say all i need,

att lägga sig och sova för att glömma smärtan
verkar som det enda rätta just nu.


allting var så underbart från början, och nu
går allting bara utför...

Tisdag 19 april 2011

Hallå! Ny lyckas jag i alla fall skriva på en annan dag än torsdag! :)

Allt är väl som vanligt. Det är inte så mycket som händer atm. Har precis haft prov i Internationell Ekonomi. Med tanke på att jag somnade igår när jag pluggade till det så gick det ändå helt okej.

Men nu ska jag återgå till att plugga matte, har ju prov på det imorgon! Samt att jag måste göra klart engelskan när jag kommer hem sen. Och så ska jag på sånglektion.. Huvaligen.. Det var mycket som skulle hinnas med! Så måste jag plugga körlåtar.. F*ck...

/K.

And who do you think you are? Running 'round leaving scars, collecting you jar of heart and tearing love apart. Your gonna catch a cold, from the eyes inside your soul. So don't come back for me, who do you think you are?

Torsdag 14 april 2011

Hallå! Jag ser ett litet mönster här.. Varje gång jag skriver känns det som om det är torsdag. Hm.. Får börjar skriva lite oftare tror jag :)

Idag har jag, och alla andra studenter, haft nationellt prov i SvB. Jag satt och skrev från 09:00 till 13:35. Bortsett från en lunch 45 min. Helt okej! Det gick väl riktigt hyfsat.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag får åka på stan och träna med Jonetta :) Och imorgon ska vi bio! Water for Elephants. Jag kommer gråta sönder :')

Men nu ska jag göra annat :) PUSS! /K.Men nu till något väldigt viktigt. Jag har en fråga som jag funderat på länge.

Vad är det som gör att killar inte är intresserade av en hälsosam kvinna som tar hand om skolan och sig själv helt på egen hand? Jag städar, tvättar och kommer gå ut med bra betyg. Vad är det som egentligen skrämmer bort killarna?

Om det är någon vänlig själ som tros sig ha svaret på denna fråga får DU gärna kommentera detta inlägg :)

Torsdag 7 april 2011

Hallå!
Nu känns det att det har blivit vår! Solen lyser, det blåser sådär lagomt mycket, snön har smält bort suuuperfort och JAG ÄR SÅ GLAD! Nu känns det att sommaren snart är här, då väntar massa roligheter!
Alanya, Göteborg, balen, studenten(!), jobba, P&L och Österrike! Fy fan va jag längtar. Det enda tråkiga är väl att alla allergibesvär börjar -.-

Idag är jag LEDIG ifrån skolan. Eller.. vi har ju bara ekonomilektion och då fick typ alla jobba hemma eftersom vi ändå bara ska plugga till provet vi har nästa vecka. Awesome. Har i alla fall gjort klart engelskaläxan vi fick eftersom vår lärare är borta, så en sak mindre att göra. Kanske ska käka någon lätt lunch för att sedan ta mig en promenad i det härliga vädret. Funderar på att försöka få med mig systra mi om hon vill! Sen blir det till att plugga Internationell Ekonomi hela dagen, och förhoppningsvis får jag då bättre betyg på nästa prov!

Måste även ta mig tid någon dag för att hälsa på älskade mormor och morfar som är hemma ifrån España!
Nej, nu ska jag ta med mig ipoden ut och sitta på altanen och plugga lite :) Måste se till att få lite frisk luft även fast jag inte är helt frisk! :) PUSSHEJ! /K.

Du får mig. Det känns som allt kan börja nu. Jag ger mig. ♥

Fredag 1 april 2011

Hallå hallå! Idag är det första april, och ingen har lyckats lura mig... än. Hoppas att ingen lyckas heller :)

Idag har det varit en lugn skoldag, med undantag för att mina "vänner" fick något fnatt idag och skrattade åt typ allt jag sa. Men annars helt okej. Har lyckats överleva idag utan att hosta för mycket.

Imorgon är det högskoleprovet.. Snacka om att jag är nervös! Men jag kan inte göra annat än mitt bästa. Men jag kommer nog öva på några övningar ikväll - bara för att jag inte har något bättre för mig.
På kvällen imorgon ska vi till Bea och ha det lite trevligt :) Antingen fira för att det gick så bra på HS-provet eller dränka våra sorger ;)

På söndag får jag fint besök, det gillas mycket mycket mycket!
RSS 2.0