04 varje dag. Ska göra det i morgon också, så vi kan få gå hem i vettig tid i morgon. Har kommit ifrån skolan med bussen 17:53 senaste veckan. Det har varit skönt på ett sätt, då vi har suttit i skolan och verkligen försökt få ihop våra uppgifter. Detta gör på sitt vis att vi slipper så mycket hemma-arbete. 
 
Har igår och idag kännt mig krasslig. Känns hemskt att bli sjuk nu. Men jag ska jobba med mycket vatten, té, ingefära, vitlök och c-vitamin. Jag SKA försöka må bättre till helgen, när vi åker på KM-resa. MÅSTE hinna bli bättre. Men jag kan bara hoppas! 
 
Nu ska jag tillbaka till min rymd - med té, filt, artikelläsning och Biggest Loser. Gött! 

RSS 2.0