Fredag 30 december 2011

God dag kära läsare! Hoppas att det finns några kvar efter min usla uppdatering. Men datorn som jag skriver ifrån nu är inte världens bästa, så ni får hålla er till tåls. Jag kommer nog åka hem till mitt kära Gävle ca 5-8 januari och då kommer jag uppdatera om allting som har varit :)

Ha en god fortsättning och gott nytt år! :D ♥ /K.

Kåren, tunntömning.

Fler bilder!
snygga!
Living on the edge!
De som kan!
Ett kort jag tydligen knäppte under kvällen på kåren? Haha!

Måndag 19 december 2011

God afton pojkar och flickor! Idag ska jag få åka hem! Åååh så jag längtar :) Det ska bli så skönt att bara få vara hemma och strosa hela dagarna.
Idag har vi i alla fall varit i skolan från 08 till 16. Vi jobbade med oppositionen och powerpointen på morgonen inför seminariet vi hade på eftermiddagen. Seminariet gick bra, trots att vi var först ut att opponera på presentationsgruppen. Men det gick bra, och även presentationen av vår analys gick bra.
Jag tog bussen med Joel till söder och gick hem till Emma och hämtade lite grejjer som jag lämnade kvar i fredags. Sedan skyndade jag mig hem och packade klart. Nu sitter jag och bara väntar ut tiden. Jag har till och med hunnit äta lite! Och allting fick plats i väskan! Nästan i alla fall... Får ta ett par skor i handen, men det är helt okej med tanke på hur mycket jag har med mig :P Jag hoppas bara att jag inte har glömt något, men det är ju inte så långt hit ifall det skulle hända. Kanske tar mig en tripp till Gävle och chillar någon dag bara :) Vore skönt!

Lite kort ifrån Kårens tunntömning i fredags!
Här har ni min outfit i fredags :)
Snygga brudar! Fr. v. Jessika och Sara :)
Fler snygga brudar! Fr. v. Emma och Matilda :)
Lite halvful bild på mig, men jag måste ju offra mig! Söta tjejer i alla fall! :)

Let is snow!

Nu har vi fått lite snö här i Gävle - äntligen! Har kommit ganska mycket bara idag, lagomt sådär tills jag ska åka hem :/ Men men, inte gråta över lite snö? Nej!
Imorgon åker jag som sagt hem, skönt det ska bli! Ska blir skönt att få komma hem och chilla lite :) måste dock ha med mig böckerna, men det är ju på grund av tentorna efter lovet!
Idag har jag inte gjort så mycket, sov ganska länge. Det var skönt. Låg kvar i sängen och drog mig i ca en timme bara för att det var så varmt och mysigt! Hade ju dock varit mysigare med sällskap :/
Men men, har även börjat packa nu på kvällen. Och först nu inser jag hur mycket kläder jag har(eller hur liten väska jag har, beror på hur man vill se på det ;)). Jisses säger jag bara. Tur att jag måste åka hem i mellandagarna en sväng, för då ska jag nog passa på att byta lite kläder :)
Bilder från tunntömningen och sånt kommer senare, måste fixa lite på dem först :)
Ha det bra alla läsare, så kanske vi hörs imorgon! Puuuss :) /K.

Söndag 18 december 2011

God morgon babes! Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men det fanns inte ork helt enkelt! Jag måste skynda mig lite med fixet då jag snart ska i väg på kör hela dagen, men jag ska försöka uppdatera lite ikväll efter packningen! Ska även slänga ut lite bilder också! :) Puss!! /K.

Absolute Dance

Jag har börjat göra mig i ordning för kvällen, går festsminkad till körframträdandet och drar sen direkt till Joel. Awesooooome! Slänger in en facelook, så får ni bilder från kvällen senare! Har nog med mig kameran till kååååren! Tjingeling :* /K.

Fredag 16 december 2011

God morgon mina gullegryn! Förlåt för att jag inte bloggade någonting igår, men jag var sååå trött och allmänt seeg. Det var ju tunntömning på Nya Vall i onsdags - awesome! Jag hade hur kul som helst! Det blev en mass dans, en massa skratt och härligt häng med massa roliga människor. Det blev också efterfest till kl 05:00, så man var lite sliten när man kom hem. Men kul vare! :)
Igår spenderade jag halva dagen i sängen, sen lyckades jag ta mig ner på stan en sväng med Oskar. Vi köpte lite julklappar och Oskar fick lite hjälp med vad han ska köpa till sin tjej i julklapp. Jag hoppas att hon blir glad över det! Sedan blev det kör på kvällen. Gick också helt okej :)
Denna dag bjuder på inhandling av frimärken, körsång och kårkväll! Jag ska nog också försöka göra någon budgetuppgift också, men vi får se hur det blir med det :)
Men nu måste jag sätta lite fart! Jag ska ta mig en till kopp kaffe och börja göra mig i ordning :) Tjingeling! /K.
Facelook från onsdagen! :)

Onsdag 14 december 2011

God kväll alla läsare :)
Hur har dagen varit för er? För mig har den varit helt okej faktiskt. Började med att jag tog mig till skolan så att jag var där kl. 08:00 för att vi skulle göra det sista på mf-analysen. Det var tungt och trött imorse kan jag lova! Usch, drygt att vara uppe vid den där tiden när man sover dåligt om nätterna :/
Anywho, så har jag varit i skolan från 8-15 drygt. Det som var dagens negativa punkt var att blackbord la ner när vi skulle lämna in vår analys. DUM SERVER! Men vi fick tag i Jonas, föreläsare och kursansvarig, och problemet löste sig ändå med inlämningen.
Jag sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Muums med pyttipanna! Jag har även hunnit gjort mig klar för att gå på tunntömningen på Nya Vall idag! Dock får det bli ett besök där efter ett extra körrep med Ansgarskören idag! Wiihoo, nu blir det rep av låtar tills på fredag :)
Men nu tror jag att maten är klar, det blir en update senare också! Tjingeling! :) /K.

Välkommen Lucia

Har haft en helt okej dag i stort idag. Vi har skrivit mycket på analysen och Oskar ville bara fixa det lilla sista själv ikväll, så då får han göra det!
Jag har suttit sen ca 16:30 och skrivit om de fyra P:na i analysen och nu är mn hjärna heeeelt sluut! Men jag tror att det blir bra och det är ju huvudsaken!
Och eftersom det är lucia idag - så unnar jag mig en lussebulle. Det är jag värd. Jag skulle vara värd det ännu mer om jag nu satte mig och pluggade ekostyr också. Men kanske om en stund. Fast jag känner mig själv, så näääää!
Glad lucia på er alla! :) /K.
http://www.google.com/imgres?q=Lucia&um=1&hl=sv&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1277&bih=597&tbm=isch&tbnid=YuscAX9tFQgVjM:&imgrefurl=http://justmadde.blogg.se/2010/december/lucia.html&docid=_8TtXrZDfgPb2M&imgurl=http://justmadde.blogg.se/images/2010/lucia_121453332.jpg&w=400&h=317&ei=W5DnTqzOHpL74QSwo_mPCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=164&vpy=187&dur=566&hovh=200&hovw=252&tx=144&ty=110&sig=101287465421403302019&page=1&tbnh=111&tbnw=140&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:15,s:0

Tisdag 13 december 2011

Glad Lucia på er alla!
Igår så var det, återigen, svårt att somna. Jag förstår inte alls varför det ska vara så svårt att sova. Jag går och lägger mig när jag känner mig trött, men kan ändå inte somna när jag väl ligger där? Mysko det där.
Men nej, det blev ett litet fint inlägg idag. Jag har inte tid att skriva något mer, för nu ska vi fortsätta arbeta med den analysen. Hoppas på att den blir klar idag så vi har en sak ur världen. Men men, inget mer ordbajs här! Adjö! /K.
muuuuuuuuuuuums ♥

Måndag 12 december 2011

God kväll!
Idag var jag i skolan kl. 08:00 och började plugga. Joel kom dit vid 09:00 och vi började klura lite på MF-analysen. Detta har vi även klurat på under hela dagen. Gustav och Oskar slöt upp med oss vid lunch och vi skrev lite grann. Det är inte mycket kvar nu, och imorgon ska den vara klar har vi bestämt!
I övrigt idag så har det inte hänt mycket. Jag har skrivit på analysen när jag kom hem. Jag har även klippt till min lugg lite, då jag insett att den har varit lite sne. Sen växer den ju så förbannat, då den behövdes toppas lite. Nu är den helt okej. Lite kort kanske, men den växer ju så att det knakar!
Nu sitter jag och ska dricka en kopp blåbärsté och äta två kvällsmackor. Mumma. Blev ett kort inlägg idag. Kanske inte gör något. Det får bli så ibland. Puss! /K.

Söndag 11 december 2011

God dag!
Idag har jag inte gjort så mycket än, har bara hunnit fram och tillbaka till Willys för lite införskaffning av mat. Jag tog en promenad dit och tillbaka, mycket skönt! Fått lite vardagsmotion sådär :)
Men nu ska jag väl ta och fräscha upp mig lite och sedan sätta igång med pluggandet av ekostyrning! Måste börja arbeta ikapp nu så att jag inte behöver jobba ihjäl mig över jul! :) PUSS!
/K.

Saturday Night Fever

God kväll alla :)
Jag åkte till Valbo idag som utlovat, och mamma mötte upp mig där för lite sällskap. Kul att shoppa lite tillsammans :)
Jag åkte ju faktiskt dit för att köpa lite julklappar - men det enda jag kom hem med var höst-/vinterskor och en klänning till mig själv! Haha, så kan det gå ibland! ;)
Jag har varit i Kungsgården hela eftermiddagen, därav inget mer bloggande. Nu på kvällningen ska jag bara mysa ner mig i sängen med en film. Eller om jag kollar runt på lite olika bloggar tills klockan blir alldeles för sent! Vi får se hur kvällen slutar :)
Jag kan i alla fall säga att jag fick ett mail under dagen, där jag har blivit erbjuden att vara med på ett framträdanden på fredag med "den bättre" kören som jag även sökte till tidigare i höst. Det saknades en sopran, så körledaren frågade mig om jag ville vara med! Skojsigt :) Hoppas bara att det inte drar ut på tiden alltför mycket då jag ska på eftersläppet till White Sensation-sittningen och tunntömningen på Kåren på fredag!
Men det känns både roligt och nervöst att vara med, hoppas bara att det blir bra som tusan - och att jag bevisar att jag kan sjunga med "de bättre"!
Jag hann även med att knäppa lite nya bilder idag, och bilder på klänningen och skorna kommer! Tro mig, jag kommer ha mycket tid över imorgon - då ska jag organisera lite! :) PUSS för ikväll! Och ta det lugnt - varannan vatten, så mår du bättre imorgon! ;) /K.

Lördag 10 december 2011

Good morning sunshines!
Hur är det med er idag? Var det nå drag igår, så ni ligger hemma och sover nu? Antagligen! ;)
Jag har i alla fall varit uppe sedan 09:00, och jag har hunnit med att fixa mig och äta frukost. Jag tog mig tiden att koka mannagrynsgröt idag - mums! Det är faktiskt den enda grötsorten jag kan äta utan att tveka! Sån är jag.
Denna vackra dag bjuder på lite julklappsshopping i Valbo, hoppas att jag hittar allt jag har tänkt mig :) Jg vet dock att jag inte kan köpa mammas julklapp än, men jag avslöjar inte varför! ;)
Det har till och med börjat snöa nu under min vakna tid! Så himla mysigt :) När jag gick och la mig igår hade nästan all snö regnat bort, men det var lite nysnö på backen när jag vaknade och nu kommer det ännu mer!
Nej, men nu ska jag ta och fixa klart det sista så att jag kanske hinner med bussen som går runt 11 till Valbo! Have a nice day my darlings :) /K.
Dagens face look, dock så är ju håret inte fixat än!

Happiness is awesome,

Det slog mig ikväll hur mycket jag saknar att träna.
Vid den här tiden, 2010, hade jag tränat minst 3 dagar i veckan hela hösten(om inte hela sommaren också!). Jag saknar träningen så oerhört mycket. Den hjälper mig att fokusera på vardagen, och på gymmet eller på basketplanen kan jag fly ifrån allt som bekymrar mig.
Jag har ikväll kollat över lite olika priser på gym som finns här i Gävle. Det billigaste jag hittade var Work It 24 Hours. Någon som vet om de är bra? Jag har faktiskt funderat på att börja ta upp träningen igen, och då är gymmet ett bra alternativ enligt mig. Speciellt då jag är för feg för att ringa och fråga om jag får vara med och träna i Gävle Basket eller Ockelbo Basket. Jag saknar det så otroligt. Jag saknar även den kropp jag hade när jag tränade som mest. Jag SKA tillbaka till den, om inte gå ett steg längre och bli ännu mer vältränad. Jag verkligen känner hur mina muskler börjar förtvina sen jag flyttade till Gävle. USCH vilket hemsk känsla säger jag bara!
Nej, det blir att snarast leta upp ett gym så att jag får börja träna igen! /K.
Och så att självkänslan och självförtroendet kommer tillbaka...


bild ifrån Göteborgs Basket Festival 2010 - Dribble and Dunk Contest.

Fredagskväll i Gefle,

Halloj! Idag är det fredag - kul tycker vissa, andra inte. Jag ser just nu inte alls fram emot helgen. Jag vet att jag kommer få sitta helt ensam hela helgen. För visso är det bra, då jag ser en chans att faktiskt arbeta ikapp de uppgifter på EkoStyrningen som jag känner att jag ligger efter med. Men ändå vill jag ha någonting mer att göra. Det perfekta just nu, skulle vara att mysa ner sig i en varm famn med lite godis, ett glas vin och en bra film. Perfekt liksom! Men nu ser ju kakan annorlunda ut, och då får man lära sig att leva med det!
Jag skulle gärna ta en kvällspromenad faktiskt. Om det inte hade varit så himla slaskigt ute! Jag hatar slask. Det är verkligen det värsta med hösten och våren. All slask som blir efter snön. Usch.

Klockan är 20:00. Jag har skittråkigt. Jag skulle, på allvar, kunna gå och sova nu pga brist på saker att göra. Surt. Jag kan faktiskt inte komma på någonting alls att göra. Ibland hatar jag verkligen att inte bo på samma ort som sina gamla vänner. Samtidigt hatar jag mig själv för att inte vara framåt och intressant nog för att skapa nya vänner som jag kan umgås med. Varför är det så att vissa alltid ska sitta ensamma hela tiden? Just nu känner jag mig som en lonely girl. Finns det ingen som kan hjälpa mig att vara mer öppen? Finns det ingen som tycker att jag är intressant? Blä på allt. For now.

Fredag 9 december 2011

Jag sitter just nu och äter lite lunch, ska snart dra till skolan för att ha ränkeövningstillfälle :)
Quizen gick ävl hyfsat, jag tyckte att det var relativt lätt ändå med tanke på hur mycket jag har läst(väääääldigt lite!)
Jag tänkte bara att jag skulle uppdatera lite snabbt sådär, som jag aldrig brukar göra i vanliga fall! :)
Såg även att statistiken är på väg uppåt, kul! Alltid roligt med läsare :)
Nu ska jag fortsätta att äta, börjar brinna i knutarna lite! PUSS! /K.
Svar på kommentar - Amanda:
Självklart är det alltid bra med fler bilder! Jag ska försöka ta med mig kameran oftare :)
Men tänk på det själv också, tråkmåns ;)

Love, chance, courage

Jag känner att jag är i stort behov av förändring i min vardag. Jag skulle behöva ändra bloggen(utseende, innhåll - rubbet liksom), pluggvanorna, träningen, hushållsarbete. Jag bloggar om tråkiga saker, jag måste vara intensivare i mina studier, jag MÅSTE börja träna, jag måste börja städa och hålla bättre ordning på mitt rum.
En sak som har stört mig väldigt länge är att jag har en väldigt tråkig blogg... Vad tycker DU att jag ska skriva om eller förändra? Vill du se fler bilder? Vill du höra mig berätta mer om något speciellt? BERÄTTA FÖR MIG! :)
Träningen tänkte jag ta tag i efter nyår. Jag ska köpa tyngder som jag kan ha på benen när jag är ute och går och jag ska nog unna mig ett gymkort på Fjärran. Det blir säkert bra! Det ligger ju nära, är inomhusträning - så då finns det ingen bortförklaring!
Hjälp mig att förbättra min blogg. Jag vänder mig till DIG som läsare, då det är dig jag ska hålla kvar vid bloggen.
/K.

Torsdag 8 december 2011

Halloj!
Nu sitter jag hemma i köket med kaffekoppen i högsta hugg! Jag har precis gjort en intresseanmälan på ännu en lägenhet - bara att hoppas att den är ledig!
Jag tänkte att jag skulle ta och skriva ihop lite mer på vår analys på MF. Måste göra rätt för mig i grupparbetet ;) Dock tycker jag att jag och Lotta har jobbat på bra på förmiddagen! But it aint enough! Dags att hugga in i dokumentet!
Jag kanske uppdaterar lite senare också, när jag är hemkommen ifrån kören. Vi får se :) Puss! /K.

Onsdag 7 december 2011

Hallå mina trogna läsare :)

Idag har jag inte gjort så himla mycket, jag drog till skolan och pluggade imorse innan föreläsningen - som började 13:15. Gick på den, drog till affären och handlade med Lotta och sedan gick vi hem till mig och åt mat. Jag lagade kyckling, ris och currysås. Mumma. Vi lyckades även göra klart praktikfall 2 i ekostyrningen - sköööönt.
Nu på kvällningen har jag inte gjort så speciellt mycket... Jag skulle ha läst Kotler(MF), men jag orkar helt enkelt inte. Jag förstår inte hur något kan vara så tråkigt som Kotler... BLÄÄÄÄÄ. Anywho, det kommer nog bli en tidig kväll idag, är redan supertrött. Igår la jag mig vid 21:30, somnade dock inte förrän efter 22:10 då jag fick lite uppmuntrande sms på kvällen. Myys!
Imorgon ska vi i alla fall mötas i skolan på morgonen, men så sent som 10:00. Skönt med lite sovmorgon!
Nej, nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och eventuellt gå och sova faktiskt!
(Vilken torrboll jag har blivit! Tips på motivation till typ kvällspromenader?! Eller något fritidsintresse så att jag håller mig i gång om dagarna? PLEEEEASE!)

Tisdag 6 december 2011

Hallå mina tappra läsare!
Jag hoppas att jag inte tråkar ut er allt för mycket med mina korta inlägg, men jag har helt enkelt inte mer att säga om dagarna...
Idag har jag i alla fall varit i skolan på föreläsning. Den kändes väldigt onödig, men så är det väl ibland..
I övrigt idag så har jag inte gjort så mycket.. Jag skulle plugga ekostyrning, vilket jag gjorde. Men sen tyckte jag att marknadsföringen var lite viktigare, så jag skulle försöka läsa lite i den boken. Jag tröttnade snabbt och la ifrån mig boken. Jag hatar när jag känner att jag måste plugga, men verkligen inte kan för att jag tröttnar på litteraturen!
Idag är det i alla fall sista dagen med penicillinen - wihooo! Känner mig i princip frisk nu igen, och det är ju huvudsaken.
Jag har även lagt intresseanmälan på en etta idag - och jag ska få komma på visning! Hoppas att jag kan få någon med mig, har ingen aning om vad jag ska leta efter! :S Men det kommer väl säkert gå bra, dock tror jag inte att sannolikheten är stor att jag kommer få den, men man kan ju alltid hoppas!
Nej, nu ska jag försöka läsa lite i litteraturen och kämpa mig igenom kvällen. Kommer nog bli att sova tidigt ikväll. Känner mig i himla trött på morgonen! Aja, puuuuuussheeej! /K.

Måndag 5 december 2011

Heey guys!
I helgen har det tyvärr inte blivit något bloggat, då jag har varit hemma i Avesta. Jag åkte dit i lördags och myste lite med mamma när jag kom fram. Vi åt thaimat och kollade på tv, myys!
Igår spenderade jag dagen med Emelie, hann även träffa Patricia en sväng! Sen på eftermiddagen kom Jennifer och gjorde oss sällskap. När mamma kom hem från jobbet så fick hon hjälpa mig att färga håret, superbra blev det!
Idag, måndag, har jag varit hos frisören på morgonen och klippt mig. Jag tog sedan tåget hem till Gävle 12:40. Kom hem hit, gick på stan med killarna en stund och sedan drog jag hem och käkade. Och nu sitter jag här :)
Finns väl inte så mycket annat att berätta egentligen tycker jag. Jag har fått med allting.
Men nu ska jag gå och värma glögg, äta lussebulle och kolla igenom lite MF-projekt som är på g! Vi höres bloggen (: /K.
Ny färg och ny frisyr!

Fredag 2 december 2011

Hallå! :)
Denna dag har faktiskt gått mycket fort idag. Började dagen med föreläsning 09:15-12:00, därefter en lunch på Wayne's med Lotta och Joel. Jag och Lotta fortsatte sedan till affären för att handla till vårt lussebullsbak! Supermysigt, julkänslan var på topp! Vi gjorde även lite på praktikfall2 i jäspauserna, duktiga vi! Dock blev vi inte klara, men vi ska fortsätta lite nästa vecka också :)
Nu på kvällen har jag bara legat i sängen och kollat på Crazy Stupid Love. Faktiskt en helt okej film. Sexiga Ryan Gosling var ju med. Mums.
Nu ska jag väl snart ta och lägga mig och sova, ska gå upp relativt tidigt imorgon hade jag tänkt. Ska tvätta och sedan åka till Avesta i god tid. Hoppas bara att det går ett bra tåg, men det återstår att se!
Vi får höras mer imorgon kära bloggen och läsare. Puss! /K.
Muuuuuuuuuuuuuuuuums!


Torsdag 1 december 2011

Hallå alla!

Igår var det ju Kontaktiadagen - hur bra som helst! Jag var montervärd åt Proffice, ett av nordens största bemanningsföretag. Jag tycker att jag skötte mig bra under dagen, och hoppas att de andra tyckte likadant.
På kvällen sen var det också en bankett, då det var god mat som serverades och jag hade mycket gott sällskap. Jag satte mig vid bordet med Matilda, Sara, Malin och Jessika. Tydligen var det också samma bord som Proffice satt vid, aweseome! Det vart sedan eftersläpp på Goya, vilket också var helt underbart. Jag slog klackarna i taket och hade en superrolig kväll med några av de bästa människorna jag vet. Underbart.
Idag har det varit grupparbete och sedan föreläsning. Skoj skoj! Trött har jag varit idag i alla fall. Huja. Efter skolan har jag i alla fall städat här hemma, så nu är det fint! Sen har jag ätit supergod mat och powernapat innan bion. Jag gick och såg på Breaking Dawn del 1 med Lotta och hennes kusin Johanna. Supertrevligt :)
Nu ska jag snart göra kväller och sova, är ganska trött faktiskt. Blir även en lång dag imorgon, då jag ska hem till Lotta efter skolan och baka lussebullar! :) Mumma! /K.

Även GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA JOEL MAGNUSSON SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!

RSS 2.0