2015-01-24

Denna vecka har gått förbi i en rasande fart! 
I tisdags så var det kursintro på metodkursen, ångestladdat som tusanpå kårkvällen. Onsdagen bestod av jobb på kårintrot, lika skoj som alltid. Var väldigt få gäster den kvällen, så det gick jättebra. På torsdagen var det kursintro för uppsatsen. Vi fick träffa våra handledare och veta vilket ämne vi ska skriva kring. 
Efter torsdagen så släppte ångesten och klumpen i magen lite grann. Jag har hittat någon jag ska skriva med och vi har ett hum om vilket ämne vi ska skriva om. Så det känns skönt! Igår så släppte ångesten ännu mer då jag nu vet säkert när CSN kommer, vilket är superskönt att veta! Så slipper man ha ångest över det! 
 
Igår så var det även sista kårkvällen som vi jobbade på som Klubbmästerister. KM-14 är nu härmed historia. Det känns skönt, men också lite ledsamt. Vi ska fira ordentligt på den kommande kårkvällen, då vi alla ska vara lediga och faktiskt GÅ på kåren! Superkul kommer det att bli! 
 
Denna helg kommer till mestadels bestå av plugg och artikelsökningar. Har pluggat lite idag med att läsa, och i morgon så blir det hårdkörning! 


Kommentera:


Kom ihåg mig?RSS 2.0