haha, fail!

Failade så stort idag. Skulle lägga mig och powernappa i typ en timme, men slutade med att jag sov i fyra timmar! Hahahahahahahahahahahahahahahah! Men nu har jag lyckats vakna till och kanske ska ta tillvara på den lilla tiden som är kvar. :)

Lördag 31 mars 2012

God dag!
Igår var det tentafest på Rosa Slottet. Mycket folk, mycket drag och allmänt trevligt hade jag :) Vaknade upp och mådde riktigt bra imorse faktiskt! Hängde med till Goya efter Rosa Slottet, så det blev utgång i city också. Vi tänkte först gå till Slick, men vi insåg att vi aldrig skulle hinna njuta av den lilla tid vi skulle få där inne. Anywho, kom hem sent igår efter promenaden i snöovädret men kom upp ganska tidigt imorse i alla fall. Hade stämrep kl. 11, så var tvungen att vara uppe i tid. Men allt är frid och fröjd nu :)
Just nu sitter jag och äter mat. Lyckades faktiskt riktigt bra idag! Hade kunnat haft i lite vitlök, men kompenserar med rödlök i salladen :) Perfekt måltid en lördag!
Pasta med kycklingbitar, kvarg, grönsallad och té.

I övrigt så händer det inte så mycket idag. Ska städa lite och försöka tvätta en maskin, sen ska jag nog läsa lite körkort tror jag! Måste ju börja ta tag i det där nu. Kanske kikar i nya kurslitteraturen som kom idag också :) Vi får se! Puss! /K.

Frukost

Detta är typ vad jag har börjat äta till frukost varje dag.
En kopp kaffe, havregrynsgröt med möjlk och hallon. Mums.

Fredag 30 mars 2012

The D-day is here. Tentan i Mikroekonomisk Analys är inte alltför långt borta och det börjar redan pirra i magen. Tentan börjar i och för sig vid 15:00, men det kommer bara göra mig ännu mer nervös!
Har i alla fall hunnit med att träna nu på morgonen, drog 3km på löpbandet på tom mage! Imponerad av mig själv!
Har hunnit hem och suttit i ca 20 min för att äta en avokado och dricka en kopp té. Måste strax börja göra mig i ordning för att dra till skolan vid 10. Vi tänkte sitta och läsa lite innan själva tentan för att i alla fall försöka få in något mer.
Ikväll efter tentan blir det i alla fall tentafest! Drar till Westergrenska direkt efter tentan för party! Känns skönt att få slappna av lite efter två hårda veckor av tentaplugg!
Nä, nu ska jag sätta i gång. Annars kommer jag bli superseg och sen tills vi ska mötas! Tjingeling! :) /K.

Torsdag 29 mars 2012

Hello :) sitter i skolan och pluggar för fullt just nu! Har lånat J's iPhone och bloggar atm ;) hihi, busigt! Nä, nu ska jag fortsätta plugga, puuuuuss! /K.

träning

Har hunnit i väg till gymmet idag också, körde
löpning 3km
mage 10 x 3
triceps, maskin, 10 x 3
triceps, hantel, 15 x 3
axlar 15 x 3
step-up med ett ben, 12 x 2
nigning, 15 x 2
benlyft, 15 x 2
benlyft, insida lår, 15 x 3
+ stretching, och då var det inte många män som kunde hålla blickarna borta kan jag säga! Haha!

Något som jag verkligen älskar är att faktiskt träna. Jag älskar att komma i väg till gymmet och bara köra slut på sig själv. Eller att snöra på sig skorna och ta en springtur i skogen tills benen knappt bär längre och andra andningen är nådd för längesen.
När jag kliver in på gymmet eller drar ut och springer så kan jag koppla av. Det är mitt alldeles egna sätt att bara släppa allting. Att inte bry sig ett dugg om allt runt omkring för en stund.
Efter att ha tränat minst tre gånger i veckan, minst en och en halv timme per träning, så blev det ganska tomt i min vardag när jag flyttade till Gävle. Jag kunde inte träna basket tre gånger i veckan, jag hade inget gym jag gick på för tillfället och hade inte orken att gå ut och gå själv. Nu när jag väl har hittat tillbaka till träningen mår jag bättre än någonsin! Det bästa är att jag även har börjat äta nyttigare, så jag har förlorat lite vikt på det också. Superb! Känns som om jag kommer nå min målvikt ganska snart, samtidigt som jag är vältränad.
Jag uppmanar er alla till att försöka hitta just ert träningssätt som ni mår bra av! Jag mår bäst på basketplanen, i springskorna och på gymmet. Vart trivs DU? Alla tycker vi om träning på olika vis och om du känner att det är dags att tappa de där extra kilona är det viktigt att du hittar ett sätt du tycker är roligt att träna på. Vissa kanske bara vill ut och gå långpromenader, powerwalk, gruppträningar, gym, spinning eller simning. Hitta det sätt som DU tycker är roligt! Och försök att undvika den där godisbiten mitt i veckan, håll dig till endast helgen, så kommer du ganska snart märka resultat! :)

Onsdag 28 mars 2012

God kväll!
Har suttit och pluggat för det mesta idag. Satt i skolan mellan typ 08:20 till 17:40. Duktigt! Dock blev det minst en paus varje timme och sen en superlång paus då jag hängde lite med killarna som anordnar Damgalan 2012. Haha, mums säger jag bara ;)

Har nyss klämt i mig en avokado och lite gröt efter träningen. Börjar faktiskt tycka om gröten nu, det börjar ta sig!
Ska väl hoppa in i duschen och sedan sätta mig och läsa igenom tentaplugget. Känns som om det inte kommer gå så bra på tentan på fredag, men jag kan bara göra mitt bästa! Har satt mig själv i den här situationen.
Aja, ska väl börja grejja nu! Puss :) /K.

Turning page - Sleeping at last

i've waited a hundred years.but i'd wait a million more for you.nothing prepared me forwhat the privilege of being yours would do.
if i had only felt the warmth within your touch,if i had only seen how you smile when you blush,or how you curl your lip when you concentrate enough,i would have known what i was living for all along.what i've been living for.
your love is my turning page,where only the sweetest words remain.every kiss is a cursive line,every touch is a redefining phrase.
i surrender who i've been for who you are,for nothing makes me stronger than your fragile heart.if i had only felt how it feels to be yours,well, i would have known what I've been living for all along.what i've been living for.
though we're tethered to the story we must tell,when i saw you, well, i knew we'd tell it well.with a whisper, we will tame the vicious seas.like a feather bringing kingdoms to their knees


2012-03-27, 19:32

Har hunnit en vända till gymmet efter skolan idag. Kändes nice. Sprang i 15 min, drygt 2,5km. Körde sedan mage, sida, rygg och rumpa. Så fick det bli lite styrkeövningar med egen kroppsvikt när jag kom hem. Haha, idag när jag klev in på gymmet verkade det som om det var skitmånga killar som kollade på mig och efter mig när jag gick in i styrkeavdelningen. Haha, sällsynt med tjejer på mitt gym? Kanske det!
Kom hem och lagade matlåda efter det i alla fall. Nu sitter jag och pluggar till tentan på fredag. Blev medbjuden till Interpool ikväll, men känner att jag måste plugga på lite om jag ska missa ca tre timmar i morgon förmiddag. Än så länge går det bra i alla fall. I morgon ska vi ha dubbel matlåda med oss, så blir långdag i skolan. Kommer nog inte komma hem förrän vid typ sex sju på kvällen. Blir dirr till gymmet då! Ska försöka orka upp för en promenad i morgon bitti också. Haha, kommer aldrig orka.
Anywho, känner mig faktiskt superduktig som sitter och pluggar medan alla andra är på Interpool och super bort pengar! Tänkte plugga någon timme till i alla fall, sen ska jag tömma kameran på kort för att sedan sova tidigt!
Nä, nu lär jag fortsätta, har fått en liten paus för hjärnan i alla fall :) Puss! /K.

Tisdag 27 mars 2012

God morgon!
Full fart på mig redan. Jag följde A's råd och klev upp vid sju(egentligen innan) och har hunnit fått massa gjort!
Kommer befinna mig i skolan hela dagen för att plugga, måste ju plugga ikapp lite då jag kommer missa ca tre timmar imorgon. Ska på ett fotojobb! Dock är det frivilligt, men ändå :) Jag kör på bäst jag kan! Kanske kör en liten bildbomb ikväll eftersom jag ska tömma kameran inför imorgon. PUSS! /K.
Outfit idag. Kör på enkel sminkning, svart baslinne och ett par jeans.
Ska ha en randig baströja med trekvartsärm också!

20:38, 2012-03-26

Har precis haft ett mycket trevligt och efterlängtat samtal med A(Känn dig träffad! ;)), gud så jag saknar henne! Var allt för längesen vi sågs nu.
Annars så har jag hunnit i väg till gymmet och sprungit i 30 min, kom ungefär 4,2 km lite drygt. Pallade inte vara kvar för att lyfta skrot, så jag drog hem direkt efter det.
Egentligen hade jag tänkt plugga nu, men vette fan om jag orkar. Kanske går och lägger mig och drar till skolan tidigare i morgon i stället. Känns som en bättre strategi. Men komigen, sova nu? Klockan är inte ens 21? Baah, jag börjar bli gammal -.-
Anywho, känns nästan som om jag skulle behöva lägga mig och sova nu. Min hjärna har typ blivit överbelastad med studier och allmänna tankar det senaste dygnet. Jag hatar att sväva i ovisshet. Ett svar är allt jag behöver, och jag hoppas att det är ett positivt svar.
Nä, nu blir det faktiskt sängen. Ska lägga mig och läsa lite i en annan bok i stället, hålla tankarna i styr ett tag. Puss på er! /K.

17:27

-Kykling, pasta, hårdbröd + vatten
Min middag består idag av en liten portion stekta kycklingbitar, pasta, kvarg, hårdbröd med ost och vatten.
Helt okej vardagsmat om du frågar mig! Har även gjort matlåda till i morgon.
Ska snart ta mig till gymmet för att pusha lite. Ikväll blir det lite mer plugg. Tror jag kommer vara mycket trött i huvudet ikväll och somna gott - trots min powernap på 1h nu på eftermiddagen.

Måndag 26 mars 2012

Tentaplugg på schemat! Nöta analysen dagarna i ända nu...

what is it worth?

awesomeness

Har äntligen skrivit klart min sammanfattning! Ska vara rita lite diagram som jag måste göra på fri hand, sen är det bara börja kötta tentaplugg hela veckan! SWEEEET


#gammal bild

Söndag 25 mars 2012

Hello (:
Idag har jag varit uppe i tid för att sjunga på högmässan med kören. Förlorade ju en hel timmes sömn i natt p.g.a framställning av klockan! Sången gick bra i alla fall, skönt de.
Nu sitter jag på Coffee Lounge med Y, J, S, M, R och A för att tagga lite plugg :) Ska försöka göra klart sammanfattningen i alla fall så jag kan skriva ut den sen för att rita in lite diagram. Aja, ska börja köra i gång nu, puss! /K.

Mocca Espresso Lounge

Sitter just nu och plugga på Mocca på Y. Det går framåt och jag har börjat skriva på sammanfattningen till MikroAnalysen. Förhoppningsvis kanske jag kommer en bit idag och kan skriva klart den i morgon :)
Sorry, but I can't turn back time.

Lördag 24 mars 2012

God morgon!
Gårdagen var bra fram till en mindre tråkighet. Men det är sånt man får hantera i alla fall! Gjorde hemgjort pizza och kollade på film i alla fall, supermysigt!
Idag har jag sovit länge och sedan bara strykit runt typ. Ska dricka upp kaffet och sedan gå på en promenad och rensa tankarna. Känns som om jag skulle behöva det just nu faktiskt. Ska ta en lång snabb promenad och kanske sätta mig och fundera lite vid vattnet. Man kan behöva det ibland när hela ens värld vänds upp och ned.

Annars idag så ska jag plugga och sedan träna på gymmet ikväll. Tänkte köra två pass om dagarna under helgerna, så får man lite extra då. Måste även försöka hinna dammsuga lite, men det tar jag efter plugget i så fall. Måste börja kötta tentaplugg nu!
Aja, ska dricka upp kaffet och sedan ta mig ut på prommis. Tjingeling! /K.

Fredag 23 mars 2012

God eftermiddag!
Idag har jag hunnit gjort allt och ingenting känns det som. Jag gick upp vid 07, drog till gymmet, gjorde mig i ordning och var i skolan vid 09:15. Helt otroligt att jag klarade att gå upp och träna imorse. Brukar få slita mig upp ur sängen!
I skolan satt jag, J och O och pluggade ett tag. Sen åkte O hem, jag och J åt lunch i solen på Prego's uteservering(skolans caféteria). Superskönt! Vi satt kvar där till 15 då vi + G och R åkte och storhandlade. Nu har man mat för ett tag framöver! Ska alldeles strax sätta mig och betala alla räkningar och sånt också, så har jag bara "nöjespengar" kvar sen av CSN. Känns skönt att ha allt gjort i tid :)
Har nyss ätit en liten portion mat, ska ha en myskväll senare. Ska baka pizza och bara mysa, sweet!
Nä, nu ska jag sätta fart så jag hinner med en powernap också! Puss :) /K.

Torsdag 22 mars 2012

God morgon!
Jag tog en liten sovmorgon idag och har fortfrande inte kommit upp ur sängen, hihi :)
Men jag kände att det verkligen behövdes, så jag unnar mig själv det. Såg att tentaresultatet på ekonomisk styrning hade kommit in på studentportalen - jag fick ett C! Jag är såååå himla glad! Jag kan verkligen släppa den kursen nu, känns som en sten lyfts ur min väska! AAAH, jag är så glad! :D

Igår hade vi utskottskickoff. Vi gick först och bowlade innan vi vandrade vidare till Westergrenska. Där blev det lekar, spel och pizza :) Efter det var vi några stycken som drog till BARacken för att chilla lite. Kom hem vid 01 någon gång :) Men kul var det!

Nä, nu måste jag ta tag i dagen! Ska nog dra till skolan för att plugga senare och jag behöver lite tid för att fixa några saker här hemma först! Sen är det även möte på NV i eftermiddag, kör ikväll och sedan hem till födelsedagsbarnet J! Puss! /K.

Onsdag 21 mars 2012

God morgon!
Har trevat i väg till skolan och var där i ca 2h, knappt! Den föreläsningen tog ju inte lång tid i alla fall!
Drog hem efter den, så nu har jag ätit lunch och ska börja plugga igen. Tar dock lite tid att komma i gång, men ska ta mig i kragen. Börjar dra ihop sig för tenta nu. 9 dagar kvar!
Lämnade äntligen in min cykel på en verkstad igår btw, ska bli så skönt att kunna cykla igen! Ska hämta den senare idag :) Tänkte att jag skulle hämta den innan utskottskickoffen! Ska bli så himla roligt :) Blir bowling och pizza, gratis! Muuumms!
Nä, nu ska jag börja plugga så jag får något gjort idag! Puusshej! :) /K.
Han var allt, han var sin. Han var den vackraste person jag hade träffat någonsin.
Bli kvar här med mig, bli kvar här med mig.
Ta min hand, jag följer dig - vi ska åt samma håll.

Tisdag 20 mars 2012

God kväller!
Dagen har erbjudit lägenhetssökning, plugg, övningstillfälle, plugg och middag. Har även hunnit lämna in min cykel på service, så nu ska jag äntligen kunna cykla igen!
Har haft en bra plugg dag idag. Känns som om allting börjar lätta lite nu. Hämtade även ut marknadsföringstentan och mikroteoritentan. Bara att vänta på resultatet på de andra tentorna och sedan göra tenta nästa fredag igen!
Aja, inga tårar här inte. Ämnet vi håller på med nu är ganska intressant faktiskt så det kommer nog inte vara så svårt trots allt :)
Nä, nu ska jag chilla lite innan jag ska ta mig till gymmet! Trotsar den lätta förkyldningen och tar mig dit ändå. Puss! /K.

Söndag 18 mars 2012

God kväll!
Hann inte uppdatera igår, då jag vaknade - bakis som aldrig förr - och tog mig till tåget för att åka hem till kära A-town. Har haft en trevlig vistelse där då jag har hunnit med kvalitétstid för de viktigaste personerna i livet. Dock saknar jag dig så det är obeskrivligt. Känns jobbigt att veta att du kommer vara mycket upptagen de närmaste veckorna. Extremt jobbigt. Men jag får väl ta dagen som den kommer. Det finns ju telefoner nu för tiden, så vi kan ju höras av i alla fall.
Jag har bara gått runt och myst när jag har varit hemma, så har inte gjort så mycket speciellt. Jag gjorde det jag hade som mål i alla fall: sy på mina bytta OVEdelar. Nu sitter jag hemma och har precis ätit en kvällsmacka och druckit en kopp té. Jag ska ta och krypa ner i sängen tidigt ikväll och läsa lite i mikroanalysen för att förbereda inför föreläsningen i morgon. Känns som om det kommer bli en lång dag i morgon också då det är dags att börja tentaplugga. Men det kommer blir skönt på ett sätt, då har jag något annat att tänka på då du är upptagen. Bra på ett dåligt sätt. Anywho, nu ska jag börja så jag kan krypa ner i sängen. Längtar tills jag får slå igen ögonen. Puss! /K.

Fredag 16 mars 2012

Tjingeling. Idag är det fredag. Skönt. Morgongröten gick i ovanligt bra idag, wiho!
Ska snart dra till skolan för veckans sista föreläsning. Hoppas på att vi får reda på tentaresultaten från Mikroekonomisk Teori. Idag är det sista dagen på OVE-veckan. Synd. Hade mer än gärna haft min OVE lite längre. Men bara börja tagga om för OVE-sittning ikväll. Hoppas jag kommer upp i morgon bara.
Jag jobbade ju på NV igår, det var roligt. Förutom incidenten som hände i slutet av kvällen, men jag anser att vi fick läget under kontroll ganska snabbt. Dock missade jag min chans med att åka till akuten i min OVE. Då hade jag fått kryssa i en ruta på mitt märke "Det här har jag gjort i min OVE". Attans. Lätt att vara efterklok.
Nu ska jag ta mitt pick och pack för att göra mig i ordning till föreläsningen. Bye bye! /K.

Torsdag 15 mars 2012

Hello :)
Igår var det ganska kul på BARacken, stannade till cirkus 23:30, sen drog jag hem. Kände att det blev lite för långdraget för min smak då.
Imorse drog jag till gymmet vid 07:30 för att springa lite. Dock var springbandet upptaget så jag körde 2,5km på crosstrainern istället. Gick sedan hem, duschade, åt frukost, sminkade mig, fixade håret och var sedan i skolan runt 10 :) Har suttit där och pluggat typ hela dagen också. Kom hem vid 15, då kände jag att jag hade gjort mitt :) Nu är jag verkligen trött i huvudet, så jag tror att jag faktiskt ska ta mig en powernap! Jag kommer ju jobba ikväll på Tackmiddagen och sedan Club NV, så jag behöver nog en powernap.
Har nyss beställt tågbiljetter hem och tillbaka också! Åker hem på lördag vid 11, så jag ska försöka hålla mig hyfsat nykter på fredag så jag kommer upp i tid. Åker hem på söndag kväll med TiB, så himla skönt när det är direkttåg.
Anmälde mig nyss till tentan i MikroAnalysen samt till de nya kurserna som ska börja i höst. På schemat står HÖKEN(Handelsrättslig översiktskurs) och Dataanalys och statistik för ekonomer. Jag trort att det kommer bli bra! Längtar verkligen till Höken :)
Nä, nu blir det en powernap, så får vi se om jag återkommer igen innan jag drar till Nya Vall vid 18 :) PUSS!
Jag har ju klippt till min lugg igen förresten! Jag som skulle spara ut den...

-

Tisdagens träning:
jogging 5 km
mage 15 x 3
sida 15 x 2
rygg med 5kg-vikt 10 x 3

Onsdag 14 mars 2012

God eftermiddag. Eller kväll är det ju snart! Helt sjukt vad ljust det är på dagarna nu. Jag blir så glad! :)
Idag har jag i alla fall varit i skolan typ hela dagen. Körde föreläsning mellan 10 och 12 typ, sen blev det eget plugg efter det. Jag hann ju med några uppgifter i alla fall! Ska dra dit och köra några uppgifter i skolan i morgon också. Får se när jag drar dit dock. Kanske drar och tränar på förmiddagen, eftersom det är Tackmiddag på kvällen. Ska jobba på NV, så ska vara där 18:00 :) Blir som det blir! Hoppas i alla fall att alla kommer ha skitkul på NV imörra! :)

Nä, resten av kvällen kommer jag nog spendera lugnt. Ska nog dra till BARacken en sväng sen, chilla lite och säga hej, köpa något märke eller två. Ska sätta mig och redigera Kontaktiagruppens foton nu i alla fall, har verkligen ingen ork till det. Men lika bra att göra det jobbiga först, så det är över sen :) Puss! /K.

Run Forrest, RUN!

Tänkte göra ett litet kort inlägg om att jag har nyss varit och tränat :) Var superskönt!
Jogging 3 km
Mage 10 x 5
Sida 15 x 4
Nu sitter jag i köket, har nyss lagat matlåda till i morgon och äter mig hårdbröd med ost och dricker en kopp jordgubbsté :) Ska ta och duscha för att sedan mysa ner mig i sängen med en bra bok ikväll. Har läst allt inför kommande dagar på Analysen, så ska unna mig lite kvalitétstid nu :) Puss! /K.

Måndag 12 mars 2012

Hello!
Idag har jag varknat utvilad, gått till skolan och pluggat på förmiddagen. Har lyckats läsa ikapp alla kapitel i litteraturen + hunnit läsa kapitlet vi ska gå igenom på onsdag :) Nu ska jag bara sätta mig att göra lite uppgifter, behöver dock hjälp av J, då jag vet att han har gjort uppgifterna.
Har dessutom hjälpt en vän i nöd. Du vet att jag finns för dig ♥ Det är hemskt när sånt här händer, men jag hjälper dig igenom det!
Nu ska jag ta och äta lite mellis eller middag, så ska jag snart ta mig bort till NV för utskottsmöte :) Sedan trippar jag nog iväg direkt till Vinbrännbollen som kommer att hållas :) Hihi, så himla skönt att ove-veckan är här! :D
Firar med ove-bild! Pussis! /K.

Ingen soldat

If you want to know-  you wounded me, you wounded me down to the bone.

Söndag 11 mars 2012

God förmiddag!
Förlåt för den dåliga uppdateringen som har varit, men jag har varken haft tid eller ork.
I fredags var jag ut med lite trevliga brudar på Kåren - superkul! Dock var det en liten tråkig händelse i slutet, men jag tar den med en klackspark. Ibland finns det idioter som förstör. Haha :) Igår morse var hemskt btw, tror inte att jag har mått så dåligt på länge. Usch fy och blä. Men jag klarade mig igenom dagen och gick på stämrep kl. 13:50 för att sedan dra hem och fixa mig för att dra på Mello-för-fest hos S. Myys var det! Sedan blev det utgång på NV, W's födelsedagsfest, och sen drog vi ner på stan en svängen. Kul kul kul :)
Idag mår jag väldigt bra faktiskt(peppar peppar ta i trä!) och känner mig utvilad. Ska snart pallra mig upp och ta tag i dagen, men måste ha lite frukost och kaffe först. Funderar på om jag ska ta mig en långprommis och bara njuta lite!
Nä, nu ska jag kika runt på lite lägenheter! Om det är någon som har en etta eller tvåa som de vill hyra ut i Gävle så kan ni väl höra av er? ;) PUSS! /K.

Torsdag 8 mars 2012

God kväll!
Här sitter jag och äter middag, blev pyttipanna idag.
Imorse fick det bli en väldigt kort morgonprommis, och sedan tog jag mina skolböcker och travade i väg till S. Vi har suttit hemma hos henne och pluggat under dagen. När jag kom hem sen så renskrev jag lite ur anteckningarna och pillade med färger. Hihi, tycker det blir så mycket roligare med färg :D
Ikväll ska jag i alla fall i väg på kör, för typ första gången på evigheter. Känns som om min frånvaro börjar bli lite stor där nu.. Kan inte komma nästa vecka heller, då jag ska jobba på NV.. Blir så ibland! Efter kören drar jag i alla fall i väg till gymmet för att springa lite. Kan nog kännas skönt att få somna gott ikväll :)
Nä, nu ska jag väl sätta lite fart :) Höres! Puss! /K.

Onsdag 7 mars 2012

God morgon! Sitter just nu och äter en mumsig havregrynsgrötfrukost! Kaffet är också med såklart :) Jag orkade mig inte upp på någon morgonpromenad idag, tror jag inte är skapt för att klara av det kl 6 på morgonen.
Träningsvärken har i alla fall infunnit sig! Skönt, känns att man har börjat träna igen :) Från att ha tränat minst 3ggr/veckan i ca 1år, till att inte träna allt i 6 månader, så är det skönt att komma igång igen :D Ska bara försöka hålla i det här nu, men jag tror jag klarar det faktiskt :)
I dag kommer jag satsa på att plugga ikapp lite samt ha vilodag. Kanske går ut och går en liten längre promenad för att rensa huvudet, men inte mer träning. Måste börja göra lite uppgifter och läsa i boken. Har ju en dela att göra! Känns skönt att jag nu bara har ett ämne att fokusera på igen. :) /K.
Dagens frukost: Havregrynsgröt, mjölk och tinade jordgubbar, hallon och blåbär :)

Havregrynsgröt!

Hello there!
Har idag efter skolan hunnit med mycket faktiskt :) Har hunnit äta, storhandlat med J och fick såklart bärhjälp enda fram till kyl och frys(!) och sedan gymmat med alla hulkar :)
Känns som om träningsvärken kommer infinna sig med stor fart i morgon! Sitter nu och äter en skål med havregrynsgröt, billigt och enkelt! Tänkte faktiskt att jag skulle ta och pröva att vänja magen vid det är äta en skål till frukost varje dag. Känns lite nyttigare och innehåller inte lika mycket kalorier som två ostmackor gör. Hade tänkt att jag skulle reducera lite av mitt kaloriintag så jag börjar visa lite muskler snart!
Aja, tänkte bara berätta det. Efter gröten ska jag duscha och sedan läsa i boken till föreläsningen i morgon! Puss :)

Tisdag 6 mars 2012

God morgon mina vänner!
Jag sitter redan i skolan för att påbörja dagens arbete av webbföreläsningen från i fredags samt att börja göra uppgifter. Måste även börja läsa i boken, men det är verkligen supersegt.
Eftersom jag inte orkade fixa webbföreläsningarna igår så måste jag göra dem idag. Tog tidig kväll och gick och la mig innan halv tio på kvällen. Superskönt att vakna utvilad på morgonen!
Dagen kommer bjuda på plugg och träning. Har dock inte bestämt mig om det blir gymmet eller om jag drar på en promenad i staden. Vi får se vad jag känner för helt enkelt :) Kanske ska försöka fixa min cykel också. Måste kolla upp det där snarast. Vill börja cykla igen!
Hoppas att ni får en superbra dag :) Puss! /K.
bjuder på en gammal bild ifrån Coffeelounge :)

Måndag 5 mars 2012

Hello there :)
Idag har det varit en liten såndär dag då du verkligen bara vill ligga kvar i sängen på morgonen. Men jag har lyckats tagit mig igenom den ändå. Skönt! Hade först föreläsning i skolan mellan 09-12, sen åt jag och J lunch för att sedan plugga lite. Vi tog även en vända ner på stan för att shoppa lite nödvändigheter och sen bar vi äntligen hem hans förstärkare som har stått hos mig i typ hundra år! Haha, anywho, sen blev det bara att laga middag och matlåda för att pallra sig i väg till NV där vi hade utskottsmöte. Känns som ett bra gäng faktiskt :)
Efter det kom jag hem och drog till gymmet för att svettas lite på springbandet. Tänkte att jag skulle ha kört lite mage och armar också, men det var så mycket folk så jag struntade i det.
Nu har jag ätit äggmackor och ska ta mig ner till duschen och krypa ner i sängen och fixa med ett diagram från webbföreläsningen i fredags. Vill nästan ha det klart tills imorgon, då J sa att det tog superlång tid att fixa. Blä.
Måste lämna in min cykel på lagning också. Det är något fel på bakdäcket. Hatar sånt. Skulle säkert kunna fixa en begagnad cykel billigare än vad det kommer kosta mig att laga däck + slang. Ibland orkar man bara inte.
Nej, nu ska jag ta och göra lite nytta. Har suttit kvar här alldeles för länge :) Ha de bra! PUSS /K.

Söndag 4 mars 2012

Hallå! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit hemma och slappat hela dagen. Dock har jag blivit väldigt torr på hela kroppen, så jag har fått en fruktansvärd klåda :/ försöker smörja in det så mycket som möjligt.
Resten av kvällen bjuder på fix av hemtentan innan inskickning och sedan bara allmänt deg. Känns helt okej faktiskt :) blir nog kvar i skolan imorgon för att pula lite med uppgifter på mikroanalysen :) Aja, det var väl allt :) puuss! :) /K.

Lördag 3 mars 2012

God dag alla glada! Idag lyser solen och tar bort det sista av den kvardröjande snön. Skönt!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat på hela veckan, men det är så att jag hade tenta igår och har bara suttit och pluggat hela veckan typ! Tror faktiskt att jag ska klara av det denna gång.
Annars så var jag på BARacken i onsdags, de hade skottårsöppet så det var trevligt :) Åt tacor på slottet på Söder innan med massa trevligt folk, så det var supermysigt!
Igår var jag, Y, C och J och käkade lunch på Texas Long Horn, sen drog jag i väg till S en stund på en kopp kaffe och lite allmänt eftermiddagsmys. Sen gick jag hem och unnade mig chips och en B&J's och kollade på lite film! Myys :)
Idag har jag inte tänkt göra så mycket. Sov till 9, sen var jag ut på en powerwalk i ca en timme - superskönt i solen men det blåste lite väl mycket vissa stunder. Jag har precis ätit lite frukost, så nu blir det en varm dusch och sedan packa sig i väg till stan för att plugga lite. Har sista uppgiften kvar på hemtentan, så idag ska jag skriva klart det och skicka in den så jag har den ur vägen! Ska blir såååååååå skönt. Längtar. Uppdaterar väl lite senare också kanske :) Puss! /K.

RSS 2.0