Torsdag 29 april 2010

Hello babes.

Sorry att jag har varit lite off från mediavärlden, men det är inte lätt att gå samhäll. Även fast vi hade mycket förra veckan tycker jag att jag inte har hunnit med någonting om kvällarna! Och till skillnad från förra veckan(som inehöll fyra prov) har vi bara haft ett prov denna vecka. Eller, egentligen två, för vi hade ju NP i EngB Writing också. Det sög ju som vanligt. Nästa NP i EngB blir på fredag. Hata hata hata!

I alla fall så sitter jag nu och dricker kaffe, lyssnar på Lifehouse och funderar på hur jag ska göra ikväll. Om jag ska gå på ku eller på träningen. Känner verkligen för att gå på en mässa och slappna av lite, men känner samtidigt att jag måste träna för vi ska ju snart åka till GÖTEBORG! Det lutar mot mässa. Jag tränade ju trots allt i måndags och tisdags och tyckte att jag jobbade på bra. Ska nog till och med ut och springa lite i helgen om det är fint väder, och inte massa pollengrejs överallt. Har kliat i halsen som fan hela dagen på grund av det. BLÄ!

Ska väl snart börja städa lite. Tänkte plocka undan lite och kanske hinna tvätta en maskin. Imorgon, Valborg, är det planerat att Emelie, Emelie och Patricia ska komma hit så ska vi äta, prata och ha det mysigt. Får se om jag dyker upp på stan sen.

Nej, nu ska jag börja göra lite nytta. Ska väl först och främst skriva klart italienskan så har jag den gjord. Blä på den. Aja, puss! (:

Nu är det exakt 8 dagar, 20h och 47 min kvar!

Måndag 26 april 2010

Hello.
Måndag idag. Jag hatar måndagar. Fast denna kommer nog bli ganska bra ändå. Har sovmorgon från Italienskan, och Sten kommer vara borta idag, så vi har ingen engelska. Ska nog försöka mig på att träna idag. Hoppas bara att man inte blir mer sjuk då.

Kvällen hos PG igår var helt okej (: Det bjöds på fika och smörgårdstårta. Dock kunde ju inte jag äta den så jag fick två mackor, men det gick bra ändå!


Nu ska jag nog släpa mig iväg till skolan. Jag vet att jag kommer vara där typ 1h innan vi börjar, men jag bryr mig inte. Vet ändå inte vad jag ska göra här hemma så.

Hörs! /K.

Söndag 25 april 2010

Tjaba tjena hallå! Vi säger så..
Nej, jag bara skojja, jag ska inte skriva upp hela låten från Nicke och Nilla. Det var gamla goda tider!

Anywho, idag och i helgen har jag typ inte gjort så värst mycket. Awesome!

Men något jag HAR gjort idag är att lyssna på Lars Winnerbäck genom ipoden så jag har skavsår i öronen! (y)

Drar snart till min
älskling, som fyller 18år idag! :) Grattis!!! :D

Laaaaaaaaaateeeeeeeer! (;  /K.


Torsdag 22 april 2010

SNÖÖÖÖÖÖ?!?!?! ARE YOU FUCKING KIDDING WITH ME?!?!

Ni kanske förstår mitt humör med tanke på första meningen?
Idag är rätt soft ändå. Vi har sovmorgon till 12:25 och typ 3 lektioner bara. Slutar dessutom tidigare också (:
Eller, 2 ½ idag, för vi ska se Grease på Religionen.

Aja, nu ska jag göra mit iordning för att dra till skolan tidigare och plugga lite. Hörs! (: /K.

Onsdag 21 april 2010

Hola chicos.
Måndag: var stressad som fan över matteprovet. Det sög ju förresten. Provet alltså. Pär hade 3 riktiga uppgifter. Sista frågan var nå jävla skämt. Vem tror han att han är egentligen?! NP EngB Speaking gick i alla fall bättre. Snackade ju med Bea, så vi måste fått minst VG!
Tisdag: Pluggade FeB Bokföring från 08:40 till 13:30, med en lunch på typ 20min. Kom hem, pluggade bokföring mellan ~15:30 - 17:00, tog en paus för mitt huvud var inte alls på topp längre! Ca kl. 19:00 kom Emelie och då fortsatte jag att plugga till 21:00. BLÄÄÄ.
Onsdag: Skola, prov. Fick 35 av 41 poäng! Fick VG++, för såklart var ju 36 MVG. -.- Men men, nu är det väl bara att börja plugga på nästa prov. Har ju Nk-prov på fredag och jag måste väl plugga ganska mycket på det. Imorgon efter skolan ska vi dessutom till mormor och morfar så då hinner jag inte mycket. I och för sig har vi ju sovmorgon till 12:25(!) imorgon, men jag ska nog cykla till skolan lite tidigare och plugga där. Emelie och Patricia behöver ändå lite hjälp med bokföringen så.. 
 
aja, nu ska jag börja plugga så jag hinner göra någonting innan kören. HÖRS! (: /K.

Söndag 18 april 2010

Hello Everybody.
Idag har jag spenderat i princip hela min dag borta i Borlänge. Vi har spelat UM i Basket. I våran "serie" var det Ockelbo, Falun, Borlänge och vi. Vi mötte Ockelbo första matchen och det gick ganska bra med tanke på att vi bara var 7st spelare(5st 92:or och Clara och Hanna, som brukar spela med de mindre). Vi hängde med och gjorde det vi skulle. Matchen efter det skulle vi sitta sektariatet. Jag, Johanna och Josefin satt där. Jag skrev, Josse tog tid och Johanna höll koll på bytena, awesome! När vi har suttit halva matchen kommer Anders och frågar hur mycket poäng vi gjorde var. Han trodde att de hade skrivit över våra poäng på Ockelbo och det stämde inte. För när han tänkte ihop poängen fick han 28p på oss och 26p på Ockelbo. Men i protokollet hade de skrivit 31 - 23 till Ockelbo. Helmysko liksom. Aja, efter den matchen hade vi en matchs mellanrum, sen var det vi igen. Vi passade på att stoppa i oss något att äta och jag åkt min hemmagjorda kycklingsallad (: Matchen mot Borlänge var väl helt okej, men jag var trött som satan!
Jag åkte med Anders och Elivra hem och vi stannade på Subway i Borlänge. Aldrig ätit där, så hade inga förväntningar. Men det var helt okej! Nyttigt är det ju också om man inte har på massa dressing(Fan, tror ni inte att jag tänkte DREssing, som de säger i gälve/sandviken).
När jag kom hem plockade jag upp maten och handduken. Sen gick jag och vila i soffan. Slocknade i 2h, nu sitter jag här med kaffe och försöker vakna lite. MÅSTE snart plugga matte. Ska kolla igenom det i alla fall.
Slänger in en bild från när vi spelade seriematch mot Ockelbo tidigare i säsongen! :)
Hare bra! Puss /K.

Emmeli, Jonna, Elin och Eva syns i svart.


Lördag 17 april 2010

Halloj.
Idag kommer det väl inte hända så mycket. Jag har redan hunnit göra klart uppgifterna på Nk:n om hormoner och ska snart göra klart Engelskan. Sten gav oss någon tattig uppgift där man typ ska skriva en egen "pjäs" med dialoger och skit. Va fan? Jag som har "världens bästa fantasi"! Blä. Ska väl plugga lite bokföring idag också. Har ju prov på onsdag i det. Sen ska man hinna plugga matte också.. Skit. Kul att man blir borta hela dagen imorgon så att man hinner plugga. Ska spela UngdomsMästerskap i Basket i Borlänge imorgon. Synd bara att Jonna är fast i USA till på onsdag så vi bara blir 7st imorgon. Vi får väl se om jag hinner med att sola lite idag mellan pluggningen. Hoppas det (:

Gick hem tidigt från jobbet igår. Det var tydligen nå disco i Skogsbo Skola. Det sög ju när man kunde varit på fest istället!

Hörs! /K.

Fredag 16 april 2010

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Så känner jag mig just nu! Det kommer att bli jättemycket i skolan nästa vecka, så det är bara att plugga på i helgen. Tavlan i E6 är alldeles full med prov och inlämningar som händer i framtiden. Usch usch.

Nu hade jag tänkt ta mig till min mor, tänkte hälsa på lite. Sen har ju mitt paket kommit! Asnice! Ni kanske får se bild sen ;)
Ikväll blir det i alla fall till att jobba. Emelie kommer ner en sväng också. Hon ville ha hjälp med att plugga lite kredit och debet. Jag ska väl också göra klart frågorna till Nk:n. Få det klart så man kan fokusera på annat.

Btw, vi har bokat hotell i Barcelona nu! Hur awesome är inte det?! :D

Aja, vi hörs väl senare :) Ha de! /K.

Onsdag 14 april 2010

Hello Cuties!
Och även idag var det ett underbart väder ute! Cyklade till skolan imorse, väldigt skönt. Mina lektioner idag var idrott(dans), spanska och engelska. Lennart var sjuk idag så Adm blev inställd. Inte helt fel nu när det är sooool ute! Jag cyklade hem, räknade lite matte. Har ju tyvärr prov på måndag så man lär väl plugga lite i helgen. Har även prov i FeB bokföring och Nk nästa vecka. Och muntligt Nationellt Prov i EnB. Hoppas att det går bra. Jag ska ju prata med Bea, så det borde gå bra. Hyfsat i alla fall. Jag kommer nog inte sänka mig till ett G. Då kommer jag protestera!

Körrepet idag var helt fantastiskt. Det gick faktiskt bra att sjunga idag. Vi satte nästan Salve Regina helt själva, när vi blundade! Helt fucking awesome! Och idag gick det bra för mig på Hotaru Koi. Det brukar gå hyfsat, men aldrig bra. Awesome dag alltså! :)

Nu ska jag kolla runt lite, spela lite Christmas Crunch och sedan lägga mig i sängen och se Grey's Anatomy och Sex Rehab with Dr. Drew. Det är ett ganska bra program, Sex Rehab. Aja, hörs sen (:

(Har sådan grym träningsvärk i bröstmusklerna och axlarna! Gör sååååååå ont. Känner att jag kanske kommer få lite i benen också)

/K.


Tisdag 13 april 2010

God dag. Solen skiner idag och det är jätteskönt ute! Vi sitter i H4 och har jobbat i princip hela dagen. Nu sitter Lotta och Carro och letar efter recept till matlagningen och Sofia och Bea kollar på.  Vi ska väl snart gå ut och sätta oss i solen. Skönt!

Senare ikväll blir det träning och jag hoppas att min fot håller. Jag stukade den lite igår och det är inte alls skönt! Hoppas att den blir bättre till UM som vi ska spela på söndag. Och jag VÄGRAR att dömma. Ni kan INTE tvinga mig till det.

Skriver eventuellt ikväll för en liten update (: /K.

Måndag 12 april 2010

Hello Cuties!
Jag kan ju erkänna redan nu att det var asdrygt att kliva upp imorse. Men vem tyckte inte det? Men när jag väl har kommit upp så är allt bra, då är det full fart överallt i huset kan jag säga. Jag är en sån person som helst vill göra allt samtidigt. Och hur hääärligt var det inte att cykla till skolan idag då? SUPERHÄRLIGT! Fast jag och Erika fick vänta lite på Emelie som segade lite idag ;) Haha, men väl framme i skolan kom jag på att vi hade italienska som första lektion, sen psykologi, sen spanska, sen matte och sist engelska. Värd dag. Hell no. Morgondagen kommer vara segare, för vi har ju typ bara FeB hela dagen. 75min svenska som sista lektion som vi klämmer in också.  Usch säger jag bara.

Men jag kan ju säga med gott samvete att jag inte har någonting alls att göra ikväll! Inga läxor eller arbeten som skall pluggas på, ingenting! AWESOME! :D Dessvärre skulle jag egentligen ha gjort lite bokföring på lovet, men lovet är old times nu.

Nej, nu ska jag spela lite med Christmas Crunch på facebook, är typ helt besatt!! Slog mitt highscore idag ;) stolt som fan!  Slänger in en liten bild på älven som jag tog i vintras(?). Hörs! /K.


Söndag 11 april 2010

God afton. Idag är sista dagen på lovet - tråkigt. Inte för att mitt lov har varit så händelserikt, men ändå.

Får se om jag orkar med att ladda upp bilderna idag, annars vet jag inte när det blir. Men jag vet, ju fortare jag gör det desto mindre behöver jag tänka på det. Just nu så lyser solen för fullt och jag har bara en sån stor lust att gå ut och sätta mig i en stol i solen.

Aja, nu ska jag göra annat. Kanske kommer med en uppdatering ikväll (: puss!

/K.

Lördag 10 april 2010

Hallå.
Den här dagen har varit helt vädrelös. Jag gick upp vid 10:30, som är det längsta jag sovit till detta lov, och sen har jag i princip bara suttit. Har inte gjort något vettigt alls idag. Förutom att typ ladda upp bilder från Idre och klassfesten på facebook. Men that's it liksom! Alla är ju på Star ikväll och lyssnar på Scar Symmetry. Det suuuuuuuuuuger getpung att inte vara 18år!

Imorgon ska Lotus och Casper vara här och jag funderar starkt på att gå en långpromenad med dem imorgon. Ska kanske vänta tills Emelie vaknar och höra om hon vill med! :)


Bilder på bloggen kommer nog imorgon. Orkar inte nu. Ska nog gå och lägga mig snart, måste upp och öppna åt hundarna imorgon 06:30. Usch usch usch.

Aja, ha de gött (: puss!

/K.



från klassfesten, SP08♥


Fredag 9 april 2010

Halloj!
Jag sitter i källarn och jobbar atm. Snart får jag gå hem. Kl. 22:00. Måste räkna kassan också för jag har inte skrivit upp allt som kommit in ikväll. Drygt. Dvs att jag måste vara kvar till typ kvart över. Ska försöka gå lite tidigare. Mota bort barnen, för jag vill hem och sooooooooova!

Imorse gjorde jag misstaget att gå upp 06:30 och trodde att mor började jobba 07:00, när hon egentligen började 07:30. DRYGT! Så jag kände att det inte var någon mening med att jag gick och la mig igen. Jag är skapligt trött!
Har även varit och hämtat ut min kamera från Elgiganten idag! Allt gick på garantin! Skönt. Efter det åkte jag och pappa med farmor och farfar och kollade på lägenheten som de har köpt. Åsgatan 10 tror jag de ska bo på. Lägenheten var i alla fall asfin och nästan nyrenoverad. JAG skulle vilja flytta in där. Asnice.

Imorgon ska jag, eftersom jag inte har något annat att göra, ladda in alla kort till datorn från festen. Samt att jag ska ta kort på allt de som jag köpte i kupolen igår. Hoppas att ni blir lite intresserade nu och håller er kvar :) Kommer nog lägga in kort från klassfesten och från Idre också :)

Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar. Hörs!

/K.


Torsdag 8 april 2010

Halloj!
Idag har jag tagit en liten tripp till Borlänge med mor och Emelie. Först åkte vi till balklänningsbutiken så Emelie fick fålla upp sin klänning. Den är superfin!
Sen tog vi oss till kupolen. Där gick vi först in på OnOff och kollade efter Apple Ipod hörlurar, men de var slut. då gick vi till kupolen. Jag köpte:
- skor till balen
- ballerinaskor
- örhängen och håruppsättningsgrej
- två väskor
- smink
- schoolsuply
- mat på Max
och allt detta gick på ca 500kr! Snacka om fynd ;) Och jag har äntligen bestämt mig vilken färg jag ska ha till min svarta klänning till balen! Sköööööönt! :)

Nu ska jag ta mig en liten siesta så jag orkar med träningen senare :) puss!  /K.




Onsdag 7 april 2010

Hallå.
Lotus har varit här idag, ovanligt? Näe.

Fan va jag älskar "min" dator. Den är så snabb och bra! Det tar typ 2 nanosekunder så har sidan laddat klart!
Som ni kanske förstår är jag ironisk. Jag HATAR datorn. Den segar sig när man skriver så jag ser typ om jag skrivit fel i efterhand. Sidorna tar typ 100 år att laddas klart och den hakar upp sig jämt och ständigt! Denna dator är en bokstavsdator och har något jävla handikapp. AÖSDKFAKfmö HIÖPJUSF LZJBNADMÄ!!!!!

Anywho, så händer det inget roligt eller intressant i mitt liv. Jag har i princip bara slösat bort denna dag. Men jag har i alla fall gjort klart spanskan! Plus i kanten till mig! Tänkte även börja med Info & Lay-Out, men eftersom våran dator är så underbar, struntade jag i det. Jag försökte pröva lite balfrisyrer på mig själv också. Det gick inge bra, men jag har nog en liten hum om hur jag vill ha det. Jag försökte även mitt i den tråkigaste delen av dagen, ladda över bilderna från minneskortet från kameran, till USB så jag kan ladda upp de här, på facebook och skicka till alla som vill ha. Och någon hurtpromis bloev det inte. Solen har ju gömt sig bakom mål hela dagen, så jag har inte orkat. Lika bra kanske.

Imorgon bär det av till Borlänge Kupolen förhoppningsvis. Mor sa faktiskt att hon skulle köra mig och Emelie dit, även fast hon vill till Valbo i stället. Jag med egentligen, men Emelie måste fålla upp sin klänning. Mig spelar det ingen roll, för jag kommer ju i alla fall iväg och får gå till ett ställe med lite större utbud på butiker.

Kanske ska dra till Erika ikväll. De skulle få besök nu på eftermiddagen/kvällen och jag skulle komma efter besöket om de inte stannade alltför länge. Då skulle vi prova lite frisyrer (:

/K.


Tisdag 6 april 2010

Hallå Hallå.
Idag har jag lekt lite med PG :) Hon fick hjälp att slinga håret och hon blev jättenöjd! Tur att jag är så skillad när det gäller att fixa håret på andra ;) I övrigt har jag inte hunnit med mycket. Var på träningen ikväll också, åh usch va skönt det var att träna! Äntligen! Men jag tror att det blir en hurtpromenad imorgon också :) Det är så skönt att vara ute och gå när solen kikar fram. Dock kommer nog promenaden bli på kvällen då jag har Lotus till 16:00. Han gillar inte att vara ute och gå om han måste gå långt. Men det kan nog bli lite längre promenader imorgon i alla fall :)

Jag har satt ett litet mål för mig själv imorgon. Eventuellt ska vi(jag, mor och Emelie) till Borlänge på torsdag och för att jag ska få följa med för mig själv ska jag sätta mig ner och:
¤ Göra klart mina glosor på spanskan
¤ Läsa igenom och försöka plugga in lite FeB
¤ Börja lite lätt på Info&Lay-Out.

Jag har börjat funderat på att göra någon förändring med mitt hår. Något förslag?
Dessutom ska jag nog ta ett till hål i örat :) men det blir nog efter Gbg!
/K.


5 april 2010

God morgon. Eller god dag? Äsch. Hej!

Jag har nu suttit och kollat runt på lite bloggar av olika slag och blir lite avundsjuk varje gång jag ser dem. Jag vill också ha en blogg som lyser upp av färger och som folk tycker är rolig att läsa. Någon vänlig själ som kan fixa en bloggdesign till mig?
Snart, så har jag planerat att jag ska lägga in bilder på bloggen och fejjan. Måste börja fixa sånt nu.

Jag har i alla fall fått ett sms av Elgiganten om att min kamera är på väg tillbaka till Serviceavd. i Avesta. Tummen upp!

Nu ska jag börja ta mitt pick och pack och ta mig hem till pappa. Där får jag väl glida ner i soffan och dö av uttråkning eller så. Har absolut ingenting  att göra idag. Förutom att ha Lotus. Får väl sätta mig och lyssna på lite musik, har faktiskt fixat lite ny musik till ipoden ;)

/K.

Lifehouse - Everything

4 april 2010

Hallå där! Det är så skönt att solen äntligen lyser igen efter den kalla vintern! Det såg så skönt ut att jag var tvungen att gå ut och gå en rask promenad runt broarna, d.v.s ca 8km. Det var jätteskönt! Jag njöt av solen och fick lite motion(man måste ju få bort allt påskgodis). Jag har precis dammsugit klart och sitter nu och lyssnar på The Voice. Det är min "nya" musik. Eftersom jag inte har någon egen, så lyssnar jag på webbradion. om du klickar HÄR kan du också lyssna!

Annars ska jag nog inte göra så mycket idag. Det är väl ku ikväll, så det kanske man skulle gå på. Jag ska nog låna mammas dator, som faktiskt har iTunes, för att fixa lite låtar till min iPod. Ska nog göra om lite i mobilen också. Eftersom pappa ska jamma här ikväll så ska jag nog sova hos mamma också. Så slipper jag vara här och blir utsatt för när pappa och hans kompisar blir lite runda under fötterna. Jag funderar starkt på att ta med mig min elgitarr till mamma, så jag kan spela lite. Fast det skulle faktiskt vara ännu bättre om jag kunde stämma en gitarr(kom ihåg till mig själv: lära sig stämma en gitarr), för då skulle jag bara kunna ta ett par nya strängar och byta på Mats gitarr.

Nu ska jag nog sätta mig och spela lite piano, så vi hörs! :) Slänger in en somrig bild! Jag bjuder på denna!

/K.


Lördag 3 april 2010

Glad Påsk alla! Hoppas att ni får en trevlig påskhelg :)

Jag ska vara med mamma, och eftersom pappa kanske ska ha påskjam hemma hos oss imorgon, sover jag nog över här också. Myyyyyyyyyyyyyyyys! :)

Jag har funderat på om jag ska ta ett till hål i örat. Och jag är ganska sugen på att töja det lite. Inte för mycket så man ser igenom hålen, men lite bara. Sen är jag sugen på att ta hål i läppen. Men jag vet inte än.

Jag har fått två påskägg idag. 200:- av mormor och 800:- av mamma! Woho :) Väldigt generöst!


Nu ska jag fortsätta att kolla på the X-effect på MVT och kanske hjälpa mamma med maten lite.

/K.


Lov - 1 april 2010 kl. 10:56

God morgon gott folk! Här är det LOOOOOOOOV! Och här var jag uppe hyfsat tidigt för att vara lov. Var upp imorse vid 07:10 för att möta Lotus, som ska vara hos mig idag.

I övrigt hade jag tänkt slappa lite idag. Måste i och för sig göra klart glospapprena från spanskan. Blir galen på dem, det är så jobbig och jag kommer aldrig bli klar. Men om jag gör dem nu så slipper jag dem på resten av lovet! :)
Idag ska gänget även till Bea på Påskfika. Vi ska se New Moon! Oh vad jag längtar, den är så braaaaa!

Igår hade vi filmdag med SP. Eller, Thord var ju så förtvivlad över att vi skulle missa idrotten, så Britt-Marie såg till att vi skulle ha den i alla fall -.- Vi såg Pans Labyrint, som alla SP-elever som har spanska redan har sett, och detta blev min tredje gång jag såg den. Vi såg den även i 9an på spanskan. Skulle inte förvåna mig om jag måset se den i 3an också.

Någon dag på lovet ska jag och sis iväg till Borlänge. Hon ska fålla upp klänningen och sedan ska vi gå på kupolen! Funderar på om jag då ska leta accessoarer(stavning?) till balen och en liten present till älskade PG :)

Vi får se vad resten av lovet tar mig!

/K.


RSS 2.0