Fredagsmys!

Aloha! Ursäkta mig för att jag inte har skrivit på en hel vecka typ! Men det är ju faktiskt så att jag bara inte orkat starta datorn. Jag vet, jag är lat. Men men, jag har ju jobbat fem dagar på dagis nu. Det är faktiskt jätteroligt och jag trivs verkligen! Jag har bytt min första blöja idag och igår nattade jag mitt första barn :)

Jag vet inte vad som händer ikväll. Blir fredagsmys med mig själv antaglien. Ska snart dra till Willys och köpa M&M's, Ben & Jerry's glass och lite dricka. Ska vara skönt att vara ledig i helgen. Blir kanske HP-maraton hos PG imorgon.

Men nu ska jag fortsätta att lyssna på Coheed & Cambria, mata mitt facebook-djur och sedan cykla iväg till Willys. ADJÖ!

/K.


Imorgon!

Börjar jag jobba! Ååååh, det ska bli så kul! Fast det är säkert så att allt roligt ska händer precis när jag har börjat. Skulle inte förvåna mig.

Igår gick jag till Skogsbo Skola och sköt lite. Trevligt trevligt.

Idag kommer jag inte göra någonting. "Sista" dagen på lovet och jag är tvungen att sitta hemma. Kul! Och jag kanske inte ska på träningen heller. Får se. Men om jag går idag måste jag säkert gå imorgon också. Men jag ska prova springa lite på gården och sånt, så får vi se hur det blir. Jävla fotfan. Adjö.

/K.

Kaneläpplen med glass.

På kvällen runt halv 5 drog jag till skogsbo skola och spela lite basket med Christoffer och Tom. Vi satt väl mest och pratade om jag får säga det men men. Efter ca 1h skulle de hem till Tom och sen till Willys, och jag drog hem till mig. Men jag drog också till Willys. Köpte äpplen, glass, saft och m&m's, som jag sedan mumsade på. Hihihi. Trevligt trevligt. Hoppas bara att jag kan vara med på söndag, men om inte så sparar jag mig till onsdagsträningen, då Avesta Tidning skulle komma och skriva ett repotage om klubben! Fun fun fun. Anywho, för de som vill veta har Christoffer gjort mig besatt av Coheed and Cambria. Jag tror till och med att jag kanske lägger ner lite tid på att lära mig introt till Welcome home. Hör du det?! :D Aja, nu ska jag bädda om sängen och gå och sova. Pappi kommer väl hem när som helst... Hoppas jag. Han åkte 13:45 för att spela golf. 18 hål, skulle varit hemma vid 20:00 - 21:00, men de stannade väl på klubben och dricker någon öl. Han kommer när han kommer. Han har väl förhoppningsvis nyckel. Men men, imorgon kanske jag tar mig i kragen och faktiskt går ut och går Rembospåret i stället. Jag skulle behöva tappa lite vikt kanske.. Eller? Whatever, kan vara skönt att komma ut och rensa tankarna också. Men vi får se när jag vaknar imorgon. Det är ett senare problem.
Haha, jag har kommit på att jag har skrivit mycket jämfört med vad jag tänkte. Det kan bli så ibland ser du! Och nu när jag ändå håller på kan jag ju säga att det är INTE ALLS TREVLIGT ATT DU HAR BESTÄMT DIG FÖR ATT TOTALIGNORERA MIG! HUR KAN DU GÖRA SÅ?! Jag trodde att jag kunde lita på dig... (riktad till en speciell person, så alla behöver inte ta åt sig. tror inte ens att snubben läser min blogg)

Aja, nu blir det till att sova lite. Adjö!

/K.


En månad

... kvar av sommarlovet. Jag ska spendera tre veckor att jobba och en att bara ta det lugnt innan skolan. Fast det ska bli skönt att börja igen. Börjar inriktning ekonomi på samhällsprogrammet. Ska bli skönt som fan att få något att göra om dagarna. Annars sitter man ju bara hemma och är. SKITTRÅKIGT! Det är väl vad jag kommer göra idag. Sitta hemma och dö framför tv:n. Superkul! Typ alla ska väl festa och gå på krogen. Och här sitter jag; ett år yngre än nästan alla mina kompisar så jag får stanna hemma.Typiskt. Jaja, man ska väl inte gråta över det. Jag kan ju göra massa andra saker.. Som att bara vara hemma och ta det lugnt. TSS, VILKET SKÄMT! Ofta man vill sitta hemma om man kan gå på krogen?!?! Aja, man får ta vara på stunderna man har. Adjö.

Onödig fakta: Visste ni att en bebis i magen rör sig eller sparkar ca 30ggr/h när den ligger i magen?


/K.


Aj aj

Hallå. Stallet idag en sväng med PG och Lillen. Trevligt värre. Det blev dock bara longchering (stavning?) idag.


Klumpiga jag stukade foten på träningen igår. Hehe, jippi. Samma fot som på UM. Den som hade läkt så bra...
Aja, fick med mig en balansplatta ifrån gymmet i Dhagen som jag ska stå på. Hoppas att det blir bra snart!
Adjö.

/K.

Blubb

Jag har ingenting att göra idag fram till 18:00. Då ska jag äta något och göra mig klar för träningen. Annars inget. HJÄLP MIG!?!? (a) 

/K.

Jobb

Idag har far min klippt klar häcken mot gatan och klippt  häcken mot grannen. Och såklart var det JAG som fick ta reda på allt. Baah. Aja, det är bättre än att sitta inne och glo i alla fall. Nu ska jag duscha och fundera på vad jag ska göra senare. Något förslag någon? Kommer finnas på mobilen! (mp) Adjö.

(Hoppas att jag inte börjar bli sjuk. Det gör faktiskt lite ont i halsen.)
/K.

Sommarjobb

Jag ska sommarjobba på förskolan Hattstugan, avd. Stubben. Jag ringde precis dit och frågade om lite info och sånt. Jobbar mellan 07:30 - 16:00. Och jag kunde inte prata med min handledare, utan det var någon annan som var där. Så jag kommer i princip få alla detaljer på måndag när jag börjar. Fan, jag skulle ha frågat om maten. Aja, jag får ha matlåda första dagen och berätta mer senare. Jag är inte så säker på att jag kommer vara lika duktig på att uppdatera mig veckorna då jag jobbar, men jag kan ju försöka i alla fall. Nu ska jag väl återgå till det jag gjorde innan - ingenting. Dagen kommer nog spenderas med att sitta inne och glo in i väggen. Men det är träning ikväll... Jippi, eller inte. Men man måste ju, om man vill satsa. Förresten, jag sprang på min bästa tid igår! 2,5km på 14:32. Lite stolt över mig själv är jag, då jag sprang på 14:47 förra gången, och 14:38 gången före det. Anywho, nu ska jag väl dra. Får se om det blir att åka och hälsa på morfar och farfar på sjukhuset någon dag i veckan. Adjö.

/K.

¿Por qué yo?

¿Por qué es que siempre me piden y nunca ha obtenido respuesta? Estoy tratando de escalar la pared que han creado a su alrededor, pero no pueden hacer frente a la altitud. Estoy casi hasta cuando me atiza de nuevo. Me siento solo y excluido. Que acaba de correr conmigo cuando me närmnare. Sé que quiere estar cerca de mi corazón, y, sin embargo, hacer lo que haces. Quiero estar cerca de usted, pero usted no parece entender que usted no puede comer el pastel y la tienen. Quiero que sepas que pienso en ti. Me esperaba a la satisfacción de usted. Pero me ignoran. Entonces no es fácil. Permítanme que en su vida, yo no le desilusionará.


Varför är det så att jag alltid frågar och aldrig får svar? Jag försöker klättra över muren du har byggt upp omkring dig, men klarar inte av den höga höjden. Jag är nästan uppe när du petar ner mig igen. Jag känner mig ensam och lämnad utanför. Du bara stöter ut mig när jag kommer närmnare. Jag vet att du vill vara mig nära, och ändå gör du som du gör. Jag vill vara nära dig också, men du verkar inte förstå att man inte kan äta kakan och ha den kvar. Jag vill att du ska veta att jag tycker om dig. Jag såg fram emot att träffas. Men du ignorerar mig. Då är det inte lätt. Släpp in mig i ditt liv, jag ska inte göra dig besviken.

every day.

Har inte använt internet på ca 5 dagar! Helt sjukt. Eller inte kanske. Har bara inte orkat starta upp datorn.

I torsdags var jag och Erika på HP 6, ASBRA! Den måste ses, och jag ska absolut köpa den sen!!
I fredags var jag med PG och folk hos Eddie på "grillkväll", det var allmänt trevligt.
Igår var jag, PG, killarna, Hägg, Tabita och Jen till Tjärnsjön. Jag och Alice var de enda som inte badade. Men vi hade trevligt ändå! Adjö.

Lilla farfar, krya på dig. Jag hoppas att du blir bra snart! <3

/K.


-

gå och dö.


Comatose

Jag har ingenting på hjärtat idag. Så ni får en liten del av låten Comatose av Skillet. <3


I hate feeling like this
I'm so tired of trying to fight this
I'm asleep and all I dream of

Is waking to you
Tell me that you will listen
Your touch is what I'm missing
And the more I hide I realize I'm slowly losing you

Comatose
I'll never wake up without an overdose of you.

Adjö.

/K.

Casper... Jesper och Jonathan.

Dagen har varit seg. Var tvungen att kliva upp halv 7 imorse och vänta på Casper. Men det gick bra. Vi kinesade till 12 ungefär sen var vi ut och gick.

K- Behöver jag någon jacka? Är det kallt ute?
M- Nej då, det behövs inte.

Hm.. Aja, jag kommer ut och hinner väl precis kommer ett till två kvarter bort ifrån huset när det börjar regna. Kul liksom. Jag fortsätter att gå och det blir ett uppehåll i ca 3 min. "Yes, inge regn!" tänker jag och knallar vidare och tänker att då kan man ju ta den långa biten ändå. Kommer fram till Dammen i skogsbo så börjar det nära på att ösregna. KUL! Där går jag i jeans och en tjocktröja. Ha.. ha... För övrigt har jag läst ut den 6e boken i byteserien. Nu funderar jag på att gå och handla något smaskigt att knapra på till kvällen.

Igår fick jag följa med PG till Alle, där det var någon slags grillkväll eller nått. De käkade, sen spelade vi brännboll, knäppte kort, gick tillbaka och kollade på film, kolla när PG nöter sönder Halo med Linus, Tobbe och Philp. Haha. Störda ungar.

Blir nog inge bio imon. Blir så lite tid med tanke på träningen och käka och sånt. En annan gång. Måste ringa sommarjobbet också. Btw, jag ska vara där jag var på prao förut! (Var bara där en dag förra gången, klassen jag skulle ha varit hos hade studiedag) Adjö.

/K.


Wildfire

Nu har jag vaknat 10:48 i två dagar i rad och insett att programmet Wildfire börjar om 12 min. Jäklar! Det är ett program på kanal 5 som går kl. 11:00 - 11:50 måndag - fredag. Det är ganska bra faktiskt. Haha. Fy fan. Jävla nöt jag är som följer program sådär. Dessutom följer jag typ CSI Miami, CSI, Law and Order, Law and Order - Special Victims Unit, the Big Bang Theory m.fl.

Igår var jag hemma hos mor och käkade, men jag kunde lika gärna varit hemma hela dagen. De bara satt och glodde in i väggen halva dagen. Fy fan va tråkigt. Far min jobbar 12h idag och imorgon så jag har ju det lite ensamt hemma. Men imorgon kommer Casper. Då får jag något att göra i alla fall. Gå ut och gå. Casper vill vara ute och gå så då kan jag gå långa promenader, få lite motion på samma gång.

Igår kunde jag inte somna. Vet inte varför. Är typ inte trött när jag går och lägger mig. Måste börja bli ändring på det. Och jag har fortfarande inte gratis sms. Måste fixas. Och jag måste sluta få för mig saker. Det blev inte så förra gången och det kommer inte bli så denna gång heller. Baah. Jag kommer dö ensaaaaaam. Hoppas att jag kommer få någon kavaljer till balen i alla fall. Om inte så ska jag och PG gå. Någon som är frivillig att gå med mig? (a)
Aja, nu ska jag kanske med på en grillkväll hos Alle, och jag måste fixa mig lite. Får väl skynda mig lite. Ajdö.

/K.

Plopp plopp plopp

Så låter det om man tittar ut på regnet. Det har regnat i princip hela dagen och det kommer nog hålla i sig till ikväll.
Gårdagen spenderades till att sitta och läsa hela dagen, läste ut en bok och har börjat på en ny. Böckerna kommer nog snart ta slut. Har bara 7 böcker kvar med den jag håller på att läsa just nu. Men men.
Far min jobbar övertid två dagar frammåt och jag kommer vara ensam hemma större delen av dagarna. Skönt, men lite ensamt kommer det nog vara. Visserligen kommer Casper till mig på lördag, och på söndag kanske jag ska på bio med Emelie, Johan, Johans kompis och Robin. Vi får se om jag väljer att följa med.

Igår när träningen hade slutat var det väldigt skönt att cykla hem. Eller inte. Jag, Johanna och Jonna cyklade hem i spöregnet. Jag och Johanna med regnjackor och Jonna med paraply. Vi tänkte att vi skulle gå upp för Månsbo med tanke på träningens styrkepass, men vi cyklade istället. Det verkade som ett bättre alternativ att cykla när det regnade så. Haha. Fy tusan. Det måste ha varit sommarens "torraste" cykeltur.

Nattens drömmar var verkligen konstiga. Inga kommentarer... Det är nog bara Emelie som kommer få veta. Om ens hon.
Adjö.

/K.

Regniga tisdag.

Det bara regnar och regnar. Men nu verkar det vara ett uppehåll i alla fall. Skööönt.

Idag har jag slappat och läst i min mors Evanovich-böcker. Super bra! Skall nog fortsätta med det efter detta.

Skulle bara säga att datorn är allmänt seg så det passar väl med dagen,
och jag bör skaffa mig en pojkvän. Jag klarar inte av att vara ensam.


Btw, mina gratis sms är slut atm. Fyller nog på snart. Adjö.

/K.


Start

Hallåååå. Förlåt om mitt uppehåll har stört er få läsare, men vädret har ju envisats med att regna och dona hela tiden. Dessutom har jag hittat på massa med annat folk, så jag har ju varit upptagen.

Fredagen var jag med Pålssons och Dino till Nävden och badade. Det var kallare i vattnet då än på torsdagen. Synd. Men men, vi badade lite i alla fall. Sedan satt vi på bryggan och snackade om lite allt möjligt. Efter det kände vi att hungern drog i magen så vi åkte och käkade pizza på Tallen. Mums. Efter det blev det kubb hemma hos Pålssons och senare på kvällen jordgubbar och kolla på åskvädret. Nice. Sen skulle man sova själv hemma! Baah! Jag hatar det. Bara för att vårat hus knakar! Haha. Men det gick bra. Jag hade för första gången larmet på om man är inne! Tummen upp för mig! (Y)

Aja, idag är det måndag, och jag måste börja med mina sit-ups och armhävningar. Det märktes i onsdags att man hade slarvat, för FAN va jobbigt det var. Ack ack. Sen ska jag iväg till Bagheera och kolla på nya springbyxor och jacka. En jacka står nog först i prioritet. Vi får se hur det blir.

Btw, jag och Erika har bokat biljetter till HP-filmen!! 16 juli, 19:30 sitter jag på biografen!
Och ev blir det tjej-grill-alkoholförtärnings-kväll hos Amanda den 14 juli. Kan ju alltid hoppas. Måste hitta på något att köpa till henne också. Aja, det blir ett senare problem. Nu ska jah göra sit-ups och armhävningar. Adjö.

/K.

Nävden

Hej hej hallå! Förlåt att jag inte har hunnit uppdatera mig så mycket under dessa dagar. Pappa har liksom stängt av datorn precis när jag skulle använda den och då har latmasken bitit mig och jag har inte orkat slå på den igen. Haha.
Idag har jag mest bara suttit inne och slappat. Det är så skönt att vi har AC. Har hunnit läsa ut en bok och börjat på en ny. Kanska läser ut den imorgon. Anywho, Björn fyller 19 år idag. FETING GRATTIS! 
Och jag har varit i Nävden med Pålsson och Dino för ett litet kvällsdopp. Det var mysigt. Hör av er nästa gång pojkar!

Igår fick jag besök av Lotta och Matilda. De vill så gärna bada lite i min pool och det lät jag dem göra. Efter ett tag kom Sofia och tittade förbi också. Dock hade Beatrice, Caroline och Pernilla annat för sig så de kunde inte komma. Men men, en annan gång! Alltid lika trevligt med er!

Nu ska jag avsluta med en liten text som ytterst få förstår från början, några kommer slå upp det och resten kommer inte orka bry sig! Whatever liksom... Adjö.Sé que la sensación dentro de mí, mirando a sí mismos y empujar hacia adelante. La sensación es que tienen una estrecha afinidad y sentir. Que se han negado mí es inaceptable. Creo que todavía como tú. A soñar con usted después de tanto tiempo hace que sea imposible para mí no pensar en que todos los días. Si es sólo en un segundo. Ojalá pudiera decirle a usted, y le deseo lo mismo. <3

/K.

RSS 2.0