Syndafloden i Jönköping!

Nu tänkte jag ta och berätta lite vad vi har haft för oss under helgen! 
 
Fredagen bestod mest av bilresa. Vi stannade på Arlanda och hämtade upp Florian innan vi begav oss ner. Stannade i Nyköping för att stanna på systemet och för att äta lite på Max. 
Kom fram runt 18-isch, så då var det bara att packa upp och ställa allt i ordning. Gick sedan till Akademin och capsade lite. 
 
På lördagen var det lekar, vilket vi ägde på! Så himla roliga GRISar som var med, så vi hade superroligt! 
Dock var det väldigt kallt under lekarna, så vi skyndade oss tillbaka till sovsalen för att värma oss. Skönt att krypa ur oven och ner i sovsäcken, guld värt! 
Var även sittning på kvällen, den var inte sådär jättebra - men vi vann pris i alla fall! Vi var bäst på lekarna, så fick ett fint pris och fick komma upp på scenen! 
Gick sedan tillbaka till sovsalen och chillade lite innan vi gick tillbaka till Akademin igen för en sista utekväll. Var stendött där, så då gick vi tillbara till sovsalen igen och snackade lite. Jag somnade hyfsat tidigt ändå, runt tolv. 
 
Söndagen bestod av städning, packning och hemfärd. Somnade i bussen på vägen hem, och självklart knäppte Johanna kort på mig.... Baah, hatar att sova på offentliga platser.. 
 
Allt som allt var helgen superrolig och det var verkligen skönt att få komma iväg lite! 


Kommentera:


Kom ihåg mig?RSS 2.0