time to say goodbye,

Det är väldigt svårt att säga hejdå till någon som man tycker väldigt mycket om. Jag anser att vi har haft mycket roligt under den här tiden, men det här var för bådas bästa. Jag hoppas att det inte kommer göra ont allt för länge. Jag vet att detta låter hårt, men jag tror att det kommer vara lättare för mig i det hela då jag tror att jag har funderat på detta mer än vad du har gjort. Jag tror att det inte är rätt tidpunkt i livet.
Jag hoppas att du en dag kan hitta någon som gör dig lycklig, någon som du kan lita på. Jag är inte denna någon just nu och det beklagar jag. Men jag måste få gå vidare. Förlåt. Jag önskar dig all lycka i framtiden.

Onsdag 30 maj 2012

God eftermiddag!
Jag gick hem tidigare från skolan idag, då jag känner att koncentrationen inte alls finns och ska alldeles snart ta en powernap för att vila upp den! Hade föreläsning idag, sen satt vi kvar i skolan och jobba lite. Känns som om det finns en liten chans att jag kanske kan kunna tillräckligt mycket för att klara tentan sen.
Var på lägenhetsvisning igår och det gick bra! Den var fräsch och fin, så kanske kanske :)
Annars har det väl inte hänt så himla mycket, det är skolan som tar upp det mesta av min tid just nu.
Pusselipuss! /K.

Söndag 27 maj 2012

Hallå! Det har varit en rolig vecka med mycket stoj, men nu börjar allvaret igen. Dygnsrytmn är helt förstörd, men sånt får man ta.
Har dessutom upptäckt att det är sjukt roligt när man somnar till och sedan vaknar av ljudet från snarkningar. Och sedan inser att man är helt ensam i rummet... Haha!
Anywho, ska återgå till vardagen nu och det kommer vara två hårda veckor då det blir tentaplugg nu. Non stop 24/7 är det som gäller. Blä... /K.

Onsdag 23 maj 2012

God morgon! Idag är det dagen D. Dagen då fotbollsturneringen går av stapeln. Jag hoppas att allting faller på plats nu, allting har varit väldigt hektiskt de senaste dagarna. Men nu är det bara att jobba utifrån det som läggs fram. Man kan inte göra annat än att göra det bästa av situationen.
Igår var också väldit stressigt, då det var skolarbete, dubbla möten, spelschema skulle läggas och sedan födelsedagsfirande. Ujuj, men det gick bra i alla fall.
Kanske skriver mer i morgon, för ikväll mellan turneringen och förfesten tror jag inte att det kommer finnas tid. Får se helt enkelt :) Pusshej! :) /K.

Måndag 21 maj 2012

Hallihallå!
Dagen började med att jag gjorde mig i ordning till skolan och gick med min allra käraste syster till tågstationen. Hon åkte hem tidigt imorse och jag gick sedan på föreläsning. Efter den satt jag kvar i skolan med J för att planera lite mer inför fotbollsturneringen. Allting börjar äntligen bli klart. Ska bli kul på onsdag och se om allting faller på plats. Haha, skulle inte förvåna mig om allt bli kaos(peppar peppar ta i trä!).
När jag kom hem åkte jag till Konsum Krysset för att hämta ut min nya mobil: en Iphone 4s vit!! Ska bli så skönt när jag får ordning på den, haha. Tror dock att jag ska vänta med att börja fixa den tills i helgen. Då är tunntömningen över och jag kan hantera den utan att vara rädd för att tappa den i ett annat tillstånd. Eller så kan jag inte hålla mig och börjar pilla med den i morgon :3
Jag har även hunnit med att sy fast de två kvarvarande märkena på min OVE, så nu är den helt klar :) Ska nog köpa ett Kontaktia-märke också, såg att de hade kommit idag. Men det är en senare investering.
Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga. Eller om jag börjar göra matlåda... Nä, lite plugg nu och sen matlåda!
Jag kanske skriver lite till i morgon, på onsdag kommer det dock vara svårt eftersom jag har turneringen hela dagen och sen är det tunntömning på kvällen. Hihi, kommer bli awesome! Ha de bra, tjingeling! /K.

Lördag 19 maj 2012

God morgon!
Tyvärr har jag inte orkar uppdatera så mycket den sista veckan, men jag ska försöka bli bättre! Det har varit mycket just nu med många event som har inträffat, mycket allergi och mycket umgås med andra människor. Roligt har jag haft i alla fall!
Dagen bjuder på lite plugg nu fram till ca 13, sen ska jag iväg och lira lite basket med V. Ska bli skönt att få skjuta lite :) Ikväll kommer min allra käraste syster och umgås med mig här, myyyysigt! Hon stannar till i morgon(kväll hoppas jag) och vi ska bara ha lite kvalitétid tillsammans :) Nä, nu måste jag börja plugga. Pusshej! /K.

work out

dagens träning:
löpning, 4km
basket, lätt nivå, 1h

Söndag 13 maj 2012

God morgon!
I helgen har jag i princip haft mycket att göra så därav dålig uppdatering.
I fredags var jag hem till en kompis och hängde på kvällen, sen drog jag till kåren för att kolla läget. Det var lite drag, men tror att det var många som prioriterar tunntömningarna senare i maj. Hittade i alla fall några knasbollar att hänga med och tydligen så blev det dans till kåren stängde. Helt okej kväll! Blev bjuden på efterfest också, så jag var väl hemma runt 04 kanske. Soc dock bort hela lördagen typ, haha.
I går, lördag, var jag sedan till J på kvällen för att äta lite tacogratäng med J, A, M, R och J. Mysigt! Jag har saknat de kvällarna! Jag drog hem runt tolvslaget kanske och har nu sovit en god natt. Denna dag bjuder på lite solsken, gym, tvätt och eventuellt lite plugg. Ska även försöka pumpa min boll och shoot some hoops på skolans plan idag, hihi så längesen! Men nu ska jag börja göra mig i ordning :) pusshej! /K.

Torsdag 10 maj 2012

God morgon(eller..?)!
Jag hade superroligt med alla glada som var på NV igår, tack för en underbar kväll!
Hoppas att är fler som kan vara med nästa gång, nu har ju många tenta fredag/lördag så det var lite klent med folk. Men vi hade roligt ändå!
Jag ligger just nu i sängen och chillar lite. Tänkte ta mig upp och börja göra mig klar för dagen. Tänkte att jag skulle dra iväg till skolan för att plugga lite. Eller försöka. Sen får man ju se hur intresserad man är. Haha. Anywho, måste sätta fart nu! Pusshej :) /K.

100% Party!


Onsdag 9 maj 2012

God morgon!
Sitter just nu i köket och har avnjutit en god frukost - havregrynsgröt med jordgubbssylt och mjölk samt en kopp kaffe. Dagen har börjat bra, jag hade ställt klockan tidigt för att hinna med en morgonvända på gymmet. Köttade 2km på löpbandet på tom mage, skönt dä'!
Nu ska jag ta och göra klart det sista för att sedan bege mig till skolan. Föreläsning idag och sedan väntar lite plugg/förberedelser inför fotbollen.
Ikväll blir det partaj med lite folk. Får se hur det blir med förfesten, men sen kommer vi dra och hänga på NV. Ikväll är det Club NV Deluxe, då det är sista anordningen innan tunntömningen. Hihi, kommer bli superskoj!
Men nu måste jag ta och kila iväg :) tjingeling! /K.
Lollo

work out

dagens träning:
löpning, 3km
snabb gång, 1,5km

mage, 3x15
sneda situps, 2x10
benlyft med kors, 2x20
triceps, 5kg, 3x12

plankan, 1x1min+1x30sek

Tisdag 8 maj 2012

Hallå!
Idag har jag hunnit med att plugga i skolan på förmiddagen. Har även hunnit planerat lite mer angående fotbollsturneringen som jag och J ska ordna i år! Hoppas på att det kommer bli riktigt bra :)
Jag hann även i väg till NV en stund och säga hej.
Nu på senare eftermiddagen har jag ätit lite mellis och kollat på några avsnitt av The Big Bang Theory, ska väl snart ta tag i plugget igen. Ska försöka orka träna sen mellan 19 och 20. Ska köra på ordentligt med löpningen nu i några veckor. Känns skönt om jag kunde få tillbaka konditionen :) Äh, nu ska jag återgå, tjingeling!
Puss! /K.

work out

Dagens träning:
Cykling, 30 min, ~8,5km
Springband, 12min, 2km

Måndag 7 maj 2012

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG, FÖR IDAG ÄR DET MIN 20ÅRS DAG! WOOP WOOP

Söndag 6 maj 2012

God kväll!
Jag har haft en jättebra helg i Avesta och känner mig utvilad :)
Jag har denna gång hunnit med;
- middag med familjen
- färgning av hår
- blivit firad av släkten.
Jag är nu på plats i Gävle och ska snart dra mig till sängs, då jag har planerat att gå upp tidigt i morgon för at thinna med gymmet innan skolan. Om jag inte orkar, så tänkte jag i alla fall ta mig upp i tid för att ha tid på mig och äta en riktigt god frukost! Nej, nu ska jag kolla på ett avsnitt simpsons och sedan knyta mig!
Hoppas att ni har haft en bra dag :) Pusshej! /K.

Fredag 4 maj 2012

God lunch! Sitter just nu i biblioteket och väntar ut tiden. Skrev väl klart tentan runt 11:30 och sen dess har jag suttit här. Jag har hunnit fått i mig kaffe och en kexchoklad, mums.
Jag tror att tentan gick helt okej. Dock känner att det inte gick så bra över lag då jag inte har pluggat så mycket på den, men det finns nog en liten gnutta hopp långt borta. Gjorde dock inte alla uppgifter, lämnade två stycket på del 3. Annars så svarade jag på allt. Baah, så skönt att få det ur huvudet nu! Bara dags att tagga till nya kursen. Denna gång läser vi finansiell analys. Har lite med börsen och aktier att göra, så ska försöka plugga mycket på det då jag tycker att det verkar vara svårt!
I dag åker jag ju hem till A-town, ska bli skönt att få slappna av lite. Ska dock försöka göra klart alla kurser som är till jobbet i sommar och sedan eventuellt försöka plugga lite körkort. Måste komma i gång med den skiten nu!

Lite övrigt över vad som har hänt senaste tiden:
- Jag fick betyget D i Mikroekonomisk Analys!
- Jag har blivit Överfodge till höstens n0llning!
- Jag har hjälpt till supermycket inom Gavlecon sista tiden
- Jag har varit på lägenhetsvisning i går och hoppas verkligen att jag får den lägenheten!
- Min gull är världens bästa
- Jag är mer bestämd än någongsin på att jag SKA ha körkort till augusti!

Puss! /K.

Torsdag 3 maj 2012

God kväll!
Snart är det dags för sängen, efter drygt 9h plugg idag. Ska bli så skönt att lägga ner huvudet! Jag har räknat igenom tentan nu på kvällen och ska bara läsa igenom några OH-bilder, sen får det vara nog! Jag har gjort tillräckligt, men känner att det inte kommer räcka. Men då får det vara så. Nu tänker jag gå och göra tentan för att sedan ta helg! Åker hem till Avesta och chillar hela helgen, mysigt! Ska även försöka bli firad på söndag, då jag fyller år på måndag men då har kursstart!
Nu: Nästa hållplats - sängen! /K.

i wish you could keep me company ♥

Onsdag 2 maj 2012

God kväll! Dagen har i stort sett bara bestått av plugg. Jag satt i skolan från 08:30 till 18:20 och pluggade. Mitt huvud var verkligen mos när jag kom hem. Blä.
Tog mig en liten cykeltur med S för att leta upp gatan till en lägenhet som jag ska kika på i morgon! :) Hoppas verkligen att jag får den, för den är verkar superbra! Ligger inte så långt ifrån skolan heller, men den ligger längre ifrån skolan än där jag bor nu.
Har i kväll lyckats göra matlåda till i morgon i alla fall, samt hunnit äta kvällsmellis och kollat på the simpsons. Ska kolla klart på det här avsnittet, sen göra lite nytta! Blir till att göra i ordning inför kvällen, och sedan plugga lite mer innan det är sovdags. Kanske uppdaterar i morgon igen :) Puss! /K.

Tisdag 1 maj 2012

God kväll omvärlden! Jag har nu spenderat min valborg på ett alldeles underbart vis. Började dagen med att hjälpa till på lunchsittningen på Nya Vall. Var rena turen att jag drog dit, de var verkligen i behov av hjälp då det hade blivit missförstånd med de som skulle hjälpa till. Jag drog sedan hem och tog en paus från alla fyllon, för att äta och sedan åka tillbaka för att jobba på BARacken. Det var surperroligt! Sedan blev det eftersläpp på Kåren och det var roligare än på länge! Fy tusan var det var roligt! :) Blev lite "firande" av den goda nyheten som jag fick i söndags! :) Iiih, kommer bli såå kul!
Idag har jag mestadels legat i sängen och varit trött som få. Blev kanske lite mycket igår, och jag skulle väl egentligen ha pluggat mycket mer än vad jag har gjort. Men jag lyckades få lite gjort i alla fall i slutet av kvällen. Ska verkligen sitta hela dagen i morgon. Ska försöka ta mig i väg till biblioteket vid 08, senast 08:30 och sedan sitta där till minst 18. Det måste bli pli på mig nu om jag ska klara tentan på fredag. Äh, det är väl bara att plugga det man kan för att sedan göra det bästa av situationen och sedan ta det där i från.
Men nu ska jag snart gå och sova, för att orka gå upp i tid i morgon.
Nu har ni fått en liten uppdatering i alla fall och hoppas att ni kanske har tålamod att vänta lite tills på fredag efter tentan, då det inte kommer bli så mycket annat än plugg just nu i livet. Till fredag blir det sova, äta och plugga. Haha kul liv! /K.

RSS 2.0